Dodaj do ulubionych

Dogadają się

14.06.13, 15:15
I będą jaja jak berety, kruchta z ubecją, inaczej mówiąc prezio smoleński z preziem czerwonym, zobaczycie, już mi się pyszczydło drze z radości kiedy to widzę oczyma wyobraźni
Obserwuj wątek
    • izis52 Re: Dogadają się 14.06.13, 17:26
      Duszę diabłu zaprzeda, byle do władzy się dorwać i zemścić na sprawcach.....
      • pierogi_z_jagodami Re: Dogadają się 14.06.13, 17:33
        Stare wiarusy wreszcie ramię w ramię po tej samej stronie barykady, no i kto by to pomyślał, jak ta historia potrafi być przewrotna smile

Ale plebania dosyć często zasiadała przy tym samym stole z lokalnym komitetem partyjnym, nic nowego wink (zdaje się że będą nas razem z o. Tadziem bronić przed bolszewią BUHAHAHA)
        • misia007 Re: Dogadają się 14.06.13, 17:37
          Coś przegapiłam???? No fakt ostatnio nie mam głowy do polityki ale żebym aż tak była w tyle.O co biega???
          • pierogi_z_jagodami Re: Dogadają się 14.06.13, 19:11
            dopiero pobiegnie

www.wprost.pl/ar/403229/Miller-moze-pojsc-do-lozka-z-Kaczynskim/
            • misia007 Re: Dogadają się 14.06.13, 19:38
              łomatko!!!!!
              • filip505 Re: Dogadają się 14.06.13, 20:25
                ....polityka to zdolnosc osiagania kompromisow,
                miler napewno to rozumie,kaczor napewno nie,
                pamietacie co robil z koalicjantami,
              • pierogi_z_jagodami Re: misiu 14.06.13, 22:09
                i córko!

• lucciola_one Re: misiu 14.06.13, 22:14
                  Wtedy to już tylko "pora umierać".
                  • natla Re: misiu 14.06.13, 23:37
                    A ja taki cyrk chętnie bym przeżyła. Pewnie od pierwszego dnia takiej koalicji nie odchodziłabym od telewizora big_grin Ogień i woda zespolone rządzą władzy i związane diabelskimi ogonami. Cud miód!
                    • izis52 Re: misiu 15.06.13, 07:25
                      "Cie choroba" , kto by pomyślał, jak mówił słynny sołtys Kierdziołek. Czasem, gdy nudą wionie, cyrk pobudza krążenie. Z dwojga dobrego - lepsza nuda smile. Zapowiada się dynamiczny czas nie tylko w pogodzie.
                      • misia007 Re: misiu 15.06.13, 10:02
                        No najpierw będzie "bitwa warszawska", PO już zwiera szyki ale co z tego wyjdzie??????
            • polnaro Re: Dogadają się 15.06.13, 21:19
              Tym razem, to Czapiński z czapki wystrzelił big_grin

W sumie dwie skrajności przy jednym stole i w jednym łóżku mogą zdrowego coś spłodzić, tyle, że okres rozrodczy minął....
              • amityr Re: Dogadają się 23.06.13, 13:17
                E tam.Bajer. Mógł też napisać ,że z Palikotem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka