bartosiewicz1 13.10.04, 10:59 ... i to podobno przystojnym. Do wzięcia od kilku miesięcy hehe. No ale co to oznacza? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rybka_a Re: no i jestem singlem 13.10.04, 12:48 jak pewnie większość z tych co tu zagladają fajnych ludzi, i to oznacza, że masz korzystać z życia, i cieszyc się z zaistniałej sytuacji, pozdrawiam, Odpowiedz Link
anula001 Re: no i jestem singlem 13.10.04, 13:49 Tak jest, Rybka ma calkowita racje. Nie lam sie, carpe diem generalnie, a jak Ci zle to pisz na naszym forum. Jak Ci dobrz to tez pisz, jak najbardziej. A ile masz lat, nowy singlu??)))))) Odpowiedz Link
rybka_a Re: no i jestem singlem 14.10.04, 22:26 no i speszyłaś kolegę a mogło być tak miło, Odpowiedz Link
jumar1 Re: no i jestem singlem 14.10.04, 22:28 speszyła?A czymże to? Przecież nic złego nie napisała Może on był z tych przystojnych .....ale tylko przed komputerem Odpowiedz Link
rybka_a Re: no i jestem singlem 14.10.04, 22:31 zaraz pytać ile ma lat, no coś Ty, to trzeba dyplomatycznie... coś wiem na ten temat, i nie o wiek mi chodzi, tylko tak w ogóle... Odpowiedz Link
anula001 Re: no i jestem singlem 14.10.04, 22:32 Ale ja sie tylko o wiek zapytalam(((((((((( Ale wiem, ze pesze czasem,wiem)))) Odpowiedz Link
bartosiewicz1 Re: no i jestem singlem 15.10.04, 10:48 No dobra - ktoś się pytał o wiek 28, w sumie niedługo się trzeba będzie ustatkować huh? A czy przystojny tylko za komputerem? Nie W sumie weekend niedługo a ja każdy wieczór mam zajęty, coś w tym chyba jest prawda? Odpowiedz Link
rybka_a Re: no i jestem singlem 15.10.04, 10:54 z tą przystojnościa za komputerem to wyskoczył mężczyzna, może to on ma takie kompleksy? ale na ustatkowanie sie to młody jeszcze jesteś, masz czas, mój tata ożenił się jak miał 33 lata, i do dziś twierdzi, że młody był i głupi )), ale jak patrzę na małżeństwo moich rodziców, to życzyłabym wszystkim takich udanych związków Odpowiedz Link
jumar1 Re: no i jestem singlem 15.10.04, 14:11 Tak mam mnóstwo takich komputerowych kompleksów A co do pytania...to musze przeznac że podszedłem do tego stereotypowo Odpowiedz Link
rybka_a Re: no i jestem singlem 15.10.04, 14:15 stereotypy są niestety niebezpieczne, bo krzywdzące moja kumpela jest psychologiem Odpowiedz Link
jumar1 Re: no i jestem singlem 15.10.04, 14:16 nie przeprosze za to,bo do konca nie jestem pewnien czy czasem racji nie miałem Odpowiedz Link
anula001 Re: no i jestem singlem 15.10.04, 10:55 Uff, dzieki Bogu ze wrociles, bo juz mnie chcieli zlinczowac, ze Cie sploszylam tym pytaniem) Ale teraz to na bank Cie splosze - nie uwazam, zeby uroda miala cos wspolnego w nie siedzeniem wieczorami w domu. Wychodzenie co wieczor juz przerabialam, no thank you, meczace i w sumie nie wiem co sama chcialam sobie udowodnic. Wychodze wtedy gdy dzieje sie cos fajnego i gdy naprawde mam na to ochote. Ale nie siedze w domu wieczorem dlatego ze jestem brzydka czy jakas..Pozdrawiam. Odpowiedz Link
bartosiewicz1 Re: no i jestem singlem 15.10.04, 11:00 No ja chyba nie jestem jeszcze na tym etapie, ze lubie siedzieć w domu. Niedawno co prawda wprowadziłem się do nowego lokum, ale jednak nie mam takiej potrzeby aby tam przesiadywać... Odpowiedz Link
anula001 Re: no i jestem singlem 15.10.04, 11:11 Wiesz, to nie to ze ja lubie przesiadywac w domu. Uwielbiam ludzi, ale jak juz kiedys napisalam, jakos naturalnie wykruszylo sie grono moich znajomych w moim miescie ( wyjechali za granice lub do innych miast), a Ci, ktorzy zostali jakos nieszczegolnie lubia wychodzic. A inni sa juz w zwiazkach malzenskich i pozamalzenskich) A poza tym stary sie juz chyba czlowiek robi, bo kiedys chodzilam na imoprezy od czwartku do soboty, z czwartku na piatek wracalam do domu o 6 rano, spalam godzine, baralam prysznic i szlam do biura. A teraz...Eee.) Odpowiedz Link
rybka_a Re: no i jestem singlem 15.10.04, 11:18 pomyśl logicznie, wieczorem jest ciemno i nie widac jaki kto jest, więc może słusznie, że wieczorem siedzimy w domu, w końcu to nawet bezpieczniej ) Odpowiedz Link
anula001 Re: no i jestem singlem 15.10.04, 11:46 w końcu to nawet bezpieczniej ) bardzo bezpiecznie, zwlaszcza ze dzis rano niedaleko mojego domu (jakis 100 m) znalezli zwloki kobiety.. Juz byla policja.. straszne... Odpowiedz Link
rybka_a Re: no i jestem singlem 15.10.04, 14:14 a nie mówiłam, że bezpieczniej w domu siedzić, w końcu te zwłoki znaleźli nie w Twoim domu, tylko niedaleko )) Odpowiedz Link