Dodaj do ulubionych

Forum umarlo?

19.08.19, 22:26
Ludzie przeniesli si ena Fejsbuka, nie maja czasu pracujac nadgodziny zeby na emeryture zarobic?
Czy tez 50 latki wyrosly i przeniosly sie na forum 60-latkow czy tez emerytow?
Obserwuj wątek
    • filip505 Re: Forum umarlo? 23.08.19, 03:59
      w kazdym razie tu ich niema,z przyzwyczajenia zagladam czasem ale niema do kogo "geby "otworzyc,
      • natla Re: Forum umarlo? 02.09.19, 23:50
        Fakt, że półka już nie ta, a nawet 2 półki 🤣
        Fajnie Cię Filipku znowu widzieć. Polityka narodowa mnie tak dołuje, że już mi się nic nie chce. Ale walczę o podejście z humorem, bo to jedyna obrona. Ryby biorą? 😜
        Engine, jak tam Dorian u Ciebie? Mam nadzieję, że tylko go w tv oglądasz.
        • natla Re: Forum umarlo? 02.09.19, 23:53
          A forum nie umarło, tylko odpoczywa, bo się narobiło przez lata!
        • engine8 Re: Forum umarlo? 03.09.19, 22:38
          Masz racje ze najwyzej w TV ( a tak naprawde to tez nie) poniewaz to dokladnie po drugiej stronie kontynentu wiec mniej wiecej i Ja i Ty odczujemy go podobnie.
          Filip ma znacznie blizej i kto wie jak on sobie tam poleci - moze i jemu powieje ?
          • natla Re: Forum umarlo? 06.09.19, 11:58
            He, he! Jakoś zawsze myślałam, ży Ty mieszkasz na Florydzie!
            • engine8 Re: Forum umarlo? 06.09.19, 18:43
              Nie, tu tez cieplo ale milsze cieplo bo suche i czasami trzesie.. smile
    • karnaks Re: Forum umarlo? 25.10.19, 14:26
      Ogólnie fora poumierały. Internet już nie jest taki sam jak kilka lat temu ...
      • engine8 Re: Forum umarlo? 24.11.19, 19:06
        Wszyscy siedza na Fejsbuku.....chociaz wiedza (mam nadzieje ) ze wladze i instytucje zainteresowane po porostu kochaj FB poniewaz tam o ludzich mzna sie dowiedzuiec doslownie wszytkiego ...i to nawet nie trzeba sie upominac czy szukac bo sami na srebrenej tacy to na biezaco donosza... A zeby bylo gorze yo jeszcze te informacje sprzedja komu sie tylko da...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka