zoskaanka Re: haloooooooooooooooooooooooooooo 07.02.05, 21:10 ano dżę się, bo jak ktoś nie ryknie czasem i kopa nie sprzeda w dupsko, to towarzystwo jakieś takie nierawe Odpowiedz Link
ballbreaker Re: haloooooooooooooooooooooooooooo 07.02.05, 21:19 heh, to ten co na Ciebie trafi to bedize mial ciezko )) z takimi premiami motywacyjnymi... Odpowiedz Link
zoskaanka Re: haloooooooooooooooooooooooooooo 07.02.05, 21:23 a kto obiecywał, że życie będzie letkie????? Odpowiedz Link
ballbreaker Re: haloooooooooooooooooooooooooooo 07.02.05, 21:26 tez fakt, tfardym cza byc a nie mientkim )) Odpowiedz Link
jumar1 Re: haloooooooooooooooooooooooooooo 07.02.05, 21:28 Gdzie tam cały czas twardym???....Ja to jak dzień zaczynam i jestem twardy to leże w pościeli i czekam az przejdzie..zeby z "masztem" o futryny w domu nie haczyc...)) Odpowiedz Link
monikson Re: haloooooooooooooooooooooooooooo 07.02.05, 21:29 Nie śpicie Jeszcze... Umówiłam się w końcu do tej Warszawy i przyjeżdżam Odpowiedz Link
jumar1 Re: haloooooooooooooooooooooooooooo 07.02.05, 21:31 ??????????????????????? ...szczegóły prosze...bo jesli to z Konradem sie umowiłas...toja zmieniam forum!!! Odpowiedz Link
monikson Re: haloooooooooooooooooooooooooooo 07.02.05, 21:33 Hue hue, ciiiicho, bo Konrad jeszcze nic nie wie)))) A na jakie to forum sie przeniesiesz w razie czego? Odpowiedz Link
konrado80 Re: haloooooooooooooooooooooooooooo 07.02.05, 22:03 a dlaczego zmieniasz forum??? ) Odpowiedz Link
monikson Re: haloooooooooooooooooooooooooooo 07.02.05, 21:33 W weekend I zostane do wtorku, to jak? Organizujemy coś??? Odpowiedz Link
zoskaanka Re: haloooooooooooooooooooooooooooo 07.02.05, 21:35 no jasne zaraz Ci wyślę maila z namiarami, to się jakoś umówimy ale się cieszę Odpowiedz Link
jumar1 Re: haloooooooooooooooooooooooooooo 07.02.05, 21:37 Ciekawe czy gdyby Jumar zawitał do Stolicy to tez byłabys taka chetna....i nocleg musiałby sie znakleśc)) ...a namiary moglibysmy sobie darowac,bo juz mam bejbi)) Pzdr. Jumar Odpowiedz Link
monikson Re: haloooooooooooooooooooooooooooo 07.02.05, 21:38 Ty się nie unoś tylko przyjeżdżaj, będzie wesoło)) Odpowiedz Link
jumar1 Re: haloooooooooooooooooooooooooooo 07.02.05, 21:39 wole sex w klasycznym wydaniu....trio wole co innego Odpowiedz Link
monikson Re: haloooooooooooooooooooooooooooo 07.02.05, 21:41 Hehe, no ostatecznie mogę się tylko przywitać i zostawić Was samych... )))) Odpowiedz Link
konrado80 Re: haloooooooooooooooooooooooooooo 07.02.05, 22:05 ale chyba ktos o mnie zapomnial ja tez jestem i chetny tez ))hehe Odpowiedz Link
zoskaanka Re: haloooooooooooooooooooooooooooo 07.02.05, 21:40 jumar1 napisał: > Ciekawe czy gdyby Jumar zawitał do Stolicy to tez byłabys taka chetna....i > nocleg musiałby sie znakleśc)) > > ...a namiary moglibysmy sobie darowac,bo juz mam bejbi)) > > Pzdr. > Jumar Słoneczko, dla Ciebie wszystko nawet jak byłbyś grzeczny, to Ci mogę pół swojego łóżka odstąpić, bo mam tylko jedno, ale druga poduszka i kołdra się znajdzie Odpowiedz Link
jumar1 Re: haloooooooooooooooooooooooooooo 07.02.05, 21:43 Ccesz powiedziec ze przy męzczyznie spisz pod dwoma kołdrami....zeby zdusic zapedy??? .....ja śpię bez niczego)) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: haloooooooooooooooooooooooooooo 07.02.05, 21:44 jumar1 napisał: > Ccesz powiedziec ze przy męzczyznie spisz pod dwoma kołdrami....zeby zdusic > zapedy??? > .....ja śpię bez niczego)) śpię bez niczego, pod jedną kołdrą, a druga na wszelki wypadek))))) nie duszę Odpowiedz Link
jumar1 Re: haloooooooooooooooooooooooooooo 07.02.05, 21:48 ..bałbym się spac przy Tobie bez niczego...really!!! ...jakbysmy patrzyli sobie pózniej w oczy jakbys sie nie sprawdziła??) Pzdr. Ps.Super ze nie dusisz Odpowiedz Link