sagittarius954 04.12.08, 22:01 Proszę o skasowanie moich wątków Krótsze i dłuższe opowiadania moje ławeczkowe spotkania Dobranocki sagiego A także moich postów z pierwszej i drugiej strony forum , tym samym sagottarius954 kończy swą działalnośc na tym forum Do miłego Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiktoria53 Sagi, nie rób tego! 04.12.08, 22:24 Nie możesz tak ot sobie zwinąć żagli i iść sobie.Bo niby dlaczego? Źle Ci tu wśród tylu pań? Nie rozumiem Ludzie, opamiętajcie się! Pozdrawiam Cię Sagi i liczę na zmianę Twojej decyzji. Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Sagi, nie rób tego! 04.12.08, 22:47 Sagi, daj spokój. Przecież nie możesz tych bzdur przyjmować na serio. Komuś pomyliło się życie wirtualne z rzeczywistym, a Ty się łapiesz na to? Odpowiedz Link
milata2 Re: 04.12.08, 22:54 Ja też jestem za tym, żeby nasz admin został, ale moja uwaga i apel: rozdzierajcie szaty po równo nad każdym kto tego potrzebuje... Nawet gdyby komuś pomylił się wirtual z realem to okażcie trochę wyrozumiałości i życzliwości. Dobranoc! Odpowiedz Link
regine Re: Na nie temat może ale... 04.12.08, 23:33 Wtrącę swoje 3 grosze. Odejść każdy może, kiedy chce i powrócić również. Może odchodzić i 10 razy, jeśli nie może sobie poradzić z rozdzieleniemm dwóch tak różnych światów, realnego, wirtualnego, oraz gdy ma problemy ze swoimi emocjami. Ciebie o to Sagi nie podejrzewałam. Co do kasowania wątków. Bardzo Cię przepraszam, ale nie przywłaszczaj ich tylko sobie. Nie tylko Ty w nich pisałeś...Założyłeś, większość wpisów jest Twoja, ale jaki jest powód do ich kasacji ? Zupełnie tego nie rozumię... Jedna Pani ma cięty język,( nie tylko na naszym forum, ale i na innych również), druga pani nie doczytała,( a zaliczam ją do bystrych osób i się dziwię bardzo), a trzecia zupełnie się pogubiła w wirtualnym świecie (i to nie po raz pierwszy)...Niektóre Panie, wybaczcie Panie, ale już tak mają lub lubią mieć Czy i Tobie za przeproszeniem "odbiło" ? Przecież kobietą nie jesteś...))Masz ku temu powody...? Bo wiesz, że tak sobie czytam forum, od dość dawna, i jedynym wytłumaczeniem, dla mnie osobiście, jest Twój niesprawny komputer. Nie znikaj ADMINIE!!! To nie Twój styl. Przemyśl. Pozdrawiam ____________________________________________________ ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~ Vittorio Alferi Odpowiedz Link
natla Re: Na nie temat może ale... 04.12.08, 23:41 Hi, hi, napisałyśmy Reniu właściwie to samo w tym samym czasie, tylko Ty nieco szerzej No Sagi, nie masz wyboru....przyjedziemy we trzy, więc...............se uważaj! Odpowiedz Link
natla Re: 04.12.08, 23:38 Sagi, dość tych żartów!!! Bier sie chopie do roboty i nie zachowuj jak rozhisteryzowana baba. Jasne? Bo Cię razem z Delwą podróżniczką odwiedzimy, a wtedy będziesz musiał szklarza wzywać. Milatko, rozumiem co czujesz, ale nie bądź niesprwiedliwa wobec innych, bo nie znasz "prehistorii". Odpowiedz Link
milata2 Re: Natlu 05.12.08, 00:28 Nie jest tak słodko, nie dostrzegasz na forum czasem pewnych złośliwości? Nieraz "zawoalowanych", uwag zabarwionych ironią, zaplanowaną gafą , a może tylko nietaktem w sytuacji kiedy nie powinno to mieć miejsca? Tak to jest wśród kobiet, jesteśmy bardzo wyrafinowane w robieniu przykrości innym - to tak abstrachując od wątku. Odpowiedz Link
natla Milatko 05.12.08, 00:39 Wytrzymałość i dobre chęci też mają swoje granice. I masz rację, bo ja też zostałam dziś i to całkiem niezawoalowanie zaatakowana. Tylko że ja nie robię z tego tragedii. Odpowiedz Link
tyrtyr Re: Milatko 05.12.08, 00:49 Każda sowa lubi puchac A ty nie , a lubisz myszy, hmm myszowate? Szczury męskie ? z ogonkami takimi długimmmmiiiii ( tylko ekranu nie zapluj ) ( żadnych żaluzji ) Odpowiedz Link
milata2 Re: tyrtyr 05.12.08, 01:10 Wszystkie wymienione "paskudy" lubię w pozycji "nogi na żyrandol: A tyrtyr? co to za ssak? może lubi podstępnie zaatakować? Czy dacie mi wreszcie iść spać?? Do świąt nie napiszę już ani jednego postu, pa ) Odpowiedz Link
tyrtyr Re: tyrtyr 05.12.08, 01:37 mięsożerne zwierzę , lubi mlaskać ssać lizać , och daj spokój w święta sobie chrapniesz , Nasza jest noc barabarabara )) Odpowiedz Link
milata2 Re: Milatko 05.12.08, 00:48 ...że sowa to na pewno, zobacz, która to godzina pora spać, dobranoc Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Sagi 05.12.08, 01:03 No nie rób mi tego, bo lubię czytać Twoje komentarze. Już miałam zadomowić się tutaj na dobre, bo ciekawie tutaj i są mądre osoby i życzliwe. Jesteś Adminem i masz prawo i obowiązek usuwać posty trolli, a nie, żeby samemu rezygnować, bo dokucza nam ktoś, kto powinien być zbanowany. Sagi, musiałam to napisać, zanim pójdę spać. Do miłego poranka! Odpowiedz Link
tyrtyr Re: Sagi 05.12.08, 01:35 bogatko zostaw tego frajera sagiego ja tez potrafie pisac wpadaj na poczytanko do mnie )))) o ile moi " przyjaciele" zechcą sie odezwać ))) Odpowiedz Link
graga211 Re: Sagi 05.12.08, 01:50 Jezusie_maryjeczko_jedyna, co się tu dzieje?!?!?!?! Czyście owariowali!? TO KOSMICZNE nieporozumienie, bo inaczej nie może być. Sagi i Natla są z krwi i kości (hehehe) duszami tego forum. Czyście owariowali?! (jak mawiają moje wnuki) Nigdzie nigdy już nie znajdziecie takiego FAJNEGO forum jak właśnie to Natlowsko-Sagowe. Przestańcie, błagam. Natla, nie waż się odejść!!!!!!!! Odpowiedz Link
graga211 Sagi 05.12.08, 02:02 Ty także. Moje wołanie jest także do Ciebie. Pokochałam Cię, sama nie wiedząc kiedy i jak, dlatego za cholerę nie możesz odejść. To forum przestanie być tym samym, w którym uczestniczyłeś Ty, Natla, Czarny i wiele innych. Nie waż się, bo pojadę do tej cholernej W-wy i poszukam Cię na przedmieściach i włoję Ci, że aż poczujesz. A jestem góralką niezdartą, dlatego weź to sobie pod rozwagę, hej! Buziaki (pfuj, starej baby, lecz zawsze baby, a nie chłopa, hehehe) Graga211 Odpowiedz Link
izis52 Re: Sagi 05.12.08, 07:58 Lepiej bym tego nie ujęła niż Graga. Chyba się też wybiorę do Warszawy i będę błądzić, bo znam tylko okolice Najwyższych Instytucji, Najwyższego Pałacu, Żoliborz i okolice Morskiego Oka, a już pojęcia nie mam gdzie to Bemowo ? Nic to, są warszawscy taksówkarze..... Mój pierwszy szef, gdy towarzystwo się obrażało mawiał: panie dzieju, toż to nie piaskownica, toż to porządna firma, bo ja tu szefuję ". I tak trzymać, bo to był bardzo mądry człowiek. ------------------------------------------------------------ Odpowiedz Link
natla Re: Sagi 05.12.08, 08:05 No to Sagi uważaj! Jest nas już czwórka. Zaczyna się pospolite ruszenie na W-wę. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Sagi 05.12.08, 11:21 znając waszą upartość ( kobiet) to ja się poddam . Znów mi słońce zaświeciło , zostałem rencistą znów na rok , no to tyle Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Sagi 05.12.08, 12:07 I to mi się podoba, kobiet trzeba się słuchać! Gratuluję Ci pomyślnego załatwienia spraw w ZUS-ie. Zamów sobie wreszcie u mikołaja albo gwiazdora nowego kompa i bądź TU. TU jest Twoje miejsce kolego, Odpowiedz Link
milata2 Re: Sagi 05.12.08, 12:28 Powtórzę jak mantrę: tu jest Twoje miejsce Sagi, potrzebujemy męskiego punktu widzenia, pozdrawiam Odpowiedz Link
natla Re: Sagi 05.12.08, 15:02 Kase na rok masz zapenioną i choć to "kaska" a nie kasa zapewne, to na raty nowego kompa mozesz spokojnie wziąć.....jakem Natla Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Sagi 05.12.08, 16:29 Wiedziałam,ze nas nie zostawisz!! przyznaj się,wystraszyłeś się zlotu babskiego co? Bardzo sie cieszę,że jesteś i gratuluje pomyślnego przebrnięcia przez szanowną komisyje ,rencisto! Odpowiedz Link
wilczyca1951 Re: Do nowego admina forum 05.12.08, 08:49 Plomba a może to z mojego powodu? No to wszystko od skamlę, niech Ci będzie bo mnie te babska zagryzą. Co Ty taki obrażalski. Odpowiedz Link
natla Re: Do nowego admina forum 05.12.08, 08:56 Ty lepiej goń do nory Wadero, bo jak Cię dopadniemy, to zobaczysz. Uważaj, bo jedno pospolite ruszenie idzie na W-wę, a tu się szykuje drugie, więc Ty lepiej od-od-odskamlaj i to głosno A w ogóle to sobie uważaj, bo wilki to przedostatnie ogniwo łańcucha pokarmowego....ostatnim jest człowiek ze strzelbą, a Sagi jest spod znaku strzelca! Odpowiedz Link
izis52 Re: Do nowego admina forum 05.12.08, 09:09 Też jestem strzelec, choć pacyfista. Wiatrówkę nawet mam w domu niewypróbowaną... Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Do nowego admina forum 05.12.08, 19:30 Fajnie, Sagi, że na następny rok będziesz miał spokój z komisją. No i dobrze, że podjąłeś właściwą, męską decyzję. Odpowiedz Link
maladanka Re: Do nowego admina forum 05.12.08, 19:40 ...Tu jest Twoje miejsceeeeeeee, Tu jest twój ciasny ale własny doooooooom... tralalalalaa...z imprezki wróciłam... Tu jest Twoje miejsce.... śpiewajcie dalej Odpowiedz Link
izis52 Re: Do nowego admina forum 05.12.08, 20:40 Coś ta Komisja niezbyt czuła lub na szczęście uszczerbek niewielki? ) Odpowiedz Link
regine Re: Do starego admina forum :) 05.12.08, 22:20 Rzut beretem mam do Ciebie, chyba wiesz Sagi. Możesz liczyć, że dołączę do dziewczyn, aby Cię obić za nieprzemyślaną decyzję Masz szczęśćie, że przestraszyłeś się takiego najazdu na Wolę i zostajesz Pozdrawiam rencistę ____________________________________________________ ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~ Vittorio Alferi Odpowiedz Link
wiga2008 Re: Do starego admina forum :) 05.12.08, 22:31 Sagiego przestraszyła widać perspektywa Sabatu Czarownic ( dziewczyny, wybaczcie ) pod oknami domu. A to nie żarty !!! A z rentą dobrze, że chociaż na rok spokój. Odpowiedz Link
polnaro Re: Do starego admina forum :) 06.12.08, 12:44 Nie miałam tu dostępu przez kilka tygodni i jeszcze nie bardzo wiem co się nawyrabiało, żeby zabrać głos w sensowny sposób trzeba elementarnej orientacji w sprawie, więc mam duuużo czytania. Tymczasem muszę, po prostu muszę, przyłączyć się w ciemno do orszaku, który Natla wiedzie do Warszawy. Odpowiedz Link