Dodaj do ulubionych

przedziwna sytuacja singli moim okiem

21.05.12, 19:04
Witajcie,

Zacznę od tego, ze nie jestem singlem czy jak to się mówi, ale szczesliwa mezatka. Kompletnie przypadkiem (nie wiem jak kto się stało bo szukałam info o Portugaliismile trafiłam tu, skoro jestem to się odezwę.
Mam wokół siebie mnóstwo, mnóstwo singli. W pracy to jakieś 80 %, jak studiowałam było to samo. Obserwuję niektóre osoby od kilku lat (np koleżanki z pracy) i nie mogę pojąć ich toku myslenia. Z niektorymi pracuję 5 lat, niektóre znam 8 lat. One wszystkie poza wdawaniem się w jakieś podejrzanie romanse, w tym biurowe, są ciągle same i wiecznie nieszczęśliwe (bo chciałyby mieć dzieci, załozyc rodzinę)... ALE! jeżeli przyjdzie co do czego i kogoś poznają zaczynają padać takie argumenty - wprost lub pośrednio:
* za biedny
*za kiepski, może trafić się lepszy
*najlepiej prawnik/lekarz itp
*mówi mi co ma robić, a ja jestem taka niezależna
*'no przecież nie wezmę byle kogo"
Jedna koleżanka to wręcz rzuciła chłopaka, bo był za dobry, znudziła się.

O ludzie....O panie...!!! (głosem Kryszaka udającego wałęse na opole 1997)

Z tego widzę na tym forum to macie wręcz przeciwne podejście co się chwali, ale dziewczyny są teraz OKROPNE czasami.

Zastanawia mnie tez, jak to jest że jest tyle samotnych dziewczyn i chłopaków, i nie mogą się jakoś razem zejśćsmile
Wybaczcie za tę opinię może nie na temat, ale w pracy tego nie powiem haha.
Obserwuj wątek
    • silencjariusz Re: przedziwna sytuacja singli moim okiem 21.05.12, 20:36
      tasmaklejaca-0 napisała:

"ale dziewczyny są teraz OKROPNE czasami."

Czasami? O ludzie... O panie...!!! Prawie zawsze tongue_out
    • fajna1978 Re: przedziwna sytuacja singli moim okiem 21.05.12, 21:57
      No bo... jak ktoś dłużej nie ma kogoś na stałe to się po prostu boi. Ja tak mamsmile aczkolwiek jestem rozwódką z dzieckiem i mój strach wynika pewnie z tego, żeby nie trafić ponownie jak kulą w płot. Ale mam zajebiście atrakcyjną koleżankę, która w wieku 28 lat jest już dyrektorem, zarabia dużo itp i dla niej każdy facet w jej wieku, który nie jest co najmniej na tym samym stanowisku i nie zarabia przynajmniej 20 tysięcy/m jest już ble. Przykre to, bo szuka księcia... i nie znajduje... więc na pewno coś w tym jest co napisałaśsmile
    • mojave777 Re: przedziwna sytuacja singli moim okiem 23.05.12, 10:40
      Taśmo,
      Trza oczywiście docenić Twoją chęć podzielenia się wnioskiem z Singlami Niedomyślnymi ale warto też zwrócić uwagę, że wnioski tak samo są odkrywcze jak w dowcipie o zepsutym samochodzie.
      A tym dowcipie 5 facetów próbowało naprawić silnik w zepsutym samochodzie na poboczu, aby im pomóc w to miejsce zjechała sobie Pańcia w białym mercedesie i w sposób kategoryczny stwierdziła "Wiem, co się zepsuło! Silnik"....

Bo uwaga, że Single są Singlami z powodu swojego ogromnej wybredności ma tak wiele wspólnego z prawdą jak wniosek, że posiadanie mężą tudzież żony otwiera bramę do nieustannej szczęsliwości i radości do końca życia....

eM.

___
      Ze wszystkich pięknych, bezlitosnych kłamstw, które powtarzają ludzie najokrutniejsze jest to zwane miłością

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka