konrado80 14.01.05, 23:49 milych snow szystkim co jeszcze nie spia i trzymcie kciuki Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzika_zdzicha Re: Ide 15.01.05, 01:09 kolorowych i słodkich. )) też trzymam kciuki, co prawda nie wiem za co, ale i tak trzymam! DDD Odpowiedz Link
konrado80 Re: Ide 15.01.05, 09:31 usnac usnalem ale jak szedlem spac to jeszcze gorzej bylo ze mna nie wiem czemu ramiona i rece zaczely mnie bolec oraz glowa z tylu w jednym punkcie, troche to wszystko dziwne, a zoladek prawie juz nie boli czy ktos sie orjentuje jakie sa obiawy grypy zoladkowej??? Odpowiedz Link
konrado80 Re: Ide 16.01.05, 01:02 dobra na mnie juz pora bo osrano trza wstac ) i do pracy gnac milych snow wszystkim i do wieczora Pozdrawiam Odpowiedz Link
pacio Re: Ide 16.01.05, 01:15 potrenować ślizgi na ślizgawkę. zrobili lodowisko na rynku (a obok masa różnych knajp), z pełnym chłodzeniem, działa jak jest nawet 10 powyżej zera. jakieś hokejki by się przydały Odpowiedz Link
jumar1 Re: Ide 16.01.05, 01:16 Ehhh...daj spokój z hokejkami! Chciałem kupic cos na Allegro,ale 42 nie ma...a jak juz sa to uzywane;-((( Oglądałem niedawno w Makro...ale 300 stow za Bauery nie dam...nie musze miec takich zajebistych...i tak mi sie będa nogi rozjezdzac) pzdr. Odpowiedz Link
pacio Re: Ide 16.01.05, 01:20 wezmę co będzie na stanie, tylko jest problem, ślizgawki pilnuje cieć, czy ktoś podobny, nie wiem czy będzie miał hokejki jakieś figury powykręcam zawsze można na czubeczkach palców tulupa czy innego farenhajta papatki Odpowiedz Link
konrado80 Re: Ide 17.01.05, 18:46 pogadal bym jeszcze ale do pracy trzeba isc milego wieczoru wszystkim do jutra Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Ide 17.01.05, 23:40 spać wstałam dziś o nieprzyzwoicie wczesnej dla mnie porze i oczka mi sie już kleją, a literki rozmazują, więc słodkich snów wszystkim życzę Odpowiedz Link