Dodaj do ulubionych

Spójrzcie na wizytówki

07.04.11, 15:43
Gazeta bez zapowiedzi zmodyfikowała nam wizytówki i.....dziwnie jest. Na dole wszystkie posty po forumach rozpisane i nowość; podobno kto wizytówki nie ma nie może innych oglądać ???
Sprawdzić nie mogę, bo wizytówkę mam smile Może ktoś sprawdzi ?
Obserwuj wątek
    • natla Re: Spójrzcie na wizytówki 07.04.11, 16:18
      Zaraz poleciałam. Fajnie zrobione.
    • eurytka Re: Spójrzcie na wizytówki 07.04.11, 16:19
      Sprawdziłam, nie będąc zalogowaną,
      i czytałam wizytówki innych czyli można...
      Trochę mam obrazek obcięty u góry.
      Dobre w tym wszystkim jest to,
      że posty danego nicka, "osobnika" smile pojawiają się od razu,
      nie trzeba szukać, skąd, kto itp
      • jaga_22 Re: Spójrzcie na wizytówki 07.04.11, 16:25
        Nie chodzi o zalogowanie.Po prostu jak ktoś nie ma wizytówki,to innych nie przeczyta.wink
        • natla No wiecie co Walonki??? 07.04.11, 16:31
          Macie w znajomych mojego psa, a mnie nie????? Chyba siem obrażem. No!
          • euro-walonki Re: No wiecie co Walonki??? 07.04.11, 16:49
            natla napisała:

> Macie w znajomych mojego psa, a mnie nie????? Chyba siem obrażem. No!

Łomatko! Gdzie Ty widzisz psa, Kobieto? Jeszcze przed chwilą nie miałam w ogóle żadnej wizytówki, że nie wspomnę o znajomych psach na liście. big_grin
            Przyznaj, że to jakaś podpucha. wink
            • natla Re: No wiecie co Walonki??? 07.04.11, 16:58
              big_grin big_grin big_grin
              No taaaaa, kliknęłam w swoich znajomych w Twoim profilu i dziwiłam się, że mamy tych samych. uncertain
              big_grin big_grin big_grin
              • euro-walonki Re: No wiecie co Natello??? 07.04.11, 17:04
                Podstępem zmusiłyście mnie do założenia sobie wizytówki. Żeby zobaczyć znajomego psa. smile
                Za karę wrzuciłam znajome jaja. Niech sobie teraz tam wiszą do Wielkanocy. O! tongue_out
                • natla Re: No wiecie co Natello??? 07.04.11, 18:32
                  Ale jaja!!
                  Wy mnie Walonki od "wy" nie wyzywajcie. Ja występuje tu w liczbie pojedynczej....rozdwojenie jaźni czasem miewam, ale w realu big_grin
                  A Wy Walonki eropejskie jesteście w liczbie mnogiej. Stąd wy. NO.
                  • izis52 Re: No wiecie co Natello??? 07.04.11, 18:54
                    Nie lubię w liczbie mnogiej, więc zwracam się per Walonko, bo Euro zbyt..... pecuniam olet big_grin big_grin. Stwierdzam, że Walonka nie wysiliła się z wizytówką. Nie wiadomo nawet, gdzie te jaja umiejscowione na mapie, czy kurzence, kacze czy kukułcze ?

Tak Nutello, żadnej dyscypliny tu nie ma.
                    • euro-walonki Re: No wiecie co Natello??? 07.04.11, 18:59
                      Jużem się poprawiła, Iziso Różanopalca. smile Wcześniej szukałam psa i wreszcie go znalazłam.
                      Jaja oczywiście kukułczęce, co widać po wyrazie twarzy. big_grin
                      • izis52 Re: No wiecie co Natello??? 07.04.11, 19:28
                        Człowiek (ja Iza) stara się : nie obrazić, nie nadepnąć, krzywo nie spojrzeć, a tu masz - Izaurą Różnopalczastą zostałam, czy innym dziwolągiem big_grin big_grin big_grin
                        • euro-walonki obaciach i poruta! :-) 08.04.11, 08:50
                          izis52 napisała:

> Człowiek (ja Iza) stara się : nie obrazić, nie nadepnąć, krzywo nie spojrzeć,
                          > a tu masz - Izaurą Różnopalczastą zostałam, czy innym dziwolągiem big_grin big_grin big_grin

Człowiek (ja, e-w) chciał zabłysnąć erudycją, a tu mu się Izis z Eos pomerdały. big_grin big_grin big_grin
                          Wszystko przez tego gadającego psa. Cofam różane palce! wink
                          • natla Re: obaciach i poruta! :-) 08.04.11, 09:23
                            A różanopalca jutrzenka taka ładna. Nie cofaj. A pies dalej nadaje, prawie głośno. big_grin
                            • eurytka Re: obaciach i poruta! :-) 08.04.11, 09:42
                              Dla mnie izis to bogata pani,
                              w willi z kominkiem, pewnie z gosposią, gardząca pangą, jadająca tylko drogie potrawy,
                              nie tykająca się naczyń, choć rąk w avatarze ma wiele...
                              Chciałabym ja ujrzeć prawdziwą,
                              Różnopalczasta? Izaura? taki masz avatar izissmileTyle tych rąk i palców.
                              Jak nas widzą, tak nas pisząsmile
                              Nie ma się o co obrażać.
                              • natla Re: obaciach i poruta! :-) 08.04.11, 09:51
                                Masz racje Eurytko, taka jest Izis, a przy tym serdeczna, inteligentna, z poczuciem humoru.
                                No i potrafi widzieć głównie jasne strony życia, mimo że ma też swoje problemy, jak my wszyscy.
                              • eurytka Re:spójrzcie na wizytówki 08.04.11, 09:54
                                Tytuł tego wątku jest:
                                Spójrzcie na wizytówki,
                                pierwsze co się spostrzega, to avatarsmile
                                Mało komu chce się czytać i wgłebiać w lekturę,
                                co tam kto o sobie napisał.
                                • natla Re:spójrzcie na wizytówki 08.04.11, 10:03
                                  Jak to, ja wszystko czytam i dochodzę do wniosku, że ludzie na ogół nie cyganią (znam wiele osób). Awatar mnie osobiście niewiele mówi. Choć ta Lola u Izis sugeruje dobrobyt albo marzenia o nim, ale trudno na tym opierać wiedzę o osobie. wink big_grin
                                  • eurytka Re: spójrzcie na wizytówki 08.04.11, 10:14
                                    Właśnie, trudno dobrać odpowiedni.
                                    ciekawe jak byś reagowała na takismile
                                    https://web1.freemobo.com/Repository/285910.1314.gif
                                    • natla Re: spójrzcie na wizytówki 08.04.11, 10:34
                                      Stwierdziłabym Eurytko, że należy do osoby o dużym poczuciu humoru smile
                                      • izis52 Re: spójrzcie na wizytówki 08.04.11, 10:44
                                        Miła jesteś Natlu smile Eee tam, z tym poczuciem humoru - różnie bywa, a czasem nawet na dłużej zanika big_grin big_grin big_grin. Po ostatnim usg ciut się poprawiło smile
                                        • euro-walonki Re: spójrzcie na wizytówki 08.04.11, 10:58
                                          A swoją drogą ciekawy byłby wątek "Jak cię widzą", czyli na ile nasze wyobrażenia o osobach ukrywających się za rożnymi nickami pokrywają się z rzeczywistością...
                                          Ja go nie założę, bom jeszcze świeżynka i nie bardzo jeszcze wszystkich kojarzę, ale stali bywalcy? wink
                                          • eurytka Re: spójrzcie na wizytówki 08.04.11, 11:17
                                            Izis wyguglałam sks, czy strzelectwem sie zajmujesz?smile
                                            Co do pangi, było mówione na emerytach,
                                            słyszałam jak hoduja ale w Wietnamie.
                                            Z ciekawości aż kupiłam i spożyłam, bardzo smaczna ryba!
                                            Teraz to już tam wszystko radiologicznie skażonesad
                                            Nie wiem czy kasza gryczana taka ekologiczna,
                                            bo na kuchni czy gdzieś czytałam, że zakwasza organizm.
                                            Ze mną się nie patyczkują po forach,
                                            więc i ja przeszłam na szczerość.
                                            Czasem jedno słowo wywołuje burzę,
                                            przyzwyczaiłam sie, nie dochodzę, sensu nie ma.
                                            Czasem sie człowiekowi cos w złym humorze napisze i jest afera.
                                            Już mnie to raczej śmieszysmile
                                            Nowego wątku "jak nas piszą" proponuje nie zakładać,
                                            bo czasem bardzo różnie piszą o nas...
                                            Od tego jest wyszukiwarka jak kto chce się dowiedziećsmile
                                            • eurytka Re: spójrzcie na wizytówki 08.04.11, 11:24
                                              poprawka: chodziło o" co piszą o mnie"
                                              ale mają takie prawo...tak mnie widzieć...
                                              avatar to brak odwagi, podziwiam i szanuje tych, którzy dali autentyczne widoczne zdjęcie,
                                              są wówczas dla mnie bardzo wiarygodni.
                                          • natla Re: spójrzcie na wizytówki 08.04.11, 11:26
                                            Parę lat temu Walonki był tak wątek i zabawy z niem co niemiara, więc założyłam niedawno, alebo gdzieś wpisałam, jednak bez echa. Ale skoroś chętna, to zakładam, co zresztą i Ty leniu możesz zrobić. Wiesz przecie, że nowi są na posyłki big_grin wink
                                            • eurytka Re: spójrzcie na wizytówki 08.04.11, 11:29
                                              Ja sie do tego wątku nie piszę.
                                              Niedawno przechodziłam otrzęsinysmile
                                              Wypaliłam się doszczętniesmile
                                              Powodzenia!smile
                                              • natla Re: spójrzcie na wizytówki 08.04.11, 11:36
                                                Eurytko, nie rozumiem.....jesteś w zupełnie innym towarzystwie. Tu sie przecież lubimy, więc i wyobrażenia o nas są ok. Mam nadzieję big_grin
                                                • eurytka Re: spójrzcie na wizytówki 08.04.11, 11:43
                                                  Wklej swoje zdjęcie Natlo.
                                                  Ciekawa jestem jak wyglądasz.
                                                  Jak Ty wkleisz to i ja to zrobięsmile
                                                  • natla Re: spójrzcie na wizytówki 08.04.11, 11:56
                                                    Wiesz przecież, ze nie powinno sie wklejać swoich zdjęć. W końcu w założeniu jest anonimowość. Ale i tak masz dość duży kawałek mnie w wizytówce. smile
                                                  • eurytka Re: spójrzcie na wizytówki 08.04.11, 12:00
                                                    A czemóż to nie powinno?
                                                    W kwefach czy burkach to Islamki chodząsmile
                                                  • natla Re: spójrzcie na wizytówki 08.04.11, 12:03
                                                    Jeeezu, Eurytko, bo chcemy być anonimowe. Tyle oszołomów lata po necie....zresztą Tobie tego akurat tłumaczyć nie muszę. Poza tym ja piszę o sobie bardzo wiele rzeczy i nie chcę być zidentyfikowana przez niektórych znajomych.
                                                  • eurytka Re: spójrzcie na wizytówki 08.04.11, 12:33
                                                    Już i tak dobrali się do moich danych, co niektórzy.smile
                                                    Nie wiem po co im to, ale swoje trzymają w tajemnicy.
                                                    po nr IP niektórych rozszyfrowałamsmile
                                                    i po charakterystyce pisma,
                                                    niech sobie nie myślą, żem taka durnasmile
                                                    Warto wiedzieć, że za upublicznianie cudzych danych, grozi kara.
                                                    Posługiwanie się czyimś zdjęciem i podszywanie sie, karalne jest.
                                                    Na facebooku żądają prawdziwej daty urodzin!.
                                                    Jedno okno umyłam, za drugie sie biorę, póki małż u lekarza,
                                                    bo nie nie pozwala mi, że niby wiatr...
                                                    taki pies ogrodnika...
                                                    wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80269,9320770,Za_stalking_nawet_10_lat_do_wiezienia__Podpis_prezydenta.html
                                                  • euro-walonki Re: spójrzcie na wizytówki 08.04.11, 13:30
                                                    Swoje fotki, fotki mojego domu, rodziny, psa, czy przyjaciół zamieszczam tam, gdzie figuruję pod swoim nazwiskiem i chcę być rozpoznawalna dla wybranych osób, którym to wszystko udostępniam. I z wzajemnością. Nie ma to nic wspólnego z odwagą, a tylko z prawem do ochrony wizerunku i danych osobowych, z którego korzystam. Absolutnie nie chcę być rozpoznawalna dla tysięcy użytkowników portalu Gazety. Podobnie, jak nie mam oporów przed pokazaniem się w bieliźnie rodzinie, czy najbliższej przyjaciółce, ale już listonoszowi, czy pani sprzątającej - nie.
                                                    W kary za podawanie fałszywych nazwisk na Facebooku jakoś nie wierzę, zważywszy, że zarejestrowano tam już ponad 500 milionów kont. smile No, chyba, ze ktoś się będzie nachalnie podszywał pod jakiegoś celebrytę, czy znaczącego polityka /bo takich Jarosławów Kaczyńskich jest tam na przykład kilkunastu - każdy z fotką tej samej twarzy/. wink
                                                    Nie wierzę też w "namierzanie po IP". Nawet poczta gazetowa już go nie umieszcza w nagłówkach maili, że nie wspomnę o narzędziach do bezpiecznego surfowania po necie bez pozostawiania śladów, w które wyposażone są najnowsze wersje popularnych przeglądarek. Czasami nawet policja ma problem z takim namierzaniem, zwłaszcza, gdy ktoś ma dostęp do netu ze zmiennym IP, albo korzysta z internetu w sieciach komórkowych.
                                                    Wierzę natomiast w to, że jak ktoś komuś chce zrobić jakieś internetowe, albo realne kuku, to nie wybiera sobie do tego celu przypadkowej osoby, udzielającej się na jakimś tam forum, czy portalu tylko dlatego, że mu się jej nick nie spodobał. Dlatego uważam, że w pewnych miejscach lepiej jednak zachować anonimowość i nie pokazywać ani twarzy, ani /zwłaszcza/ dobytku wraz z miejscem zamieszkania oznaczonym na mapie Google. big_grin
                                                  • natla Re: spójrzcie na wizytówki 08.04.11, 13:32
                                                    Jakoś nie mam pojęcia jak po IP my możemy dojść do delikwenta, ale mnie to nie rusza.
                                                    Co do okien, to dałabym Ci ostro po łapach. Gdybym tylko mogła, to poleciałabym na skargę do psa ogrodnika big_grin Mam przynajmniej nadzieję, że nie będzież kozo skakać po piętrowych krzesłach, bo ponowne połamanie, to już katastrofa.
                                                  • natla Re: spójrzcie na wizytówki 08.04.11, 14:01
                                                    Wiecie co? Od wczoraj zgineli mi wszyscy starzy znajomi w wizytówce. sad
                                                  • eurytka Re: spójrzcie na wizytówki 08.04.11, 14:32
                                                    Przyznam, że znajomych nie szukam,
                                                    czy muszę ich mieć w wizytówce wyszczególnionych?
                                                    Wczoraj podrzucili mi ich mnóstwo!
                                                    Kontaktowa aż tak bardzo nie jestem, zaznaczam!
                                                    Samotnica jestemsmile
                                                    Okna mam z głowy trzy.
                                                    Jutro czwarte, kuchenne.
                                                    Firany sie piorą!
                                                    Jak nie wyć z radoścismile
                                                    a w domciu zaczyna pachnieć świeżościąsmile
                                                    Kto by pomyślał, że tyle brudu się uzbierało!
                              • izis52 Re: chyba sks u mnie :( 08.04.11, 10:32
                                eurytka napisała:

> Dla mnie izis to bogata pani,
                                > w willi z kominkiem, pewnie z gosposią, gardząca pangą, jadająca tylko drogie
                                > potrawy,
                                > nie tykająca się naczyń, choć rąk w avatarze ma wiele...
                                > Chciałabym ja ujrzeć prawdziwą,
                                > Różnopalczasta? Izaura? taki masz avatar izissmileTyle tych rąk i palców.
                                > Jak nas widzą, tak nas pisząsmile
                                > Nie ma się o co obrażać.
                                >
                                Rozszyfrowałaś mnie Eurytko. Jestem na swój sposób bogata, nie tylko jako avatar. Kominki mam aż dwa w willi na wsi. Wolę zdrową kaszę gryczaną od pangisad i nie możesz mnie za to winić, jak poczytasz o hodowli tej rybki. Gosposia się dawno zbuntowała, więc kupiłam zmywarkę, bo zmywać nie lubię. Jaka jestem naprawdę ? Sama nie wiem, bo z wielkim dystansem do siebie, zauważam czasem oznaki sks. Np. durny nick przybrałam na forum turystycznym i nie zmieniłam tu wchodząc big_grin big_grin big_grin Ten wątek rozpoczęłam, choć halny wieje....
                                Nie obrażam się na nikogo, póki ucho dzbana w normie się trzyma. I lubię wszystkich pięćdziesieciolatków w postaci awatarów, a niektórych w realu smile

http://i52.tinypic.com/2n7i913.gif
        • eurytka Re: Spójrzcie na wizytówki 07.04.11, 16:35
          jaga_22 napisała:

> Nie chodzi o zalogowanie.Po prostu jak ktoś nie ma wizytówki,to innych nie prze
          > czyta.wink
          a to sprytnesmile
        • natla Re: Spójrzcie na wizytówki 07.04.11, 16:35
          Jaga, a cóż Ty wyprawiasz w sygneturce? big_grin Daj Ci Boziu zdrowie! big_grin
          • eurytka Re: Spójrzcie na wizytówki 07.04.11, 16:45
            Przecież na wiosnę chce posadzić kwiatka,
            tylko już miejsca nie masmile i nosi jąsmile
        • wrzosowapolana Re: Spójrzcie na wizytówki 07.04.11, 17:00
          Jaga, wcale nie. Nie mam wizytówki i niezalogowana mogę Was oglądać, czytać, cokolwiek. Logując się tracę te cudowne możliwoścismile Nie mam wizytówki.
          • natla Re: Spójrzcie na wizytówki 07.04.11, 18:28
            Jak to Wrzosowisko nie masz swojej wizytówki???? Sklerozja czy już wszyscy mają obligatoryjnie..... nawet Cie zaprosiłam. smile
            • sagittarius954 Re: Spójrzcie na wizytówki 07.04.11, 19:25
              zrobiłem sobie ...big_grinbig_grinbig_grin dobrze
              • natla Sagi... 07.04.11, 19:38
                Dobrze. big_grin
            • wrzosowapolana Re: Spójrzcie na wizytówki 07.04.11, 19:57
              Dali na zapowiedzi, nie dostali odpowiedzismile
              • natla Re: Spójrzcie na wizytówki 07.04.11, 20:15
                Na szczęście. Będzie dwoje szczęśliwych więcej big_grin
              • sagittarius954 Re: Spójrzcie na wizytówki próba do skasowania prz 07.04.11, 20:34
                ez natlę big_grin
                • natla Re: Spójrzcie na wizytówki próba do skasowania pr 07.04.11, 20:54
                  Sagi, szaleju sie dziś najadłeś?
                  • sagittarius954 Re: Spójrzcie na wizytówki próba do skasowania pr 07.04.11, 21:24
                    Jak wszystko trzeba tłumaczyć . Proszę skasuj go i już , chciałem tylko wypróbować jedną sprawę a nie znałazłem w pamięci tego wątku , no wiesz , u mnie też skleroza działa .
                    acha i żadnego szaleju się nie najadłem , po prostu jak zwykle mam ponadwisielczy humor który bardzo lubię - czarny ,ale absolutnie nie jestem przeciw ani tobie ani Kaczyńskim ani tulipanom ani psom i kotokom. O big_grin
                    • natla Re: Spójrzcie na wizytówki próba do skasowania pr 07.04.11, 22:36
                      No dobra, ale wiesz przeceiż, że na forum trzeba pisać jasno. Jasne? big_grin
                      Ja i tak dalej nie rozumiem, co robię z wizytówkami, ale to drobiazg. wink
                      • wrzosowapolana Re: Spójrzcie na wizytówki próba do skasowania pr 08.04.11, 07:11
                        Jak pisać jasno, kiedy się nie podpina dobrze?sad
                        To do Ciebie, Natlu było w odpowiedzi na zapowiedzi zaproszenia.
                        I nie rozumiem? Co masz niby robić z wizytówkami? Swoimi? Cudzymi?
                        • eurytka Re: Spójrzcie na wizytówki próba do skasowania pr 08.04.11, 07:37
                          Nowość jest taka w wizytówkach,
                          że masz "znajomych" których nie zna się wcalesmile
                          Doczytałam również z boku, że już są?
                          Gdzie? W internecie przed kompem już siedzą i klikają pewnie.
                          • natla Re: Spójrzcie na wizytówki próba do skasowania pr 08.04.11, 07:48
                            No nie wiem, dla mnie wizitówki są jasne i wygodne. Znajomych mam "starych", poza nowymi od wczoraj. wink
                            • eurytka Re: Spójrzcie na wizytówki próba do skasowania pr 08.04.11, 07:56
                              Pochodziłam po wizytówkach i widzę, ze coraz wiecej ludzi ma prawdziwe fotografie.
                              Na facebooku to już prawie norma.
                              do tego prawdziwe dane,
                              Za podszywanie się grozi kara.
    • graga211 Re: Spójrzcie na wizytówki 08.04.11, 11:14
      Weszłam niezalogowana i pooglądałam i spokojnie poczytałam.
      Po zalogowaniu chciałam wejść np. do Natli, a tu psińco! Mam założyć profil, a nie szwendać się. A przecież ja go mam. Tylko trochę skromniejszy.
      Poradź Natlo, jak go zlikwidować albo uaktualnić? 6 lat to nie w kij dmuchał!
      Nie wiem jeszcze, czy w ogóle mogę do niego wejść jako "oczko". Chyba nie, skoro już kiedyś musiałam dodać jedynkę . A nie podoba mi się ta blAndyna jak jasny gwint!
    • pierogi_z_jagodami Re: Spójrzcie na wizytówki 13.04.11, 14:16
      Zalogowane pierogi wlazły na profil Izis52 i Natli i niestety - widzi tylko sugestie, co by uzupełnić własny ale im się nie chce jakoś, więc trudno big_grin
      • pierogi_z_jagodami mam już wizytówkę, tralala 13.04.11, 14:21
        big_grin
        • natla Re: mam już wizytówkę, tralala 13.04.11, 14:53
          Pierogi, co ja mam tam uzupełnić? Przeca wszystko mam i aż za dużo. smile
          • natla Re: mam już wizytówkę, tralala 13.04.11, 14:55
            Aleście się same nie wysiliły w tej wizytówce. Choć wolę taką, niż "fikcyjną" big_grin
            I one ( te słodkie pierogi) będą mi kazały coś uzupełniać....skandal normalnie, skandal panie dziejku big_grin
            • euro-walonki Re: mam już wizytówkę, tralala 13.04.11, 15:38
              A Wrzosowa, to ona nie chce się ze mną kolegować. tongue_out
              • natla Re: mam już wizytówkę, tralala 13.04.11, 15:44
                A to brzyyyyydka! Fe.
                • natla Re: mam już wizytówkę, tralala 13.04.11, 15:46
                  A ze mną ani Pierogi, ani Filip sad((((((((((( Beeee
                  • polnaro Re: Moja stara..... 13.04.11, 15:52
                    .....stara jak życie forumowe, pora na modyf.
                    Co Was tak wzięło z tymi wizytówkami?
                    • natla Re: Moja stara..... 13.04.11, 16:43
                      No jak to co? Przecież normalny człowiek się grzecznie przedstawia, nie?
                      • wrzosowapolana Re: Moja stara..... 13.04.11, 17:23
                        Jak to nie chce się kolegować?! Przyjęłam wszystkie zaproszenia z wielką radością i wdzięcznością. Ale może nieudolnie, to poproszę o wskazówkibig_grin
                        • euro-walonki Re: Moja stara..... 13.04.11, 17:40
                          wrzosowapolana napisała:

> Jak to nie chce się kolegować?!

No! Wystarczyło się poskarżyć. big_grin
                      • polnaro Re: Moja stara..... 13.04.11, 17:33
                        Natlu smile Wiadomo...., ale 'poczemu' teraz? Była jakaś potrzeba, jakiś przykaz, polecenie, czy tak sobie żartujecie smile
                        Jakieś klany koleżeńskie powstają?
                        Dajcie światła.
                        • natla Re: Moja stara..... 13.04.11, 17:53
                          Nie zauważyłaś Polnarko, że sie wizytówki zmieniły? Jest inny układ. Chyba nawet lepszy.
                          Tak więc to wykorzystała założycielka wątku, aby zdopingować maruderów. I udało sie big_grin
                          • wrzosowapolana Re: Moja stara..... 13.04.11, 20:03
                            Nie ma wątpliwości, że to jednak jakiś układsmile
                            • irsila Re: Moja stara..... 13.04.11, 21:07

Problem jest, że nie można się ukryć i wygasić smile
                              choć na jakiś czas, kiedy ma się dość internetu.
                              no i te statystyki,
                              widzisz ile razy kto cię kliknąłsmile
                              Jednak wolą mnie jako eurytkę, trzy razy więcej kliknięć.
                              Dlatego irsila na wizytówce smutna jestsmile
                              • euro-walonki Re: Moja stara..... 14.04.11, 13:04
                                irsila napisała:
                                > Problem jest, że nie można się ukryć i wygasić smile
                                > choć na jakiś czas, kiedy ma się dość internetu.
                                > no i te statystyki,
                                > widzisz ile razy kto cię kliknąłsmile

Tak, to jest naprawdę poważny problem. Trzyma taki /ten internet/ i nie chce puścić. A te statystyki to już w ogóle masakra. Po nocach się śnią. big_grin
                                • polnaro Re:.....:D:D 14.04.11, 13:17
                                  Się mówisz śnią? big_grin
                                  To już mi nie szkoda, że sklerozja /bo co by to innego mogło być?/ zjada mi sny bladym świtem.

--
                                  • irsila Re:....:( :( 14.04.11, 13:33
                                    Nie tylko my dorośli nie jesteśmy zadowoleni,
                                    ale pogrzebałam i poczytałam młodych,
                                    i oni również nie są:
                                    forum.gazeta.pl/forum/w,299,124114190,,petycja.html?v=2
                                    i już sie tam dopisać nie da, gdyż watek zarchiwizowanysad
                                  • euro-walonki Re:.....:D:D 14.04.11, 14:11
                                    polnaro napisała:

> Się mówisz śnią? big_grin
                                    > To już mi nie szkoda, że sklerozja /bo co by to innego mogło być?/ zjada mi s
                                    > ny bladym świtem.

To znaczy, że nie trzymasz ich dostatecznie mocno, albo, że internet nie trzyma Ciebie. big_grin
                                    A poważniej mówiąc, to jest mi dokładnie obojętne, czy z wizytówką, czy bez, bo przecież to nie ja do niej zaglądam i nabijam licznik. wink Założyłam swoją, bo mnie Natla podpuściła, że niby koleguję się z jej psem, a z nią nie.big_grin
                                    I chyba przez to też mi wcięło jakieś posty popełnione wcześniej, ale co tam, niech sobie latają gdzieś tam po wirtualnej przestrzeni.
                                    • wrzosowapolana Re:.....:D:D 14.04.11, 16:26
                                      Licznik...Kurna, jaki licznik?! Boszeeee, nigdy się w tym nie połapięuncertain
                                      • euro-walonki Re:.....:D:D 14.04.11, 16:47
                                        wrzosowapolana napisała:

> Licznik...Kurna, jaki licznik?! Boszeeee, nigdy się w tym nie połapięuncertain

Ano taki, ze np. niejaka Wrzosowa Polanna
                                        Jest z nami od 6 miesięcy
                                        Zostawiła 0 komentarzy
                                        Na forum napisała 1734 posty
                                        Profil odwiedzono 68 razy

Nic się nie ukryje, nawet gdybyś sobie całe swoje młodzieńcze jestestwo tymi paluchami zasłoniła. big_grin
                                        • wrzosowapolana Re:.....:D:D 14.04.11, 17:17
                                          Jak już taka miła jesteś...A co to są "komentarze"?tongue_out Czemu mam 0!!!surprised
                                          • euro-walonki Re:.....:D:D 14.04.11, 17:23
                                            Masz zero komentarzy, bo pewnie się nie wpisałaś do niczyjego pamiętnika, czyli do księgi gości. smile
                                            • wrzosowapolana Re:.....:D:D 14.04.11, 17:58
                                              Dalej nie pytambig_grin
                                              Co to za pierdoły?uncertain
                                              • euro-walonki Re:.....:D:D 14.04.11, 18:05
                                                No, mówiłam, że problem jest poważny. big_grin
                                                Ale przecież Ty już jeden wpis w pamiętniku masz, jak widzę. wink
                                                • polnaro Re:.....:D:D 15.04.11, 10:34
                                                  No, wiedziałam: teraz po pamiętnikach będą latać, układ cementować, a na forum ....
                                                  • filip505 Re:.....:D:D 16.04.11, 01:45
                                                    ....wrzosowa,prosze z tym zrobic porzadek bo
                                                    zmienie o tobie zdanie,tylko bez wojny,proszszsze,
                                                  • filip505 Re:.....:D:D 16.04.11, 01:55
                                                    ....natla.....,ponoc gdzies mnie zaprosilas,czy moge
                                                    wiedziec gdzie????,czy na wizytowo czy zwyczajnie???? ,
                                                    nie wiem czy juz mam skarpety prasowac, i czy w kant,
                                                    czy na okraglo????,no bo ze sie zgadzam to oczywista-
                                                    -oczywistosc,
                                                  • filip505 Re:.....:D:D 22.04.11, 05:05
                                                    ...jakos odpowiedzi brak
                                                  • wrzosowapolana Re:.....:D:D 22.04.11, 07:41
                                                    Nie wiem, Filip, z czym mam zrobić porządek, ale już szykuję bazukę big_grin
                                                  • filip505 Re:.....:D:D 22.04.11, 17:51
                                                    ....z wizytowkami oczywiscie,bo jakies nazekanie,
                                                    -co to bazuka,mam nadzieje ze to nie atomowa
                                                    bron jakas.
                                                  • wrzosowapolana Re:.....:D:D 22.04.11, 20:08
                                                    Nie wiesz, co to bazuka?! Nie, nie atomowa, ale równie skuteczna. I poręczna wink
                                                  • filip505 Re:.....:D:D 23.04.11, 05:36
                                                    ....mozesz jasniej,naprawde mnie zdumiewasz,
                                                    nie atomowa a rownie skuteczna,no,no,
                                                    cos chyba w rozwoju cywilizacji przegapilem,
                                                    jej zlych stron.
                                                  • wrzosowapolana Re:.....:D:D 23.04.11, 06:27
                                                    Filip, ja nie piszę "skuteczna" mając na myśli siłę rażenia. W sumie czy to nie wszystko jedno, od czego się zginie lub czym kogoś się zabije? Dla ofiary na pewno tak.
                                                    Oj, co mnie podkusiło z tą bazuką! Mogłam napisać, że szykuję strzelbę big_grin
                                                    Wklep sobie w google to ją zobaczysz.
                                                  • eurytka Re:.....:D:D 23.04.11, 06:45
                                                    Rozmawianie ze ślepym o kolorach...
                                                    Szczęśliwi ci,co wizytówek nie założyli...
                                                    Ci co ich nie maja, nie powinni sie w tym wątku wypowiadać...
                                                    Same tylko z nimi problemy, znaczy z wizytówkamisad
                                                    wyzerowali niektórym liczniki odwiedzin ,
                                                    wygasić sie nie da, posty masz jak na dłoni
                                                    jesteś obnażony, golutki...
                                                    Żadna bazuka, żadna broń nie pomoże,
                                                    nie ma się czym bronić,
                                                    ani jak schronićsad
                                                    Najwyżej sie samemu zlikwidować,
                                                    nawet nie wiem czy takie harakiri jest możliwe.
                                                    Nowi i bezprofilowi są dalej anonimowisad
                                                  • wrzosowapolana Re:.....:D:D 23.04.11, 11:18
                                                    Zakłada się wizytówkę, bo się chce, a nie dlatego, że inni założyli.
                                                  • euro-walonki Re:.....:D:D 23.04.11, 11:33
                                                    eurytka napisała:
                                                    > wygasić sie nie da, posty masz jak na dłoni
                                                    > jesteś obnażony, golutki...

Goły, golutki to jest człowiek w wyszukiwarce. Bo nie dość, że wyświetlają się wszystkie twoje posty, to jeszcze wszystko to, co inni do ciebie, albo o tobie napisali.
                                                    No, ale chyba po to człowiek pisze na forach, żeby inni czytali, czyż nie? Verba volant, scripta manent - jak to mówią. wink
                                                  • wrzosowapolana Re:.....:D:D 23.04.11, 17:24
                                                    U mnie tak nie mówią!surprised big_grin
                                                    No, z tą wyszukiwarką to...trzeba się pilnowaćwink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka