kesit 23.11.09, 22:44 hej, szukam chętne lejdis do wspólnego wyjścia na miasto, chodźmy w najbliższy piątek/sobotę na imprezę kto ma czas i przyjdzie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aglajaaa Re: SZCZECIN lejdis single 23.11.09, 22:52 A lejdis to cooooo to za twór(?) Impreza(?) Odpowiedz Link
kesit Re: SZCZECIN lejdis single 23.11.09, 23:13 A twoja uwaga to ma być krytyka czy bezkres absurdu(?) Odpowiedz Link
aglajaaa Re: SZCZECIN lejdis single 23.11.09, 23:33 Taaaaa... bezkres absurdu to ja Nieee. Zastanawiam się jedynie czy się nadaję, bowiem "lejdis" jakoś do mnie nie pasuje... a może tylko nie rozumiem pojęcia, brakuje mi definicji tegoż... To nie krytyka, naaaaaprawdę Odpowiedz Link
kesit Re: SZCZECIN lejdis single 24.11.09, 10:53 adresuje swój watek do wszystkich kobietek które chca sie spotkać i pogadać,w centrum iasta, w tle posłuchać fajnej muzyki, sącząc leniwie dobre winko, kawke... nie szukam panów, o to mi randkowym klimatem śmierdzi Odpowiedz Link
aglajaaa Re: SZCZECIN lejdis single 24.11.09, 11:06 oooooo(!) No i supeeeeer Też nie lubię zapachu randkowych klimatów Odpowiedz Link
kesit Re: SZCZECIN lejdis single 24.11.09, 22:46 to fajnie, szukajmy dalej... bez względu na wiek, kobietki piszcie... poznajmy sie i spotkajmy do soboty jeszcze trochę zostało Odpowiedz Link
alik78 Re: SZCZECIN lejdis single 26.11.09, 22:07 Ja jestem chetna na nastepna sobote, bo w ta wyjezdzam w gory)))hehe, dziewczyny wypadnijmy do fajnego pubu niech nas sie zbierze tu wiecej bedzie fajnie i wesolo, warto pozawac nowych ludzi ja jestem za!!!!! Odpowiedz Link
kesit Re: SZCZECIN lejdis single 30.11.09, 23:27 mikolajki ida, znakiem rozpoznawczym niech będzie cos czerwonego w ubiorzeżebyśmy sie poznały jestem za weekend bede miala wolny! Odpowiedz Link
alik78 Re: SZCZECIN lejdis single 02.12.09, 20:43 Ok cos czerwonego)))moze i koszulka Found sie pojawi jako punkt orientacyjny wiec pewnie sie odnajdziemy))) Odpowiedz Link