natla 04.12.14, 11:42 Imieninowe buziaki! Zdrowia i ciągle pięknych widoków Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
filip505 Re: Filomeno! 07.12.14, 01:50 ....ja tez ci zycze jak lubisz,znaczy co lubisz,ale odslon sie moze, czego ci zyczylem?????, Odpowiedz Link
filomena1 Re:Wzruszyłam się DZIĘKUJĘ ! 14.12.14, 09:06 BArdzo, bardzo gorąco dziękuję WSZYSTKIM za życzliwość. Dziękuję za cierpliwość , za czas spędzony na czytaniu moich tekstów. Moje marzenia oprócz zdrowia , dla wszystkich, to właśnie Wy , czytelnicy. pochwalę się zatem, że ostatni tektst pt. Syndrom uchodźcy został wydrukowany w wiedeńskim miesięczniku polonijnym w świątecznym numerze "Polonika". Jeszcze raz dziękuję za życzenia i kwiaty i wyrazy serdeczności Odpowiedz Link
filomena1 Re:Wzruszyłam się DZIĘKUJĘ ! 14.12.14, 09:07 przepraszam, że dopiero teraz ale 10 dni byczyłam się nad morzem. Odpowiedz Link
tamaryszek44 Re:Wzruszyłam się DZIĘKUJĘ ! 14.12.14, 17:07 Gratuluję Filomenko i mam nadzieję, że odpoczęłaś nad morzem. Brawo za tekst! Odpowiedz Link
filomena1 Re:oto "on" Filipie ! 14.12.14, 18:04 www.wiadomosci24.pl/artykul/syndrom_uchodzcy_317978.html Odpowiedz Link
natla Re:oto "on" Filipie ! 15.12.14, 12:24 Czytałam z zapartym tchem. Jak zawsze napisałaś Basiu lekkim piórem o mocnych przeżyciach, lękach i przemyśleniach. Jakże inne byłyby moje refleksje ... ale ja byłam cały czas na miejscu i niejako z dnia na dzień przywykałam do zmian. Odpowiedz Link
filip505 Re:oto "on" Filipie ! 15.12.14, 16:28 .....ja wolne wybory zaliczylem w londynie,nie jako uchodzca tylko "bogaty polski turysta",no bo na polroczne "wakacje" nigdy wczesniej I pozniej nie moglem sobie pozwolic,a tak wygladal moj status oficjalnie,nieoficjalnie praca I zwiedzanie londynu I okolic,ale wracajac do "nowej" polski nie mialem zadnego strachu,jakos czulem ze zmiany sa nieodwracalne, bylem tez w ciaglym katakcie z rodzina I znajomymi, Odpowiedz Link