mariolka99 06.02.05, 22:17 ...tak się właśnie przeszło do głowy ile wątków stąd ląduje na forum u halforda i tak się zastanawim czy się stąd nie zwinąć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maraiss Re: Jumar... 06.02.05, 22:20 kopiuje tylko tytuły wątków czy raze z wypowiedziami innych???? Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Jumar... 06.02.05, 22:22 No coś Ty, ja się tylko zastanawiam, absolutnie tego nie twierdzę! To było takie zapytanie... Odpowiedz Link
maraiss Re: Jumar... 06.02.05, 22:25 aha)) pamiętam kiedyś Kubusia H. wątek o arbuzieDDDDDDDDDDDDDDDDDDD był boskiDDDDDDDDD do tej pory jak sobie o nim przypomne to płaczę ze śmiechu))))))))))))) Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Jumar... 06.02.05, 22:28 Bo kubuś cały jest bosssski i słodziutki, ale o tym cicho sza... Odpowiedz Link
maraiss Re: Jumar... 06.02.05, 22:33 coś mi się na ten temat obiło o uszy...że ma niebieskie oczęta i blond długie piórka)))) Odpowiedz Link
maraiss Re: Jumar... 06.02.05, 22:39 konrado80 napisał: > o czym wy mowicie??? > bo ja nie tutejszy )) o liderze zespołu Metalica))))) Odpowiedz Link
maraiss Re: Jumar... 06.02.05, 22:48 konrado80 napisał: > a dokladniej to o co chodzi??? ) > oto że jest boski....))))) Odpowiedz Link
maraiss Re: Jumar... 06.02.05, 22:41 mariolka99 napisała: > No popatrz, to w moim typie)) ale ja pierwsza pisałam na forum ,ze mam słabośc do niebieskookich blondynówDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
maraiss Re: Jumar... 06.02.05, 22:49 konrado80 napisał: > no to juz nie mam szans )) znasz to powiedzenie....od każdej reguły jest wyjątek... więc sie nie podawaj )))))))))))) Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Jumar... 06.02.05, 22:50 No popatrz, jak to jest że jak mówię że lubię jasne oczy i włosy (choć ostatnio nagięłam zasady) to wszystkie mówię "blondyn? bleee..." a potem paradują z co fajniejszymi blondynami...Też tak masz? Odpowiedz Link
maraiss Re: Jumar... 06.02.05, 22:55 podobno faceci wolą blondynki a żenią się z brunetkami a u kobiet jest na odwrót...mówią że wolą brunetów a wychodzą zamąz za blondynów)) mam koleżanke która twierdzi ,że gustuje w brunetach taki typ włoski a od wielu lat jest zakochana platonicznie w blondynie)) co do moich "zasad" dla Konrada mogłabym je nagiąć)) słyszysz Konrad????????????????????????? ?? hehehehe Odpowiedz Link
maraiss Re: Jumar... 06.02.05, 23:00 tak, że czekając na ciebie pstąg mi ostygł i musiałam go wyrzucić ))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))))))) Odpowiedz Link
konrado80 Re: Jumar... 06.02.05, 23:03 nie uwierzysz ale nigdzie nie bylo bialego wina ))))))))))) Odpowiedz Link
coobad Re: Jumar... 06.02.05, 23:18 ufff! to mi ulżyło.. bo ja blondyn z niebieskimi włosami jestem... czyli klub jasnowidzek wróży mi ożenek? hi hi? i do tego jeszcze z brunetką? ciekawe, ciekawe )) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Jumar... 07.02.05, 20:01 coobad napisał: > ufff! > > to mi ulżyło.. bo ja blondyn z niebieskimi włosami jestem... fascynujące połączenie kolorów))))))))) > czyli klub jasnowidzek wróży mi ożenek? hi hi? > i do tego jeszcze z brunetką? > > ciekawe, ciekawe )) Odpowiedz Link
jumar1 Re: Jumar... 07.02.05, 19:54 Juz mówie jak sie sprawa ma! ..póki co żadnego watku nie skopiowałem,żadnego nie przekleiłem cześciowo bądz w całości...jesli czasem zakładam watek TU i TAM to staram się żeby oba różniły się od siebie...tutaj jest "grzeczniejsze" towarzystwo i na dzwięk co niektóryc komentarzy ktoś mógłby sie oburzyc więc staram sie byc kulturalny na tyle na ile mi charakter pozwala...czasem jednak ktos mnie wytrąci z równowagi swoją pyszałkowatością...prawda MD))???..ale szybko zapominam) ...co do Waszyc ideałów!!...musze Was rozczarować oczy mam ciemne,a i blondyn ze mnie nie rasowy tylko ciemny ! ...co przebiegliwszym musze dodac,że "ciemny blondyn" bynajmniej nie wzięło się od mojej bystrości))...ale od koloru włosów)) Pzdr. Jumar Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Jumar... 07.02.05, 20:05 Nie mówię o zakładaniu wątków tu i tam. Zastanawiam się czy część naszych wypowiedzi nie jest pożywką dla radosnej twórczości, obok wyrywanych 16-latek, na moim ulubionym forum;D Odpowiedz Link
jumar1 Re: Jumar... 07.02.05, 20:11 nie!!! ...a swoją droga tez mam dziwny dystans...i ciekawi mnie moment w którym poznam taka mariolke jaką znam Pzdr. Odpowiedz Link
jumar1 Re: Jumar... 07.02.05, 20:35 ZNASZ...uzyłem troche na wyrost,bo w gruncie rzeczy nie znam! ..chodzi o sam fakt,że dobrze byłoby znac granice pomiedzy szydzeniem,a zdrowym postrzeganiem......czyli złoty srodek i umiar! Wiesz...czasem facet ma ochotę na rasowa dziwke...ale dobrze jesli ta dziwka nie tylko pier***oli ale tez potrafi roztoczyc kobiece ciepło! Pzdr. Odpowiedz Link
mariolka99 Re: Jumar... 07.02.05, 20:44 A teraz przetłumacz blondynce i powiedz jak to sie ma do mnie;D Odpowiedz Link
maraiss Re: Jumar... 07.02.05, 22:23 jumar1 napisał: > ...co do Waszyc ideałów!!...musze Was rozczarować oczy mam ciemne,a i blondyn > ze mnie nie rasowy tylko ciemny ! no to załamałeś mnie...))) Odpowiedz Link
jumar1 Re: Jumar... 08.02.05, 09:18 ..tak myślałem,że bez ofiar sie nie obędzie...! Pzdr. Odpowiedz Link
maraiss Re: Jumar... 09.02.05, 15:38 jumar1 napisał: > ...co przebiegliwszym musze dodac,że "ciemny blondyn" bynajmniej nie wzięło się > od mojej bystrości))...ale od koloru włosów)) dobrze, że to napisałes)) bo jeszcze ktoś pomyśli, że ta 1 przy nicku oznacza ilość twoich komórek szarych)))) hihihi Ps: chociaż musze przyznać, że troche mnie intryguje znaczenie tej 1 przy nicku)) Odpowiedz Link
majly Eeee jumar co wy tam odp..cie na PM 09.02.05, 15:55 Znowu jakas reforma na PM-ie ? Czy jakas baba znow dorawala sie do wladzy i wykosila liste ? Nie mam dostepu do forum. Juz wczesniej pisalem, zeby usunac z "zarzadu" te pyskate kurczaki. Prznosze sie do singli i dziwek bez szkoly. Odpowiedz Link