pomysl.po.wypiciu 26.01.10, 12:03 u mnie w pracy 15 stopni mimo ze sie dogrzewam a poza tym woda w czesci pokoju zamarzla w rurach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rrrmarek Re: zimno 26.01.10, 13:54 pomysl.po.wypiciu napisał: > u mnie w pracy 15 stopni mimo ze sie dogrzewam możesz iść do domu - jeżeli pracodawca nie zapewni minimum 18 st.C w miejscu pracy, możesz odmówić jej wykonywania u mnie też popękały rury w kiblu, szkoda że ogrzewanie działa Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: zimno 26.01.10, 17:53 nie wiem jakie sa normy jezeli chodzi o prace w laboratorium poza tym nie moge bo mam zajecia ze studentami Odpowiedz Link
alo_ha Re: zimno 26.01.10, 18:43 My od rana wody nie mamy - sznse na wode chyba na wiosnę dopiero... nie ma się jak do pionów dostac bo jakies młotki wpakowały je w komin bez żadnej izolacji.... dramat Odpowiedz Link
alo_ha Re: zimno 26.01.10, 19:42 chinsk.i.smok napisała: > żartujesz chyba... Niestety nie - panowie hydraulicy byli równie załamani owym widokiem. Ale wiem jedno jak kiedys bede robiła łazienkę to tam gdzie rury bedzie scianka z kartongipsu, po całej długości / wysokości coby montaż i demontaz był mniej bolesny. A i panowie wyrazili chęc rozwalenia sciany o ilę wyrażę zgodę Jakna razie nie wyraziłam - będe twarda, a co! Odpowiedz Link
etiopska taa, zimno, a facet gra u wejścia do metra 26.01.10, 22:42 ..dzisiaj wieczorem, tak coś koło 19-tej u wejścia do metra w kierunku Kabaty jeden pan pięknie coś grał. Jakby Bacha.. wsłuchałam się przez sekundkę, tłum z tyłu popędzał, a ten facet w 20-stopniowym mrozie na jakims instrumencie, matko święta.. zastanowiłam się czy nie poszukać w portfelu, i wtedy przyszło mi do głowy że to przecież celowo na takim mrozie, czysty szantaż emocjonalny.. no. Bo przecież nie musiał na tym mrozie siedzieć.. tylko jeśli już to gdzieś wewnątrz.. i w końcu nic nie dałam. Pomyślałam, że gościu i tak będzie dziś miał większy utarg niż zazwyczaj. Chociaż nie widziałam, żeby ludzie się zatrzymywali. Koniec końców - odczuwam coś jakby kaca moralnego. Bleee Odpowiedz Link
rrrmarek Re: co? nie braliście gripexu?! Szybko! 30.01.10, 01:04 Przemokłeś? Przemarzłeś? Przewiało cię?? Weź niepierdol!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link
piorex12 Re: co? nie braliście gripexu?! Szybko! 01.02.10, 14:35 fleshless napisał: > Trzeba działać!!! Ja w takich sytuacach biore czosnek i setę! I mam problemnawet z wampirami. Odpowiedz Link