pierwsza_dama 08.02.05, 18:01 Czuję się naprawdę wolna. Wstyd się przyznać, ale czasem żal mi tych, którzy kiszą się w różnych nieudanych związkach Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoskaanka Re: Miło jest być singlem:) 08.02.05, 21:23 pierwsza_dama napisała: > Czuję się naprawdę wolna. Wstyd się przyznać, ale czasem żal mi tych, którzy > kiszą się w różnych nieudanych związkach i zazdroszczę tym, którzy się spełniają w udanych związkach Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Miło jest być singlem:) 10.02.05, 22:05 ja też się cieszę że jestem...mam zawsze dużo wolnego czasu dla siebie... Odpowiedz Link
konrado80 Re: Miło jest być singlem:) 10.02.05, 22:08 a ja juz mam dosyc chetnie bym zmienil ten stan ale kiepsko mi to wychodzi Odpowiedz Link
mr_maks Re: Miło jest być singlem:) 10.02.05, 22:37 konrado80 napisał: > a ja juz mam dosyc > chetnie bym zmienil ten stan > ale kiepsko mi to wychodzi Podpisuje sie pod tym obiema rekami Odpowiedz Link
coobad Re: Miło jest być singlem:) 10.02.05, 22:50 a myślałem, że to tylko ja tak.. hi hi ale Panowie! nie załamujmy się! jak już pisałem w wątku "pesymiści": NIGDY NIE JEST TAK ŹLE, ŻEBY NIE MOGŁO BYĆ GORZEJ!!! Odpowiedz Link
mr_maks Re: Miło jest być singlem:) 10.02.05, 22:54 coobad napisał: > a myślałem, że to tylko ja tak.. hi hi > > ale Panowie! nie załamujmy się! > jak już pisałem w wątku "pesymiści": > > NIGDY NIE JEST TAK ŹLE, ŻEBY NIE MOGŁO BYĆ GORZEJ!!! Moj facet od wf`u z liceum tak mawial A kto sie zalamuje? Od 1,5 tygodnia nie mialem z tego powodu zwalonego humoru ))) Odpowiedz Link
maraiss Konrado:) 10.02.05, 22:49 nie wiem czy dam rady jutro, ale napewno pojutrze dostaniesz cos fajnego na @ myslę, że bardzo poprawi ci humor))) przynajmniej mam taką nadzieje)) Ps: i dzięki za dzisiejszy telefon Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Miło jest być singlem:) 11.02.05, 09:52 cafe_justysia napisała: > ja też się cieszę że jestem...mam zawsze dużo wolnego czasu dla siebie... Kurka,ja też chciałabym to zmienić ale cóż-czasem po prpstu nie wychodzi Odpowiedz Link
konrado80 Re: Miło jest być singlem:) 11.02.05, 09:55 wiem cos o tym ale nie wolno sie poddawac trzeba walczyc do konca, a w koncu zostanie to nam wynagrodzone Odpowiedz Link
aniutek11 Re: Miło jest być singlem:) 11.02.05, 10:07 Tak, tylko ile można? Z czasem już nawet walczyć się odechciewa. Odpowiedz Link
konrado80 Re: Miło jest być singlem:) 11.02.05, 12:32 wiem i rozumiem to bardzo dobrze bo sam jestem w takiej sytuacji i czasem sie zastanawiam ile jeszcze i czy? ale tak jak juz mowilem nie ma sensu tak mowic dreczyc sie takimi pytaniami bo to tylko strata czasu Odpowiedz Link
kocica26 Re: Miło jest być singlem:) 11.02.05, 12:18 Fajnie jest byc samym ale pod warunkiem ze nie trwa to zbyt dlugo. Czasem brakuje kogos, do kogo mozna sie przytulic i chcialoby miec sie kogos naprawde bliskiego. Dlatego nie bardzo wierze ze ktos juz zawsze chcialby byc sam. Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: Miło jest być singlem:) 11.02.05, 12:45 Można spotykać się z przyjaciółmi,chodzić na imprezy i robić mnóstwo innych rzeczy ale nic nie zastąpi mi ciepłego ramienia faceta i tych niby kiczowatych słówek typu "słoneczko,misiu,itp."...można się zapierać nogami i rękami ale w głębi duszy ta druga osoba przy Twoim boku to prawdziwy skarb... Odpowiedz Link
aniutek11 Re: Miło jest być singlem:) 11.02.05, 12:43 I absolutnie się z tym zgadzam. Ale co zrobić jak nic nie można z tym zrobić? Odpowiedz Link
konrado80 Re: Miło jest być singlem:) 11.02.05, 12:46 moze samemu zadzialac ale ja to jestem troche niesmialy albo znowu sie powtorze bo nic innego sie nie da powiedziec CZEKAC az sama przyjdzie Odpowiedz Link
aniutek11 Re: Miło jest być singlem:) 11.02.05, 12:57 No można, tylko niekoniecznie uzyskuje się pożądany efekt. A czy sama przyjdzie? może i tak tylko istnieje ryzyko że dłuuuuugo trzeba będzie czekać. I co? Odpowiedz Link
konrado80 Re: Miło jest być singlem:) 11.02.05, 13:01 i tak sie nam kolo zamyka mozemy tak w kolko, a i tak beda zawsze te same pytania Odpowiedz Link
aniutek11 Re: Miło jest być singlem:) 11.02.05, 13:08 Otóż to, a i tak nie uda nam się na wszystkie znaleźć odpowiedzi Odpowiedz Link
konrado80 Re: Miło jest być singlem:) 11.02.05, 13:11 jest na to jedyny sposob po prostu ich nie zadawac Odpowiedz Link
aniutek11 Re: Miło jest być singlem:) 11.02.05, 13:18 Nie zawsze się da. Ja też czasem nie rozumiem niektórych ludzi i ich zachowań, decyzji, ale już się nad tym nie zastanawiam. Odpowiedz Link