taniarada 12.08.23, 12:07 I to jest motto tego dnia . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maszkaroni Re: Zaczynamy 12.08.23, 13:39 Tylko takie nieroby jak ty tak mają. I nie tylko dziś ale przez cały tydzień. Odpowiedz Link
irsila Re: Zaczynamy 12.08.23, 15:13 maszkaroni napisał: > Tylko takie nieroby jak ty tak mają. I nie tylko dziś ale przez cały tydzień. No wreszcie , taniarada się odkrył kim jest, po prostu zwykłym leniem do komputera przyczepionym, jak zresztą wielu tu innych. Odpowiedz Link
taniarada Re: Zaczynamy 12.08.23, 15:24 O dzięki Urszulko .Co nie można o Tobie powiedzieć .Jesteś tak zapracowana że szok 🤣 Ludzie stracili poczucie humoru .Jakieś dziwne i gówniane nicki na forach co nie umieją nic napisać poza bełkotem . Odpowiedz Link
irsila Re: Zaczynamy 12.08.23, 15:55 Po prostu własne zdanie sobie wyrabiam, na podstawie waszych wpisów tu. W sumie , co mnie to forum może dotyczyć, wszak jestem już siedemdziesiątlatka. Odpowiedz Link
taniarada Re: Zaczynamy 12.08.23, 16:10 Taki jak ten u góry to pojawia się tylko by napisać jakieś wypociny .Nic poza tym .Już wcześniej dawał ciała to jakiś troll nie warty splunięcia .Nie powinno nikogo obchodzić co ktoś robi ze swoim życiem . Odpowiedz Link
taniarada Re: Zaczynamy 13.08.23, 13:06 irsila napisała: > Mnie to już, wcale nie obchodzi. > Też tak myślę złotko .Czytam Twojego bloga ,Ty też jesteś blisko .Co mi potrzeba do szczęścia . Odpowiedz Link
irsila Re: Zaczynamy 13.08.23, 15:02 Dopiero teraz czytam co napisałam, ale tak działa samotność.Ze schizofrenikiem nie pogadasz, choć też nie śpi nocami, z mężem to w dzień trochę rozmowy podstawowej jest. Z seksu już dawno temu wyrosłam,to co robić? Gdzie nie spojrzę taniarada . Ja też w nocy nie śpię, lubię ciszę, chodzę spać wcześnie a między 24 a 2 w nocy się budzę, słucham nocnych telefonów na RM i o 2,30 "W tyle wizji" słucham, szczególnie kiedy pan Marcin Wolski ma występ, lub pan Stanisław Janicki, szkło kontaktowe też jest, ale nie lubię ich drwin i kpin. Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Zaczynamy 13.08.23, 06:56 irsila napisała: > No wreszcie , taniarada się odkrył kim jest, > po prostu zwykłym leniem do komputera przyczepionym, > jak zresztą wielu tu innych. To, że taniarada jest leniem i nierobem to wszyscy wiedzą, całe dnie na kompie spędza, kobiety sobie znaleźć nie może i kąsa innych, ale czy reszta też? Myślę, że nie, ty masz obowiązki domowe, mi sporo czasu pochłania praca...nie tylko "tradycyjne" 8 godz., ale o wiele więcej, stały dostęp do internetu pozwala mi na punktowanie tego forumowego nieroba przy byle jakiej okazji. Odpowiedz Link
irsila Re: Zaczynamy 13.08.23, 15:23 A może by trochę dyskoteki? Karaoke _ Wielka Dama Odpowiedz Link
irsila Re: Zaczynamy 13.08.23, 15:42 To wykonanie wzruszyło mnie do łez: Wielka Dama - SkyBand 2023 zespół na wesele z klasą! Sky Band grupa muzyczna, Anna Jantar, Nowość. Odpowiedz Link
taniarada Re: Zaczynamy 13.08.23, 16:12 irsila napisała: > To wykonanie wzruszyło mnie do łez: > . >Widzisz Urszulko Hala to wspaniała kobieta wyszła wreszcie ze swoich podwoii .Może też odwiedzi Twojego bloga .Masz tam fajne zdjęcia i przemyślenia . Odpowiedz Link
irsila Re: Zaczynamy 13.08.23, 16:29 taniarada napisał: > irsila napisała: > > > To wykonanie wzruszyło mnie do łez: > > . > >Widzisz Urszulko Hala to wspaniała kobieta wyszła wreszcie ze swoich podw > oii .Może też odwiedzi Twojego bloga .Masz tam fajne zdjęcia i przemyślenia . Jakoś nie na temat, napisałeś. Odpowiedz Link
taniarada Re: Zaczynamy 13.08.23, 16:13 super.halusia napisała: > Tu Ci się udaje wklejać zdjęcia Witaj . Odpowiedz Link
maszkaroni Re: Zaczynamy 13.08.23, 15:59 I wszystkie swoje wady i brzydkie sprawy przypisuje innym. Odpowiedz Link
irsila Re: Zaczynamy 13.08.23, 16:30 maszkaroni napisał: > I wszystkie swoje wady i brzydkie sprawy przypisuje innym. A kto jest bez wad i bez grzechu, niech pierwszy rzuci kamieniem. Odpowiedz Link
taniarada Re: Zaczynamy 13.08.23, 17:02 Przecież to się snuje za mną po różnych forach .Nic innego nie umie napisać .Wiesz co go wyklucza z rozmowy .I dlaczego admin usunął jego wypociny .. Odpowiedz Link
taniarada Re: Zaczynamy 13.08.23, 22:35 friend_of_women napisał: > irsila napisała: > > > No wreszcie , taniarada się odkrył kim jest, > > po prostu zwykłym leniem do komputera przyczepionym, > > jak zresztą wielu tu innych. > > To, że taniarada jest leniem i nierobem to wszyscy wiedzą, całe dnie na kompie > spędza, kobiety sobie znaleźć nie może i kąsa innych, ale czy reszta też? Myślę > , że nie, ty masz obowiązki domowe, mi sporo czasu pochłania praca...nie tylko > "tradycyjne" 8 godz., ale o wiele więcej, stały dostęp do internetu pozwala mi > na punktowanie tego forumowego nieroba przy byle jakiej okazji. Ty pracujesz jedynie na forum 50 .I tak się snujesz z jednego forum do drugiego .Większego idioty jak ty nie ma .Piszesz pod róznymi nickami .Nic nie umiesz tu napisać robisz końskie zaloty .Jak cię wyrzucają to wchodzisz od dziurki od klucza padalcu .Masz te rencinę i szczytujesz .Na nic cię nie stać .Na porzadną pralkę ,a wydanie 1000 zł to majątek dla ciebie łobuzie .Żadnej kobiety jeszcze nie znakazleś bo wszystkie wieją od ciebie glizdo tłusta .Nawet cudze zdjęcia kradniesz konusie .Tak się bujasz już od pół roku za mną .Publikujesz prywatną pocztę .Za grosz nie masz wstydu dziadu . Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Zaczynamy 14.08.23, 05:31 Każdy pisząc na forum stara się przedstawić swoją osobę w dobrym świetle, a ty na odwrót. To, że miałeś trudne dzieciństwo, że wychowywała cię ulica i brak ci było wzorców do naśladowanie to nie powód by mieć taką niską samoocenę. Rozumiem braki w twoim wykształceniu, ale szczycisz się tym że piszesz na różnych forach od ponad 20-tu lat i to nie dało ci ogłady? Używając wulgaryzmów starasz się dowartościować i dodać sobie splendoru, ale wiem jedno...cham zawsze będzie chamem i na to nie ma lekarstwa, a nawet więcej, nie ma takiego zaklęcia, które by z chama zrobiło księcia. Twoje chamskie zachowanie na forach znają wszyscy i mają o tobie złe zdanie, ja je podzielam. Jak pisał J. T. Stanisławski "Mówiła mi mama bym się nie bał chama, bo cham to jest cham i boi się sam". Kiedy zamienisz krótkie spodenki na spodnie to może coś z ciebie będzie, choć wątpię w taką przemianę, zbyt wiele nas dzieli, wykształcenie, widzenie świata i sposób na życie. Ty prosty chłopak, gdzież mi do ciebie... I jeszcze jedno, piszesz, że jesteś katolikiem, chodzisz do kościoła, spowiadasz się...tak, to widać, słychać i czuć. Większość katolików tak ma... Odpowiedz Link