Dodaj do ulubionych

no i jestem singlem

13.10.04, 10:59
... i to podobno przystojnym. Do wzięcia od kilku miesięcy hehe. No ale co to
oznacza?
Obserwuj wątek
    • rybka_a Re: no i jestem singlem 13.10.04, 12:48
      jak pewnie większość z tych co tu zagladają fajnych ludzi, i to oznacza, że
      masz korzystać z życia, i cieszyc się z zaistniałej sytuacji, pozdrawiam,
      • anula001 Re: no i jestem singlem 13.10.04, 13:49
        Tak jest, Rybka ma calkowita racje. Nie lam sie, carpe diem generalnie, a jak
        Ci zle to pisz na naszym forum. Jak Ci dobrz to tez pisz, jak najbardziej. A
        ile masz lat, nowy singlu??smile))))))
        • rybka_a Re: no i jestem singlem 14.10.04, 22:26
          no i speszyłaś kolegę a mogło być tak miło,
          • jumar1 Re: no i jestem singlem 14.10.04, 22:28
            speszyła?A czymże to?
            Przecież nic złego nie napisałasmile
            Może on był z tych przystojnych .....ale tylko przed komputeremsmile
            • rybka_a Re: no i jestem singlem 14.10.04, 22:31
              zaraz pytać ile ma lat, no coś Ty, to trzeba dyplomatycznie... coś wiem na ten
              temat, i nie o wiek mi chodzi, tylko tak w ogóle...
              • anula001 Re: no i jestem singlem 14.10.04, 22:32
                Ale ja sie tylko o wiek zapytalamsad(((((((((( Ale wiem, ze pesze
                czasem,wiemwink))))
            • anula001 Re: no i jestem singlem 14.10.04, 22:31
              hehehehe
    • bartosiewicz1 Re: no i jestem singlem 15.10.04, 10:48
      No dobra - ktoś się pytał o wiek smile 28, w sumie niedługo się trzeba będzie
      ustatkować huh?
      A czy przystojny tylko za komputerem? Nie smile W sumie weekend niedługo a ja
      każdy wieczór mam zajęty, coś w tym chyba jest prawda?
      • rybka_a Re: no i jestem singlem 15.10.04, 10:54
        z tą przystojnościa za komputerem to wyskoczył mężczyzna, może to on ma takie
        kompleksy?
        ale na ustatkowanie sie to młody jeszcze jesteś, masz czas, mój tata ożenił się
        jak miał 33 lata, i do dziś twierdzi, że młody był i głupi smile)), ale jak patrzę
        na małżeństwo moich rodziców, to życzyłabym wszystkim takich udanych związków
        • jumar1 Re: no i jestem singlem 15.10.04, 14:11
          Tak mam mnóstwo takich komputerowych kompleksówsmile
          A co do pytania...to musze przeznac że podszedłem do tego stereotypowosmile
          • rybka_a Re: no i jestem singlem 15.10.04, 14:15
            stereotypy są niestety niebezpieczne, bo krzywdzące
            moja kumpela jest psychologiem wink
            • jumar1 Re: no i jestem singlem 15.10.04, 14:16
              nie przeprosze za to,bo do konca nie jestem pewnien czy czasem racji nie
              miałemsmile
      • anula001 Re: no i jestem singlem 15.10.04, 10:55
        Uff, dzieki Bogu ze wrociles, bo juz mnie chcieli zlinczowac, ze Cie sploszylam
        tym pytaniemsmile) Ale teraz to na bank Cie splosze - nie uwazam, zeby uroda miala
        cos wspolnego w nie siedzeniem wieczorami w domu. Wychodzenie co wieczor juz
        przerabialam, no thank you, meczace i w sumie nie wiem co sama chcialam sobie
        udowodnic. Wychodze wtedy gdy dzieje sie cos fajnego i gdy naprawde mam na to
        ochote. Ale nie siedze w domu wieczorem dlatego ze jestem brzydka czy
        jakas..Pozdrawiam.
        • bartosiewicz1 Re: no i jestem singlem 15.10.04, 11:00
          No ja chyba nie jestem jeszcze na tym etapie, ze lubie siedzieć w domu.
          Niedawno co prawda wprowadziłem się do nowego lokum, ale jednak nie mam takiej
          potrzeby aby tam przesiadywać...
          • anula001 Re: no i jestem singlem 15.10.04, 11:11
            Wiesz, to nie to ze ja lubie przesiadywac w domu. Uwielbiam ludzi, ale jak juz
            kiedys napisalam, jakos naturalnie wykruszylo sie grono moich znajomych w moim
            miescie ( wyjechali za granice lub do innych miast), a Ci, ktorzy zostali jakos
            nieszczegolnie lubia wychodzic. A inni sa juz w zwiazkach malzenskich i
            pozamalzenskichwink) A poza tym stary sie juz chyba czlowiek robi, bo kiedys
            chodzilam na imoprezy od czwartku do soboty, z czwartku na piatek wracalam do
            domu o 6 rano, spalam godzine, baralam prysznic i szlam do biura. A
            teraz...Eee.wink)
      • rybka_a Re: no i jestem singlem 15.10.04, 11:18
        pomyśl logicznie, wieczorem jest ciemno i nie widac jaki kto jest, więc może
        słusznie, że wieczorem siedzimy w domu, w końcu to nawet bezpieczniej smile)
        • anula001 Re: no i jestem singlem 15.10.04, 11:46
          w końcu to nawet bezpieczniej smile)

bardzo bezpiecznie, zwlaszcza ze dzis rano niedaleko mojego domu (jakis 100 m)
          znalezli zwloki kobiety.. Juz byla policja.. straszne...
          • rybka_a Re: no i jestem singlem 15.10.04, 14:14
            a nie mówiłam, że bezpieczniej w domu siedzić, w końcu te zwłoki znaleźli nie w
            Twoim domu, tylko niedaleko wink))
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka