altu 26.03.08, 20:36 kurczaczki na stole.. a za oknem śnieg do pasa.. niemalże.. sypie, jakby chciało nadrobić całą zimę.. [wrr.. a nie mówiłam?] jutro na nartach do pracy jedziem... a teraz - meczyk w tefale Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aleola1 Re: śnieg po pas 26.03.08, 20:52 no wlasnie ja sobie mysle ze to jakis zart ten snieg i patrze ze tego zartu co nie miara, sanie wyciagac musze ech. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: śnieg po pas 26.03.08, 20:54 no własnie ten śnieg,..... a mnie się marzy rano kawa na tarasie(którego zresztą nie mam ale pomarzyć można no i mam dość śniegu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
barimbowa Re: śnieg po pas 26.03.08, 21:22 To pewnie te same chmury co wczoraj się rozpruły nade mną. Niech się wypada i zeby mi do piątku stopniał, no! Odpowiedz Link
kalina_k Re: śnieg po pas 26.03.08, 22:07 Właśnie wróciłam do domu i u mnie przed blokiem wszystkie drzewa są prześlicznie ośnieżone. Krajobraz bajkowy Szkoda tylko tych świeżych listków, które już zaczynały się zielenić na drzewach i krzewach. Odpowiedz Link
wajego Re: śnieg po pas 28.03.08, 12:58 No i gdzie ten śnieg??? Jutro ma być ponoć kilkanaście stopni. Na plusie. Odpowiedz Link
condziu Re: śnieg po pas 28.03.08, 16:20 Żebyście widzieli Holendrów i śnieg ... jak dzieci się nim bawili Odpowiedz Link
stasi1 Re: śnieg po pas 20.11.22, 23:02 I gdzie teraz takie zimy są? Chociaż teraz troche mrozu jest Odpowiedz Link