regine 11.11.05, 10:40 Piszę i piszę.... Lubisz mnie, czy nie ??? Napisz choć słowko... Na tak...Lub nie.... Tylko na pocztę , nie wszyscy muszą czytać moich wyznań)) I Twoich odpowiedzi....Adresowanych tylko do mnie... Proszę )) Zajrzyj na pocztę, mądry człowieku !!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tofika Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 11.11.05, 11:58 no i prosze.... cos tu grane???? wesolo.... Odpowiedz Link
krista57 Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 11.11.05, 12:50 Juz od kilku dni zastanawiam się,czy Ty sypiasz? Piszesz i tak dziwnych porach? Przepraszam za wścibstwo...martwię się,czy jestes realny. Odpowiedz Link
czarny.humor Wow!! Dostałem swój wątek!! Własny!!! 11.11.05, 19:04 Ale mi się ma!!! Sorry, że dopiero teraz zauważyłem, ale byłem na wyjeździe. W dodatku mój syn ma dzisiaj imieniny - Marcin. Regine!! Czy ja Cię lubię?? CZY JA CIĘ LUBIĘ??!! Ja wprost pasjami przepadam za Tobą!! Wprawdzie swojej poczty gazetowej praktycznie wcale nie sprawdzam, ale w tej sytuacji zaraz tam lecę, bo mnie ciekawość zeżre. Tylko mi od mądrali więcej nie wymyślaj.)) Odpowiedz Link
czarny.humor Regine jesteś niesamowita!! 11.11.05, 19:54 Mam nadzieję, że odpowiedź dotarła?! Twoja propozycja jest niezwykła i wspaniała. Żoneczka też tak uważa!!)) Odpowiedz Link
regine Re: Humorku.!!!!!!!!! 11.11.05, 20:20 Lubię Cię i Twoją żoneczkę ucałuj ode mnie w oba policzki, Pamiętaj w oba )) Odpowiedz Link
regine Re: Humorku.!!!!!!!!! 11.11.05, 20:40 Ta noc mi nie odpowiada....Odpada... Może dziś wieczorem jeszcze raz się umówimy....Co Ty na to ???? Bo ja nie mogę się na jutro umówić, dziś wieczorkiem na 23.00 Zgoda ??? Wiesz gdzie ??? I jak wyglądam...??? Na wszelki wypadek, będę miała kwiatek przypięty we włosach...) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Humorku.!!!!!!!!! 11.11.05, 20:50 Jak wyglądasz? - co mi tam! Rozpoznam Cię z daleka w każdym tłumie!! Dzięki tej niezwykłej aurze, która od Ciebie przenika. A może w grupie byłoby przyjemniej? - jak myślisz?? Odpowiedz Link
regine Re: Humorku.!!!!!!!!! 11.11.05, 21:17 "No to kupą, mości panowie, kupą"....Zawsze raźniej...Masz rację..) Odpowiedz Link
fleur1 Re: Humorku.!!!!!!!!! 11.11.05, 21:32 Flirtujesz z Reginka, a dla mnie i nie tylko dla mnie nie masz czasu!!! Popraw sie!!! Do roboty!!! Odpowiedz Link
krista57 Re: Humorku.!!!!!!!!! 11.11.05, 21:34 Regina Go zaczarowała pięknymi słowami...patrz jak te chłopy łase na pochwały! Dla Ciebie nie ma czasu ? A co ja mam powiedziec ! Nie zauważył mego wpisu na swoim osobistym topiku. Odpowiedz Link
czarny.humor Tofiko, Fleur, Kristo!! 11.11.05, 23:41 Sorry dziewczyny! Jestem dziś trochę oszołomiony - imieniny syna, rogale, prywatny wątek i w dodatku strasznie mnie onieśmielacie. Ale przecież wszystkie jesteście kochane! Poprawię się, tylko muszę trochę ochłonąć. Całuski )) Odpowiedz Link
regine Re: Kochany..Humorku...:)). 12.11.05, 00:24 Kochany z Ciebie.... Czarny.humor !!! Dziękuję za ....Nic więcej nie napiszę, bo całkiem Cię onieśmielę )) I jutro słowa nie usłyszymy...) Trzymaj się ciepło Humorku ) Odpowiedz Link
tofika Re: Tofiko, Fleur, Kristo!! 12.11.05, 20:44 Takie ladne pozdrowionka,, jak ja patrze ,jak ja czytam... A ..lepiej pozno niz wcale! Spokojnego ...ochlaniania , humorku a zima tylko ,tylko ,to nie zamocno! Odpowiedz Link
regine Re: Humorku.... 14.11.05, 00:06 Poszły 2 załączniki, zajrzyj na pocztę.... Z dzwiękiem i bez, Może Ci się uda....Powodzenia ) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Humorku.... 14.11.05, 01:00 OK! Teraz wszystko działa!! Pięknie wyszło - jeszcze raz dzięki. )) Odpowiedz Link
regine Re: Humorku.... 14.11.05, 01:06 No widzisz...) Cieszę się, na mnie zawsze możesz liczyć !!! Odpowiedz Link
natla Re: Humorku.... 14.11.05, 01:17 Na mnie też.....w przyjmowaniu ))) No chyba mi sie ju zajączkuje....... Odpowiedz Link
regine Re: Humorku....Wcale nie taki Czarny :))) 19.11.05, 15:48 Dziękuję za to przypadkowe przeczytanie i przesłanie, experssowe linku. Andrzeju, DZIĘKUJĘ ) Gra i słucham ) Gdzieś po instalacji nowego programu wcięło mi wszystko, albo jest, tylko nie umiem się odnaleźć w tym "ustrojostwie", jak to Natla nazywa. Wszystko nowe, nie wiem gdzie szukać, a podpowiedzi znikąd. Dzwoniłam do córki, to dostałam odpowiedź "Może przyjadę w przyszłą sobotę, a normalnego to nie możesz sobie radia włączyć..." Niby tak, ale tu mam słuchawki na uszach, sąsiedzi i reklamy mi nie zakłócają mi odboru. Jeszcze raz wielkie dzięki) Odpowiedz Link
maladanka Re:z pewną niesmiałością.. 21.11.05, 16:40 chciałabym poprosic o zestaw muzyczny jaki otrzymał August, i w ogóle sie cieszę,że lubisz M.Czyzykiewicza - on z Beskidu z urodzenia, a ja z wyboru, ostatnio na allegro kupiłam sobie Edith Piaf - i słucham i ciarki na plecach... Odpowiedz Link
czarny.humor Danusiu! Bez krępacji. 21.11.05, 18:43 Jeśli chcesz czegoś, co mogę Ci dać, wystarczy krótki sygnał. Rób miejsce w swojej skrzynce pocztowej, bo zaraz Ci wyślę pakiet muzyczny i to rozszerzony w stosunku do tego, który dostał August. Mirek Czyżykiewicz towarzyszy mi od lat. Jest dla mnie jednym z najwspanialszych interpretatorów poezji śpiewanej - nie tylko własnej. Zdzieram na okrągło taśmy z jego nagraniami w odtwarzaczu samochodowym i płyty w domu. Byłem (i na pewno jeszcze będę) na jego recitalach i mam płyty z jego dedykacją. Ech! Szkoda, że tak mało nagrywa. Edith Piaf? Też mam parę jej płyt, których słucham i... przeżywam!! Pozdrawiam)) Odpowiedz Link
natla Re: Danusiu! Bez krępacji. 22.11.05, 18:48 Słyszysz ten dłuuuuugi dzwonek ode mnie )) Odpowiedz Link
regine Re: Humorku.... 22.11.05, 23:31 A ja ??? A mnie....???? Nic nie dostanę ??? Skrzynka pusta, czeka..... Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Humorku.... 23.11.05, 00:08 Jasne, że dostaniesz!! Tylko to może trochę potrwać, bo muszę ponownie skopiować załączniki. Dzisiaj już troch walczę z pocztą i szlag mnie pomału trafia. Przed Kilkonastoma minutami wysłałem przesyłkę do Małej Danki i wciąż nie mam potwierdzenia, czy doszła. Później wysłałem tę smą przesyłkę do Natli i już wiem, że poszła, ale bez załączników, bo w trakcie pisania do niej paru słów, system mnie wylogował i skasował załączniki, choć w okienku widniały jako gotowe do wysłania. Wcześniej też chciałem wysłać dwa inne załączniki do natli, ale wówczas najpierw napisałem parę słów, potem przygotowałem załączniki i na końcu przed samym wysłaniem chciałem dodać z książki adres nadawcy. Otworzyłem książkę i w tym momencie ekran monitora jakby na mgnienie mrugnął. Książka - owszem otworzyła mi się, ale nie moja!! Były w niej tylko dwa adresy zupełnie dla mnie obce i nie z portalu gazety!! Oczywiście kiedy wyszedłem z tego, to straciłem załączniki!! Ale nie dam się!!! Zaraz spróbuję jeszcze raz. A JAK NIE, TO JUTRO I POJUTRZE, I POPO..., i POPOPO...!!! )) Odpowiedz Link
kesaira Re: Humorku.... 23.11.05, 00:23 A ja mogę dostac pare utworów Edith Piaf?? Niestety nie mam. Gdzies miałam jeszcze na taśmie - ale chyba ktos z domowników zakosił albo wyrzucił( Odpowiedz Link
natla Re: Humorku.... 23.11.05, 08:40 ......cierpliwie czekam, nie pali się, jeszcze mogę trochę pożyć bez tych nagrań ))) Dzięki za starania. Odpowiedz Link
tofika Re: Humorku.... 23.11.05, 11:38 jesli poczekam cierpliwie na troszke muzyczki)) moze tez gdzies tam hennnnnnnnn znajde i ja- Odpowiedz Link
regine Re: Humorku.... 23.11.05, 11:53 Dzięki, nogi same skaczą, nie wspomnę o uszach...Skąd masz tą piękną muzykę, ładuj w skrzynkę i przesyłaj, cudowna... Jak ja dawno, czegoś takiego nie słuchałam...Wieki chyba, dziękuję Humoru, Dziękuję )))))))) Odpowiedz Link
krista57 Re: Humorku.... 23.11.05, 12:19 Renia tak zachwala ...że ja też poproszę zapisuję się ..stanę na końcu tego długiego ogonka. Odpowiedz Link
regine Re: Humorku.... 23.11.05, 16:29 Poprawiłeś mi nastrój chyba na cały miesiąc, za co serdeczne dzięki ) Odpowiedz Link
czarny.humor Wszystkim Wam... 23.11.05, 17:30 ..., którym mogłem sprawić trochę przyjemności - dziękuję. Może jeszcze trochę się uda?! )) Odpowiedz Link
natla Wszystkie razem i każda z osobna... 23.11.05, 17:57 ....serdecznie dziękujemy. Czekamy na dalszy ciąg przyjemnosci.) Odpowiedz Link
regine Re: Wszystkim Wam... 25.11.05, 00:34 Bardzo milutki, aż chce się słuchać (czytać))) Odpowiedz Link
regine Re:Oj , posiedzisz Ty .....:))) 25.11.05, 01:05 Posiedzisz Ty jeszcze długo.... Przecudnie piszesz,zwłaszcza o tak póżnej porze, a my tu nic tylko czekamy na jeszcze....jeszcze.... Za te nocne "pogaduszki" o perełkach, DUŻA BUŹKA....) To od nas dwóch , nie wyobrażaj sobie....)) Odpowiedz Link
czarny.humor Re:Oj , posiedzisz Ty .....:))) 25.11.05, 01:16 Nie ma sprawulca!! Mnie tam nie zależy. Sie robi!! - tylko trochę to potrwa. Odpowiedz Link
fleur1 Dlaczego masz głupią sygnaturkę? 25.11.05, 21:46 Może ją zakodujesz, to będzie łatwiej czytać kolejne wiadomości. Pia.ed pisała, że jej przeszkadzają uśmieszki, a ja trafiam na Twoją sygnaturkę, i się dziwię, że Ty się dziwisz, że jest taka głupia. Qrcze dlaczego ona taka głupia? Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Dlaczego masz głupią sygnaturkę? 26.11.05, 13:49 Jolu moja sygnaturka jest głupia jak wszyscy diabli, ale niestety z ważnych powodów, musi zostać. Nie ma wyjścia! A dlaczego głupia? No bo zobacz: Lubię Cię nie? No lubię. Tak jest i już. No to po co w tej mojej sygnaturce jest to durne "mimo wszystko"??? Przecież albo kogoś lubię, albo nie lubię. Jak mam kogoś lubić mimo wszystko, to znaczy, że w jakiś sposób zmuszam się do tego, żeby go lubić, czyli, że właściwie go nie lubię nie? W takim razie po co w tej mojej sygnaturce jest napisane, że lubię? Głupie to nie?? No właśnie!! I dlatego wciąż się dziwię, że mam taką głupią sygnaturkę. ALE MUSI ZOSTAĆ!! Naprawdę MUSI!! Z ważnych powodów, które mam nadzieję teraz rozumiesz. Pozdrówki )) Odpowiedz Link
fleur1 Re: Dlaczego masz głupią sygnaturkę? 26.11.05, 17:31 Ja też się dziwię i stąd moje pisanie o tym, ale jak ktoś chce na siebie zwrócić uwagę to coś wymysla i jego wyjaśnienia są pokrętne. Wyjaśniłam ten ważny powód? Nie będę się więcej dziwiła, wierzę jednak, że zmienisz swoje myślenie o tym, czym jest sygnaturka. ------------------ ja się dziwię ty sie dziwisz, on/ona/ono się dziwi my się dziwimy, wy sie dziwicie, one/ oni się dziwią ------------------ Nie musimy każdego lubić. Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Dlaczego masz głupią sygnaturkę? 26.11.05, 19:52 Nie rozumiem tego ataku. Ale przecież uznaję, że w niektórych oczach mogę uchodzić za głupszego od włsnych żartów i nawet od własnej sygnaturki. To mnie ani nie obraża, ani nie martwi. Po prostu najzwyczajniej w świecie uznaję, że tak być może, tak na pewno jest i że to naturalne. Każdy ma prawo myśleć co chce i dziwić się czemu chce, a także rozumieć, lub nierozumieć sens, lub bezsens jej treści. Każdy ma też prawo odczytywac tę treśc jak chce. Ty Jolu za każdym razem, jak będziesz moją sygnaturkę widzieć, to wiedz, że dla Ciebie brzmi ona tak, jak pod niniejszym postem, ale jednak pozostanie w pierwotnym kształcie, czasami tylko może być modyfikowana. Cieszę się, ze już się nie będziesz dziwić. Jeśli chcesz wierzyć, że ten powód, który Tobie się skojarzył z moją sygnaturką jest właściwy, to niech tak będzie. Ja myślałem o czymś zupełnie innym, ale przecież ważny jest Twój indywidualny odbiór, a nie moje pokrętne tłumaczenia, które w dodatku sam uważam za logiczne i dowcipne. Oczywiście zgadzam się w całej rozciągłości z ostatnim zdaniem Twojego posta - nie musisz mnie lubić. Ale jeśli możesz, wyjaśnij mi jak powinienem "zmienić swoje myślenie o tym, czym jest sygnaturka", żeby było właściwe!! Nie gwarantuję, że zmienię to myślenie, ale zapewniam Cię, że się nad tym zastanowię i spróbuję zrozumieć. To jednk, z powodu moich naturalnych, wrodzonych ograniczeń intelektualnych, może okazać się bardzo trudne, lub wręcz niemożliwe. ja się nie dziwię Ty sie nie dziwisz, on/ona/ono się nie dziwi, my się nie dziwimy, Wy sie nie dziwicie, one/ oni się nie dziwią. Pozdrówki )) Odpowiedz Link
fleur1 Przepraszam 26.11.05, 20:52 Źle zrozumiałam Twoją pierwszą odpowiedź i sens Twojej sygnaturki, zażartowałam odpowiadając i wpadłam w pułapke, nie zaatakowałam Ciebie, wyraziłam tylko moje zdanie, niech sobie będzie sygnaturka jak musi. Poczułeś się urażony, przepraszam bo nie to było moją intencją. img473.imageshack.us/my.php?image=miszroza3vt.jpg Byłoby mi bardzo miło gdyby mój znajomy mężczyzna oświadczał, że mnie lubi i oznajmiał o tym całemu światu. Czarny.humor to czarny humor, a ja widocznie nie znam się na żartach. Odpowiedz Link
czarny.humor I ja Cię przepraszam. 26.11.05, 21:23 Pewnie z obu stron coś nie zagrało z pojmowaniem intencji rozmówcy. Cieszę się, że wszystko się skończyło bez agresji i prowokowania się nawzajem. Żeby tak wszystkie różnice zdań, zanim przerodzą się konflikt, kończyły się pełnym zrozumieniem, byłoby o wiele piękniej na tym padole nie?? www.e-kwiaty.pl/photo/bukiet%2004.jpg ))) Odpowiedz Link
natla Re: I ja Cię przepraszam. 26.11.05, 21:48 Kochane dzieciaki jesteście ) A ja Was czyając, wcale nie odbierałam tego jako .....no coś tam brzydkiego... ot, rozmówka cięta dwojga inteligentnych istot. Odpowiedz Link
vogino55 Re: I ja Cię przepraszam. 26.11.05, 21:57 natla napisała: > ot, rozmówka cięta dwojga inteligentnych istot. i jeszcze przy okazji mały 'small biznes' z kwiatami otworzą Pozdrawiam radośnie machajac łapką ()) Wojciech Odpowiedz Link
fleur1 Natla sie na nas poznała Czarny.humorze. 26.11.05, 22:34 Dziekuję Tobie za piękny bukiet. Obrazek na dobranoc dla wszystkich, którzy wejdą tutaj tej nocy. img414.imageshack.us/my.php?image=annegeddesschmetterlingblau2bm.jpg A na późną kolacje koszyk z niespodzianką. Odpowiedz Link
fleur1 Niespodzianka się zgubiła, 26.11.05, 22:36 to dlatego, że już jestem śpiąca, wyszłam z łóźka. img249.imageshack.us/my.php?image=owoce3kc.jpg Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Natla sie na nas poznała Czarny.humorze. 26.11.05, 22:52 No właśnie widzę. Ale nie ma się co dziwić - to bystra dziewczynka. A Wojtuś za to machanie łapką to chyba będzie miał u mnie dozgonny rabat, jak już ten kwietny interes rozkręcę. Ale wiesz co? Dla tej wielkiej przyjemności przepraszania się nawzajem, może się skuszę na jakąś małą wojenkę!!? Gdzieś tam poza forum oczywiście. )) Odpowiedz Link
fleur1 A sygnaturka i tak mnie wkurza 26.11.05, 23:05 i z rozpaczy idę spać. Laila tow Odpowiedz Link
czarny.humor Re: A sygnaturka i tak mnie wkurza 26.11.05, 23:08 )) Buziaczki. I miłych snów. ZOSTAJE!!! Odpowiedz Link
tofika Re: A sygnaturka i tak mnie wkurza 26.11.05, 23:25 "Zegar niech dzwoni dni ulatuja... ja pozostaje..." "Zegar niech dzwoni dni ulatuja... ja pozostaje..." "Zegar niech dzwoni dni ulatuja... ja pozostaje..." "Zegar niech dzwoni dni ulatuja... ja pozostaje..." "Zegar niech dzwoni dni ulatuja... ja pozostaje...".. )))))))))))) Odpowiedz Link
regine Re: A sygnaturka i tak mnie wkurza 27.11.05, 01:52 Ale co to za Czwarny Humor , bez takiej sygnaturki...) Kochani jesteście, przeprosiny, kwiatki....) Aż miło posłuchać "takiej kółtni"...) Odpowiedz Link
natla To ja już wiem...... 27.11.05, 10:54 .....Ty jak mój jamnik kiedy miał 6 tygodni.....szalał, jadł, padał i szybko spał, szalał, jadł, padł i szybko spał, szalał......i takie cykle pojawiały się 5 razy w ciagu godziny. Myśle jednak, że Twoje cykle są nieco dłuższe, ale niewiele )))) Odpowiedz Link
natla Dzięki.... 27.11.05, 11:17 .....Humorku za poranną niespodziankę.....z przyjemnoscią słucham. Dawaj dalej )) Odpowiedz Link
regine Re: Dziękuję i ja i prosze o jeszcze 27.11.05, 12:25 Dziękuję....Ty wyciskaczu łez....) Odpowiedz Link
natla No to zaczynamy imieniny :))))))) 30.11.05, 00:34 Andrzeju, Czarny Charakterze, o pardon, Humorku nasz miły Nastałeś w nie tak dawnej erze, a myśmy Cię już polubiły. Życzę Ci dziś Czarny Humorze tyle zdrowia, jak duże morze, cheese od żaby, od świnki kasę, wolności od motylka masę, wakacji długich w kabriolecie i trunków tych najlepszych w świecie. Bądź do „filozowania” zdolny, medytuj trochę w czasie wolnym, niech Cię zwierzątka otaczają, a kwiatki domek zawsze mają. Jedz owoce, żyj bardzo zdrowo, by wychodziło to i owo A te wszystkie życzenia moje, to znów nie takie „ćmoje boje”..... pod tekstem otwórz link czerwony, bo dowód to niezastąpiony ) img380.imageshack.us/img380/3403/andrzejki9fb.png ( img380.imageshack.us/img380/5848/andrzejkii8ah.png ) Odpowiedz Link
natla Re: No to zaczynamy imieniny :))))))) 30.11.05, 00:53 Ach, umknęła mi kurka śliczna, taka malutka, "zagrabaniczna"...więc... niech Ci złote jajka znosi i pod próg zawsze przynosi. Odpowiedz Link
regine Re: Andrzeju !!!!! 30.11.05, 02:51 Radości, miłości, przyjemności, małych odległości, przydatnych umiejętności, skuteczności, wydajności, wszelkiej pomyślności w dniu Twego imienia, życzenia składa Ci...Renia Dołączam gałązkę białych kwiatów : img219.imageshack.us/my.php?image=bialekwiatki7vv.jpg No i oczywiście 100 lat !!!!! Odpowiedz Link
goskaa.l Re: Andrzeju !!!!! 30.11.05, 06:59 Dużo humoru (odczywiście czarnego), czarnych nocy, czarnych włosów (trudno, jesliś blondyn, przefarbuj się - czego się nie robi dla dopasowania), czarnych garniturów (mogą być z tenisa), radości, miłości, przyjemności przyjaciół (także z forum) i czego sam tylko chcesz (nawet może być czarna gwiazda) życzy CI Gośka Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Andrzeju !!!!! 30.11.05, 18:12 Dzięki Gosiu! Za tę czerń w życzeniach to ja Cię chyba obdarzę szalonym czarnum (ale nie ponurym) uczuciem. Blondynem nigdy nie byłem - dzięki opatrzności, ale teraz Ta czerń mocno już srebrzysta się zrobiła. A niech tam! Godzę się z losem. )) Odpowiedz Link
natla Re: Andrzeju !!!!! 30.11.05, 18:15 Co tak szeroko piszesz Czarny, jak Hania. Po ostanim manipulowaniu przy Twoim kompe linijki postów mają dzieści cm długości......czytam Cię w odpowiedzi Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Andrzeju !!!!! 30.11.05, 07:24 W dniu imienin wszelkiej pomyślności, zdrowia i radości. img345.imageshack.us/img345/725/kwiaty1ty.jpg Odpowiedz Link
malwina52 Re: Andrzeju !!!!! 30.11.05, 08:09 lekkiego zycia z odrobina lekkomyslnosci imieninowe usciski Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Andrzeju !!!!! 30.11.05, 09:56 Dzięki, dzięki, dzięki kochane babeczki. Jak to miło w tak wielkie święto od samego rana poczytać takie miłe życzenia pod swoim adresem. Dziękuję losowi, że mnie tu do Was skierował, bo dobrze mi tu z Wami jak pod ciepłą kołderką, gdy na dworze mróz.)) A co Wam z wczorajszych wróżb wyszło?? Andrzej to taki patron, co wszystkim szczęście przynosi, więc możecie byc spokojne - takim super, hiper kobitkom nie sprawi zawodu. W gawiarence już jest wszekiego dobra co niemiara. Jedzcie, pijcie i bawcie się. Dzisiaj się z moją tradycyjną poznańską "oszczędnością" nie liczę. )) Na razie muszę lecieć, bo tu w realu, co chwila mnie ktoś atakuje i nie dają spokojnie przy kompie posiedzieć. Nara! Niebawem wrócę. Jeszcze raz dzięki!! )) Odpowiedz Link
maladanka Re: Andrzeju !!!!! 30.11.05, 10:07 Nie zapominając w Dniu Twego imienia Posyłam w darze w dowód mej pamięci, Niechaj tłumaczy myśli i życzenia Tego co kwiatek ten Ci dzisiaj święci, Życie Twe jasne,różowe i młode, Niech płynie lekko,jak wietrzyk w pogodę, Bogate w wdzięki,urok i nadzieje, Niechaj Cię pieści i mile się śmieje. Żyj tak wesoło,jak motylek młody, Co z kwiatów same ma tylko nektary, A świat dla Ciebie niech stwarza swobody Ty pełną piersią czerpaj z szczęścia czary. W pięknym ,rozkosznym rówiesniczek gronie, Świeć jako gwiazdka czarowna na niebie, Niech mirtu wianek ozdobi Twe skronie, Oto najwyższe życzenia dla Ciebie! /Z Księgi Toastów/ img510.imageshack.us/img510/3344/danka4wf.gif Odpowiedz Link
krista57 Re: Andrzeju !!!!! 30.11.05, 11:57 Miłosci,radości zdrowka i pieniążkow oraz zawsze dobrego humoru. Odpowiedz Link
aaj3 Re: Andrzeju !!!!! 30.11.05, 14:10 Trzeba mieć dom, miejsce,gdzie można wrócić, trzeba miec stół, by móc się przy nim smucić, trzeba mieć kąt, gdzie zawsze czeka ktoś, czeka tu wciąż, na CIEBIE. Z tego wirtualnego domu,z najlepszymi życzeniami Odpowiedz Link
tofika Re: Andrzeju !!!!! 30.11.05, 18:06 Andrzeju, przezwany --"czarnym humorem" nie wstawaj nigdy lewa noga , odpukuj w niemalowane drzewo, szczesliwosci Cie niech nie opuszczaja, same dobra zyczonka niech do Ciebie trafiaja...@----->>>>>>------->>>>>>>----- Wysokich lotow w kazdej dziedzinie Zycia)))))))))))) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Andrzeju !!!!! 30.11.05, 18:39 Dzięki Tofiko! Wow!!! Będę obserwował życie z lotu ptaka jak się spełni!!! Super!!! )) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Andrzeju !!!!! 30.11.05, 18:36 Dzięki Aaj3! Racja!! I jeszcze trzeba umieć to wszystko utrzymać i zachować. Mam nadzieję, że potrafię! )) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Andrzeju !!!!! 30.11.05, 18:32 Dzięki Kristo! Nareszcie pieniążki się pojawiły!! Wszystkie elementy Twoich życzeń są równie ważne, ale kolejność może się zmieniać w różnych sytuacjach nie?? )) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Andrzeju !!!!! 30.11.05, 18:28 Dzięki Danusiu! Zyczenia są przemiłe zwłaszcza to "Świeć jako gwiazdka czarowna na niebie". Dooobra sie zrobi!! )) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Andrzeju !!!!! 30.11.05, 18:21 Dzięki Malwinko! Do tego, to jeszcze tylko lekkości ciała mógłbym sobie życzyć! )) Odpowiedz Link
dankarol Re: Andrzeju !!!!! 30.11.05, 18:32 Czarny humorku w dniu Twego święta niechaj spełniają się marzenia i humor niechaj Cię nie opuszcza i ta przypadłość niech pozostanie CI na zawsze Dan-ut-ka Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Andrzeju !!!!! 30.11.05, 18:44 Dięki Dankarolko! To miła przypadłość! Szczególnie dla otoczenia obdarowanego nią osobnika nie? I ułatwiająca życie!! Mam nadzieję, że kiedyś jej doświadczę. )) Odpowiedz Link
dankarol Re: Andrzeju !!!!! 30.11.05, 19:10 Przepraszam Humorku miała być jeszcze złota rybka do tych marzeń spełniania a jeżeliby rybka zawiodła to miał być garniec złota, ale mój zepsuty komputer pojadł prezenty, Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Andrzeju !!!!! 30.11.05, 19:15 Nooo!! Złota rybka załatwia wszystko!!! Nowy komputer dla Ciebie też!! )) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Andrzeju !!!!! 30.11.05, 18:17 Dzięki Wiktorio! Zamierzam przedłużyć Twije Zyczenia daleko poza dzień imienin. Zwłaszcza to ostatnie!! )) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Andrzeju !!!!! 30.11.05, 18:07 Dzięki Reginko! Wszystkie Twoje życzenia są bardzo miłe. Tylko to 100 lat!!! Mnie tam na życiu nie zależy - mogę żyć nawet 200 lat!! )) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: No to zaczynamy imieniny :))))))) 30.11.05, 18:03 Dzięki Natluś. Do wszystkiego się zastosuję, a najbardziej do życzenia "medytuj trochę w czasie wolnym"!! Zamierzam zostać "MISTRZEM MEDYTACJI"!!! )) Odpowiedz Link
natla Re: No to zaczynamy imieniny :))))))) 30.11.05, 18:07 Hi, hi...ja też, bo mnie namawiają, ale nie mam czasu na takie ...duperele ) ale kiedyś...kto wie. Odpowiedz Link
gwiazda37 Andrzeju !!!! 30.11.05, 19:31 Żyj tak aby każdy kolejny dzień był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak aby potem wspominać ją z radością. Czerp energię ze słońca, kapiącego deszczu i uśmiechu innych. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Żyj najpiękniej jak umiesz. Po swojemu. Spełniaj się. W dzisiejszym dniu radości Który Twym imieniem słynie Życzę Ci, niech w obfitości 100 lat życia w szczęściu płynie. Troszkę późno składam życzenia ale wracam z pracy padnięta, a ostatnio rzadko bywam na forum.........ale czego nie robi się dla Ciebie )) Odpowiedz Link
mira54 Re: Andrzeju !!!! 30.11.05, 19:45 W dniu tak pieknym i wspanialym zycze Tobie sercem calym zdrowia, szczescia, namietnosci i nie konczacej sie milosci. Spelnienia wszystkich marzen! Odpowiedz Link
kesaira Re: Andrzeju !!!! 30.11.05, 20:24 Andrzeju, szczęścia,zdrowia, pomyslności i co dnia morza szczęsliwości oraz niezanikajacego humoru w przebywaniu na forum. Odpowiedz Link
august2 Re: Andrzeju !!!! 30.11.05, 20:35 Duzo pieniedzy nie zycze bo to tylko klopot.. ale zycze za to pogodnych dni (na forum tez) i przyjemnego sluchania muzyki ktora zawsze lubisz August Odpowiedz Link
natla Re: Andrzeju !!!! 30.11.05, 20:54 Jaki kłopot Auuguście....najmniejszy, zawsze jest komu dać.....a na foru tyle nas )) Odpowiedz Link
yoanna Re: Andrzeju !!!! 30.11.05, 22:53 Czarny Humorku) Wszystkiego dobrego,wiele radości, Baw się dobrze i usmiechaj się do nas Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Andrzeju !!!! 30.11.05, 23:33 Dzięki Yoanno! Przy Was nie da się bez uśmiechu! Przy okazji - dzięki też za przesyłki. Są niesamowite!! )) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Andrzeju !!!! 30.11.05, 23:30 Dzięki Auguście! No! - jesteś trzeci królu! Wojtek już w Gawiarence baluje - dołącz tam. Niczego nie brakuje. A kłopotów to ty mi możesz spokojnie życzyć. Dużo, dużo TYCH kłopotów!! )) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Andrzeju !!!! 30.11.05, 23:26 Dzięki Kesairo! Tu na forum bez humoru?? To se ne da!! )) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Andrzeju !!!! 30.11.05, 23:24 Dzięki Mireczko! Wszystkiego tego potrzeba do życia jak powietrza. Znasz się na rzeczy. )) Odpowiedz Link
tofika Re: Andrzeju !!!! 01.12.05, 20:31 Humor.. nie wiem,ale pierwsza dzis o 7,15 do ladu doprowadzilam Gawiarenke,lodowki ,nie wynioslam,a TY szukales jej? tylko kursor wpisal do listopadowej Gawiarenki, moje starania... za mocno balowalam --orzekli co niektorzy... wiec jakos chcialam zrekompensowac ,zeby wilk byl syty i owca cala))) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Andrzeju !!!! 01.12.05, 21:13 Tofiko. Ja wiem, że to Ty pierwsza zaczęłaś doprowadzać Gawiarenkę to ładu Wiem, wiem. Tylko, że jak dziś w środku nocy - ok. 12 zostałem brutalnie obudzony, to nie widziałem znacznie większych przedmiotów niż taka lodówka Ale spoko!! Browarka znalazłem na węch!! )) Odpowiedz Link
hania48 Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 01.12.05, 22:19 Nieustającego czarnego(i nie tylko czarnego) humoru!!!!!!!!!! oraz wszystkiego naj... z okazji imienin, ale na cały rok, więcej, na całe, najdłuższe życie, które oby było dla Ciebie jak najbardziej kolorowe! Gdyby wokół było więcej takich, jak Ty, świat byłby ciekawszy! Odpowiedz Link
takanietaka zagapienie-a jednak 01.12.05, 22:30 Czarny humorze,wszystkiego dobrego ,andrzejowego ...za wczoraj ...na wczoraj <<nigdy nic nie wiadomo)>> Odpowiedz Link
czarny.humor Re: zagapienie-a jednak 01.12.05, 22:57 Dzięki Taktaka. Wszystkiego andrzejowego jeszcze mi nikt nie życzył. )) Ale wszyscy wiedzą, że andrzejowe, to pierwyj sort, więc lepiej nie mogłaś tego wyrazić. )) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 01.12.05, 22:54 Dzięki Haniu. Ze wszystkich humorzastych kolorów, wykluczam tylko różowy (brrrr). Nawet jeśli chodzi o okulary!! A przy okazji, muszę Ci się zwierzyć. Otóż Twój login jest mi szczególnie miły, bo moja pierwsza wielka miłość miała na imię Hania i teraz ma właśnie 48 lat.)) Choć nie mam pojęcia co ta liczba u Ciebie oznacza. )) Odpowiedz Link
leontynia Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 02.12.05, 12:47 czarny_humorku zdrówka i miłości pieniędzy i radości... PS.Jak masz problem ze skrzyneczką to... załóż drugą na innym portalu np.na tlenie lub yahoo i nie stresu się miłego dnia G. Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 02.12.05, 12:51 Dzięki Leontynio. A co to się stało, że ja Cię tu nie widzę na forum prawie w ogóle??!! Podczytujesz z ukrycia, czy cóś??)) Czemu tak mało piszesz?? )) Odpowiedz Link
fleur1 Poduszki powietrzne 02.12.05, 12:55 napisałeś: Ale z tych poduszek powietrznych nie zrezygnuję!!! Błagam!! Zdobądź adres firmy, która to montuje!! a ja odpowiadam: chyba jednak o Brazylii powinieneś pomysleć aby poduszki były takie ciemne, duże i aby spełniły swoje zadanie. Odpowiedz Link
tofika Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 05.01.06, 14:08 ja wyslalam na humorkowe co nieco kartke meililika))))) chiba nie doniosl listonosz ,,te zaspy i te urocze kobietki podrodze spotkal i nie doniosl)))do humorka Odpowiedz Link
natla Humor....na dywanik........ 05.01.06, 14:44 Co Ty sobie wyobrażasz, że pozwolę tak dziewczynom za Tobą długo gonic???? Oberwiesz, teraz juz na mur.....chyba, że.....no nie wiem, bo o łapówce mowy nie ma, gdyż dajacy i biorący idą do p... zaa kratki.....wiec chyba, że natychmiast sie tu zjawisz i pomożesz mi opanować ten babiniec )))))))))))) Odpowiedz Link
regine Re: Humor....na dywanik........ 05.01.06, 15:11 Mnie się wydaje, że nasz Humorek w trasie, gdzieś hen daleko..... Proszę dobrze zrozumieć w "trasie" a nie w "transie" ) Jak wróci na pewno się odezwie .... Odpowiedz Link
natla Re: Humor....na dywanik........ 05.01.06, 15:12 Ja mu dam trasy bez odmeldowania!....chyba )) Odpowiedz Link
natla Re: Humor....na dywanik........ 15.01.06, 09:12 Bardzo brak mi Twojego poczucia humoru.....nawet czarnego )) Odpowiedz Link
hania48 Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 02.12.05, 23:50 Dlaczego nie lubisz różowego? - a widziałeś jakie pięknie różowe języczki mają malutkie zwierzątka? - pieski, kotki, cielaczki, prosiaczki (prosiaczki to i całe potrafią być różowe!). Dopiero później, wyrastają z nich świnie. Świnie, o czym kiedyś przekonałam się osobiście,to bardzo inteligentne stworzenia. A my je zjadamy, wcale nie robiąc się od tego inteligentniejsi! (((( Miło mi,że mój login jest Ci miły, ale Twoja była Miła jest młodsza odemnie, o całe 8 lat, co niekoniecznie jest dla mnie miłe, ale takie jest życie, że ktoś jest młodszy od nas, lecz z kolei inni są starsi więc w sumie jest miło! Uff! Odpowiedz Link
regine Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 06.12.05, 18:07 Właśnie, gdzieżeś to bywał Czarny.Humorze ??? Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 06.12.05, 18:32 Oj!! Dopiero com wrócił z trasy. Od paru dni więcej czasu spędzam w samoćhodzie, niż w domu. Ale dzisiaj jazda - niech to kule!! Od samego rana mgła taka, że jakby świat dechami zabity. Nawet w środku miasta, przez cały dzień się utrzymywała. A teraz lecę do wanny!!!)) /////;000 Odpowiedz Link
natla Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 12.12.05, 23:28 Czyś Ty się w tej wannie utopił? Natychmiast na dywanik, tylko się wytrzyj, bo dywanik nowy....jasne?!! )) Odpowiedz Link
natla Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 13.12.05, 18:57 Aleś się nagadał....chyba rzeczywiście brak Ci nas ))) > Natychmiast na dywanik, tylko się wytrzyj, bo dywanik nowy....jasne?!! )) zanurkowałeś za głęboko i oczęta Ci wypłukało.....stoi jak byk, ze nowy dywanik jest.....do kogoś Ty wdepnął na ten dwnik spod szynkwasu ..... na drugi raz proszę wypełnić różowy druczek i odmeldować się na właściwym wątku. Jasne? ŻEBY MI TO BYŁO OSTATNI RAZ. Odpowiedz Link
tofika Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 13.12.05, 20:21 humorek......... tys siedzial w gawiarence w fotelu od 8 grudnia? tyle dni... oj...no no... biegnij wyprostowac kosci ,,malo nam zostalo zapasow do kominka..ach mowie,, nie pamietaja nasi mezczyzni...no... Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 13.12.05, 22:29 Nieee Toficzko!! Wprawdzie z trudem, ale odnalazłem sam siebie w tym fotelu już parę dni temu. )) Odpowiedz Link
natla Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 13.12.05, 23:21 Żadnych wygód czyli kleczników......i dla zmierzłych i opornych stary dywan..... o, i jeszcze jedna dziura z papierosa....a tu wylewam fusy z rannej kawy.....wiesz, że nawet robi się całkiem niezły rzucik....chyba zwinę ten dywanik....będxzie dla grzecznych, a ten nowy rozwinę......oooooo, taki czysty i czerwony, że aż nudny , nie ryzykuj więc ) Odpowiedz Link
regine Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 14.12.05, 14:10 Humorku, podrzuciłam wątek o eutanazji, tam coś chciałeś napisać. Jeśli oczywiscie dziś dysponujesz czasem ??? Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 14.12.05, 14:54 Pomyślę o tym i napiszę dziś w nocy, albo jutro. Obiecuję. )) Odpowiedz Link
regine Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 18.12.05, 02:40 Dziękuję, za przepiękne, nie znane mi kolędy Elvisa... Jeszcze o tej porze...Dziękuję pięknie za taki prezent św. Mikołaju, Dziękuję, obiecuję ,że będę bardzo grzeczna...) No i oczywiście byłam, cały rok ))Chyba nie masz wątpliwości ....))))))) Odpowiedz Link
maladanka Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 18.12.05, 08:45 Bądź pozdrowiony Bracie w Elvisie! No to teraz to już Cie uduszę z radości! Elvisa mam chyba wszystko - ale za przesyłkę dziekuję, bo klik i juz mam w komputerze i dlatego czekam na dalsze muzyczne podarunki. Zawsze 8 stycznia obchodzimy ze znajomymi urodziny Elvisa - oczywiście przy jego muzyce.A slubny popisał polskie słowa do wielu jego piosenek.Elvis nas często godził,gdy burza domowa itp...nagle cichutko Elvis ,no i co..nie można się gniewać wtedy,prawda? Odpowiedz Link
axsa Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 18.12.05, 08:50 Podpisuję się "liście " zapoczatkowanej przez MD. Bardzo Ci dziękuję. )) Odpowiedz Link
tofika Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 18.12.05, 09:15 taki przepiekny poranek ..humorku .. dzieki Twojej nocnej pracy.. slucham caly czas od godziny...... to jest ..niespodzianka >miedzy humorkowo<.... tak ..swiatecznie ...*NIE UMIEM USMIESZKU KLIKNAC)))) Odpowiedz Link
regine Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 19.12.05, 02:51 Humorku, wielkie dzięki za świąteczny nastrój który stworzyłeś, przesyłając te utwory...)Dziękuję. Zaczęłam czytać, ten Twój dwuczłonowy artykuł "jest w "Etanazji".Ale dziś padam, jutro dokończę, faktycznie długi ) Jeśli by Ci coś jeszcze wpadło w "ucho", proszę nie zapominaj nigdy o mnie.... Dziękuje z góry ))))))))))) Odpowiedz Link
regine Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 05.01.06, 00:00 Właśnie, gdzie jesteś Humorku ??? Brałeś wolne z forum ??? Pewnie wpadniesz choćby na chwilkę ) Wszystkiego Naj, Naj... w Nowym Roku !!! Odpowiedz Link
maladanka Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 05.01.06, 11:26 Właśnie - w ewidencji druczków "na wolne" nie stwierdzono pobrania takowego przez Czarnego Humora! Odpowiedz Link
dankarol Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 05.01.06, 13:59 pisał w sylwestra, że od pierwszego zrezygnował z neostrady Odpowiedz Link
tofika Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 15.01.06, 11:45 Humorku... Reginka wrocila,... Wiktoria Wrocila... ja nigdzie nie uciekalam bo mi tu ok,,,a TY .....????? ZADNYCH..nic ..wiadomosci,,juz by sie znow sluchawki na uszy zlozylo,,,i jak teraz bez CIEBIE znalezc cos do karnawalowej ubawy???????????? Odpowiedz Link
aaj3 Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 16.01.06, 01:32 Błąkam się po forum,podczytuję dziewczyny,ale jakoś tak smutno bez Ciebie. Odpowiedz Link
tofika Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 25.01.06, 12:44 A tylko Humorku dopisuj .."Czarny")) aaj i ja Ciebie Intuicyjnie szukalysmy ..ojej tuz ,tuz przed Twoim powrotem...no Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 25.01.06, 13:33 Juz jest znowu z nami,tylko troszke słabiutki,ale dojdzie do siebie napewno,ja w kazym razie zycze Ci Humorku Ty nasz,szybkiego powrotu do zdrówka,buzka)) Odpowiedz Link
vogino55 Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 03.02.06, 23:47 Masz moją 5 za wątek na FK, nawet dyżurni szczekacze pisowscy cichutko siedzieli Pozdrawiam Wojciech Odpowiedz Link
natla Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 03.02.06, 23:54 No to ja gratuluje.....oni za głupi, żeby ripostoweać )) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 03.02.06, 23:56 Dzięki Wojtuś!! Ten tekścik przeniosłem również tutaj. )) Dzięki za przypomnienie - muszę tam wpaść, zobaczyć co się dzieje. )) Odpowiedz Link
regine Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 20.02.06, 22:57 Trzymam kciuki, nie udawaj "twardziela", bo boisz się jak i my wszyscy. Ludzka rzecz... Poczta poszła, więc zajrzyj, może jeszcze dziś, zabijesz myśli. Trzymaj się Humorku i daj znać jak wrócisz... Życzę Ci WSZYSTKIEGO NAJ... NAJ... Pamiętaj,że jesteśmy z Tobą ) Odpowiedz Link
dankarol Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 20.02.06, 23:01 zdrowia życzę i trzymam kciuki. Pamiętaj, że cały czas jesteśmy z Tobą. Odpowiedz Link
natla Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 20.02.06, 23:02 Hej, Humorku, właśnie przeczytałam......rany, trzymam za Ciebie, bedzie w porzasiu, musi być, jasne? Ja wiem, że Ty się nie dasz. I melduj sie......no, nie, lepiej nie za szybko. Ale daj jakos znac. Odpowiedz Link
krista57 Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 20.02.06, 23:14 Trzymaj się Humorku. Wokół pilnują Cię dobre Anioły a my trzymamy kciuki! Odpowiedz Link
regine Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 11.03.06, 14:06 Nie wiem co mam napisać, bo się poryczałam...Przepiękne....))))))) Dziękuję, ślij, przysyłaj. Przyjmują każdą ilość, bo wiem,że zawsze trafisz w dziesiątkę. A dziś trafiłeś jeszcze w mój nastrój...DZIĘKUJĘ )))) Odpowiedz Link
regine Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 11.03.06, 18:38 No i chusteczki poszły w ruch, zwłaszcza przy Mirku i Edycie. Ale będę miała jutro piękne oczy...Serdeczne dzieki ) Ponawiam prośbę o jeszcze...Jak oczywiście możesz. A może masz coś jeszcze Edyty i Marka K. ostatniego uwielbiam. Kiedyś dostała , właśnie od Ciebie...Dziękuję Humorku, bardzo ) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 11.03.06, 19:03 Mówiłem przecież, żeby uważać na oczy. Ale dobrze - prawidłowo reagujesz. )) Mam jeszcze mam, ale nie pamiętam, co i komu już wcześniej wysłałem, a poza tym dostaję pomału białej gorączki z tą pocztą. Po trzy - cztery razy muszę kopiować pliki i ponawiać próby wysłania, bo co i rusz jakieś problemy z łącznością z serwerem, albo coś jeszcze bardziej złośliwego. Muszę sobie dać trochę spokoju. )) Odpowiedz Link
regine Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 11.03.06, 19:14 Też zaczynam mieć problemy, jutro napiszę Ci co dostałam z M. K. Daj sobie dziś spokój, wiem jak to jest z pocztą. A dziś sobota, wszyscy siedzą przy komputerach, poczta nie wyrabia. Dziękuję za dzisiaj ) Odpowiedz Link
tofika Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 11.03.06, 21:15 Andrzej, ale niespodzianeczki...)) wielkie dzieki,, pozdrawiam ... "...jak zegary dwa..bim bom,bim bom..." Odpowiedz Link
natla Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 11.03.06, 23:08 Też mam, dzięki....wielka przyjemnisć. Buźka. ) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 12.03.06, 19:17 wiadomosci.onet.pl/1,15,11,18378109,51543597,2080837,0,forum.html Awansowałeś i nic nie mówisz , przecież widzę wyraźnie)))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 12.03.06, 19:29 No gratulacje Humorku!! ale masz fuchę))))) Odpowiedz Link
regine Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 14.03.06, 18:58 Brawo !!! Dziękuję w imieniu Wszystkich i swoim ) Prawdziwy mężczyzna... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 14.03.06, 23:10 Humorku kochany włącz olewator i daj mi buzi))))) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 14.03.06, 23:19 Buziaków, to zawsze Wam wszystkim tyle posyłam, że co wieczór muszę dokładnie monitor czyścić. )) Ale olewator w niektórych sytuacjach, za cholerę nie chce mi się włączyć. )) Odpowiedz Link
natla Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 14.03.06, 23:22 Bo mówiłam, że trzeba było ruski kupić. Ich maszynki są niezniszczalne. Odpowiedz Link
regine Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 19.03.06, 13:46 Zapomniałam podziękować za przesyłkę "na życzenie" . Dziękuję, bardzo Odpowiedz Link
natla Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 19.03.06, 15:02 I ja też dziękuję, a tak w ogóle , to gdzi ty się włóczysz? ) Odpowiedz Link
regine Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 23.03.06, 09:50 No właśnie, co to za bumelanctwo ? Daj znać co jest ... Odpowiedz Link
natla Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 24.03.06, 10:06 Humorku, bo zaczynamy się denerwować. Odpowiedz Link
regine Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 24.03.06, 12:20 Ja też, smutno bez Ciebie Daj znać co się dzieje ... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 24.03.06, 20:30 Hej...hej..Humorku wyłaż z nory)))) Odpowiedz Link
natla Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 25.03.06, 03:54 Już sama nie wiem, czy mamy wrócić do wątku o trzymaniu za Ciebie? ( Odpowiedz Link
malwina52 Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 28.03.06, 07:10 moze dostep do netu mu sie urwal juz dawno Ciebie nie podczytywalam ale zrobie powtorke Odpowiedz Link
natla Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 28.03.06, 09:38 To już 10-ty dzień Twojej nb......zakupiłam nawet specjalnie nowy dywadnik, w Twoim ulubionym kolorze...... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 02.04.06, 09:45 Witaj Humorku!!! Tak martwiliśmy sie o Ciebie,dobrze sie czujesz kochany? jestes na przepustce,czyli /zwiałes /ze szpitala? Życzę zdrówka,napisz jak sie czujesz? Pozdrawiam Helena Odpowiedz Link
axsa Czarny.Humor :))) 02.04.06, 09:54 Też zdrowia zyczę i donoszę, że Twoja skrzynka mejlowa zwraca pocztę z informacją, że jest pełna. Odpowiedz Link
graga21 Re: Czarny.Humor :))) 02.04.06, 10:00 Humorku, bardzo mocno sciskam palce w nadziei, ze to choc troche pomoze twojemu zdrowiu. Trzymaj sie i nie daj sie! Odpowiedz Link
natla Re: Czarny.Humor :))) 02.04.06, 10:09 No! ) Wreszcie, ale nas nadenerwowałeś......melduj co i jak......ważne , ze się pazałeś. Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 02.04.06, 10:13 Wiem, wiem - powinienem się wytłumaczyć i wyjaśnić swoją nieobecność. Wiecie, że nie lubię rozgłaszać moich problemów, dolegliwości i grać roli cierpiętnika. To dlatego, że opisy własnych cierpień i dolegliwości wywołują u rozmówców z reguły coś w rodzaju ckliwego ubolewania (właśnie tak! - uczucia zdecydowanie nie identyfikowalnego z pięknem i szlachetnością współczucia) i żalu dla kogoś nieszczęśliwego. A PRZECIEŻ JA NIE JESTEM NIESZCZĘŚLIWY !! Jestem tylko chory !! A choroba i śmierć to przecież nieodłączne części składowe życia. Nie chcę, żeby to co powiedziałem wyżej było powodem przykrości dla kogokolwiek i hamowało go w wyrażeniu swojego zdania, bo wiem i przyjmuję to bez zastrzeżeń, że jest wielu ludzi, którzy potrzebują właśnie takiej ckliwości. To im pomaga, dodaje siły, wiary i otuchy. Wiem też, że wielu ludzi chce i ma naturalną zupełnie potrzebę właśnie takie uczucia i słowa wyartykułować i robią to jak najszczerzej, z dobrego serca i życzliwości. Doceniam i szanuję takie potrzeby, ale kiedy sam jestem adresatem tych słów czuję się z tym mało komfortowo, żeby nie powiedzieć źle, więc, żeby nikomu nie było przykro wolę o swoich dolegliwościach mówić tylko tyle, ile muszę. Dużo bliższe jest mi zachowanie rannego zwierza kryjącego się w kniei. Dlatego, również w domu, czy szpitalu znacznie bardziej wolę samotność i usunięcie w cień, zamiast domaganie się szczególnej opieki i stawianie swojej osoby na pozycji najważniejszego pacjenta. Poza wszystkim innym, myślę, że od ubiegłego roku już zawsze, a w tych dniach pierwszej rocznicy szczególnie, nie powinienem wspominać swoich małych, drobnych niewygód życiowych. Jednak przecież przyjaciele powinni choć minimum wiedzieć, więc z genialnym Wolfgangiem Amadeuszem na słuchawkach, już drugi dzień piszę tego krótkiego posta.)) No pokiełbasiło mi się znowu trochę. Jak wiecie jestem po przeszczepie. Miesiąc temu, kiedy znalazłem się tak nagle w szpitalu w Warszawie, okazało się, że wirus HCV (żółtaczki typu C), który moją własną wątrobę (wątróbkę, wątróbeczkę, ... kochaną, co TYLE zniosła bez protestów!!) załatwił przez kilkadziesiąt lat na cacy, reaktywował się i zaatakował wściekle nowy organ. Próby wątrobowe i nie tylko, były na takich poziomach, których nigdy nie osiągałem w poprzednich latach. No ale po różnych takich tam... pan profesor ocenił, że jest szansa, na pozbycie się skubańca i skuteczne jego ukatrupienie. W tym celu robię sobie co tydzień zastrzyk interferonu - nowego leku w dużym procencie przypadków całkowicie i na amen unicestwiającego tego podłego mikroba. Interferon, to mój wielki sprzymierzeniec! Tylko, jak go sobie podaję we wtorki, to dopiero w niedzielę jestem w stanie jakoś sensownie funkcjonować. Oszczędzę Wam szczegółów i dokładnych opisów efektów ubocznych jakie on wywołuje i ograniczę się do kilku najważniejszych. Jak we wtorek rano podaję sobie zastrzyk, to do piątku włącznie, nie jestem praktycznie w stanie podnieść dupska z wyrka. W środę i czwartek do tego nic nie jem, a przez cały czas ogarnia mnie okropne uczucie niesamowitego przygnębienia. To i tak nieźle, bo w ulotce tego leku (tak długiej jeszcze nie widziałem) jest napisane, że bardzo częstym efektem ubocznym są „myśli samobójcze” i zalecenie, żeby rodzina zwracała uwagę na zachowanie pacjenta. Mnie na razie ta przyjemność omija, ale jest całkiem prawdopodobne, że po którymś tam zastrzyku, i to doświadczenie stanie się moim udziałem. Jedno zdanie z tej ulotki muszę Wam zacytować dokładnie: „Niektórzy pacjenci popełnili samobójstwo.”. )) Szykują mi się pasjonujące przeżycia nie? )) A czemu teraz jestem na szpitalnej przepustce? Bo do tego wszystkiego przyplątało mi się jeszcze zapalenie żył. Niestety w pozycji siedzącej jestem w stanie wytrzymać zaledwie kilkanaście minut, więc i tego posta piszę od wczoraj (hi, hi - tak się porobiło). Więcej tematu nie rozwijam. Jutro wracam do szpitala - chyba tylko na jeden, lub dwa dni, we wtorek mój ulubiony interferon, a w kwietniu tuż po świętach mam już miejsce w szpitalu w Warszawie. Na razie tyle. Wracam do łóżka - powyleguję się trochę. PS Oczywiście moja niechęć do opisywania swoich dolegliwości nie oznacza blokady na informacje i wymianę doświadczeń, jeśli temat kogoś szczególnie interesuje. Nara! Spadam, bo padam. )) Odpowiedz Link
natla Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 02.04.06, 11:25 No i spadł....... Ja Ci dam samobójcze myśli.......ale zdrowy na umyśle jesteś, więc w razie czego sobie wytłumaczysz. Mam prosbe.....ja będziesz przewidywał dłuższą nieobecnosć, napisz tylko słowo "szpital", albo coś krótkiego. Wtedy bedziemy trzymać i nie denerwować sie. Jasne leniuchu? Tylko by się wylegiwał........ Odpowiedz Link
fleur1 Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 02.04.06, 11:41 Czarny. humorze napisałeś mądry list, jesteś dobrym człowiekiem. Komentarz jest zbędny, życzę dobrych myśli i sił do walki z tą okropną chorobą. Nie musisz być bohaterem, nie musisz być wielkim i silnym. To jest piękne, że jest w Tobie tyle pokory i umiesz napisać o sobie prostymi słowami. Dobry Bóg Ciebie nie opuści. Odpowiedz Link
regine Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 02.04.06, 11:57 Witaj Humorku !!!! Dobrze, że nie jesteś nieszczśliwy...)) A, że chory, cóż... W każdym z nas siedzi coś "mniejszego" lub "większego", może tylko nie potrafimy tego tak powiedzieć, wyjaśnić ja Ty... Przyzać się, bo się chlernie boimy, po prostu brak nam odwagi aby przyznać się... Życzę zdrowia, odpędzaj złe myśli z ulotek...I trzymaj się Cieszę się, że dałeś sygnał, że jesteś, że.... Po prostu cieszę się ))))))))) Odpowiedz Link
wirella Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 02.04.06, 12:45 Życzę zdrowia i wytrwałości w kuracji; również posyłam swojego Anioła i jeszcze na wszelki wypadek piszę afirmacje. Doskonale Cię rozumiem, bo też mam naturę "borsuczą". Trzymaj się! Odpowiedz Link
maladanka Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 04.04.06, 01:05 kłaniam Ci się niziutko i przyrzekam,że już nie będe mamrać,że tu i ówdzie mnie strzyka,zawstydziłam się... a najwazniejsze,że jesteś jak pestka - wszystko wokoło co nie tak,złe myśli itd.to nie Ty...to choroba.. to minie...a Ty jesteś zawsze twardy i nie tak łatwo Cię rozłupać,prawda? Pozdrawiam i jestem dumna,że Cię poznałam choćby wirtualnie Odpowiedz Link
tofika Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 06.04.06, 13:05 Humorku,"to tylko malenka przerwa..." wiesz jak to jest?,jesli dwie osoby wierza ..,ze bedzie wszystko dobrze, jesli cale nasze forum tak mysli i posylamy Ci dobre zyczonka powrotu do zdrowia,a TY !!!! szczegolnie TY bedziesz kierowal w siebie dobre mysli uzdrawiajace to lek bedzie najogromniejszy... badz wciaz i wciaz samych dobrych mysli.. ja wiem,,ja dobrze wiem .. bo to wszystko tak niedawno mnie dotyczylo.. Latwo powiedziec..powiesz.. to tez wiem.. Trzymaj Cieplutko Odpowiedz Link
natla Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 10.04.06, 09:19 Humorku, nie za długo wagarujesz? Miały być 2 dni.......daj głos...... Odpowiedz Link
regine Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 10.04.06, 10:18 Humorku, odezwij się, jak się czujesz ??? Odpowiedz Link
jana2706 Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 11.04.06, 10:53 Humorku sciskam Ciebie i Twoja rodzine juz Swiatecznie Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 11.04.06, 15:41 Dzięki, dzięki, dzięki!!! Wszystkim i za wszystko. Jesteście kochani!! )) Odpowiedz Link
natla Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 15.04.06, 19:12 Humorku, gdzie jesteś. Spokojnych, zdrowych Świąt. Odpowiedz Link
czarny.humor Jestem kochani jestem! :))) 15.04.06, 19:47 Dzięki za Waszą troskę i życzliwość - towarzyszą mi one cały czas i niemal fizycznie je czuję. Zwłaszcza, że mogę się o tym dobitnie przekonać podczytując nasze forum. Wczoraj i dziś trochę Was podczytywałem, ale mam taki mętlik, że czasami trudno mi sklecić jakieś sensowne zdanie. No, ale pomału dochodzę. Dziś pogoda była dość ładna, choć przekropna, więc wyszedłem sobie trochę do parku z psem. Było super, więc spacer przedłużyłem i trochę zmarzłem. )) Fajnie tak zmarznąć. Tylko żoneczka potem mnie trochę objechała za tę "lekkomyślność". No dooobra! - miała trochę racji! )) Ale pies już prawie zapomniał, że pana trzeba słuchać. Pozdrawiam świątecznie. )) Odpowiedz Link
maladanka Re: a co Ci wolno 16.04.06, 16:59 takie przyziemne pytanie - czy jakos w światecznym objadywaniu sie możesz trochę uczestniczyć Odpowiedz Link
czarny.humor Re: a co Ci wolno 16.04.06, 18:04 Danuśko. Kiedy wychodziłem ze szpitala pierwszy raz po przeszczepie, lekarze powiedzieli, że teraz mam wątrobę zdrową, więc w zasadzie nie ma przeciwskazań do żadnych potraw. Tylko przestrzegali, żeby takie potrawy jak mięsa smarzone, pieczone, kapusty, cebula, czosnek, ostre przyprawy... próbować ostrożnie i w niewielkich ilościach, a gdyby się pojawiło uczucie powiększania się wątroby, lub inne niepokojące objawy, to żeby je odstawić. Nie wolno mi tylko jeść kiwi i grejpfrutów i pić żadnych napojów zawierających ich sok, bo zakłócają działanie leków immunosupresyjnych (przeciwodrzutowych). Jestem już po wszystkich próbach i do tej pory nic mi nie szkodziło. Od kiedy jednak reaktywował mi się wirus HCV, to właściwie nie mam apetytu, zwłaszcza na takie ciężko strawne potrawy. Przypuszczam, że z powodu jego działania na wąrobę. Jeżeli w ogóle miewam na coś ochotę, to na: sałatki warzywne, owoce, twaróg, ryby. Nie należę do świątecznych obżartuchów i nawet gdy miałem normalny apetyt, to nigdy nie opychałem się specjalnie. Dzisiaj - na świątecze śniadanie, spróbowałem jednak wszystkiego. Nawet kęs szynki i kawałek białej kiełbasy gotowanej w piwie!! )) Najbardziej mi smakowała jednak sałatka i buraczki. Danusiu - właśnie mi się przypomniało, że kiedyś pisałaś o planowanym w Twoim mieście koncercie Mirka Czyżykiewicza. Udało się go zorganizować?? Jeśli tak, to jakie wrażenia?? )) Odpowiedz Link
maladanka Re: niestety 16.04.06, 20:50 Niestety - nie było koncertu Mirosława Czyzykiewicza - ale będzie w naszym miasteczku zasiadał w jury wraz z Janem Poprawą i Jerzym Satanowskim - w konkursie muzyczno-poetyckim dla młodzieży w dniach 1-2 maja br. Nie wiem czemu nie udaje się z koncertem? Może ta wizyta coś przyspieszy? Odpowiedz Link
regine Re: niestety 19.04.06, 21:20 Trzymaj się Humorku Daj znać jak wrócisz...Czekamy, jak zawsze. PAMIĘTAJ. Odpowiedz Link
krista57 Re: niestety 19.04.06, 21:50 Czekamy na Ciebie niecierpliwie i zyczymy rychłrgo powrotu do zdrowia. Niech przyjazne anioły czuwają. Odpowiedz Link
dankarol Re: Nasze anioły na straży 19.04.06, 22:04 jak zawsze, pamiętaj i wracaj szybko w zdrowiu na łono forum Odpowiedz Link
natla Re: Nasze anioły na straży 19.04.06, 23:35 A Ty gdzie znowu sie wybrałeś.... Nie jestem na bieżąco? Trzymam i ja na wszelki wypadek. Siły Ci życzę. Odpowiedz Link
beika Re: Nasze anioły na straży 20.04.06, 23:01 Rzadko tu wpadam, ale już trochę Was znam. Jeśli humorek leży teraz w Warszawie i potrzeba mu coś zawieźć, jakieś drobiazgi, owoce, książki, to służę pomocą. Tylko jak się o tym dowiem? Nie wiem w którym szpitalu leży, nie wiem czy życzyłby sobie tego ON i Jego rodzina? Zwłaszcza, że mnie nie zna. Szybkiego powrotu do zdrowia życzę. Odpowiedz Link
krista57 Re: Nasze anioły na straży 20.04.06, 23:20 Czarny bardziej pewnie potrzebuje naszego wsparcia niż faktycznej/fizycznej pomocy. Nie wiem,czy ktos z nas ma z nim telefoniczny kontakt...moze sie wypowie. Przyjaznimy sie wirtualnie. Odpowiedz Link
beika Re: Nasze anioły na straży 20.04.06, 23:30 A ja byłam przekonana, że wiele z Was zna się także w realu. Odpowiedz Link
regine Re: Nasze anioły na straży 20.04.06, 23:37 Niestety, nic nie wiem Może Natla, ma jakieś namiary...? A może Andrzej nie życzy sobie odwiedzin, ceni prywatność. Chociaż chętnie i ja bym go odwiedziła... Teraz mogę tylko być myślami z Czarnym Humorkiem... Odpowiedz Link
tofika Re: hej..hej... 28.04.06, 17:38 ~Humorek dzis lub jutro tu bedzie))) JA TAK mysle,ze zagladnie... Odpowiedz Link
natla Re: hej..hej...heeeeeeeeeeeeeeeeej... ... 28.04.06, 18:26 Mam nadzieję, że masz wieści z pierwszej ręki. Choć wydaje się to logiczne, w końcu 5 dni wolnego. Odpowiedz Link
natla Re: hej..hej...heeeeeeeeeeeeeeeeej... ... 06.05.06, 22:48 Humorku, czemu nie wyskoczysz na wagary........ Odpowiedz Link
natla Re: hej..hej...heeeeeeeeeeeeeeeeej... ... 09.05.06, 23:38 Dobrej nocy i pamiętaj o wagarach. Odpowiedz Link
maladanka Re: hej..hej...heeeeeeeeeeeeeeeeej... ... 11.05.06, 18:06 wołamy,czekamy,tęsknimy.... Odpowiedz Link
regine Re: hej..hej...heeeeeeeeeeeeeeeeej... ... 11.05.06, 18:20 Oj, tęsknimy, tęsknimy i ciągle myślimy, Humorku Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: hej..hej...heeeeeeeeeeeeeeeeej... ... 11.05.06, 22:11 Humorku,daj znak co z Tobą,martwimy sie o Ciebie. Pozdrówka)) Odpowiedz Link
wiktoria53 Czarny humorku 12.05.06, 23:19 Ja też się zastanawiam co z Tobą......odezwij się....czy wszystko w porządku? No, mam taką nadzieję. Odpowiedz Link
kesaira Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 14.05.06, 01:20 Czarny Humor mam nadzieję zdrowy !!! Bądź zdrów !!! Nie stresuj nas i nie choruj!!! Odpowiedz Link
takanietaka Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 14.05.06, 08:04 tez sie martwie .Mam nadzieje ze to tylko do komputra daleko..... _______________________________________________________ ** nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
regine Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 14.05.06, 09:17 Pozdrawiam niedzielnie Nadal nie ma od Ciebie wiadomości.... Czekamy.... Odpowiedz Link
basiader Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 14.05.06, 09:50 Wejscie na forum zaczynam od szukania wiadomosci od Ciebie. Humorku odezwij sie -tyle zyczliwych osob czeka i martwi sie Twoim milczeniem. Duzo zdrowka zycze. Odpowiedz Link
czarny.humor Kochane kobitki! :)))! 15.05.06, 12:28 I chłopaki. Jestem!! Żyję!! )) W domu byłem już od ubiegłego wtorku, ale dzięki mojemu ulubionemu zastrzykowi interferonu, nie tylko zupełnie tracę dowcip, ale i zdolność sensownego składania i artykułowania myśli. Dlatego milczałem w środę i czwartek. Od piątku zaś, byłem u rodziny - bez Internetu, a wczoraj późnym wieczorem wróciłem do domu. Powody powrotu były dwa: Pierwszy to ten, że jutro znowu muszę być w Warszawie, więc w nocy wyjeżdżam, a drugi - o wiele ważniejszy - to taki, że dzisiaj przypada 24 rocznica mojego ślubu z żoneczką. Pierwszą i jak dotąd jedyną!! Tak, tak!! Pobraliśmy się w samym środku maja!! Przepięknie kwitły wówczas jabłonie, pod którymi robiliśmy sobie zdjęcia aparatem marki „Zenith”, na ciężko zdobytym filmie „Orwo color”. )) W środku maja!! i wcale nie musieliśmy!! Nasz starszy syn urodził się w kwietniu następnego roku! W restauracjach i orkiestrach mogliśmy przebierać bez żadnej konkurencji, a miny niektórych znajomych, kiedy dowiadywali się o terminie ślubu, wyrażały przerażenie i wprost krzyczały: w co wy się pakujecie?! W MAJU??!! A my - w zgodzie i harmonii żyjemy sobie do dziś. )) I jeszcze zamierzamy pożyć!! Hi, hi - a to ci dopiero?! )) W szpitalu byłem poprzednio prawie trzy tygodnie, choć kiedy tam jechałem, to myślałem, że na dwa dni. No niestety - to co się okazuje z moim organizmem po wykonaniu różnych badań, jest nie do przewidzenia i przeważnie niepokoi lekarzy. Teraz też okazało się, że pojawił się jakiś guzek. Aaa tam durny guzek Odpowiedz Link
tofika Re: Kochane kobitki! :)))! 15.05.06, 13:32 Witaj Humorku, najserdeczniejsze zyczonka z okazjii Rocznicy tak bbbbb waznej, pomyslnych spraw i ZDROWIA--jak najwiecej dobrego samopoczucia--3maj! Odpowiedz Link
regine Re: Czarny Humorku :)))! 15.05.06, 15:11 Witaj Humorku, cieszę się, ze się odezwałeś, a już zwłaszcza w tak szczęśliwym dla Ciebie i Twojej żony miesiącu. Co tu ma miesiąc do rzeczy ? Moja córcia 30 maja ma 8 rocznicę ślubu, młodsza też 27 maja bierze ślub. Więc jak, powiedziała mi stasrsza córka, "mamuś to najpiękniejszy z miesięcy, wiec dlaczego nie w maju akurat". A swoją drogą składam Wam obojgu, dalszych, szczęśliwych lat w udanym małżeństwie. WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W TĄ MAJOWĄ ROCZNICĘ ŚLUBU !!! DZIĘKUJĘ HUMORKU, ZA TE PARĘ SŁÓW, WARTO BYŁO CZEKAĆ POZDRAWIAM MAJOWO!!! Odpowiedz Link
dankarol Re: Czarny Humorku :)))! 15.05.06, 15:34 Humorku jak się cieszę, że się odezwałeś. Na Waszą piękną majową rocznicę życzę duuuużo zdrowia, radości i wielu, wielu następnych rocznic Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Czarny Humorku :)))! 15.05.06, 15:39 Humorku, z okazji rocznicy sładam Tobie i Twojej Małżonce wszelkiej pomyślności, no a Tobie zdrówka, zdrówka, zdrówka. Pamietaj, że masz przyjaciół nie tylko w realu ! Dla Ciebie i Twojej połówki za wspólne lata: img153.imageshack.us/img153/6253/100r8ij.jpg Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Czarny Humorku :)))! 15.05.06, 16:27 Dzięki za życzenia! Wyrwałem sie na chwilę z obięć rodziny. Rocznicę obchodzimy wyłącznie we własnym gronie - "jubilaci & synowie". )) No i jak widać pięćdziesięciolatki, czyli Wy...!! Szkoooda, że nie mogę szmpana... Zdrówko Wasze piję!! Chlup!!! Kompotem!! (nieee - nie makowym!!) )) Odpowiedz Link
maladanka Re: Czarny Humorku :)))! 15.05.06, 17:21 Jejuśku jak ja sie ciesze!!!!))))) Zdrowiej,wracaj szybko,a życzenia naj...naj... He,he małolat jestes co do moich wspólnych lat ze ślubnym. Maj jest piekny i przede wszystkim w maju powinno się małżeństwa zawierać.Mój kolega to jeszcze nie tylko w maju - ale 13-go maja !i stukneło im 45 lat wspólnego zycia, a dziecięciów 6! Odpowiedz Link
beika Re: Czarny Humorku :)))! 15.05.06, 18:07 Cieszę się, że Humorek w humorku. Ale Ty młody mąż jesteś Życzę, aby następne rocznice były huczne i w większym gronie, zwłaszcza ta przyszłoroczna. Życzę także, aby wizyta na Nowogrodzkiej przebiegła zgodnie z planem. Jakby jednak plany się zmieniły i zabrakło Ci jakiś drobiazgów, to krzyknij, a podrzucę. Odpowiedz Link
natla Re: Czarny Humorku :)))! 15.05.06, 20:22 Kolejny kamień z seca )) I żyjcie sobie dalej jak 2 majowe gołąbki czyli szczęśliwie jak tylko się da. Piję za Wasze zdrowie i szczęście nalewką jarzębinową, mocną jak cholera, więc na mur da właściwe rezultaty. ) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Czarny Humorku :)))! 15.05.06, 20:31 A urżnij się Natluś za nasze zdrówko. I za swoje!! I za całe forum!! I na kaca jutro popraw. Eeech! powąchało by się tej naleweczki!! )) Odpowiedz Link
natla Re: Czarny Humorku :)))! 15.05.06, 20:45 A żebyś wiedział, że jest przepyszna......stała sobie długo, patrzyłam na nią poderzliwie, bo z nieznajomego źródła, ale dziś się odważyłam....pewnie troche Twojej odwagi na mnie spłyneło ) No to nieustające Wasze......ale się nie upiję, bom raniutko na basen umówiona ) Poprawiny za to będą na mur. Odpowiedz Link
dankarol Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 20.05.06, 11:11 Humorku posyłam Ci trochę słoneczka i wrzasku ptaków na poprawę humorku Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 20.05.06, 12:47 Humorku!! samych słonecznych dni w waszym życiu,zdrowiej nam kochany i wracaj szybko,potrzebujemy Ciebie tutaj)) Wypiję za Waszą piękną rocznicę lampkę wina,zdrowie rodzinki Humorka i dalszych wspaniałych rocznic))) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 20.05.06, 15:00 Danuśko na rolkach!! Dzięki za promyki. Dzięki za ptaszęta. Teraz to nawet kondory śpiewają mi jak słowiki. )) Humor mi wraca wraz z Waszymi postami. Natlo. Jak tam nalewka? Starczyło, czy musiałaś rozcieńczyć spirytusem, żeby było na dłużej?? Naleweczki domowej produkcji są super. Mmmm!! Kiedy jeszcze mogłem ich próbować, to zupełnie mi nie przeszkadzało, że są tak wściekle słodkie, choć „fabrycznych” słodkich alkoholi nie cierpiałem. Kiedyś - w czasach, gdy nawet wódki nie można było dostać, teść dostał skądś parę litrów samogonu. Nikt tego pić nie chciał, więc teściowa zrobiła z niego nalewkę wiśniową. Surowca było w bród, bo teście mieli sad jabłoniowy i wiśniowy. Słój z nalewką (5 litrów) stał pięć lat, bo nikt się nie odważył nawet go powąchać, aż któregoś dnia wróciliśmy z żoneczką z jakiejś imprezki i mój wzrok padł na ten słój. Raczyłem się z niego do woli - nabierką!! I nie miałem kaca!! )) A potem, po wykonaniu tego testu przeze mnie, jakoś szybko się skończyła zawartość słoja. Ale najlepszą nalewką, jaką piłem, to była nalewka z pigwy. Fantastyczny smak i aromat. Zresztą kompot z tego owocu też jest przepyszny. Mała Danuśko i Bejko. Pewnie, że młody żonkoś jestem. Jeszcze się tym nie nacieszyłem. A majowe małżeństwa są NAJLEPSZE!! Bejko - na Nowogrodzkiej nic się nie da przewidzieć - zawsze jest inaczej niż się zanosiło. Ale to też ma swój urok - nie grozi rutyna i nuda. )) Wiktorio. Te róże ścielę u nóg żoneczki. A przyjaciele z netu? - ja to wiem!! Reginko. Córciom Twoim życzę też wszystkiego najlepszego. Majowe panny młode to szczęściary. Bezwzglęęędnie!! Tofiko. ZDRÓWKA?? Przyjmę każdą ilość!! Kesaira, Takanietaka, Basiader, Jana2706, Delwo i wszyscy inni - też święci. Dzięki i ... nie damy się!! Ale, że mi nikt nie życzył, żeby mi Bozia w dziecach wynadgrodziła??! Chyba zapomnieliście nie?? )) Odpowiedz Link
natla Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 26.05.06, 19:27 No, dołapałam Cie ierwsz Teraz opowiadaj. Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 26.05.06, 19:36 Co tu opowiadać Natluś?! Czuję się nietęgo - wtorkowy zastrzyk i dlatego żadko się wpisuję. Ale dziś jak zobaczyłem wpis Piotrka z Chełmna, to mi wróciły siły i musiałem się podzielić z nim moimi uwagami. Fajny chłopak nie??! No! Może trochę za stary ... )) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 26.05.06, 19:41 No tak - "żatko" miało być pszeciesz Ale gupio nie?? )) Odpowiedz Link
natla Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 26.05.06, 20:29 No żatko, żatko, i wstyd, ale co tam, lepsze to niż za stare małolaty ) Mam nadzieję, że juz zostaniesz z nami na dłużej. Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 26.05.06, 21:08 I ja mam taką nadzieję Natlo. I ja mam. Ale czy to wiadomo z góry? W najbliższy wtorek nie biorę zastrzyku, bo w środę muszę być znowu w Warszawie. Na jak długo? Tego nie wie nikt! Ale, ale!! Nic nie napisałaś o nalewce; nie czytałaś mojego posta z 20.05? Wiem, wiem - też Cię nie było przez jakiś czas na forumie. )) Odpowiedz Link
regine Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 26.05.06, 21:32 Witaj Humorku, witaj ) Jak miło Cię znoweu poczytać. Obleciałam już wszystkie, Twoje dzisiejsze wpisy. Humor dopisuje, więc trzymaj tak dalej ) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 26.05.06, 21:53 Ha!! I ja się cieszę, że znów tu jestem z Wami. )) A mój humor jest mocno uzależniony od samopoczucia. Ale i odwrotnie jak się dzisiaj przekonałem. )) Odpowiedz Link
natla Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 26.05.06, 22:43 Nalewka? Będę jutro prawdopodobnie miała dostarczoną z Krakowa, może nawet z recepturą. Nie omieszkam sie z Wami podzielić. Ona chyba jest robiona na "drewótdniance" ), bo mocna i dobra, a słodycz nie przeszkadza, gdyż złamana jest w jakiś sposób. Odpowiedz Link
graga21 Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 27.05.06, 10:06 Skladam serdeczne gratulacje z okazji rocznicy slubu tyyyylko z jedna ))) i zycze Wam drugie tyle jeszcze szczesliwszych dni. Zdradze Ci, ze moi rodzice rowniez wzieli slub w maju, na dokladke 13-go i na dobitke - w piatek. I nie bylo u nich zadnych nieporozumien, bardzo kochali sie i na przesady lekcewazaco machali reka. Byle zdrowko dopisywalo, czego rowniez zycze Wam obojgu. Gr. Odpowiedz Link
natla Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 27.05.06, 23:23 Niestety, ani nalewki, ani recepty Tą ostatnią może uzyskam przez telefon. A tak właściwie, gdzie Ty dziś Humorku się szlajasz? Znów nas osierociłeś? Rozbaw nas czymś....) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 28.05.06, 19:31 Humorku kochany,jasteś mocny!!!! Ty to masz podejście do Piotrusia)))))))))))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 28.05.06, 19:38 Humorku,nie ma mocnych,musi sie otworzyć,spróbuj jeszcze raz,mnie sie otworzyła''Ojczyzna'' zapisywałam ja przez prawie 20-min,ale naprawdę warto było czekać. Odpowiedz Link
regine Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 28.05.06, 20:08 Humorku, "Ojczyzna", czy "Pan Tadeusz", Inwokacja ? Inwokacja się otwiera, "Ojczyznę" zapisałam. Jeśli chcesz to Ci podrzucę ? Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 29.05.06, 08:09 Dzięki - już wszystko gra. )) Moje wrażenia opisałem w wątku. Delwo. To się tylko do obśmiania nadaje nie?? )) Odpowiedz Link
banitka51 Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 30.05.06, 13:21 a skąd wiesz, że to kryminał? a wiesz, kto zabił? (kogo, to nieważne) Odpowiedz Link
czarny.humor Pewnie, że wiem!! 30.05.06, 13:40 Janula oczywiście!! Przerobiła sie nie do poznania i poszła z kosą w ręku do... Więcej nie zdradzę, ale Ty Banitka zadzwoń do domu, czy wszyscy są. )) Odpowiedz Link
regine Re: Pewnie, że wiem!! 30.05.06, 14:36 A coś ze mną tak się porobiło ostatnio ) I bardzo Was, mężczyzn zaczęłam rozumieć... Odpowiedz Link
banitka51 Re: Pewnie, że wiem!! 30.05.06, 15:12 nawet dobry pomysł w dobie odsysania, naciągania (skóry i obywateli, szczególnie damskiej części), makijażu i lateksowych masek - dla tych, co się już nic zrobić nie da... Odpowiedz Link
dankarol Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 30.05.06, 17:43 Humorku, nawet sie nie wygłupiaj, kto będzie z Piotrusiem rozmawiał. Dajemy Ci wolne tylko na krótko. Pamiętaj. Zdrowia duuuużo życzę. Odpowiedz Link
maladanka Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 06.06.06, 09:26 Dziś taka fajna data - wpisz się ,co? Odpowiedz Link
babara7 Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 06.06.06, 11:26 Data jak data, jednak moze cos w niej jest, ze wlasnie dzis tu zagladam w poszukiwaniu czegos niezwyklego. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 06.06.06, 11:37 Witam Cie Humorku,co u Ciebie? Odezwij sie do nas w tym/magicznym dniu/ Pozdrówka) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Huuuumooooooooooooooooorrrkuuuuu! !!! n/t 16.06.06, 15:57 Gdzie jesteś??????? ja bardzo tęsknie za Tobą Odpowiedz Link
krista57 Re: Huuuumooooooooooooooooorrrkuuuuu! !!! 16.06.06, 23:01 Odezwij sie do nas brak nam Ciebie i jakos tak nieswojo! Odpowiedz Link
natla Re: Huuuumooooooooooooooooorrrkuuuuu! !!! 18.06.06, 13:01 Daj głos, choćby z wagarów.... Odpowiedz Link
maladanka Re: Huuuumooooooooooooooooorrrkuuuuu! !!! 19.06.06, 23:10 właśnie - tym razem nie dało się zwiać? Ale czekamy cierpliwie ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Huuuumooooooooooooooooorrrkuuuuu! !!! 20.06.06, 16:36 Nie słyszysz jak Ciebie wołamy??? Wracaj do nas!!!!! ) Odpowiedz Link
jana2706 Re: Huuuumooooooooooooooooorrrkuuuuu! !!! 20.06.06, 17:18 Humorku jak Ci tam,co u Was ? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Huuuumooooooooooooooooorrrkuuuuu! !!! 27.06.06, 13:03 Hej...hej..Humorku nasz kochany,odezwij sie do nas,co u Ciebie? martwimy się i jest nam smutno bez Ciebie Odpowiedz Link
natla Re: Huuuumooooooooooooooooorrrkuuuuu! !!! 30.06.06, 15:59 No co jest.....nawet wagarów nie możesz uskutecznic? Postaw chociaż kropkę, choć wtedy dopiero się zdenerwuje. Odpowiedz Link
banitka51 Czarny 30.06.06, 16:31 miał za długą przerwę w klikaniu, odzwyczaił się od forum i nałogowo czerpie lato w realu. A to zajmuje sporo czasu, bo noce krótkie, a nawet, gdy ciemno - to ciepło. Dałbyś znać, bo się po ludzku tu o Ciebie martwią ci, którzy piszą i także ci, którzy nic nie piszą - wszyscy czekają na Twoje parę słów. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Czarny 30.06.06, 20:53 Tak sobie tylko pomyślałam....Ja Ciebie lubię Humorku i przesyłam cmokale cmok..cmok..cmok..cmok..cmok..cmok...cmok...cmok...i jeszcze jeden cmok.. Odpowiedz Link
graga211 A ja bardzo martwie sie... 13.07.06, 08:45 ...bo nie mam najlepszych doswiadczen z tego typu przypadlosciami. Nie odzywalam sie. Czekalam. Milczenie Czarnego trwa jednak zbyt dlugo. Czy nikt nie ma z nim kontaktu priv??? Wolania nie pomoga, jesli on nie zaglada...... Odpowiedz Link
maladanka Re: A ja bardzo martwie sie... 19.07.06, 01:20 oj, Humorze miły, jak tu sie dowiedzieć co u Ciebie? Tęsknimy.... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: A ja bardzo martwie sie...:((( n/t 23.07.06, 11:28 Wszyscy się martwimy,mnie juz gardło boli od wołania. Odpowiedz Link
dankarol Re: A ja bardzo martwie sie...:((( n/t 23.07.06, 12:56 Humorku odezwij się, bo całkiem głos od wrzasków stracimy. Odpowiedz Link
goskaa.l Czarny.Humor !!!!!!!!!! 08.08.06, 15:20 Nie mogę powiedzieć, żebym była pełna jasnych myśli, jeśli chodzi o Czarnego... Zbyt długo się nie odzywa. Czy nikt nie miał z nim prywatnego kontaktu? Zawsze pozostaje nadzieja, że nie ma możliwości napisać... Qrde, co z nim jest??? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 08.08.06, 16:09 Tez chciałabym wiedzieć co z naszym Humorkiem,apelujemy co jakiś czas i cisza,martwie sie o Ciebie Humorku. Odpowiedz Link
natla Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 08.08.06, 18:03 No......mam nadzieję, że po prostu się tylko nami znudziłeś..... Odpowiedz Link
regine Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 11.08.06, 20:52 Czy ktoś, coś wie ? Coś za długo nasz Andrzejek milczy... Odpowiedz Link
maladanka Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 08.09.06, 12:46 Natla napisała,że dzis Dzień Marzyciela. No to ja sobie marzę,że się znowu odezwiesz, a może nawet w skrzynce znajde kolejną muzyczną przesyłkę od Ciebie? Odpowiedz Link
tofika Re: Czarny.Humor !!!!!!!!!! 08.09.06, 13:13 Tak ,tak Humorku , Ty nie mysl <ze my tak szybko zapomnimy .. czekamy cierpliwie na Twoje pojawienie,, ale !!! ile mozna wygladac , wyczekiwac, tym, bardziej ze,wiemy " Jak chcesz gryzmolnac to potrafisz nawet zwiac Odpowiedz Link
tofika Re: Czarny.Humor ... wracaj..juz! 14.09.06, 09:09 Humorku, dzis jak wszyscy zawolamy to uslyszysz.. dosc juz wagarowania, to juz stanowczo za dlugo.. jak wroce z lasu i grzybobrania to watki Twoje pojda w gore.. zobaczysz ile pracy bedziesz mial jak wrocisz.... Odpowiedz Link
natla Re: Czarny.Humor ... wracaj..juz! 11.10.06, 00:23 Zobaczyłam u Aajki, że sie już wykąpałeś, no i przed snem jeszcze na forum zerkasz. Dobrej nocy we własnym łóżeczku. ))) Odpowiedz Link
czarny.humor Dobranoc! :) Już się nie rozpisuję. Tylko jeszcze: 11.10.06, 00:44 Dobranoc. Już czas na sen. Dobranoc, dobranoc mężczyzno, zbiegany za groszem jak mrówka dobranoc, niech sny Ci się przyśnią porosłe drzewami w złotówkach Złotówki jak liście na wietrze czeredą unoszą się całą Garściami pakujesz je w kieszeń a resztę taczkami w PKO Aż prosisz by rząd ulżył Tobie i w portfel zapuścił Ci dren Dobranoc, dobranoc mój chłopie już czas na sen Dobranoc, dobranoc niewiasto skłoń główkę na miękką poduszkę dobranoc, nad wieś i nad miasto jak rączym rumakiem wzleć łóżkiem niech rycerz Cię na nim porywa co piękny i dobry jest wielce co zrobił zakupy, pozmywał i dzieciom dopomógł zmóc lekcje a teraz tak objął Cię ciasno jak amant ekranów i scen Dobranoc, dobranoc niewiasto, już czas na sen Dobranoc, dobranoc ojczyzno, już księżyc na czarnej lśni tacy dobranoc, i niech Ci się przyśnią pogodni, zamożni Polacy że luźnym zdążają tramwajem, wytworną konfekcją okryci i darzą uśmiechem się wzajem, i wszyscy do czysta wymyci i wszyscy uczciwi od rana, od morza po góry, aż hen Dobranoc, ojczyzno kochana już czas na sen wyk. Jerzy Wasowski i Jeremi Przybora Tak sobie wczoraj jeszcze przed wyjściem ze szpitala pozwoliłem dopisać do tego swoje trzy grosze z nadzieją, że namiastka tamtego klimatu i u mnie się zachowała: Dzień dobry, dzień dobry Ojczyzno, już słońce lśni cudnie w błękicie Dzień dobry, budzimy się piękni, pogodni, łakomi na życie. uprzejmi, otwarci i ufni bez dąsów, kompleksów, bez wad, uczynnością wsparci rodaków życzliwych, otwartych na świat, dla Ciebie gotowi pokonać bezradność i goryczy łzę. Dzień dobry, Ojczyzno kochana. Co dnia, tak śnię. Czarny.humor, Warszawa, 09.09.2006 Dobranoc. )) Odpowiedz Link
muraszka1 Re: Dobranoc! :) Już się nie rozpisuję. Tylko jes 11.10.06, 07:10 doranoc i witaj Humorku w swoim i wirtualnym domku Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Dobranoc! :) Już się nie rozpisuję. Tylko jes 11.10.06, 07:47 Piękny dopisek, Humorku, aż mi się łezka zakręciła w oku. Odpowiedz Link
krista57 Re: wróciłes Humorku.... 11.10.06, 07:50 Juz mi doniesiono,ze wróciłes do nas i do domu) Spieszę Cie powitac,nawet nie wyobrazasz sobie jaką radosc mi sprawiłes z samego rana mój wirtualny Kolego! Odpowiedz Link
tofika Re: Dzień dobry Humorku :) n/t 11.10.06, 10:53 Humorku,powitam Ciebie najprosciej....wkleje cos mini mojego bazgrolka.. bo zanim bys go znalazl .. @---->>>>>>----- Eh , zycie , kocham Cie nad zycie... ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~... kiedy myŚli cieplutkie, gdy jesteśmy obdarowywani dobrymi słowami, czyłymi spojrzeniami, wierzymy w prawdziwość bezgraniczną, Naszej radości, bo komuś też ją podajemy... Czy to deszcz, czy mgła, czy wichry niewiadomo skąd, My jesteśmy najsilniejsi, My juz posiadamy taką przeogromną moc, pokonywania największej niepogody, to ona Miłość tak w nas trwa.... tofika 4,08, godz 24.29 Odpowiedz Link
dankarol Re: Dzień dobry Humorku :) n/t 11.10.06, 11:34 Witaj Humorku. Mimo braku komputera od rana wiem, że wróciłeś, musiałam więc dopaść jakiś sprawny sprzęt, żeby Cię powitać. Odpowiedz Link
regine Re: Dzień dobry Humorku :) n/t 11.10.06, 13:22 I ja Cię witam ) Cóż poczta "patoflowa" działa. Coś mam z siecią, jakieś problemy, ale że wróciłeś, że jesteś, to raniutko zostałam powiadomiona SMS-em. Witaj Andrzeju !!! Bardzo się cieszę, że jesteś znowu u nas, na starych śmieciach. Piękny, wzruszający wpis. Dziękuję i pozdrawiam bardzo serdecznie ) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dzień dobry Humorku :) n/t 11.10.06, 16:36 Witaj Humorku! Wreszcie,odezwałeś się bardzo się cieszę,ale martwiliśmy sie o Ciebie,cudnie,że jesteś kolego,bardzo serdecznie pozdrawiam Ciebie i wierzę,że zostaniesz z nami. Buziaki)))) Odpowiedz Link
e-baba Re: Dzień dobry Humorku :) n/t 11.10.06, 19:53 Witaj,Humorku, witaj! Az się grzały klawiatury na Forum w tym gromadnym wołaniu Ciebie.Musiałeś usłyszeć. Cieszę się, że już jesteś tutaj. Odpowiedz Link
regine Re: Dzień dobry Humorku :) n/t 11.10.06, 21:08 Komputer Humorku jest w porządku, tylko z dostawcą internetu mam problemy, chwilowe Ale to przejdzie, to nie ważne. Ważny był dzisiejszy SMS od Toficzki. "Reniuś, nasz Humorek JEST, wpisał się na forum !!! Co za radość " Co za ulga. To było budzenie o 6:50. Nie lubię porannych telefonów, ale ten SMS dodał mi dziś skrzydeł )Więcej takich SMS-ów i wiadomości. To się liczy. Reszta nie jest taka ważna. Odpowiedz Link
czarny.humor Dzięęę-kuuu-jeee-MY!! 12.10.06, 10:33 Czarny z Humorem gromko wołamy: Dzęęę-kuuu-jeee-MY!!! Wszystkim Wam! Za Waszą wytrwałość i wiarę w mój powrót i za przywitanie. Nie wymieniam nikogo z osobna. Wszystkim równo - DZIĘKI! A jeszcze zapomniałem Wam się pochwalić, że na początku września upłynął mi mój pierwszy roczek i ... ze go pseklocyłem i jus umiem plawie wsystko powiedzieć, i złozyć zdania, i nawet umiem sam zawiązać snulowadło (lewe). )) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dzięęę-kuuu-jeee-MY!! 12.10.06, 10:45 Fajny jesteś) a prawe Ci sie majta? sznurowadło ? Dawaj, sie zawiąże .) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Dzięęę-kuuu-jeee-MY!! 12.10.06, 11:10 Prawe służy do przydeptywania lewą nogą i do wywijania efektownego orła. To w ramach ćwiczeń sprawnościowych. )) Odpowiedz Link
tofika Re: Dzięęę-kuuu-jeee-MY!! 12.10.06, 16:16 Dzień dobry, dzień dobry Ojczyzno, już słońce lśni cudnie w błękicie "Dzień dobry, budzimy się piękni, pogodni, łakomi na życie. uprzejmi, otwarci i ufni bez dąsów, kompleksów, bez wad, uczynnością wsparci rodaków życzliwych, otwartych na świat, dla Ciebie gotowi pokonać bezradność i goryczy łzę. Dzień dobry, Ojczyzno kochana. Co dnia, tak śnię." Czarny.humor, Warszawa, 09.09.2006 Humorku,składam podpis za!!! to "Motto", Nasze... Forumowe,Natluniu zgadzasz?, a jeszcze ,gdyby wszyscy Polacy mogli tak żyć.... ile % ?? żeby tak myślało i tak cieniło Kraj? Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Dzięęę-kuuu-jeee-MY!! 12.10.06, 17:06 Ja tam protestować nie zamierzam! )) Tylko mała poprawka: Tekst powstał miesiąc później, niż podpisałem w pierwszym poście - 09.10.2006. )) Odpowiedz Link
tofika Re: Dzięęę-kuuu-jeee-MY!! 12.10.06, 17:32 Humorku, więc świeżutkie rozmyślania -myśli Twoje i takie" Malenstwem " zdałoby się nazwać...w każdym konspekcie nauczyciel winien mieć te WERSY, i każdą lekcję od wspolnego na głos wyrecytowania... - Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dzięęę-kuuu-jeee-MY!! 12.10.06, 19:55 Qrcze!! jak Ciebie lubie Humorku i jak bardzo się cieszę,że jesteś z nami)))) Jak na ''roczek'' to świetnie sobie radzisz,nawet piszesz bez błędow) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Dzięęę-kuuu-jeee-MY!! 12.10.06, 21:08 Bez błędów? Udało się?? Spoooko!! Jeszcze nie raz takie zasunę, że się zdziwisz, ża tak też mozna!! )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dzięęę-kuuu-jeee-MY!! 12.10.06, 22:07 Sie nie zdziwię kochany,mam to samo))))))) Odpowiedz Link
regine Re: Czarny Humor - 2 część 13.10.06, 16:34 Zakładam Ci nowy wątek, bo biuro coś mam szwankuje ostatnio... Tu proszę link do części I: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=31810831 Odpowiedz Link