dankarol Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 04.06.06, 23:21 Reniu odpoczywaj, przecież jesteś po podróży, opowiesz nam wszystko następnym razem. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 04.06.06, 23:29 Dobranoc Reniu,czekamy na Twoje opowiadania i zdjęcia. Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 06.06.06, 09:41 Kurczę Reginko, ale bym się doczepiła do Ciebie! Tak mi się marzy zwiedzanie własnie tamtych stron,znajomi byli - opowiadają cuda.Już,już mielismy jechać i los trafił boleśnie...zmarł nagle znajomy,który nas zapraszał i miał być przewodnikiem. Reginko - mąż sie pyta,czy wszystkie kobiety są tam takie piękne? A na targ koniecznie idź - cudowne rzeczy można pooglądać Chłoń wszystko...opowiesz... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 07.06.06, 17:09 Reniu,juz za dwa dni sobota,odezwiesz się napewno i mam nadzieję,że fotki też będą co? Pozdrawiam i czekamy na Ciebie) Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 09.06.06, 21:36 bardzo dziekuje, sciskam fajnie, ze dopadlas tego laptopa)) i troche wiesci dotarlo do nas pozdrowienia dla rodzinki Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 09.06.06, 21:53 tez tesknimy, statystyka bez Ciebie pada na buzke norma nie wyrobiona Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 10.06.06, 21:22 Gdzie jestes Reniu???? Jak udała sie wycieczka? pozdrawiam Ciebie i Twoje pociechy)))) Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 12.06.06, 20:51 Wyobrażam sobie jak Regina chłonie wrażenia,chciałabym być przy niej... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 12.06.06, 22:21 Reniu jutro będzie juz lepiej,zdrówka życzę Tobie i wnusi) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 12.06.06, 22:54 Nie ma sprawy Reniu,poczta poczeka na Ciebie. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 17.06.06, 20:06 Nie ma się co dziwić,jak zmokłaś i zmarzłaś,choróbsko gotowe Reniu,zdrowej i zwiedzaj ile sie da,odpoczywaj dziewczyno,rób zdjęcia,kurcze,brakuje mi tu Ciebie Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 17.06.06, 20:23 Wierzę Ci Reniu,ze podczas choroby to można dostać....bardzo,ale bardzo sie cieszę,że wracasz za dwa tygodnie,no..prawie i pewnie nie tylko ja sie cieszę. Zycze Tobie i wnusi zdrówka,pozdrów córcie i zięcia i nie waż sie więcej chorować)))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 17.06.06, 20:35 Sorka Reniu to ja żle przeczytałam,no tak wracasz w sierpniu,dopiero mamy czerwiec,to mnie sie coś pokiełbasiło,jezu,to jeszcze tak dłuuuuggggooooo buuuu..buuuuuu Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 17.06.06, 20:51 Wiem i wyobrażam sobie jak dla Ciebie sie dłuży,wytrzymasz nie masz wyjścia,wytrwałości Ci życzę. Odpowiedz Link
graga21 Jak milo Cie czytac... 17.06.06, 22:28 ...a jednak dorwalas sie do laptopa, jak fajnacko! Boszsz, ale u mnie blyska i grzmi! Oj, coraz mocniej. Musze wylaczyc sie. Szkoda. Odpowiedz Link
dankarol Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 17.06.06, 22:30 Reniu zdrówka życzę. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 09.06.06, 21:53 Trzymam i liczę że wreszcie dasz się namówić na osobiste wręczenie przeze mnie czekoladek)))))) Odpowiedz Link
dankarol Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 18.06.06, 15:10 Reniu wysłałam Ci nr kom. Odpowiedz Link
e-baba Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 18.06.06, 23:24 Reniu, co ja tu czytam? Choróbsko Cię tam dopadło? A tyle tam przeciez do ogladania róźnośći wszelakich, a i Rodzinka nacieszyć sie trzeba i korzystać z każdej chwili. Zdrowiej więc szybciutko, albo nawet jeszcze szybciej. Cieplutkie pozdrowienia Ci przesyłam. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 20.06.06, 19:51 Witaj Reniu jak miło,że zajrzałaś do nas,odrazu pobiegłam na Twój wątek,zeby Ciebie przywitać,jak zdrówko? juz jesteś top-fit? buziaczki))) Odpowiedz Link
e-baba Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 20.06.06, 21:05 Dziekuję, Reniu, za szybką odpowiedź. Ciesze się, że zdrówko juz wrociło. To najwazniejsze. Bo jak w takiej zarazie siedzącej w człowieku cieszyc sie z tego, co wokół? Wiem, że masz ograniczona możliwośc pisania, więc staraj sie pisać w tym Twoim wątku, który wszyscy czytamy. A ogladaj tam jak najwięcj i zbieraj wrażenia i może zapisuj, bo pamięc zawodna jest. Wszystko nam opowiesz dokładnie po powrocie, może zdjęcia załączysz.Teraz dziękujemy za kijowskie klimaty Pozdrowienia dla Ciebie i Rodziny. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 20.06.06, 21:53 Reniu nie smuć się bo mnie też będzie smutno,pogody nie zmienisz,na to wpływu nie mamy,dobrze,ze juz jesteś na /chodzie/ wiem,że to długo,ale mimo wszystko czas biegnie nieubłagalnie,wiem, gorzej jak się czeka.Ty jesteś u swoich dzieci,ciesz się nimi,wnusią,masz przecież wspaniałe dzieci.Miło,ze ,możesz wleciec do nas na chwilę,rozumiemy.Trzymaj się zdrowo i do następnego)) Odpowiedz Link
e-baba Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 20.06.06, 21:53 Reniu, najwazniejsze jest zdrowie. Oby ono Ci dopisywalo, to z całą resztą poradzisz sobie. A opowieści możesz snuć nam w jesienne wieczory. Poczekamy. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 20.06.06, 23:08 Reniu , natychmiast do łóżka ...))) przecież już spałaś)))))))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 20.06.06, 23:29 Proszę wychyl swoją dłoń za okno niech spadnie ta mokra kropla tam daleko i powoli wysycha zniknie lecz my tu będziemy czekali aż wrócisz i znów całe noce spędzisz przy malutkich kwadracikach wystukując swoje mysli teraz jednak spij juz sąsiadko przemęczenie to nie żarty gdy serce tęskni za upiornym kompem tu w naszej okolicy noc upalna i lepka rozwarła swoje skrzydła pachnie latem drzewami trawą cichutko przemykają do domów ostatni podróżnicy ulicznych chodników biegną wypocząc po trudnym dniu i ty też ułóż się wygodnie zaśnij śniac o rodzinie 50-latków. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 22.06.06, 22:29 Reniu czy już dobrze się czujesz?) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 22.06.06, 22:59 Reniu jak miło,ze wpadłaś do nas Pozdrawiam i całuski przesyłam))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 22.06.06, 23:01 Reniu jeszcze tylko tydzień i idę na urlop znikam z forum na 25 dni tak zupełnie ... nareszcie odeśpie bo spanie po cztery godziny daje mi się we znaki . Ty nigdy nie dopowiesz jesli tak długo zażywasz leki to znacvzy że z Tobą nie za tęgo było Ej kobiety kobiety co w waszym sercu siedzi jaki wiatr szeleści skrzydłami miłości i dokąd porywa mysli poplątane nad jakie góry wzlecą i gdzie opadną odpocząć by w odpowiedniej chwili zamienić się w czyn ochoczy skąd cierpliwość czerpiecie ileż pytań zadać muszę by odpowiedź zdawkową uzyskać a przecież ton głosu taki niski spokojny i rozważny zaspokoi ciekawość niezdrową.)))) Odpowiedz Link
regine Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 22.06.06, 23:24 Ciekawosc, to pierwszy stopien do piekla. A im czlowiek mniej wie, to dluzej zyje. To takie dwa porzekadla ludowe. Nie ma co sie martwic na zapas, "idzie ku lepszemu", wiec, "przyklejam usmiech na twarz, zadzieram glowe do gory" i ciesze sie chwila, zyje dalej. Bo zawsze moglo byc gorzej niz jest ). A jest niezle.) Dzieki za troskliwe slowa..) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 22.06.06, 23:53 Moje troskliwe słowa mają przełożenie w oczekiwaniu na dumkę , powiesz- nic prostszego , kliknij w google i będziesz miał . Ja jednak czekam na te orginalne i mam taką nadzieje że mi pomożesz. Tak Cię proszę tylko nic na siłę i dbaj ozdrowie , ale gdy sie wykurujesz i będziesz na spacerze zaczep o księgarnie i choć sie rozejrzyj. Pozdrawiam serdecznie. ZAA Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 25.06.06, 17:52 Dopiero dzisiaj zauważyłam Reniu,że pokazałaś sie na trochę w sobotę,ja nie wiele klikałam cały wieczór do pózna w nocy konferowałam z moimi dzieći,u nas też dosłowinie sauna idzie ducha wyzionąć,mam dosyc słońca,słońce jest beeeeee. Odpowiedz Link
graga21 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 28.06.06, 08:04 Brak czasu nie pozwala mi zagladac do wszystkich watkow. Nie zauwazylam tez nowego przez Ciebie otworzonego, dlatego tu zajrzalam. Nie szalej z chorobami za granica, szkoda czasu, pieniedzy i potem nerwow w dochodzeniu zwrotow. ))))) Chocby krociutko pisz, co nowego widzisz? Ciekawa jestem czernobylskiej zony, to przeciez niedaleko na polnoc od Kijowa. Co mowia kijowianie? A w ogole wszystko jest nadzwyczajnie interesujace, wiec sygnalizuj, co ciekawsze, prosze. Pozdrawiam i zdrowia zycze, i zadnych sercowych utarczek (chyba, ze te z Amorem))) Odpowiedz Link
natla Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 28.06.06, 08:25 Reniu, podpisuję się pod Gragą! Aha, przypominam Ci, ze nie dostałaś zezwolenia na chorowanie......jasne? Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 28.06.06, 17:49 Reniu - tak smutno,że wnusia chora,taki wróbelek - miną upały, na pewno sie wszyscy pozbieracie. Mówią znajomi,że na Ukrainie bez dezynfekcji /tej 40%/ani rusz.. Posyłam najlepsze moje mysli i tak bardzo czekam na wiadomości,że jest lepiej malutkiej. Odpowiedz Link
tofika Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 28.06.06, 18:40 Reginko,jestem z Toba i posylam Ci same dobre mysli , dzieci szybko wracaja do zdrowia, nie jest az tak zle, jesli wrocili do domku od lekarza , nie trzeba bylo zostac w szpitalu, Reginko bedzie szybciutko wszystko dobrze. Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 28.06.06, 18:49 Reniu - nie płacz - córce Twojej będzie ciężej ...Reniu, a może zadzwonić do ambasady polskiej, może oni znają lekarza dobrego? Głupi pomysł ale... www.ukraine-poland.com/turystyka/turystyka.php?id=Praktyczne+informacje+dla+przyjezdnych.txt na dole strony są telefony Odpowiedz Link
e-baba Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 28.06.06, 19:46 Reniu, tak przykro, tak bardzo przykro, kiedy choróbska w domu siedzą. A szczególnie ciężko jest wtedy, gdy choruje dziecko. Ale uwierz, dzieci są naprawdę silne, choć te upały z pewnością powrotowi do zdrowia nie pomagają. Trzymaj sie dzielnie, Reniu, z całą Rodzinką. Podtrzymuj ich wszystkich na duchu, bo sił Wam wszystkich trzeba. I mocno, mocno uściskaj małą Sylwinkę i powiedz, że tyle ciotek zdrowia o Niej myśli i zdrówka jej życzy. Tylko, Reniu, postaraj się czasem napisać o zdrowiu wnusi, bo wszyscy się zmartwiliśmy i na dobre wiadomości czekamy. Odpowiedz Link
e-baba Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 28.06.06, 20:14 Reniu, pisaniem sobie głowy nawet nie zawracaj. Na wszystko przyjdzie czas. Wiesz, napisałaś: > Bo to, dzieki corci jestem na tym forum, to ona mnie Was znalazla prawie 2 lata temu. Masz bardzo mądrą Córkę, pozdrawiam Ją. I popatrz, jak to sie plecie - to przecież dzięki Tobie ja jestem na tym Forum. I spójrz jak sie tu zadomowiłam. Jescze raz dziekuję Ci za to. P.S. Anioły Zdrowia z Łodzi do Was przesłałam. Chwaliły się, jakie to one są skuteczne, a jakie wesołki sa przy tym... Ciekawa jestem, jak będa się sprawowały. Aniołki Zdrowia na te daleką Ukrainę Wam wszystkim przesłąłam Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 28.06.06, 21:03 Reniu,tak bardzo mi smutno,jesteś mi bardzo bliska i Twoje dzieci,jestem z Tobą i Twoją rodzinką myślami jak juz pisałam dzieci są o wiele silniejsze od nas,wyjdzie z tego Twoje słoneczko,wierzę w to,bądż doberj myśli,moje anioły czuwają nad Wami.Proszę tylko Reniu zajrzyj na chwilę od czasu do czasu i napisz co się dzieje.Przesyłam serdeczne pozdrowienia. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 28.06.06, 21:35 Reniu tak sie Tobą,Twoją rodzinką przejełam,że mam łzy w oczach,poczułam sie tak jakby to mnie dotknęło czy moich bliskich,naprawdę jestem z Wami Reniu.Będzie dobrze,musi być.Uściskaj córcię odemnie.Trzymaj sie Reniu. Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 29.06.06, 10:28 Reginko - jak noc minęła? Napisz jesli tylko będziesz mogła.bardzo czekamy na wiadomości. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 29.06.06, 15:25 Ja tez Reniu czekam na wieści od Ciebie,pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
dankarol Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 29.06.06, 15:39 Reniu cały czas myślę o Was i wszystkie anioły posyłam do Ciebie. Zobaczysz wszystko się odmieni na lepsze. Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 29.06.06, 15:52 Tak mi przykro z powodu choroby wnusi. Kilka dni nie było mnie na forum więc nie jestem na bieżąco. Nasze anioły wszystkim pomagają i tak jak napisała Maladanka "czwórkami leccie do Kijowa,pomóc chorej dziewczynce". Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 29.06.06, 16:26 Reniu, daj głos, co z Wami, z małą Sylwią? Mam tylko nadzieję, że jest poprawa.Pozdrawiam. Ciebie, wnusię i resztę bliskich. Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 29.06.06, 18:13 czekamy Reginko czekamy Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 30.06.06, 01:10 pierwsza w nocy,jeszcze zajrzałam....a tu żadnych wieści Odpowiedz Link
dankarol Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 28.06.06, 20:51 Reniu u mnie jeszcze księżyca nie widać, ale za to temperatura przyjemna 24 stopnie i kilka chmurek, więc posyłam ci powiew świeżego powietrza Odpowiedz Link
ania091951 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 30.06.06, 01:33 Bedzie dobrze-musi byc dobrze Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 30.06.06, 16:56 o matko, dalej bez wieści - Reniu proszę, napisz coś gdy będziesz mogła Odpowiedz Link
natla Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 30.06.06, 17:02 Reginko, co jest....mam nadzieję, że wojażujesz...... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 30.06.06, 18:13 Renia wie,że czekamy na wieści i napewno wieczorkiem coś napisze,poczekajmy. Odpowiedz Link
graga21 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 30.06.06, 19:34 Reginko, nie wytrzymalam i siegnelam do histroii Ukrainy, nawet skopiowalam najwazniejsze daty, lecz newiele dowiedzialam się o Filipie Orliku: „1710 - Nowy hetman Filip Orlik kontynuuje współpracę ze Szwecją i wciąga do wojny Turcję i Chanat Krymski. 1713 - Podpisanie pokoju adrianopolskiego między Rosją a Turcją; Turcji przypada Ukraina prawobrzeżna i Zaporoże, jednak zrzeka się ona tego protektoratu na rzecz Polski. Ostatecznie Rosji przypada Ukraina lewobrzeżna z Kijowem i Zaporoże, a Polsce – ziemia halicka, Wołyń, Podole i duża część ziemi kijowskiej ze stolicą w Żytomierzu. Orlik wyjeżdża na zachód Europy i poświęca się (nieudanym) zabiegom dyplomatycznym o poparcie dla idei niezależnego państwa kozackiego.” Czy moglabys zdobyc informacje, dlaczego on taki wielki dla Ukraincow? I kto on był w ogole? W Internecie znalazlam tez ciekawe relacje, m.in. „Zanim pojedziesz na Ukrainę poczytaj, to nie mit!” (przykro mi, lecz nie odnotowalam strony www). Wieczorami nie wychodz sama. W ogole nie wychodz sama. Jak zdrowie? Jak wnusia? Wszystkiego najlepszego, Graga. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 07.07.06, 21:08 Reniu,mam nadzieję,że skrobniesz coś w sobotę czy niedzielę,czekamy na nowe wieści,smutno bez Ciebie. Pozdrówka i czekamy. Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 07.07.06, 21:37 Reniu,czy mamy sie martwić? Napisz chociaz jedno zdanie...... Odpowiedz Link
natla Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 08.07.06, 09:04 Reginko, choć słówko..... Odpowiedz Link
natla Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 08.07.06, 20:29 Ty nie dziekuj, bo nie masz za co....Ty napisz co jest grane.... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 08.07.06, 21:07 Reniu otwórz drzwi) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 08.07.06, 21:22 Dzięki Reniu,wszystko przekaże,pozdrowka i uściski Odpowiedz Link
natla Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 08.07.06, 21:36 Ależ sie naczytałam. Nie przypuszczałam, ze aż tak źle było. Toś Bidulo przeżyła i jeszcze te upały. Wracaj! Nie ma jak w domku i z nami )) U mnie stabilnie słabo. Ach, życie Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 08.07.06, 22:56 Jesteś Reginko z nami znowu - ciesze się bardzo - Odpowiedz Link
e-baba Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 08.07.06, 23:28 Reniu, tak bardzo sie cieszę, że wreszcie wszystko się w dobrym kierunku obróciło. Wspaniałe wieści. Pozdrawiam serdecznie Ciebie i całą Twoją Rodzinkę. Uściski dla Sylwinki. Odpowiedz Link
dankarol Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 09.07.06, 00:15 Reniu wracaj lepiej do nas, u nas troche chłodniej Odpowiedz Link
tofika Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 09.07.06, 00:23 Reginko wpisalo mi sie wyyyyysoko...och ..pozdrawiam Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 09.07.06, 00:48 Regino! Jest wszystko na dobrej drodze tak jak u Ciebie. Wrzesniowe spotkanie wciaz aktualne,własnie staram sie "zbierac"kasę na wyjazd. Czekam na Twoj powrót lecz wyczytałam ,ze w umawianym terminie wybierasz sie znowu do Kijowa.Czyżbys zrezygnowała? Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 09.07.06, 06:20 Reniu, pozdrawiam i cieszę sie, że wszystko wraca do normy i wnusia już zdrowa. Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a o piesiach, kotach... 11.07.06, 11:31 regine napisała: > A zapytam jeszcze o jedno, jesli mozna ? > Kotka strasznie "gubi" siersc, jak na wiosne, jest 2 razy dziennie > szczotkowana, dostaje witaminy, super jedzonko. Czy to moze byc przyczyna > upalow ? o akurat o to lekarza nie zapytalismy, bo w ur. nie bylo takiego > problemu. Dziekuje z gory za odpowiedz i serdecznie pozdrawiam, milosniczke > zwierzakow. Regina )) Regine, ja uważam, że kocio też gubi sierść mocniej własnie z powodu upałów. To naturalna reakcja obronna. Na kociach sie nie znam, ale znajomi kociarze mówią, że ich futrzaki bardzo teraz linieją. Zaobserwowałam natomiast coś " w związku z " u mojego psiaka; np. zeszłego lata ( a też były tu upały nieliche ) on bardzo stracił podszerstek a także dużo sierści. Natomiast wtedy, caly poprzedzający rok, źle jadał - nie miał miesiącami apetytu. Nie było też możności podać mu witamin. Wyleniał sromotnie, dzięki temu dobrze znosił upałay, ale wyglądał , bidulek, marnie. Teraz , już od stycznia, jadał z apetytem a także dostaje raz dziennie pól ludzkiej witaminy w tabletce - mój vet kazał dawać ludzkie - a nie psie. No i na obecne lato prawie wcale nie stracił sierści !!!, więc męczył/męczy się bardzo w te upały. Wreszcie zdecydowałm kupić trymer, okazał się b. skuteczny. Wytrymowałam mu 2 torby martwego podszerstka. Śmieszne jest, że wcale po nim tego nie widać, że mu tyle puchu ubyło. I już mu lżej. Może kocie też można trymować ? W sklepie obok są trymerki specjalne dla kotków. pozdrawiam (-) pseudo-expert-psio_koci = padalcowa Odpowiedz Link
maladanka Re:pozdrówka 18.07.06, 08:18 2 dni nie byłam na forum - cieszę się,że wracacie do normalnego życia - oj i ja bym siedziała z Wami w parku Odpowiedz Link
tofika Re:pozdrówka---REGINKO:))))) 27.07.06, 22:49 Widzsz RENIU,jak kursor bryknal))) a chce CI napisac jeszcze ze licze DNI... a teraz to juz tylko serdecznie pozdrawiam Ciebie i Twoje szczĘsliwosci pobywajace w Kijowie..SZCZESLIWIE WRACAJ....BUZIAKI,NO Odpowiedz Link
tofika Re:pozdrówka---REGINKO:))))) 27.07.06, 22:59 Reniu- tu,ja to przeciez tu na forum .. Nie zapominam o Listopadzie www.arkom.pl/~jola/index.html A co mi tam, Sagi wiecej bedzie mial do liczenia...hihihi,przeciez forum to zabawa tez Odpowiedz Link
e-baba Re:pozdrówka---REGINKO:))))) 27.07.06, 23:03 Reniu, wracaj już do nas. Tęsknimy. Wiem, Reniu, że Natla ma 13 listopada, ale Tofika wpadła dzis na Natlę - to każda okazja do życzeń jest dobra. Przynajmniej ja tak uważam. Pozdrowienia serdeczne. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re:pozdrówka---REGINKO:))))) 01.08.06, 22:43 Reniu,to cudna wiadomośc,wiem kiedy wracasz,liczę dni,bardzo się cieszę,naprawde) Odpowiedz Link
del.wa.57 WITAJ REGINKO:)))))))))))))))))))) 03.08.06, 17:10 Nie wiem jak Wy,ale juz witam naszą Reginę dzisiaj!!!!!!!!!!!!! img332.imageshack.us/img332/1327/3smileid7.gif Bardzo sie cieszę,że jesteś wreszcie z nami)))) img332.imageshack.us/img332/3732/tndrinklp1.jpg img379.imageshack.us/img379/3295/breathlesswb5.jpg Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: WITAJ REGINKO:)))))))))))))))))))) 03.08.06, 20:32 To Ty już jesteś Regine? Jak jesteś to czekoladki czekają ... A teraz znikam do jutra)))) Odpowiedz Link
e-baba Re: WITAJ REGINKO:)))))))))))))))))))) 03.08.06, 20:40 No, już najwyższy był czas na Twój powrót. Dłużyło nam się bez Ciebie, bo sporadyczne kontakty, to nie to samo co codzienna obecność. Wreszcie jednak się doczekalismy. Odpocznij trochę i pisz, pisz, pisz. Odpowiedz Link
dankarol Re: WITAJ REGINKO:)))))))))))))))))))) 03.08.06, 20:57 Witaj, jak to dobrze, że juz jesteś z nami img260.imageshack.us/img260/2313/heartonfirect6.gif Odpowiedz Link
e-baba Re: WITAJ REGINKO:)))))))))))))))))))) 03.08.06, 22:33 Szybko przywykniesz. Inaczej się przecież z nami nie da. Odpocznij sobie najpierw trochę, bo to jednak spory czas trwała Twoja nieobecność, oglądnij swoje kąty i na spokojnie... Najważniejsze, że będziesz ciagle (przynajmniej narazie, dopóki kolejna podróż nie wyciagnie Cie znowu). Ale to bedzie kiedyś... Odpowiedz Link
dankarol Re: WITAJ REGINKO:)))))))))))))))))))) 03.08.06, 22:50 RENIU NAJWAŻNIEJSZE, ŻE JUŻ JESTEŚ. Odpowiedz Link
graga211 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 06.08.06, 23:46 Heja,jak Ci? Zycze spokoju i solidarnosci...... Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 07.08.06, 09:21 Witaj Reniu, pokazuj, opisuj....jak TAM było...) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 07.08.06, 13:00 Gdzie się ukrywasz Reniu? odezwij się,chociaż słowo.Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
tofika Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 07.08.06, 19:15 Reginko, dziekuje bardzo, juz ogladam , pozdrawiam milutko Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 07.08.06, 19:36 Dzięki Reniu za pocztę,pozdrawiam i całuski podrzucam))))) Odpowiedz Link
dankarol Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 07.08.06, 19:56 Reniu dzięki za pocztę. Za niedługo też Ci coś listonosz przyniesie Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 09.08.06, 13:30 Nie szalej tak Reginka,szanuj zdrowie,oszczędzaj się,odpoczywaj,wiesz,ze z tą ''pompką''nie ma żartów. Zdrówka i buziaki podrzucam)))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 09.08.06, 14:24 Listonosz puka do drzwi puk..puk.)) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Do Reginy - dzisiaj, 09.08.06 09.08.06, 18:30 odpisałam na @gazeta.pl Odpowiedz Link
regine Re: Do Reginy - dzisiaj, 09.08.06 09.08.06, 21:06 Przeczytałam ) Odpisałam ) O gniewaniu, to było tak ogólnie, nie bierz tego do siebie. To takie moje przemyślenia ) Pozdrawiam. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy - dzisiaj, 09.08.06 09.08.06, 22:13 Dzięki Reniu za poczte,milutko patrzeć na Was)))))) Odpowiedz Link
bar_nata Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 10.08.06, 07:57 Dzięki Reniu za miłe słowa) Napewno będę ogladać zdjęcia, podziwiać i cmokać z zachwytu A jeśli chodzi o to czy my som damy.......to sama tak napisałaś żeśmy som, a ja nie mam powodu żeby Ci nie wierzyć.......znasz większość foremek dłużej niż ja. Pozdrawiam cieplutko.......jak dama) Odpowiedz Link
dankarol Re: Do Reginy 10.08.06, 09:46 Reniu wiem, wiem, że to co najlepsze chowasz na koniec i cierpliwie czekam, ale to co już pokazałaś też w piękny sposób pokazuje Kijów. Odpowiedz Link
tofika Re: Do Reginy 10.08.06, 10:20 Reginko, przeslicznie Ci dziekuje, jak tylko znajde czas, bede ogladac wszystko co mi posylasz, pozdrawiam ... Odpowiedz Link
kryzar Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 10.08.06, 22:58 Reginko, dziękuję za prezent w postaci fotek. Oglądam i podczytuje na forum i bardzo mi sie podoba. Będe musiała cosik poszukać i poczytać o Kijowie więcej. Pozdrowienia Kr Odpowiedz Link
e-baba Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 10.08.06, 23:19 regine napisała: > Kochana babko, ja jestem, wypoczęłam, więc i zasiadłam, na list też > odpowiedziałam Świetnuie, Reniu, że lepiej sie czujesz, ale dbaj o siebie, proszę. Ja muszę juz znikać. List jeszcze nie dotarł. Dobranoc. Odpowiedz Link
kryzar Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 10.08.06, 23:22 nie chcę cię straszyć ale poczytaj o kontakcie psa i ropuchy www.zoo.wroclaw.pl/zwierzeta/plazy_i_gady/ropucha_aga.html Odpowiedz Link
natla Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 11.08.06, 00:14 Kryzarko, przecież pies nie był we Wrocławskim zoo )) Nasze 3 ropuchy nie są jadowite. W grę moze wchodzić tylko rozpowszechnione obecnie uczulenie na jakis składnik śluzu.......ale nie jestem znawcą, więc w razie problemów, koniecznie wet. Odpowiedz Link
kryzar Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 11.08.06, 09:36 reginko, przepraszam za stachy po nocy. Ale tak to bywa, nikła znajomość przyrody, ciemna noc dookoła, wielka ropucha i weterynarz daleko. Chciałam dobrze a wyszło jak wyszło. Najważniesze , że wszystko dobrze się skończyło. Pozdrawiam Kr. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 11.08.06, 13:16 Reniu,daj spokój,rozumiem jak poczujesz się lepiej,poklikamy,wracaj do zdrowia i nie przemęczaj się,nadrobimy to póżniej. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 11.08.06, 18:28 Poszło do Ciebie))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 11.08.06, 20:35 Dzięki za balsam na moją główkę)))) Nie daj się zwariować Reniu!!!! Buziaki)) Odpowiedz Link
fleur1 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 11.08.06, 21:55 Dziękuję za zdjęcia Reginko, zachwycałaś mnie widokami z Izraela, a teraz Ukraina, jesteś pracowita, tyle czasu poświęcasz na przygotowanie poczty. DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ DZIĘKUJĘ .................. Odpowiedz Link
dankarol Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 12.08.06, 00:18 Wielkie dzięki listonoszu. Taki relaks po pracy, to marzenie Odpowiedz Link
dankarol Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 12.08.06, 00:25 dzięki Reniu będę czekała, a remontu współczuję, Odpowiedz Link
dankarol Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 12.08.06, 00:34 Też nie lubię remontów, ale musiałam Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 13.08.06, 02:04 Wiersze jak ptaki przylatują siadają na moich ramionach słodkoim szczebiotem niecierpliwym dają znak do ciągłego pisania dziś gwiazdy z nimi oglądałem szukając ścieżek do serca jej lecz ono zapatrzone stale w tą miłość co przy mnie jest choć o mnie marzy i może śni to marzenia ciągle powodują że odległa strasznie jest i trzeba siły i wiary wielkiej by spełnić mogły się . Na niebie chmury zobaczyłem i żadna gwiazda nie spadła z nich w duszy zaś oczy widzę kochane co spoglądają w oblicze me do nich wyrywam ciągle się do nich biegnę w noc letnią o nich marzę nieustannie i tej delikatnej dłoni która ze wzruszeniem obejmuje szorstkość mą ... Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 13.08.06, 02:33 Może gdy minie urlopów szał i sprawy wrócą do przystani swej słowik wraz sową obejmnie mnie znów pewnie dla Was coś napiszę w tym pamiętniku bez dna wyleję uczuć ogrom który we mnie tkwi przebędę dróg różnorokich mrowie by znów zatrzymać i zapamiętać małą cząstkę chwil dziś tylko Księżyc wysoko płynie i Wielki Wóz toczy koła swe cisza zalega pośród dąbrówkowskich pól nawet las przestał szemrzeć gdzieś głos stróża podwórek odzywa się za nim następny i następny... Kicia ma wierna towarzyszka spogląda szmaragdowymi oczyma tuląc swą sierść do miękkiego koca nie rozumiejąc szumu komputera wyrwanego nagle ze środka snu przybyłem może i na chwilke lecz już na stałe jestem z wami tak zmienia się przeznaczenia los pojąc go może jedynie ten co w drobinie małej rozsianej w głębi nieba zobaczy nie tylko tajemnicę . Odpowiedz Link
mira54 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 14.08.06, 19:53 Reniu dziękuję za zdjęcia, są piękne! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 14.08.06, 21:27 Będzie dobrze Reniu,to tylko taka chwila,ale izolacja mocna wskazana w głuszę i siczę chociaz parę dni. Pozdrowienia i całusy przesyłam) Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 14.08.06, 21:44 Reniu! wychodz z tego dolka! Jeszcze Ci nie podziekowalam za "private",tyle w Tobie radosci i młodości a piszesz o jakimś dołku. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 15.08.06, 09:52 Reniu slicznie dziekuje najchetniej tobym Cie wlasnorecznie wysciskala, czekam z niecierpliwoscia, gdzies mignal mi dolek e ale chyba to nie twoj Reniu szkoda zdrowka na dolki z gorki lepiej widac pozdrawiam Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 15.08.06, 18:54 Siedząc na działce jakoś mi się jeść zachciało , może i przypominam żarłoka , ale jak wspomnę sobie ten smalec z koperkiem ... dlatego przyleciałem do W-wy i na forum uzupełnić statystyke a przy okazji zamówić jakąś przekąśkę z K F C.)) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 17.08.06, 04:57 Nie pytaj . Czekoladki zjadłem . To del.wa wykrakała. Dobre były)))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 17.08.06, 10:29 Widzisz Reniu,wiedziałam,ze tak będzie,obiecanki-cacanki a sam wrąbał czekoladki )))) Odpowiedz Link
natla Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 19.08.06, 12:51 Reniu, daj robocie też odpocząć. Zróbcie sobie obie dzisiaj święto lasu. Uwal sie z ksiażeczką i wodą niegazowana na balkonie i juz Robota też gdzieś w katku odsapnie, a jutro obie będziecie do rzeczy. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 19.08.06, 13:52 Podpisuje sie pod tym co Natla napisała,Reniu robota nie zając,zdrowie ważniejsze.Pozdrowka)) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 20.08.06, 23:01 Reniu,daj sie namówić na wypad gdzies w głuszę leśną,może właśnie gdzieś do leśniczówki tylko we dwoje........Ty i natura)) Wiem,ze masz dosyć,znam ten ból,mialam kiedyś moją familię przez prawie dwa tygodnie(8 osób) byłam padnięta,wypoczełam dopiero po nalocie Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 20.08.06, 23:15 Wiesz co mam na myśli lasko jedna)))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 20.08.06, 23:25 Nie mogę się doczekać na ten /łomot/ )) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Regina - 23 sierpnia 23.08.06, 18:14 No i co tam ze spotkaniem warszawiaków i okolicznych ? Ja wiedzialam, że tak będzie, ja wiedziałam ( cytat z Halmy ) Nie do wiary - a jednak ! Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 24.08.06, 13:45 dzieki pszczoleczko Ty nasza forumnowa i domowa bede czekac z niecierpliwoscia, usciski Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 24.08.06, 14:47 Reniu gdzieś Ty była jak Ciebie nie było? mieszkanie już błyszczy? pracusiu))) Odpowiedz Link
tofika Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 24.08.06, 15:03 Reginko,jeszcze troszke pobywamy wsrod naszych dzieci, stacjonujemy u drugiego syna, ale po pracy codziennie wszyscy tu zjezdzaja,nareszcie widuje ich wszystkich w komplecie,jest wesolo ,takie`wspolne `spotkania sa przeurocze, wieczorkiem mamy czas na wypad nad morze i spacery ,mamy w planie wyskok na grzybki,bo tu dookola Gdanska lasow rowniez grzybowych nie brak, pozdrawiam milutko..caluski Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 24.08.06, 16:49 Regino ! wróciłas juz z rodzinnych stron czy wcale nie wyjechalas? Wg mego nosa /szpiega/...od poniedziałku Cie nie bylo))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 24.08.06, 18:31 Strasznie z niej tajemnicza lasencja)))))))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 24.08.06, 19:58 Dobrze,już dobrze,ja tam /swoje/wiem)))) Zajrzyj na poczte. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 24.08.06, 22:29 Nie ma sprawy,Reniu odrobimy to innym razem,bardzo mi miło,ze się podobało)))) Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Regina - 25.08.06 25.08.06, 13:53 wysłałam ci mail. Taki typu: przeczytać -> zastosować/wykonać ....) Serio. Odpowiedz Link
natla Regina 26.08.06, 00:41 To Twój duch jeszcze buszuje po forum? Coś mi migneło, że padasz i do wyrka leziesz....)) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Regina 26.08.06, 18:05 Było wspaniale nawet zmoknąć bo jest ciepło,za tydzień znowu zrobimy wypad do lasu,miałam polakierowane włosy jak to deszcz zmoczył to teraz mam strągi jakby żelem wysmarowane))) Idę zaraz pod prysznic. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Regina 26.08.06, 18:16 Acha,wagi nie brałam ze sobą)))))) Ten przepis dotyczy gdzieś tam na południu,gdzie jest mnóstwo grzybów i grzybiarzy,którzy te grzybki odsprzedają zakładom przetwarzającym i właścicielom restauracji tak słyszałam,czyli mogę bez obaw zbierać grzybki bez wagi))) Odpowiedz Link
tofika Re: Regina 27.08.06, 10:45 Reginko,sekundke mi wnusia dala `wolneklikne wiec, pozdrawiam Ciebie milutko ,a`za` sloneczko przeslicznie dziekujemy razem z Lucusia,bo usmiechnela na widok sloneczka od Ciebie od ucha do uchaide za na spacerek ...czyli babcia pcha rowerek a wnusia jedzie niby Odpowiedz Link
dankarol Re: Regina 27.08.06, 11:08 Reniu miłego dnia Ci życzę. Po wczorajszym koncercie humor dzisiaj wspaniały, a Lolek juz od rana przygotowuje się. Odpowiedz Link
dankarol Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 27.08.06, 11:34 Kiedyś trzeba było o określonej godzinie słuchać koncertu w radiu, a teraz o każdej porze dnia i nocy mogę mieć koncert. I to jest świetne. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 27.08.06, 14:20 Dzięki Reniu ) naprawdę zazdroszczę Ci możliwości zobaczenia tak wspaniałych kompozycji i wogóle tego wypadu na Ukrainę . Te kwiaty i chyba skrawek jakiegoś parku już pokazywałaś , są cudowne , marzy mi się przebywanie tam z ołówkiem w ręku i zapisywanie wszystkich uczuć jakie ogarniają człowieka w takiej chwili. Dziękuje , sąsiadko jestem znów Ci winny bombonierę ))) Ale może tym razem jej nie zjem)) Odpowiedz Link
regine Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 27.08.06, 14:25 Tak, ta wystawa, jest co roku, trwa cały tydzień. Wczoraj było otwarcie. Kompozycje z kwiatów są robione w parku Maryjskim, na tz. Dnieprowych Skarpach. Każdy rejon Ukrainy robi swoją kompozycję. Niestety te zdjęcia to dzisiejsza przesyłka od córki, z wczoraj. Ja będę to widziała w przyszłym roku. Więc zazdrość, już na zapas Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 27.08.06, 14:33 Ale to zazdrość twórcza i życzę żebyś doznała na tej wystawie wielu doznań estetycznych jak uczuciowych. to nie moja sprawa ,ale córka mogłaby zająć sie fotografowaniem nieźle podchodzi do tematu , podobają mi się jej zdjęcia .) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 27.08.06, 14:40 Oj reniu a może zapoczątkować spotkania Warszawskie od naszego spotkania co??) Oczywiście powiesz nie Daje radę i tak cie już opisałem i widzę przed oczyma jak po tesco tratujesz mężczyzn )) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 27.08.06, 14:45 A o której godzinie ? Mogę wiedzieć to podskoczę cobyś nie musiała dzwigać w rencach dobytku konsumpcyjnego)) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 27.08.06, 14:50 Ależ reniu ! Ja tylko ciągle wspominam swoje opowiadanie o Tobie a poznanie Ciebie w rzeczywistości jest takim moim marzeniem i niezaspokojoną ciekawością ) A nawet jakbyś mnie rozjechała wózkiem to tylko jakiś wierszyk usłyszysz ale miły )) Odpowiedz Link
e-baba Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 27.08.06, 15:46 Reniu, dziekuję, widziałam i nawet odpisałam. Odpowiedz Link
ania091951 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 28.08.06, 02:33 Reniu dziekuje poczta doszla , wystawa kwiatowa piekna Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 28.08.06, 04:08 Ależ do tej pory pracowałem , przecież pisałem ... za przesyłkę dziękuje jestem więcej niż usatysfakcjonowany)) Czy mam sie odwzajemnić ? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 28.08.06, 09:56 Poszło... Regine. Skórka mi cierpnie co Ty też powiesz?? Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 28.08.06, 11:02 Bardzo dziękuję! Kompozycje wspaniałe a ta dziewuszka we wianuszku taka "całuśna")) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 28.08.06, 18:08 Dzięki Reniu,fotki cudne a Twoja wnusia bardzo dzielna,odważna i ciekawa świata,fajne laski z Was))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 28.08.06, 18:19 A jak swietnie trzyma sie w siodle a konik nie malutki,rośnie Wam wspaniała dziewczyna,sama bym chętnie potowarzyszyła Sywuni na konikach)) Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 28.08.06, 19:11 Ja chcę duzo,wszystko ...ile sie da! Uwielbiam zdjecia z podrózy i wszelkich eskapad. Z gory dziękuję. Odpowiedz Link
dankarol Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 28.08.06, 19:54 Listonoszu duuuuża buźka Odpowiedz Link
jozefina33 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 29.08.06, 16:54 Dziś dopiero otworzyłam skrzynkę .Dzięki fotki cudne. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 29.08.06, 17:56 Dzięki Reniu,dobrze wiedzieć,gdzie znowu popędziła na jakieś spotkanie? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 29.08.06, 19:12 Tez mam taki komunikat Reniu,jakaś nowośc cycóś??? ) Odpowiedz Link
tofika Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 29.08.06, 19:16 Reginko,prosze Ciebie.... wyciagnij do gory, jak masz chwilke...cos wesolego,,wiesz to gdzie zabka tanczy przy muzyce, to chyba od Wiktorii bylo, nie mam jak Lucusi pokazac tej tanczacej zabki,dziekuje bbbb ..caluski, chcemy z Lusienka pokrecic bioderkami ..noooo Odpowiedz Link
tofika Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 29.08.06, 19:49 REGINKO,bbbb dziekuje ,zagladam na poczte.......a tam takie fajniutkie lisciki od Ciebie, zerknelam tylko, bo wiesz mam na troszke dzis komputer, w domu ogladne wszystko,ACH!!!!...co \do \przyjazdu to ,Reginko,skarbie...zawsze cos, wiesz jak to jest,to tu to tam jestem ...ech..ale wszystko jeszcze przed nami.musi sie spelnic---a za przepiekne wielokrotne zaproszenie ,,ogromne serdeczne dzieki...usciski.... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 30.08.06, 14:44 Dzięki Reniu,poszłam naprawdę wczoraj wcześniej spać i obudziłam się przed ósma,wyspana,wypoczęta i bez bólu głowy,pojechałam rowerkiem na zakupy,ugotowałam obiad i miałam brać się sa okno w pokoju/to wstawione/ i zaczął znów padać deszcz,szybko musiałam zabierać pranie z balkonu,rany jak mam dość deszczu,wkurza mnie,ile może jeszcze padać? A głowa na szczęście nie boli))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 30.08.06, 18:45 Reniu,wysmażysz te powidła i nic nie zostanie,zrób sobie przerwę dziewczyno,robota nie zając,no..chyba,że cós innego masz do roboty))))))))))) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 30.08.06, 19:21 A to dobrze,że juz Ci lepiej Reniu,jasne,ze to pogoda tak działa. Odpowiedz Link
kasia573 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 30.08.06, 19:27 Reniu- dziękuję za piękne kwiatki! Śliczne, interesujące, oryginalne. A w taki dzień jak dziś - wymarzoną sprawą jest popatrzeć sobie na te kolorki i promyki słonka. K. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 30.08.06, 21:34 Reniu zastaw tą krecią robotę i do łóżka jak żle się czujesz,prześpij to i jutro poczujesz się napewno lepiej. Odpowiedz Link
tofika Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 30.08.06, 23:29 Reginko, w spizarni gawiarenkowej jest poleczka`z podpisem, "WIKTUALY Reginki"np,sliwowiczka)))))))) Odpowiedz Link
dankarol Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 31.08.06, 21:36 Reniu wracaj szybko do zdrowia, bo smutno bez Ciebie Odpowiedz Link
malwina52 Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 01.09.06, 07:16 Reniu wracaj szybko do formy, ale sie zmartwilam Odpowiedz Link
maladanka Re: Do Reginy ,,,,,,,.. 2 ......... 359 + 01.09.06, 09:15 Renia! świat się zmienia na jesienny kolory! góry czekają! heeeeeej! ja myslę,że to reakcja na stres po chorobie wnuczki - czekamy na Ciebie - trzymaj sie! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Do Reginy ---01.09.06r. 01.09.06, 10:34 daj znać, jak sie lepiej poczujesz. Nawet padalec sie matrtwi, co z tobą. czy jesteś w domu czy w bolnice na krai mesta ? Odpowiedz Link
tofika Re: Do Reginy ---01.09.06r. 01.09.06, 21:22 Regineczko, no no,zadnych zlych samopoczuc!!!!Zadnych! Zdroweczka zycze ... moc dobrych Dni... wiesz TY co...Reginko.. Odpowiedz Link
krista57 Re: Do Reginy ---02.09.06r. 02.09.06, 19:36 Wlasnie przeczytalam i jestem bardzo zmartwiona Twoją kondycją.Dzisiaj sobota,jestes już w domu? Nie wiem,czy w poniedzialek mam isc po te buty wodoodporne? Odpowiedz Link
natla Re: Do Reginy ---02.09.06r. 02.09.06, 23:33 Już nie musimy się martwić. Wszystko jest ok. Renia wychodzi we wtorek i jedzie sobie w sina dal do pi razy oko soboty. Potem sie zamelduje. W każdym razie prosiła, żeby WSZYSTKICH bardzo serdecznie pozdrowić, że już tęskni za nami i w ogóle. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Do Reginy ---02.09.06r. 03.09.06, 07:40 To dobrze natlo że przynosisz same dobre wieści . Regine zdrowia Ci życzę i wracaj bo tu nie ma nikogo i nie ma z kim rozmawiać i tak jakoś sie porobiło bez Ciebie ... ))) Odpowiedz Link