pierogi_z_jagodami 14.06.13, 15:15 I będą jaja jak berety, kruchta z ubecją, inaczej mówiąc prezio smoleński z preziem czerwonym, zobaczycie, już mi się pyszczydło drze z radości kiedy to widzę oczyma wyobraźni Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
izis52 Re: Dogadają się 14.06.13, 17:26 Duszę diabłu zaprzeda, byle do władzy się dorwać i zemścić na sprawcach..... Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: Dogadają się 14.06.13, 17:33 Stare wiarusy wreszcie ramię w ramię po tej samej stronie barykady, no i kto by to pomyślał, jak ta historia potrafi być przewrotna Ale plebania dosyć często zasiadała przy tym samym stole z lokalnym komitetem partyjnym, nic nowego (zdaje się że będą nas razem z o. Tadziem bronić przed bolszewią BUHAHAHA) Odpowiedz Link
misia007 Re: Dogadają się 14.06.13, 17:37 Coś przegapiłam???? No fakt ostatnio nie mam głowy do polityki ale żebym aż tak była w tyle.O co biega??? Odpowiedz Link
pierogi_z_jagodami Re: Dogadają się 14.06.13, 19:11 dopiero pobiegnie www.wprost.pl/ar/403229/Miller-moze-pojsc-do-lozka-z-Kaczynskim/ Odpowiedz Link
filip505 Re: Dogadają się 14.06.13, 20:25 ....polityka to zdolnosc osiagania kompromisow, miler napewno to rozumie,kaczor napewno nie, pamietacie co robil z koalicjantami, Odpowiedz Link
natla Re: misiu 14.06.13, 23:37 A ja taki cyrk chętnie bym przeżyła. Pewnie od pierwszego dnia takiej koalicji nie odchodziłabym od telewizora Ogień i woda zespolone rządzą władzy i związane diabelskimi ogonami. Cud miód! Odpowiedz Link
izis52 Re: misiu 15.06.13, 07:25 "Cie choroba" , kto by pomyślał, jak mówił słynny sołtys Kierdziołek. Czasem, gdy nudą wionie, cyrk pobudza krążenie. Z dwojga dobrego - lepsza nuda . Zapowiada się dynamiczny czas nie tylko w pogodzie. Odpowiedz Link
misia007 Re: misiu 15.06.13, 10:02 No najpierw będzie "bitwa warszawska", PO już zwiera szyki ale co z tego wyjdzie?????? Odpowiedz Link
polnaro Re: Dogadają się 15.06.13, 21:19 Tym razem, to Czapiński z czapki wystrzelił W sumie dwie skrajności przy jednym stole i w jednym łóżku mogą zdrowego coś spłodzić, tyle, że okres rozrodczy minął.... Odpowiedz Link
amityr Re: Dogadają się 23.06.13, 13:17 E tam.Bajer. Mógł też napisać ,że z Palikotem. Odpowiedz Link