amityr 29.12.11, 16:42 W tym oto filmie przedstawiono sylwetki trzech gentlemanów, którzy z lenistwa uczynili sposób na życie. vod.onet.pl/byc-najleniwszym,36393,(...)film.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amityr Re: Lenistwo 29.12.11, 21:18 CO ZA LENISTWO .nIKT NIE POBRAŁ PROGRAMU I NIE OBEJŻAŁ NAWET JEDNEGO GFILMU . Odpowiedz Link
natla Re: Lenistwo 29.12.11, 23:56 Nic nie rozumiem. Chciałam nie być leniwą i oglądnełam "test". Co kung-fu ma wspólnego z lenistwem? Odpowiedz Link
chris.w2 Re: Lenistwo 30.12.11, 00:00 amityr napisał: > CO ZA LENISTWO .nIKT NIE POBRAŁ PROGRAMU I NIE OBEJŻAŁ NAWET JEDNEGO GFILMU Chetnie zrobilbym to, ale jestem dyskryminowany. U mnie pojawia sie informacja: "Filmy sa dostepne tylko dla osob przebywajacych na terenie Polski." Odpowiedz Link
natla Re: Lenistwo 30.12.11, 00:02 Przebywam, a tylko mnie testują ....dziwnie i nie dają nawet takiej info. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Lenistwo 30.12.11, 03:57 do czego ty naswz namawiasz mamy się po łepetynie walić metalem , za głupka nasz masz??? Odpowiedz Link
eurytka Re: Lenistwo 30.12.11, 05:05 Nie obejrzałam gdyż mi sie wyświetliło iż plik może zawierać wirus i mogę go sobie otworzyć na własna odpowiedzialność A w ogóle te twoje wszystkie linki z voila, które polecasz, to muszą sie wgrać i to jest niebezpieczne, gdyż mogą zawierać wirus. Poza tym to jest czasochłonne! No i uważam,że wklejanie linku i kazanie pisać nt, to jakieś chore jest. Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Lenistwo 30.12.11, 08:37 Święte słowa Eurytko!!! Dawno już o tym pisałam, na emerytach, ale do Amityry chyba jeszcze wtedy? Amityr, jesteś największym leniem na tym forum. Porusz temat własnymi słowami, a nie odsyłaj ludzi do załączników. Odpowiedz Link
amityr Re: Lenistwo 30.12.11, 16:04 Bez obrazy ale (z wyjatkiem Natli ) muszę napisać ciumoki.Myślałem ,ze z lenistwa nie chce się Wam wgrać programu i obejrzeć jeden z filmów podany jak na tacy o leniwym zięciu i kochającej go teściowej ,która zastąpiła mu żonę. Nie ma tu żadnej Voili. Bardzo jestem zobowiązany tym ,którzy myślą ,że im podsyłam jakieś robale albo wirusy.Dzięki za zaufanie. Odpowiedz Link
amityr Re: Lenistwo 30.12.11, 16:22 A tu jest dowód w postaci zrzutu z ekranu tego co poniżej. Jedyny problem w tym ,że trochę trzeba pomyśleć w co kliknąć i mieć chęci bo wszystko jest napisane po polsku. vod.onet.pl/byc-najleniwszym,36393,film.html Odpowiedz Link
chris.w2 Re: Lenistwo 30.12.11, 17:51 amityr napisał: > (...) trochę trzeba pomyśleć w co kliknąć (...) Pomyslalem. Niestety u mnie pokazuje sie informacja, ktora juz podalem w innym poscie. Odpowiedz Link
filip505 Re: Lenistwo 30.12.11, 19:18 ....jak cos jest duze to trzeba na to czasu,czasem odkladamy to na potem,ja w zasadzie juz prace skonczylem na ten rok, i dopiero mam czas,choc w pracy jestem,a panie to jeszcze nogi musza pomalowac,o przepraszam,paznokcie,nawet jak w butach do kolan chodza,taka zlosliwosc natury,o przepraszam, nadwrazliwosc, Odpowiedz Link
filip505 Re: Lenistwo 30.12.11, 20:33 .....no i niestety dyskryminujesz ludzi poza granicami, a szkoda, Odpowiedz Link
amityr Re: Lenistwo 30.12.11, 22:03 filip505 napisał: > .....no i niestety dyskryminujesz ludzi poza granicami, > a szkoda Przepraszam . Myślałem ,że ONET możesz ściągać, z taka maszyneria????????????? Odpowiedz Link
natla Re: Lenistwo 31.12.11, 01:15 Amityr, a czemóż to ja nie jestem ciumokiem? Cheba tylko z racji "stanowiska" Za to za link do filmów, wielkie dzięki. Oglądnełam 30 min. Jacka i Placka i .......takie mam różne przemyślenia. Jak to życie płata figle Odpowiedz Link
amityr Re: Lenistwo 31.12.11, 16:21 O przepraszam . Podlizywanie się nie jest w moim stylu.Napisałem prawdę.Jak ktoś nie umie kliknąć na pokazujący się napis kliknij na mnie, a po tym wydziwia ,że garbaty ma dzieci proste albo wina pingwina albo Tuska bo pocałował Ruska. Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: Lenistwo 01.01.12, 14:17 Nie jestem leniwa, po prostu mam dysfunkcję systemu motywacji Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: Lenistwo 01.01.12, 20:20 Absolutnie się nie zgadzam z powyższym uproszczeniem. Pewnych rzeczy nie robię, bo po co? Odpowiedz Link