dankarol 22.12.06, 16:51 Halutka pozdrawia Wszystkich . Doleciała szczęśliwie, teraz podziwia obce strony i przygotowuje się do rodzinnej Wigilii Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tesunia Re: Pozdrowienia Od Delwy 22.12.06, 16:56 ciesz sie rodzina delwus i miej udane Sw.B.N img142.imageshack.us/my.php?image=jul03ux2.jpg Odpowiedz Link
regine Re: Pozdrowienia Od Delwy 22.12.06, 18:30 Wiedziałam, że przyjdzie czas i się odezwie )) Dziękuję Danuta, za przekazanie tej wesoołej wiadiomości ) Helenko świętuj z tam za oceanem po polsku, tradycyjnie, Zwiedzaj i podziwiaj, może pokażesz mam coś po powrocie. A teraz życzę tylko Spokojnych , Zdrowych i Wesołych Świąt, Dla Wszystkich !!! Nowegg Roku też wspaniałego, będziesz go witać z kochanymi najbliższymi!!! Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a Happy New York :-)) 23.12.06, 00:17 Start spreading the news I'm leaving today I want to be a part of it, New York, New York These vagabond shoes Are longing to stray And make a brand new start of it New York, New York I want to wake up in the city that never sleeps To find I'm king of the hill, top of the heap These little town blues Are melting away I'll make a brand new start of it In old New York If I can make it there I'll make it anywhere It's up to you, New York, New York. I want to wake up in the city that never sleeps To find I'm king of the hill, top of the heap These little town blues Are melting away I'll make a brand new start of it In old New York If I can make it there I'll make it anywhere It's up to you, New York, New York. Odpowiedz Link
regine Re: Happy New York :-)) 29.12.06, 18:23 Helenka pozdrawia serdecznie Wszystkich, życząc wspaniałego Sylwestra, (sama szykuje się na bal do włoskiej restauracji), oraz Szczęśliwego Nowego Roku, Wszystkim na naszym Forum !!! Niespodziankę od niej już rozesłałam. Miłego oglądania )) Odpowiedz Link
tyrtyr Re: Happy New York :-)) 29.12.06, 18:29 Dzięki , tylko nie wiem komu ,ale oczywiście Tobie Reniu i Tobie Del.wo. Jak zobaczyłem to odrywające się skrszydło ....o matko , tylko na piechotkę ))) A później kajakiem Odpowiedz Link
natla Re: Happy New York :-)) 29.12.06, 19:02 Tez dostałam Sagi myslisz, że sie urywało? Ja myślałam, że jest po prostu złamane. Odpowiedz Link
regine Re: Happy New York :-)) 29.12.06, 19:08 Jakby się urwało, nie było by takich pięknych zdjęć z przestworzy i z naszą Piękną Heleną : ) Dało jej tylko przesłać na mój, Natli i Dankarolki adres. Z pozostałych poczta wracała. Sama była zdziwiona co jest nie tak. Odpowiedz Link
regine Re: Happy New York :-)) 30.12.06, 00:02 Helcia 23:25:39Bardzo Wszystkich pozdrawia i przeprasza : Część wiadomości od niej tu umieszczam: Reniu........dziewczyny juz mi piszą i dziękują, podziękuj proszę w moim imieniu. Reniu wszystkim nie dam radę odpisać............. Dziękuję więc w imieniu Helenki, za wszystkie ciepłe słowa, które dotarły do niej Odpowiedz Link