Dodaj do ulubionych

Niech mnie ktoś przytuli...

15.09.05, 20:55
bo jest mi źle i smutno.....Mój mega dołek trwa a ja już nie mam siły....

To nie musi być mój wątek........każdy kto będzie potrzebował ciepła
przytulenia może się wpisać.........
Łatwiej będzie pokonać przeciwności mając świadomość, że ktoś nas
przytula......
Obserwuj wątek
    • krista57 Re: Niech mnie ktoś przytuli... 15.09.05, 21:12
      ...jesli tylko odrobinę pomoże....to
      serdeczne usciski ode mnie...
      dobre anioły polecialy w Twoim kierunku smile))))
    • malwina52 Re: Niech mnie ktoś przytuli... 15.09.05, 21:13
      ()()()()()()()()()()()()()()()()
      oddychasz jeszcze czy juz Cie udusilamsmile)))
    • mede4 Re: Niech mnie ktoś przytuli... 15.09.05, 21:30
      Gwiazdo i to juz 37?) wiesz jaką ja mam receptę na dołek? nie czekam aż mnie
      ktoś przytuli, sama idę i przytulam kogoś.A on odpowiada tym samym i jest tak
      cudownie..jak w Domku).Przytulam cie mocno i z całego serca.Jak tam zdrowie
      twojej Mamy?
      • wiktoria53 Re: Niech mnie ktoś przytuli... 15.09.05, 22:10
        mede4 podoba mi się to co napisałaś: nie czekam aż mnie ktoś przytuli, sama idę
        i przytulam kogoś.
        • natla Re: Niech mnie ktoś przytuli... 15.09.05, 22:28
          Tak, sama mogę isć i przytulic kogoś, tylko czy kazdy ma takiegoś kogoś.
          No to Gwiazdeczko na wszelko wypadek robię z siebie przytulanke i wysyłam
          pocztą. Zajrzyj. smile
          • gwiazda37 Re: Niech mnie ktoś przytuli... 15.09.05, 22:33
            Dzięki kobitki.....trochę mi lepiej.....
            Buziaki dla wszystkich.........
            • yoanna Re: Niech mnie ktoś przytuli... 15.09.05, 22:51
              Oby było lepiej Gwiazdkosmile
              ...a buziaki wszystkim się przydadzą smile
            • mede4 Gwiazdo 37 , właściwie to.. 15.09.05, 22:53
              chyba tu nikt nie pytał czys Ty Pani czy Pan?)) Myslę,ze chyba Pan bo tylko
              mezczyźni mówia o kobietach "kobitki", brr ,nie pisz tak, mnei się kojarzy z
              wyrazem kibitki, którymi kobitki wywozili na Sybir swego czasu!! Przytulam Cie
              tym chętniej jeśliś jest chłop)))).
            • natla Re: Niech mnie ktoś przytuli...Gwiazdko.... 15.09.05, 23:12
              ....wyślij jeszcze raz, bo nie mogę otworzyc....
        • sarna52 Re: Niech mnie ktoś przytuli... 15.09.05, 22:52
          Przytulanie to najlepsza terapia mnie też podoba sie sposób made4...nie czekac
          tylko poprostu sie przytulic.Dawno temu, kiedy wracałam ze szpitala gdzie
          musiałam zostawić swoja 6 letnia coreczke przytuliłam się do mojej "wszysto
          wiedzącej " sasiadki w chwili gdy pytała co się stało? i ona ta
          wścipska ,kłótliwa kobieta po prostu przytuliła mnie.
    • goskaa.l Re: POCIESZYCIEL 16.09.05, 15:32
      To dedykuję wszystkim zasmuconym, potrzebującym ciepła i miłości:

www.zosia.piasta.pl/usmiechnij-sie.htm"
    • skrzydlate Re: Niech mnie ktoś przytuli... 16.09.05, 16:07
      ja tez sie megadołkuje, moje zycie towarzyskie dzieki temu zaczelo kwitnąć
      • wiktoria53 Re: Niech mnie ktoś przytuli... 16.09.05, 16:20
        goskaa dzieki za stronkę- dodałam do ulubionych wink
      • fleur1 Re: Niech mnie ktoś przytuli... 16.09.05, 16:27
        Gwiazdeczko nie dołuj się, życie jest takie cudowne i wszystko przechodzi,
        będzie dobrze.
        Link podesłałam moim znajomym, wywołuje uśmiech na twarzy.
        Przytulanie jest czymś najpiękniejszym i niezaleznie od wieku każdy lubi być
        przytulany i musi się przytulać aby poczuć się bezpiecznie.
    • goskaa.l Re: Specjalnie dla kobiet 23.09.05, 08:41
      Gdy byłam młodsza, ważyłam parę kilo mniej. Nie potrzebowałam wciągać brzucha,
      gdy miałam na sobie obcisłą sukienkę. Dzisiaj jestem już starsza i moje ciało
      się wyzwoliło. Istnieje pewna forma elastycznego komfortu, tam, gdzie kiedyś
      była talia. Włoskie buty muszą być większe o dwa numery, żebym w ogóle mogła
      wsadzić je na nogi, a krok w rajstopach zbyt często znajduje się na poziomie
      kolan. Zrozumiałam jednak, że nie ma znaczenia, jeśli coś złego się przydarzy
      albo jak czarny jest dzisiejszy dzień: Życie idzie dalej i jutro będzie lepiej.

Zrozumiałam, ze o człowieku dużo świadczy jak sobie radzi z tymi 3 rzeczami:
      1. Deszczowy dzień
      2. Zagubiony bagaż
      3. Splatane łańcuchy z lampkami na choinkę

Zrozumiałam, że obojętnie, jaki ma się stosunek do rodziców i tak tęskni się za
      nimi, gdy już ich nie będzie.

Zrozumiałam, że zarabiać dobre pieniądze i móc sobie pozwolić na wiele rzeczy
      to nie to samo, co mieć dobre życie.

Zrozumiałam, że życie daje czasami jeszcze jedną szansę.

Zrozumiałam, ze przez życie nie można przejść z rękawicą baseballową na obu
      rękach. Czasem trzeba też wyrzucić piłkę.

Zrozumiałam, że jeśli coś postanowię głęboko z serca, to najczęściej jest to
      właściwa decyzja.

Nauczyłam się, że jeśli sama jestem zraniona, to nie znaczy, że mogę ranić
      innych. Nauczyłam się, że każdego dnia należy wyciągnąć rękę do kogoś. Każdy
      potrzebuje serdecznej myśli i przyjaznego klepnięcia po plecach.

Zrozumiałam, że muszę się jeszcze dużo nauczyć.

Zrozumiałam, że ludzie zapomną, co im powiedziałam albo uczyniłam, ale nigdy
      nie zapomną uczuć, jakie w nich wzbudziłam.

Wyślij ten list dziś do 5 fantastycznych kobiet i na pewno wydarzy się coś
      przyjemnego.... Powiesz przynajmniej innej kobiecie, że uważasz, że ona jest
      fantastyczna i być może sprawisz, że się uśmiechnie.

Jeśli tego nie zrobisz.... twój błyskawiczny zamek się zepsuje, rajstopy opadną
      do stop, a włoskie buty będą Cię uciskać smile

MÓWIĘ CI... JESTEŚ FANTASTYCZNA! wink
      Całuski i Uściski smile)
      • yoanna Re: Specjalnie dla kobiet 23.09.05, 13:32
        smile)))))
        • vobiska Re: Specjalnie dla kobiet 23.09.05, 15:26
          Genialne, genialne bo pobudza do uśmiechu a to takie cenne w swiecie smutku!
          W ekstazie czytam to w lutym).
      • tofika Re: Specjalnie dla kobiet 23.09.05, 15:23
        ijuz sie dzieje , przypalona mam cebulke do kiszki ziemniaczanej...
        ide zrobic nastepna ... a co mi tam "SPECJALNIE Dla Kobiet,,,
        oby tylko takie.. byly problemy.. jak rajstopy ,czy ..e nic juz..
        • takanietaka DO PRZYTULANIA PIES! 23.09.05, 16:23
          Pies najlepszy do przytulania !!-doswiadczona Ovaka
          • natla Re: DO PRZYTULANIA PIES! 23.09.05, 23:00
            Potwierdzam!.....ja, jeszcze bardziej doświadczona, nawet przez psy wink)
            A bywało, bywało, że przytulałam psa i popłakałam sobie.....smile
            • dankarol Re: DO PRZYTULANIA PIES! 23.09.05, 23:26
              Też potwierdzam! Pies jest zawsze chętny przytulić i wysłuchać wszystkich
              problemów, a do tego nie powie że nie masz racji.
      • goskaa.l Re: Jak Bóg stworzył kobietę 21.10.05, 07:07
        Kiedy Pan stworzył kobietę, był to już jego 6-ty dzień pracy i w dodatku po
        godzinach ....
        Pojawił się anioł i spytał:
        - Czemu tyle czasu ci to zajmuje, Panie?
        Pan mu odpowiedział:
        - Widziałeś zamówienie? Musi być całkowicie zmywalna,ale nie plastykowa,
        ma 200 ruchomych części, wszystkie wymienne, działa na kawie i resztkach
        jedzenia, ma łono, w którym się mieści 2 dzieci naraz, ma taki pocałunek,
        który leczy każdą rzecz: od startego kolana do złamanego serca.
        Anioł starał się powstrzymać Pana:
        - To jest za dużo pracy na jeden dzień, lepiej poczekać ze skończeniem do
        jutra.
        - Nie mogę, powiedział Pan. Jestem tak blisko skończenia tego dzieła,
        które jest tak bliskim memu sercu. Anioł zbliżył się i dotknął kobiety:
        - Ale zrobiłeś ją taką miękką, Panie?
        - Ona jest miękka, ale zrobiłem ją także twardą. Nawet nie wiesz ile może
        znieść lub osiągnąć.
        - Będzie myśleć? Spytał anioł (szowinistyczna świnia z tego anioła) Pan
        odpowiedział:
        - Nie tylko będzie myśleć, ale rozumować i negocjować.
        Anioł zauważył coś, zbliżył się i dotknął policzka kobiety.
        - Wydaje się, że ten model ma skazę. Powiedziałem Ci, że starałeś się dać
        za wiele rzeczy.
        - To nie jest skaza - sprzeciwił się Pan - to jest łza.
        - A po co są łzy? zapytał anioł.
        Pan powiedział:
        - Łza to jest forma, którą ona wyraża swoją radość, wstyd, rozczarowanie,
        samotność, ból i dumę.
        Anioł był pod wrażeniem.
        - Jesteś Panie geniuszem,pomyślałeś o wszystkim, to prawda, że kobiety są
        zdumiewające.
        - Kobiety mają siłę, która zdumiewa mężczyzn. Mają dzieci, przezwyciężają
        trudności, dźwigają ciężary, ale obstają przy szczęściu, miłości i radości.
        Uśmiechają się kiedy chcą krzyczeć, śpiewają kiedy chcą płakać, płaczą kiedy
        są szczęśliwe i śmieją się kiedy są zdenerwowane. Walczą o to w co wierzą,
        sprzeciwiają się niesprawiedliwości, nie zgadzają się na "nie" jako
        odpowiedz, kiedy wierzą, że jest lepsze rozwiązanie. Nie kupią sobie nowych
        butów, ale swoim dzieciom tak.... Idą do lekarza z przestraszonym
        przyjacielem, kochają bezwarunkowo, płaczą kiedy ich dzieci osiągają sukcesy
        i cieszą się kiedy przyjaciele odnoszą sukcesy. Łamie się im serce kiedy
        umiera przyjaciel, cierpią kiedy tracą członka rodziny, ale są silne kiedy
        nie ma skąd wziąć Siły. Wiedzą, że objęcie i pocałunek może uzdrowić
        zranione serce. Kobiety są różnych wielkości, kolorów i kształtów.
        Prowadzą, latają, chodzą lub wysyłają ci maile żeby powiedzieć ci, że
        cię kochają. Serce kobiety jest tym co powoduje, że świat się kręci.
        Przynoszą radość i nadzieję, współczucie i ideały. Kobiety mają wiele do
        powiedzenia i do dania. Tak, serce kobiety jest zadziwiające.
      • goskaa.l Wkrótce wiosna!!! (pocieszyciel dla pań) 06.03.06, 09:40
        Będzie wiosna, będzie wkrótce optymistycznie, wesoło i ciepło... ...więc Baw
        Się! Żyj chwilą! Pamiętaj, że życie jest tylko jedno, i nawet jeżeli zrobiłaś
        coś źle, to zawsze niesie to dla Ciebie nowe doświadczenie! Jednak zawsze
        postaraj się naprawić swój błąd: będziesz miała dzięki temu czyste sumienie. A
        jeżeli chcesz komuś powiedzieć, że go kochasz... ...zrób to dziś! No bo czemu
        nie? smile Chociaż wielka miłość i wielki sukces wymagaja podjęcia wielkiego
        ryzyka, bierność w niczym nie pomaga smile A przecież może Ta Osoba czeka na Twój
        krok!? Na przykład jakiś przystojny facet... .
        Pamiętaj, badź zawsze otwarta na zmiany, ale nigdy nie porzucaj swoich
        wartości!! smile I nigdy nie pozwól, by mała niezgoda zniszczyła wielką przyjaźń.
        Nie bój się ryzykować, nigdy nie żałuj tego, co zrobiłaś, za to zawsze żałuj
        tego, z czego zrobienia zrezygnowałaś smile
        Odkryj swoją muzykę... ...która też potrafi być przyjacielem w trudnych
        chwilach, a która jest obecna w sumie w całym naszym życiu smile TAŃCZ w rytm
        muzyki swojej duszy, nigdy inaczej! smile
        Pamiętaj, że pieniądze... ...nie są najważniejsze!!! Bez nich też można
        kochać! I nigdy nie odkładaj tego co chcesz zrobić na potem. Wykreśl ze swojego
        słownika słowa "kiedyś" czy "później". Staraj się żyć z ludźmi w zgodzie by
        nikt nigdy nie musiał być... ...na Ciebie zły! Uśmiechaj się zawsze, nawet w
        koszmarnym tłoku w autobusie smile Innym od razu zrobi się milejsmile Bądź
        życzliwa, wierna smile
        A jeżeli będąc dokładnie taką, jaką chcesz być, ludzie się na Ciebie dziwnie
        patrzą... ...to znaczy, że sami są zbyt słabi na to smile
        Myśl optymistycznie! Nawet jeżeli robisz najbardziej bezsensowną
        rzecz... ...zastanów się nad tym, co ona może Ci dać, lub pomyśl, co miłego
        zrobisz jak już ją skończysz smile To Cię zmobilizuje! smile Kochaj
        zwierzęta... ...bo to właśnie one uczą nas sumienności i odpowiedzialności w
        przyszłym życiu! smile

A teraz, nie, nie "zaraz" czy "kiedyś", tylko teraz, prześlij ten mail
        wszystkim osobom, którym byś chciała, których uważasz, że są warci jej
        zobaczenia, wyślij go wszystkim dla Ciebie wyjątkowym, tak jak Ty dostałes go
        ode mnie smile Pozwól im poczuć się ważnymi dla Ciebie, potrzebnymi, i
        dowartościowanymi, daj im chwilę szcześcia... przecież to nic nie
        kosztuje!!! smile Życie bez prawdziwego przyjaciela, może być gorsze od życia bez
        prawdziwej miłości dlatego czuję się... ...zwycięzcą, bo mam komu tego maila
        pokazać smile

A ja tego maila (dostałam od przyjaciela) wysyłam wszystkim kobietom na forum.
        • lili50 Re: Wkrótce wiosna!!! (pocieszyciel dla pań) 06.03.06, 10:32
          goskaa - pięknie to opisałaś, tak miło się na duszy zrobiło.Po przeczytaniu, od
          razu mam inne podejście do dzisiejszego dnia. Dzięki
          • del.wa.57 Re: Wkrótce wiosna!!! (pocieszyciel dla pań) 06.03.06, 15:17

Powiedziałeś: "przyjdę do ciebie gdy będziesz spała skulona jak ciepły mruczący
            kot". I teraz czekam na ciebie przez wszystkie wieczory. Rozgniatam usta o
            pierze poduszek rozsnuwam włosy kolor zeschłych liści po gładkim chłodnym
            prześcieradle. Zanurzam ręce w ciemność owijam wokół palców milczące gałęzie .
            Ptaki śpią. Gwiazdy nie potrafią uskrzydlić ciężkich chmur. Noc rośnie we mnie -
            minuty - czerwone krople tętniącej krwi przebiegają ostrożnie. Na palcach
            powoli przez zamknięte okno wchodzi ostry zimny księżyc.

H.Poświatowska.

• natla Niech mnie ktoś przytuli........ 23.07.06, 09:25
              .....broń Boże wink)
              • del.wa.57 Re: Niech mnie ktoś przytuli........ 23.07.06, 11:15
                Może na jesień w zimie,ale nie teraz!!!!!
                • regine Re: Niech mnie ktoś przytuli........ 23.07.06, 22:17
                  Moze byc i teraz smile Do jesieni nie doczekam, a ty tu o zimie piszesz sad
                  Helenko, lato i tylko w lecie smile
                  • regine Re: Niech mnie ktoś przytuli........ 27.09.06, 23:16
                    No kurczę blade, już drugi raz idę do łóżka...Czy może mnie ktoś przytulić ?
                    Tak było fjnie wczoraj i cały tydzień...A teraz tylko ja, mój jasiek i ciemna,
                    choć gwiaździsta noc...Brrrrr....Jak tu zasnąć ?
                    • natla Re: Niech mnie ktoś przytuli........ 27.09.06, 23:20
                      No nie przesadzaj z tym przytulaniem wczoraj w nocy, bo się ploty
                      rozniosą.....chyba, ze o Topie myslisz.....wink
                    • dankarol Re: Niech mnie ktoś przytuli........ 27.09.06, 23:21
                      Zaśpiewam Ci kołysankę
                      • regine Re: Niech mnie ktoś przytuli........ 27.09.06, 23:29
                        No o nim, bo wprost dobijał się do pokoju. Wspaniały Top - Cykor. Wspaniały smile
                        Taki "obronny", jak popatrzeć z boku. Strach się bać smile)
                        Przecież o nim myślę, a inni niech myślą co chcą. Top jest kochany smile)))
                        Ale kołysanka może być...Taka mruczanka, Danutko smile)
                        • krista57 Re: Niech mnie ktoś przytuli........ 28.09.06, 10:11
                          Dziewczyny,moje kochane jest mi zle bez Was!Brak mi Waszych usmiechow,wciąż nowych
                          propozyzji niemożliwych do zrealizowania ze względu na brak czasu.
                          Brak naszej wspólnej pasji "łazikowania" i pokonywania zmęczenia.

Jestem wciąż w Katowicach bo chcę poodwiedzać przy okazji znajomych.Wiem,ze
                          wszelkie kontakty rodzinno-przyjacielskie należy pielęgnowac.Nic nie jest takie
                          ważne jak kontakt z drugim człowiekiem.

Nasze spotkanie w Zakopanem bardzo mnie wzbogaciło a szczególnie serdeczność
                          Mani,Reni,Dankorolki i Malejdanki.
                          Bardzo dziękuję za wspólnie spędzone dnismile))
                          • natla Re: Niech mnie ktoś przytuli........ 28.09.06, 10:17
                            Top czeka z otwartymi ramionami na Ciocie Kriste....on Cię przytuli, a pani
                            poplotkuje z Tobą chętnie wink)
                            • regine Re: Niech mnie ktoś przytuli........ 28.09.06, 10:37
                              Też bym chętnie wróciła do tamtych chwil. Strasznie dziś odczułam, zaraz po
                              przebudzeni, brak Was, taką dziwną pustkę wokół. Bardzo sad
                              A do tego jeszcze szaro i ponuro za oknem. Nie do wiary, że te dni tak nas do
                              siebie zbliżyły. Krystynko, przytul się do mnie i dziękuję za wczorajsze SMS-y.
                              Uśmiechałam się gdy je czytałam. Zobaczysz jeszcze się spotkamy, to nie koniec,
                              to dopiero się zaczeło ...Obiecuję smile)
                          • dankarol Re: Niech mnie ktoś przytuli........ 28.09.06, 10:39
                            Krysiu mnie też jest brak zakopiańskiej atmosfery, więc myśl o następnym zlocie.
                            • mania1119 Re: Niech mnie ktoś przytuli........ 28.09.06, 13:46
                              A mnie jak Was brakuje!A Małej...Tyle bylo ramion do przytulania i co?
    • malwina52 Do serca przytul...Po raz pierwszy w Polsce 07.11.06, 07:48
      w 14 miastach internauci przeprowadzili akcję darmowego przytulania.
      Młodzi ludzie z napisami „darmowe przytulanie” chodzili
      po centrach miast i ściskali się. Bez zobowiązań.
      Pomysł przywędrował do nas z USA. W podsumowaniu akcji stwierdzono,
      że kolejny amerykański pomysł się przyjął. Nie napisano jednak, ile
      razy „przytulacze” dostali torebką lub laską po głowie.

oj jak mi sie ten import z USA podobasmile, nastepnym razem
      juz go nie przegapie tym bardziej ze za darmosmile

• dr.wal2 Re: Niech mnie ktoś przytuli... 07.11.06, 08:08
      Autor: gwiazda37 ☺
      Data: 15.09.05, 20:55
      bo jest mi źle i smutno.....Mój mega dołek trwa a ja już nie mam siły....

Noo dobra ,ja Ciem przytulem,ale nic pozatem .

• regine Re: Niech mnie ktoś przytuli... 07.11.06, 10:08
        Tez bym chciala...Ale musze troszke jeszcze poczekac smile)))
    • natla Re: Niech mnie ktoś przytuli... 06.01.07, 18:29
      ...tak mi sie jakos przykro i smutno zrobiło.....
      • malwina52 Re: Niech mnie ktoś przytuli... 06.01.07, 18:40
        chetnie tez sie poprzytulam,
        moze stworzymy jakis milutki lancuszek
        przytulanysmile
        • wiktoria53 To ja też....ja też...chcę...ale dziewczyny.... 06.01.07, 18:45
          trzymajcie się, ja Was poprzytuuuuuuuuuulaaaaammm trochęwink)) i będzie nam
          lepiej smile)))) kiss
          • e-baba Re: To ja też....ja też...chcę...ale dziewczyny.. 06.01.07, 19:08
            To ja Wam, dziewczyny, zaraz napiszę wiersz. Jak zwykle - pięknym rymem
            częstochowskim. A później dołączę do Was, bo i mnie tak jakoś dziś smutno.
            • e-baba Re: To ja też....ja też...chcę...ale dziewczyny.. 06.01.07, 19:22
              Kurczę, nawet wiersz, co miał skrzyć się humorem - nie wyszedł mi
              optymistyczny. Chyba taki dzień dzisiaj. Ale Was przytulam mocno, mocno.
              • regine Re: To ja też....ja też...chcę...ale dziewczyny.. 06.01.07, 19:39
                Dołaczam i ja...Byle jaki ten dzisiejszy dzień sad(
                • basiader Re: To ja też....ja też...chcę...ale dziewczyny.. 06.01.07, 20:32
                  U mnie tez dzis (a moze nie tylko dzis)potezny dol.Smutno jakos, bo im wiecej
                  sie czlowiek stara ,im wiecej daje z siebie tym....... ech szkoda gadac.
                  Przytulam sie z Wami i juz bedzie milej. Jak dobrze ze jestescie.
                  • regine Re: No i co z tego, ze dzień miły..... 26.10.07, 23:41
                    Smutno mi się nagle zrobio, jak cholera....sad
                    Czytam, patrzę i smutkiem wieje z tego wszystkiego, strasznym...
                    • dankarol Re: No i co z tego, ze dzień miły..... 26.10.07, 23:54
                      Reniu jutro będzie sobota, popatrz na świat troche bardziej optymistycznie.
                      • regine Re: No i co z tego, ze dzień miły..... 27.10.07, 00:03
                        Patrzę Danuś i wiesz co widzę ? Nic ino czarną czeluść...
                        Mówisz, że jutro sobota...Ano zobaczymy jaka bedzie. Przed nami
                        jeszcze noc...
                        • mania1119 Re: No i co z tego, ze dzień miły..... 27.10.07, 00:07
                          Rzuć okiem,jak mówimy Ci z Małą "dobranoc" i pomyśl,że jeszcze kilka
                          z nas stuka w klawisze,z serdeczna myśla o Tobie!
                          A przy okazji-piekne są te mgielne zdjecia Danusi.!
                        • dankarol Re: No i co z tego, ze dzień miły..... 27.10.07, 00:16
                          Reniu popatrz, jakie piękne złote liście.
                          img156.imageshack.us/img156/1872/hpim3571gr4.jpg
                          gdy sie na nie patrzy same oczy sie śmieją i wszystkie smutne myśli uciekają
                          • regine Re: No i co z tego, ze dzień miły..... 27.10.07, 00:28
                            Wiem, Danuś smile Codziennie przechodzę wśród takich kolorowych drzew,
                            ze oczy się same śmieją. Ale gdy tu siadam i czytam, to co
                            widzę ...? Ciemność widzę, nic wiecej...sad
                            • dankarol Re: No i co z tego, ze dzień miły..... 27.10.07, 00:32
                              Reniu mam nadzieję, że to się zmieni, że na forum też będzie widać tą złotą jesień
                              • mania1119 Re: No i co z tego, ze dzień miły..... 27.10.07, 00:35
                                I jeszcze,Reniu,popatrz na swój wątek.
                                • inka-1 Re: No i co z tego, ze dzień miły..... 27.10.07, 15:37
                                  czy my tu robimy sie jacys toksyczni...to nie te fale przyciagaly
                                  mnie na to forum,teraz mi zle nic nie rozumie..wszyscy jacys
                                  niepogodzeni ,,z soba czy zyciem'..bedzie lepiej..
                                  • sagittarius954 Re: No i co z tego, ze dzień miły..... 27.10.07, 15:46
                                    Spoko wodza smile))) Żądasz przytulenia ?smile) No ja mogę tylko wiesz jak się zapędzę
                                    to może być jakoś tak za bardzo pa(o)rno . Dlatego czejen fajkę długą wypali ,
                                    po plecach poklepie , nie za mocno cobyś kaszlu nie dostałasmile)
                                  • natla Re: No i co z tego, ze dzień miły..... 27.10.07, 15:57
                                    Inka, przestań biadolić, bo to bardzo miłe popołudnie się zapowiada.
                                    Leć do Gawiarenki, nawet Ci odstąpię fotel Czarnego.humora wink)) A
                                    kawa jaka pyszna, że nie wspomnę o serniku wink
                                    • dankarol Re: No i co z tego, ze dzień miły..... 27.10.07, 15:59
                                      Leć, leć, zanim całego sernika nie zjem.
                                      • inka-1 a czarny za fotelik nie.. 27.10.07, 16:15
                                        bedzie mnie straszyl...?
    • waleria-1 Ja! Ja dziś wszystkich przytulam! 27.10.07, 17:02
      Wszystkich, jak w temacie. Wszystkich strapionych, zasmuconych,
      znerwicowanych, przygnębionych- przytulam, dogłaszczam, dopieszczam,
      dopocieszam, dorozweselam, dokarmiam pysznotkami (przyszłymi, bo
      jeszcze nie upieczone)...i co sobie tylko kto zażyczy (nooo..może
      jednak ... nie wszystko. A zresztą, co mi tam- wszystko!).
      A teraz- spójrzcie za okno, na niebo. Jeszcze nie bardzo widać, bo
      niebo nie za ciemne, ale tę srebrzystą gwiazdkę wymalowałam
      specjalnie dla wszystkich strapionych.
      Sięgnać jej nie można, ale gdy się w nią dłużej
      wpatruje...spróbujcie...zaczarowany świat...czeka...
      • wiktoria53 Niech mnie ktoś przytuli 27.10.07, 17:17
        Duży wpływ na nasze samopoczucie ma obecna pogoda. Taki
        przygnębiający czas.Szaro na dworze, w domu szybko sie ściemnia,
        pogoda nie sprzyja byciu na powietrzu, a na dodatek tu na forum
        gdzie zawsze szukaliśmy głasków jest nieciekawie. Myślę jednak, ze
        wszystko minie jak zły sen.Czego sobie i Wam życzę.
        • malwina52 przytulanie jest zdrowe 27.10.07, 17:37
          to zerznelam z zdróweczko.pl sama prawda i tylko prawdasmile
          "Przytulanie jest zdrowe. Wspomaga system immunologiczny, utrzymuje człowieka w
          dobrym zdrowiu, leczy depresję, redukuje stres, przywołuje sen, odmładza,
          orzeźwia, nie ma skutków ubocznych. Przytulanie jest zupełnie naturalne. Jest
          całkowicie organiczne, naturalnie słodkie, nie zawiera pestycydów, konserwantów
          ani sztucznych składników i jest w stu procentach odżywcze. Przytulanie jest
          właściwie doskonałe. Nie ma części, które mogłyby sie zużyć, ani baterii, które
          mogłyby się wyczerpać, nie wymaga okresowych przeglądów. Niewiele energii
          zużywa, mnóstwo dostarcza, nie tuczy, nie podlega inflacji. Jest wolne od
          miesięcznych opłat, ubezpieczeń, nie jest narażone na kradzież, nie podlega
          opodatkowaniu. I, oczywiście, zawsze jest w pełni odwzajemnione."
          niedziela, 31 lipca 2005, jadoktor

Objęcia pomagają w utrzymaniu zdrowego serca - twierdzi BBC powołując się na
          wyniki badań zespołu naukowców Uniwersytetu Północnej Karoliny, który przebadał
          38 par.
          Badanym parom kazano się przytulać. Okazało się, że podczas przytulania rośnie
          poziom pewnego hormonu - oksytocyny - oraz spada poziom ciśnienia krwi.
          Ci, którzy kochają mają wyższy poziom tego hormonu. Lekarze uważają, że badania
          amerykańskich naukowców dowodzą znanej prawdy, że ludzie szczęsliwi i zakochani
          żyją dłużej i cieszą się lepszym zdrowiem.

Czy jest ktos taki co nie lubi sie przytulac?
          • inka-1 na zdrowie nie ma rady..trzeba sie 27.10.07, 17:44
            zakochac,,dam ogloszenie;nie piekna ,tolerancyjna z mnostwem wad
            pozna pana do przytulania...
            • inka-1 Re:odeszla..na zawsze... 06.11.07, 15:24
              dzis zmarla moja ukochana podopieczna..jeszcze wczoraj bylam u niej
              w szpitalu..ciezko mi,nigdy sie do tego nie przyzwyczaje,bo czy
              mozna przyzwyczaic sie do smierci..
              • kazpyt Re:odeszla..na zawsze... 06.11.07, 15:58
                to przykre jak ktos odejdzie bardzo przykre ale życie
                toczy sie dalej i życ trzeba wiec przytulmy sie bardzo
                mocno do kogoś bardzo bliskiego
                • tyrtyr Re:odeszla..na zawsze... 06.11.07, 16:05
                  www.youtube.com/watch?v=supAFS9Nbl8
                • del.wa.57 Re:odeszla..na zawsze... 06.11.07, 16:05
                  I ja przytulam Ciebie Inko bardzo mocno,masz rację nie można się
                  pogodzić jak ktoś odchodzi,ale my też kiedyś odejdziemy,taki jest
                  koniec naszej wędrówki po ziemi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka