emil_i_detektywi Re: Przedstawmy się .. 09.02.05, 17:10 Zacznę, jak Bóg przykazał od przedstawiania się. Kobieta Zasilam szeregi służby zdrowia Wiek cholercia stety/niestety balzakowski Stan posiadania ... mężów obecnych i byłych niet, przychówku też brak Mam nadzieję, że mogę do Was zaglądać wszak i tak od jakiegoś czasu podczytuję bezczelnie Odpowiedz Link
aron95 Re: Przedstawmy się .. 15.03.07, 08:57 Singiel z odzysku -mamusiotatuś - jak mnie określiła sędzina przyznając opiekę nad synem . Wiek 40 + a szukam drugiej połówki najlepiej 30 + Odpowiedz Link
yoza Re: Przedstawmy się 09.02.05, 22:30 witam józefina Kraków (obecnie i czasowo) 25 lat (jeszcze) zawód wyuczony i wykonywany: archeolog (a poza sezonem: za co tylko zechcą zapłacić) studia: niestety skończyłam ale twardo kombijuę co by tu sobie jeszcze postudiować pozdrawiam Odpowiedz Link
coobad ja się tak nie bawię!!!! 09.02.05, 22:49 czemu tyle coraz to nowych pięknych pań z Krakowa, a z Gdańska to nic!!!! gdzieś z bliżej mnie to netu nie ma, czy jak?! ps. no i bardzo miło witam nowe forumowiczki, oczywiście )) Odpowiedz Link
emeg Re: ja się tak nie bawię!!!! 10.03.05, 14:19 A Gdynia może być...blisko Gdańska podobno....ha branża turystyczna, wiek za chwile 33 wrrrr... pozdrawiam wszystkich bardzo ciepło pomimo że mroźnie, ale mocno ! Odpowiedz Link
zlotarybka14 Re: ja się tak nie bawię!!!! 29.09.06, 13:43 a jednak w bydgoszczy też mamy komputery hehehe Odpowiedz Link
maratela Re: ja się tak nie bawię!!!! 25.02.07, 19:52 Ja od wczoraj zgłębiam świat forum...bardzo interesujące, bardzo...więc jak tak się wczytuje i wczytuje...poczułam się w obowiązku aby zajrzeć i tu...i się przedstawić...zatem jestem...dzień dobry/dobry wieczór...jestem sobie takie dziewczę...ze słów szkoda...dwudziestkę przekroczyłam...a w głowie nadal siano...czekam aż to siano chyba zbutwiej bo rady nie ma...dożo czytam, myślę nie mniej...i nic z tego nie wychodzi...)...szukam, poszukuje, węszę..sama nie wiem czego...ale może w przyszłości wszystko sie zmieni..poza tym lubię poranki i ciastka! Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: ja się tak nie bawię!!!! 10.03.05, 23:33 coobad napisał: > czemu tyle coraz to nowych pięknych pań z Krakowa, a z Gdańska to nic!!!! > gdzieś z bliżej mnie to netu nie ma, czy jak?! No nie może być tak, że z Gdańska nic Oczywiście Gdańsk jest dawno zsieciowany, a ostatnio nawet jakiś system hot-spotów planują Można się jednak spodziewać, że nie wyjdzie, zgodnie ze znaną paremią (nieco sparafrazowaną): "chcieli dobrze, ale wyszło jak zwykle" Pozdrawiam coobada i wszystkich forumowiczów Jakiś czas temu trafiłam na to forum i muszę powiedzieć, że dostarcza mi nie tylko miłej rozrywki, ale i ciekawego materiału do przemyśleń, więc dość często tu zaglądam. A teraz przydarzyła się świetna okazja, żeby się przywitać, z której niniejszym korzystam Pozdrowienia znad morza, Z. Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: ja się tak nie bawię!!!! 11.03.05, 20:55 zajaczek79 napisała: > No nie może być tak, że z Gdańska nic Oczywiście Gdańsk jest dawno > zsieciowany, a ostatnio nawet jakiś system hot-spotów planują Można się > jednak spodziewać, że nie wyjdzie, zgodnie ze znaną paremią (nieco > sparafrazowaną): "chcieli dobrze, ale wyszło jak zwykle" Tytułem uzupełnienia prezentacji wtrącę jeszcze swoje trzy grosze: Kalina, Gdańsk (oczywiście), lat (prawie) 26, prawnik Jakby była potrzebna jakaś porada, to chętnie pomogę Pozdrawiam, Z. vel K. Odpowiedz Link
yoza Re: Przedstawmy się .. 09.02.05, 22:47 witam józefina Kraków (obecnie i czasowo) 25 lat (jeszcze) zawód wyuczony i wykonywany: archeolog (a poza sezonem: za co tylko zechcą zapłacić) studia: niestety skończyłam ale twardo kombijuę co by tu sobie jeszcze postudiować pozdrawiam Odpowiedz Link
1977tommy Re: Przedstawmy się .. 09.02.05, 23:25 Witam wszystkich A jeśli chodzi o przedstawienie się to napiszę tak.... normalny facet z wawy, w wieku wskazującym ... albo raczej wskazanym w nicku, wyuczony i zapracowany... no może nie tak bardzo ... generalnie sympatycznie nastawiony do życia ... i bardzo chcący wyjechać tej zimy na nartki Pozdrawiam serdecznie, Tome Odpowiedz Link
anima Re: Przedstawmy się .. 10.02.05, 15:07 no to jeszcze jedna Ania do kompletu 29, Warszawa (jeszcze) zajmuje sie PR bardzo lubię ludzi ) witam i pozdrawiam wszystkich! Odpowiedz Link
zlotarybka14 Re: Przedstawmy się .. 29.09.06, 13:59 jestem bardzo zapracowaną kobietką,jednak uwielbiam moją pracę.heheh nie znam nikogo kto niechciałby zajmować się czyms fajnym i miec jeszcze z tego faną kasę hehehehehe.... z facetem rozstałam się rok wcześniej,jednak nie ubolewam nad tym ponieważ życie jest piękne!po co męczyć się z kimś,kto nie idzie z toba w parze??? o mnie:jestem niepoprawną optymistką,uwielbiam słodycze,spacery i prowadzić auto... Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Przedstawmy się .. 10.02.05, 19:41 Cześć jestem Justysia,dla znajomych Dżusta albo Dżastin Mam 22 lata i mieszkam w Gdyni i już jakiś czas temu uświadomiłam sobie,że życie samotnika wcale nie jest takie złe,choć przez dłuższy czas rozpaczałam,że jestem sama Cieszę się,że dołączyłam do tej grupy szczęśliwców!Hej! Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Przedstawmy się .. 10.02.05, 19:58 cafe_justysia napisała: > Cześć jestem Justysia,dla znajomych Dżusta albo Dżastin Mam 22 lata i > mieszkam w Gdyni i już jakiś czas temu uświadomiłam sobie,że życie samotnika > wcale nie jest takie złe,choć przez dłuższy czas rozpaczałam,że jestem sama > Cieszę się,że dołączyłam do tej grupy szczęśliwców!Hej! Aha,zapomniałam dodać-jestem na III roku turystyki i hotelarstwa,w czerwcu mam nadzieję zdać wszystkie examy,oddać pracę licencjacką i popracować jeszcze w obecnej pracy do końca września a potem jadę na podbój(hłe,hłe) Wielkiej Brytanii... Odpowiedz Link
silie Re: Przedstawmy się .. 12.02.05, 20:39 I kolejna Ania... Dopiero trafiłam na to forum, ale już widzę znajome nicki...czyli wszyscy samotnicy podobną ścieżką kroczą? Hmmm... Łódź, 27 lat skończone kilka dni temu, Kończę zaocznie filologię polską, Pracuję w...jestem wielofunkcyjna )), I aktualnie szukam dobrej szkoły gdzie nauczyliby mnie angielskiego Opory przed mówieniem skutecznie uniemozliwiają mi skuteczną naukę...A tu widzę sporo anglistów, więc może ktos pomoże... No i sama jestem. Singiel klasyczny. I mam tego serdecznie dosyć. Może jak sobie tu z Wami pomieszkam, to wrócę do twierdzenia sprzed lat kilku, że nie jest to najgorsze co może człowieka spotkać w życiu? Ale to było jakiś czas temu, kiedy pewnie jeszcze wierzyłam, że lada szelest kogoś "spotkam"... s. Odpowiedz Link
herezja Re: Przedstawmy się .. 12.02.05, 22:17 Sporo tu osób z Trójmiasta jak widze - pozdrawiam sąsiadów imię - herezja wiek - 25 jeszcze Odpowiedz Link
herezja Re: Przedstawmy się .. 12.02.05, 22:19 Ups taka gafa.... Pozdrawiam również wszystkich, którzy w Trójmieście nie mieszkają Odpowiedz Link
anjja27 Re: Przedstawmy się .. 02.12.05, 16:48 Ania 27 lat Śląsk, Skończona Politechnika, pracuje i szukam czegoś lepszego. Singiel od miesiąca, na razie nie jest mi z tym dobrze. Odpowiedz Link
siedzacy.byk Re: Przedstawmy się .. 12.02.05, 22:36 Jak tak to i ja sie przedstawie: Mam na imie Mariusz, mieszkam w grodzie Kraka i jestem kierowcą (jeżdżę wszystkim co ma koła albo chociaż gąsienice ) W sezonie mogą być też płozy... Aha i wiek 30 l. Odpowiedz Link
ancia_m Re: Przedstawmy się .. 12.02.05, 22:40 Mam na imie Anka, mieszkam w Warszawie, pracuje w mediach i wielkimi krokami zbliża sie mój ukończony 24 roczek. Odpowiedz Link
thomix Re: Przedstawmy się .. 13.02.05, 22:47 Witam! Kolejny Tomek W-wa, rewelacyjny rocznik 1973)) Niepoprawny, pozytywnie do niemal wszystkiego nastawiony optymista pozdrawiam tomek Odpowiedz Link
eeddkkaa Re: Przedstawmy się .. 13.02.05, 23:46 Cześć wszystkim! Widzę, że nie ja jedna tu nowa... pewnie sporo forumowiczów przybędzie - link na pierwszej stronie to nie byle co! Do rzeczy: Jestem Edyta, lat 26 (no, prawie), Warszawa Uwielbiam koty, pływanie, taniec, teatr, góry, dzieci... ale nade wszystko kocham ITALIĘ i wszystko, co się z tym wiąże! ;o) Przedstawienie (-wianie skończone, wracam do cichego podczytywania Waszych dyskusji. Pzdr Odpowiedz Link
cocogirl Re: Przedstawmy się .. 14.02.05, 08:32 To jeszcze jedna Ania, z okolic Szczecina, 32 lata lubię jak jest ciepło-słonko, pogadac, posmiac się, czytanie tego forum wciągnęło mnie błyskawicznie- kawa rano w pracy i czytam co tam u innych singli słychac pozdrawiam Odpowiedz Link
przy_okazji Re: Przedstawmy się .. 14.02.05, 09:50 od jakiegoś czasu czytam to forum i spodobało mi się ) Mam na imię Celina, 28 lat, studiuję (jeszcze), jestem z Wawy. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
przy_okazji Re: Przedstawmy się .. 14.02.05, 10:20 no dobrze, jeszcze... lubię: robić portrety (zdjęcia), jeździć na nartach i rowerze, kawę ze spienionym mlekiem, jazz, grzaniki z pasztetem z bażanta, wieczór zbrodni na Discovery, jogurty do picia, patrzeć na alejkę brzozową w Parku Leśnym na Bródnie,szpinak, padający puszysty śnieg wieczorami, tiramisu... nie lubię : biegać, stresu egzaminacyjnego, upałów, bramkarzy w Dekadzie, miodu, owadów latających blisko twarzy... coś jeszcze? Odpowiedz Link
singielka Re: Przedstawmy się .. 14.02.05, 12:15 Witam.Mam na imię Patrycja.Mam 25 lat ( jeszcze ).Pracuję w firmie transportowej.Jestem poznanianką.Pozdrawiam Odpowiedz Link
krasnoloodek Re: Przedstawmy się .. 15.02.05, 00:43 - 24l. - śląskie - studentka do końca lutego - turystyka - singiel od 01.07.2004, z własnej i nieprzymuszonej woli Odpowiedz Link
piotrgi Mogę się przyłączyć?:) 15.02.05, 08:06 Witam Piotrek lat jeszcze 26 Miejsce zamieszkania -Warszawa i na weekendy Ostrowiec Świętokrzyski Praca- branża telekomunikacyjna singiel od 16 listopada 2004 Zainteresowania- sport(rower, siatka, piłka nożna), turystyka, internet, film i dobra książka(Grisham, King, Ludlum, Daninken), muzyka nieco mocniejsza- słuchacz Radia 94 Odpowiedz Link
oda2 Re: Przedstawmy się .. 15.02.05, 18:16 czytam was nalogowo, ale rzadko pisze... wiec: mam na imie ada, pracuje w dosc popularnej w wawie branzy reklamowej, mam 25 lat, duzo pozytywnej energii - jak na singla przystalo, probuje sie wlasnie obronic, ale ze duzo imprezuje moj dyplom chwilowo posszedl w odstawke. fajnie bedzie z Wami pogadac!! Odpowiedz Link
abrakadabra10 Re: Przedstawmy się .. 15.02.05, 22:14 Witam wszystkich! Bardzo dawno mnie tu nie było i po przejrzeniu z grubsza tego,co się obecnie dzieje na tym miłym forum powiem szczerze - jestem pełna uznania! Pozwólcie więc,że i ja się tu dopiszę, chociaż rzadko ostatnio na forum zaglądam. imię: Monika z: Warszawy lat: w sam raz tyle,by mieć 14-letnią córkę posiadany żywy inwentarz: pies, o dźwięcznym imienu Ogryzek (zakała psiego rodu!) pracuję, a i owszem, ciężko,ale odkąd pamiętam mam co roku WAKACJE - i one mnie ratują przed totalnym dzieciowstrętem,którego nabawiam się okresowo koło końca maja każdego roku szkolnego. Pozdrawiam Odpowiedz Link
lady_milka Re: Przedstawmy się .. 16.02.05, 10:12 Emilia dla znajomych Milka 23 lata , Kraków obecnie zamierzam się bronić na AE ale moje nocne życie bardzo mi to utrudnia. Odpowiedz Link
verdifirst VERDI 17.02.05, 10:28 Imię - Kuba/Jakub Wiek - 19 wiosen Wykształcenie - obecnie 3kl Technikum Samochodowego Miasto - Bydgoszcz Odpowiedz Link
fiuuu to ja 17.02.05, 10:33 Dorota 25 lat wkrótce Kraków mam bardzo ważna pracę w ważnym banku Odpowiedz Link
zeenovi Re: Przedstawmy się .. 18.02.05, 22:31 chłopczyk z wawy informatyk(coklwiek to oznacza) ale "żadnej pracy się nie boję" choć tę którą mam lubię sam bo tak wyszło i bardzo tego nie lubie... Odpowiedz Link
netbard71 Re: Przedstawmy się .. 18.02.05, 23:14 Ojejku, jak to milo. pierwszy raz tu trafilem przed chwilą. i jakos tak mam ze poczulem szczere przyzwolenie wlasnego JA na ujawnienie sie . nick wśród znajomych - Andy latek 33, osiadly w warszawce z zawodu - reklama z zamilowania: zagle, rower, muzyka, klasyka literatury z serii "Wybiórczej" singiel z musu od ponad roku. obiecuje to codzinnie (prawie) zaglądac. ) Odpowiedz Link
dwoje2 Re: Przedstawmy się .. 19.02.05, 00:59 hmmm... niesamowite, jestem pod wrażeniem... szacuneczek!!! Rafał pedagog - konczylem w Łowiczu terapeuta zajęciowy stolarz - bo musiałem instruktor teatralny aktor - w tamtym roku jednak externe oblałem... jestem łodzianinem pracuje w domu kultury i gimnazjum (jestem tam ped. szkoln.) gram w teatrze nawpół profesjonalnym, niegażowym rysuje pisze kocham teatr kocham jazz, d&b jestem egoistą ...ale mam przyjaciół 28 lat sam Odpowiedz Link
valkiria1 Re: Przedstawmy się .. 19.02.05, 09:57 no to ja też Gosia lat 21 (aż do listopada Studiuję psychologię na Uniwersytecie Opolskim w wolnym czasie lubię cos poczytać albo poimprezować z przyjaciółmi Odpowiedz Link
aniatuft Re: Przedstawmy się .. 19.02.05, 12:39 no jak tak to ja też ania Górny Śląsk młodziutka se jeszcze jestem 20latek singiel - bo tak, ale wcale nie jest mi z tym dobrze (przynajmniej w obecnej chwili) studentka języka rosyjskiego co jeszcze?? sama nie wiem Odpowiedz Link
roxy Re: Przedstawmy się .. 19.02.05, 12:55 Witajcie Jestem spod Warszawy, pracuję w poligrafii, grafice, zajmuję się tez comsultingiem w biznesie, mam małą DG jednoosobową. Zainteresowania - muzyka rockowa, koncerty, film, turystyka górska... Co do wieku...hmmm, widzę, że tu sama młodzież Ja mam...43 lata, więc chyba jestem...DINOZAUR Ale tylko wiekiem , wyglądem i charakterem nie Pozdrawiam wszystkich Odpowiedz Link
alternator2500 Re: Przedstawmy się .. 19.02.05, 14:10 Kto: Wiktor Ile: 22 Gdzie: Gdańsk Dlaczego: z wyboru Ulubiona kanapka: szynka z czosnkiem Odpowiedz Link
arlequin Re: Przedstawmy się .. 19.02.05, 14:43 Marcin, 27, Varsovia wieczny student pracuje jako prawnik milosnik literatury i muzyki (różnej) Odpowiedz Link
julia28 Re: Przedstawmy się .. 19.02.05, 17:58 witajcie, witaj anishua 28 lat, ekonomistka, mieszkam na południu kraju ... Odpowiedz Link