natla 16.04.12, 10:25 Mnie się podoba domek na drugim filmie.....no, na jakieś 2 tygodnie Niezły jest, bo minimalizuje "przydasie" Ten ze szkła mógłby robić u mnie za bibliotekę. bryla.gazetadom.pl/bryla/1,85298,11533721,Dom_ze_szkla_i_bez_pieter.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polnaro Re: Japońskie domki 16.04.12, 11:06 Ciekawe i kontrowersyjne, bo nieprzytulne, ale co tam stare upodobania. Te szklane byłyby narażone, bo ja mam 'drewniane ręce', jak mawiał dziadek, i co rusz szkło się sypie. Świat się zmienia, ale co będzie z naszymi, starutkimi domami? One nie rozsypią się same za kilka lat. I skąd tej przestrzeni dla onych dziwolągów? Powstawiają je w starą zabudowę ? Odpowiedz Link
anka125 Re: Japońskie domki 16.04.12, 13:20 Gdy się mieszka w szklanym domu - trzeba kochać się w...piwnicy Odpowiedz Link
filip505 Re: Japońskie domki 17.04.12, 01:16 ....raczej przestac uwazac za wstydliwe naturalne i konieczne do zycia rzeczy, ...zawszw podobaja mi sie duze przeszklone powiezchnie w domach,a tam same malenkie,ale jak dalej pogrzebiecie to te domy przyszlosci sa moim zdaniem wspaniale,tylko kto szyby by myl,ja nie, Odpowiedz Link
natla Re: Japońskie domki 17.04.12, 10:09 Ty leniu! Taki szklany domek w górach lub nad morzem, jeziorem, to cudo by było. Piwniczny seks, choć brzmi ciekawie , nie jest konieczny przy np roletach. Odpowiedz Link
filip505 Re: Japońskie domki 17.04.12, 13:57 ....po co rolety,jak ktos chce niech popatrzy,jak nie to przymusu niema,zycie zgodne z natura chyba zle niejest, Odpowiedz Link
misia007 Re: Japońskie domki 17.04.12, 16:15 No to wcale nie jest miłe ....być obserwowanym.Wiem bo ktoś kogo poznałam czas jakiś temu ,przyznał mi się,że obserwował przez lornetkę nasze mieszkanie ( z balkonu w sąsiednim bloku). Niby nic takiego a poczułam się nieswojo,znajomość w sumie ucięłam tłumacząc się brakiem czasu a od tej pory zanim zapalę światło ....zasuwam rolety. Odpowiedz Link