kochamzapachfrezji Re: Środa 16.08.23, 13:36 Uciekłam z podwórka, ogromna duchota, w domu mam 22 Ładny cytat Odpowiedz Link
pierwyjsort Re: Środa 16.08.23, 14:09 przewietrzyłaś już?, bo czytałem, że okien nie otwierzasz/ Odpowiedz Link
taniarada Re: Środa 16.08.23, 14:44 Jedynym wycinkiem wszechświata, który na pewno możesz poprawić, jesteś ty sam.” Aldous Huxley Odpowiedz Link
stasi1 Re: Środa 18.08.23, 08:44 U mnie tyle to już dawno nie było. W nocy wczoraj była taka najniższa temperatura Odpowiedz Link
kochamzapachfrezji Re: Środa 18.08.23, 10:33 Ja mam chłodno w domu, wietrze wieczorem i z rana. Dobrze mi się tu mieszka, nawet w upały. Odpowiedz Link
stasi1 Re: Środa 21.08.23, 10:01 To ka wietrzę całą noc a i tak jest dość ciepło w domu. Ale radzę sobie z tym, nie marudzę Odpowiedz Link
stasi1 Re: Środa 01.09.23, 00:33 To czemu rozrużniałaś że wietrzysz rano i wieczorem? Oczywiście najlepiej traci się temperaturę w nocy Odpowiedz Link
taniarada Re: Środa 23.08.23, 10:33 Pozdrawiam wszystkie dni tygodnia ,łącznie ze środą . Środa to już jest połowa, Nie mam dla niej złego słowa, Zaraz minie tydzień cały, Byle dni szybciej leciały. Piątek to weekend prawie, Po południu już po sprawie, Bo już kończy się nauka, Laba mi do serca puka. Już się cieszyć nie ośmielam, Kiedy przychodzi niedziela, Kończą mi się banialuki, Trzeba brać się do nauki Odpowiedz Link
friend_of_women Re: Środa 23.08.23, 21:24 Odpowiedź 2 osoby uznały to za pomocne author link krystynapasek2 Środa to już jest połowa, Nie mam dla niej złego słowa, Zaraz minie tydzień cały, Byle dni szybciej leciały. Piątek to weekend prawie, Po południu już po sprawie, Bo już kończy się nauka, Laba mi do serca puka. Już się cieszyć nie ośmielam, Kiedy przychodzi niedziela, Kończą mi się banialuki, Trzeba brać się do nauki. ____ Trzeba się brać do nauki miernoto forumowa, a nie pić piwo, od tego boli głowa Odpowiedz Link