malwina52 20.06.06, 06:51 Happy Father's Day!! jak kiedys napisal August Drodzy tatusiowie zróbcie ważne miny, bo to piękna rola być głową rodziny. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
toskania8 Re: Dzien Ojca! 20.06.06, 12:49 A mój już jest TAM... Ale i tak pójdę z Nim pogadać Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dzien Ojca! 20.06.06, 13:08 Mój Tata tez jest TAM jak napisała Toskania,jak byłam na urlopie to poszłam sobie do Niego i pogadałam,musi mi wystarczyć na rok. Odpowiedz Link
regine Re: Dzien Ojca! 20.06.06, 19:19 Mego Taty, nie mam juz 25 lat. Ale "rozmawiam" z nim nie tylko w to swieto. Rozmawiam zawsze, gdy czuje sie zagubiona, wtedy bardzo potrzebuje Jego obecnosci, pomocy. Moglam mu o wszystkim powiedziec, poskarzyc sie przytulic. Zawsze byl moim wsparciem, sluzyl pomoca, gdy bylam jeszcze dzieckiem, a potem juz dorosla dziewczyna, kobieta i juz jak bylam matka... Kochany Tata, nigdy go nie zapomne... Niby nie ma go juz cwierc wieku, ale nadal czuje jakby odszed Tam dopiero wczoraj... Odpowiedz Link
tofika Re: Dzien Ojca! 23.06.06, 08:17 Zdrowia!!! Niech kazdy dzien przynosi Tatusiom radosc... "Ten nasz Tatuś to okropnie fajny facet, nie chciał draki ,więc dzieciaki wziąl na spacer, dobrze z Tatą iść, dobrze z tatą iść , iść na lody dla ochłody , dobrze z Tatą iść" Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dzien Ojca! 23.06.06, 09:44 Zostałeś ojcem z miłością ale i przerażeniem brałeś na ręce tą małą cząstkę obojga Z biegiem lat uczyłeś się przy niej i poznawałeś samego siebie wreszcie przychodzi ten moment musisz oddać swą cząstkę na zawsze. Biegnij dalej kochanie w świat pozwól innemu mężczyźnie poczuć się ojcem. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dzien Ojca! 23.06.06, 13:10 Dębowe listeczki drzewa się trzymają, niech wszyscy ojcowie dzieci swe kochają. Odpowiedz Link