jumar1 11.02.05, 21:47 ....Organizujemy z Zoska wielka akcje o kryptonimie MP3 )) ...kto pierwszy ściągnie utwór -Sleeps with butterflies- Tori Amos ..i przesle nam na meila...decyduje godzina odbioru...wygrywa cos pieknego czas start Pozdrawiamy Jumar&Zoska Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mr_maks Re: WAZNE ZADANIE!!!!!!!!!!....a może konkurs:-)) 11.02.05, 21:50 Podejrzany ten konkurs z tajemnicza nagroda Odpowiedz Link
jumar1 Re: WAZNE ZADANIE!!!!!!!!!!....a może konkurs:-)) 11.02.05, 21:52 Nie wiem jak Ty max ale odrobina tajemniczości na mnie działa pozytywnie! ...tak samo jak z kobietami...co mi po tym,że sie baba od razu do rosołu rozbierze) Pzdr. Odpowiedz Link
mr_maks Re: WAZNE ZADANIE!!!!!!!!!!....a może konkurs:-)) 11.02.05, 21:56 jumar1 napisał: > Nie wiem jak Ty max ale odrobina tajemniczości na mnie działa pozytywnie! > ...tak samo jak z kobietami...co mi po tym,że sie baba od razu do rosołu > rozbierze) > > Pzdr. Cos w tym jest hehe Tylko dajcie znac jak dostaniecie, to przestane sie wysilac Odpowiedz Link
mariolka99 Re: WAZNE ZADANIE!!!!!!!!!!....a może konkurs:-)) 11.02.05, 22:01 jumar1 napisał: > Nie wiem jak Ty max ale odrobina tajemniczości na mnie działa pozytywnie! To już wiem dlaczego mnie tak lubisz;DDD Odpowiedz Link
jumar1 Re: WAZNE ZADANIE!!!!!!!!!!....a może konkurs:-)) 11.02.05, 22:03 Nigdy nei ukrywałem ze prosty chłop jestem...i łatwo ze mnie czytac jak z ksiazki Pzdr. Odpowiedz Link
mariolka99 Re: WAZNE ZADANIE!!!!!!!!!!....a może konkurs:-)) 11.02.05, 22:07 Kurcze, i czar prysł Odpowiedz Link
jumar1 Re: WAZNE ZADANIE!!!!!!!!!!....a może konkurs:-)) 11.02.05, 22:11 Eeeeeeeeee tam czar...zwyczajnie puściłaś bakaP Pzdr. Jumar Odpowiedz Link
mariolka99 Re: WAZNE ZADANIE!!!!!!!!!!....a może konkurs:-)) 11.02.05, 22:20 Jednocześnie myśląc o Tobie? Az tak subtelna nie jestem;D Odpowiedz Link
monikson Re: WAZNE ZADANIE!!!!!!!!!!....a może konkurs:-)) 11.02.05, 21:58 A jak już będziecie mieć, to podzielicie się? Mogę się oddźwięczyć PS. Własnie popijam bardzo przyjemny środek nasenny i maluję paznokcie... Czyli...lubię drinki z palemką i malować paznokcie))) Odpowiedz Link
jumar1 Re: WAZNE ZADANIE!!!!!!!!!!....a może konkurs:-)) 11.02.05, 22:04 Jasne że sie podzielimy....naturalnie liczę ze sie odwdzięczysz)))))))))) Nie wiem jak Zoska...ale ja juz mam wizje)))))))))hahahha Pzdr. Odpowiedz Link
monikson Re: WAZNE ZADANIE!!!!!!!!!!....a może konkurs:-)) 11.02.05, 22:06 Hue hue, czytaj uważnie Jumarku od-dźwię-czę))) Odpowiedz Link
jumar1 Re: WAZNE ZADANIE!!!!!!!!!!....a może konkurs:-)) 11.02.05, 22:07 Ehhhhhhhhhh....a juz myslałem ze mi postawisz pieroga ...pardon...nalesnika))))))) Pzdr. Jumar Odpowiedz Link
monikson Re: WAZNE ZADANIE!!!!!!!!!!....a może konkurs:-)) 11.02.05, 22:09 hehehe... Tak czy siak, podzielcie sie, plis, plis Odpowiedz Link
zoskaanka Re: WAZNE ZADANIE!!!!!!!!!!....a może konkurs:-)) 11.02.05, 22:06 no chyba znam Twoje wizje, Jumar może się dogadamy Odpowiedz Link
monikson Re: WAZNE ZADANIE!!!!!!!!!!....a może konkurs:-)) 11.02.05, 22:10 et te Brute contra me?)) (czy jak to tam szło..) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: WAZNE ZADANIE!!!!!!!!!!....a może konkurs:-)) 11.02.05, 22:13 jakie contra te???? nigdy w życiu))) Odpowiedz Link
jumar1 Re: Sciagniete tylko... 11.02.05, 22:08 Faaaaaaaaaajnie ściemniasz)))))))hahahha Pzdr. Jumar Odpowiedz Link
mr_maks Re: Sciagniete tylko... 11.02.05, 22:09 jumar1 napisał: > Faaaaaaaaaajnie ściemniasz)))))))hahahha > > Pzdr. > Jumar Nigdy nie sciemniam w powaznych sprawach ))) Odpowiedz Link
mr_maks Re: WAZNE ZADANIE!!!!!!!!!!....a może konkurs:-)) 11.02.05, 22:13 Jesli bardzo chcecie to moge Wam przez gg albo tlen przeslac ? Odpowiedz Link
mr_maks Zalaczylo i poszlo :))))))) 11.02.05, 22:14 Powinienem zostac informatykiem DD Odpowiedz Link
monikson Re: WAZNE ZADANIE!!!!!!!!!!....a może konkurs:-)) 11.02.05, 22:30 Cenk ju, cenk ju!! ))) A teraz już zmykam na dobre, eliksir nasenny działa... I muszę wstac o 4:00 ((( Trzymta się ciepło Odpowiedz Link
lucide Re: WAZNE ZADANIE!!!!!!!!!!....a może konkurs:-)) 11.02.05, 22:31 no i się spóźniłam... nie wygram nic nawet paru kilo ogórków ))) a Tori Amos (nową płytę) już mam od paru dni i nie mogę się od niej od- słuchać pozdrawiam Odpowiedz Link
jumar1 Re: WAZNE ZADANIE!!!!!!!!!!....a może konkurs:-)) 11.02.05, 22:39 Lucid.............mas zjuz ta płytke?????????? podaj tyuł....dzis Niedzwiedz powiedział ze dopiero sie ukarze...łże jak pies!!! wrrrrrrrr ...jutro Media Markt ....eh...może zn ow przyjedzie do Polski....może znów w -Arenie- w Poznaniu Pzdr. Jumar Odpowiedz Link
jumar1 Dzięki:-) 11.02.05, 22:43 Tobie juz prywatnie podziękowałem...ile chcesz tych podziękowań???może innym tez cos zostawisz) Pzdr. Odpowiedz Link
konrado80 Re: Dzięki:-) 11.02.05, 22:45 za chwile mozecie sprawdzic poczte moze sie nie spoznilem??? )) Odpowiedz Link
lucide Re: WAZNE ZADANIE!!!!!!!!!!....a może konkurs:-)) 11.02.05, 22:48 hehe, wiesz, ja jestem empetrójkowym piratem... odbierz maila za chwilę Odpowiedz Link
konrado80 Re: WAZNE ZADANIE!!!!!!!!!!....a może konkurs:-)) 11.02.05, 22:49 bylem pierwszy ))hehe Mariusz i Zoska sprawdzcie poczte Odpowiedz Link
mr_maks Re: WAZNE ZADANIE!!!!!!!!!!....a może konkurs:-)) 11.02.05, 22:50 konrado80 napisał: > bylem pierwszy ))hehe > Mariusz i Zoska sprawdzcie poczte Drugi Zaraz po mnie ) Odpowiedz Link
jumar1 MAX wiedzie prym....i naleza mu sie brawa:-)) 11.02.05, 23:01 Nie żebym był niemiły,ale... ..możecie Maxowi skoczyc. Był pierwszy i najbardziej profesjonalnie podszedł do tematu!!! A nagroda juz czeka... Max podaj adres to wysle!!! a nagrodą jest: ...KOLOROWANKA -KUbus i Hefalumpy!!!- ...eh Łyso Wam teraz?????????jest zajebista i własnie Max ja zakosił)) ...a oddaje ze smutkiem i tylko dlatego ze nie mam kredek!! (mam nadzieje ze jestes przygotowany na ten szok i Twoje kredki tez:_))) Pzdr. JUmar Ps.Zoskaaa dorzuca buziaka...w dowolna część ciała...powyżej szyji) Odpowiedz Link
konrado80 Re: MAX wiedzie prym....i naleza mu sie brawa:-)) 11.02.05, 23:07 nie dawno wrocilem do domu wiec dlatego musialem ustapic maxowi Odpowiedz Link
mr_maks Re: MAX wiedzie prym....i naleza mu sie brawa:-)) 11.02.05, 23:09 Nie wiem czy moge ja przyjac takie cacko Postaram sie dokladnie ja pokolorowac precyzyjnie dobierajac kolory, ale najpierw musze poczekac az w innym konkursie wygram kredki. ps.nie obraz sie Jumar, ale czesc nagrody od Zosi bardziej mnie cieszy Odpowiedz Link
jumar1 Wiedziałem.........!!! 11.02.05, 23:13 Wiedziałem,że miałem zostawic ta hefalumpowa torebke z popcornu....przynajmniej nagroda Zoski nie byłaby tak kusząca. Zawsze cos spapram!!!;-// Odpowiedz Link
zoskaanka Re: MAX wiedzie prym....i naleza mu sie brawa:-)) 11.02.05, 23:12 cmokam w czółko Maksa <cmok> Konrada też, a co... <cmok> Odpowiedz Link
mr_maks A co z nagroda? :)) 11.02.05, 22:44 Nie zebym zrobil to dla niej Tak tylko pytam. Tylko nie mowcie ze to ogorki, bo tego nie zniesze Moze kiedys sie lepiej poznamy to Wam wyjasnie dlaczego Odpowiedz Link
anima Re: A co z nagroda? :)) 11.02.05, 22:55 jak swojsko w gronie fanów Rudzielca ) pliz pliz pliz... ja też poproszę )) czy płyta juz w sklepach, czy pirat? ;-> Odpowiedz Link
jumar1 Re: A co z nagroda? :)) 11.02.05, 23:06 posłal juz ktoś Animie??...bo jak nie to pisac mi tu i ja sie poświęce) Pzdr. Jumar Odpowiedz Link
anima Re: A co z nagroda? :)) 11.02.05, 23:22 konrado80 napisał: > juz idzie doszło ) baaaaaaaaardzo dziękuję!! Odpowiedz Link
anima Re: A co z nagroda? :)) 11.02.05, 23:30 jeeeeeeest!! hmmm... rozmarzyłam się... koncert, choćby i w Arenie - wysoce wskazany. to jak w końcu z tą nową płytą? już legalnie w sprzedaży, czy jeszcze powstrzymujemy swoje chucie? Odpowiedz Link
konrado80 Re: A co z nagroda? :)) 11.02.05, 23:35 nie dla mnie taka muzyka nie slucham jej Odpowiedz Link
anima Re: A co z nagroda? :)) 11.02.05, 23:37 konrado80 napisał: > nie dla mnie taka muzyka > nie slucham jej hmm.. no to kto tu o koncercie w Arenie mówił...? za dużo wódki, za dużo wódki... Odpowiedz Link
konrado80 Re: A co z nagroda? :)) 11.02.05, 23:40 jakos ostatnio wzielo mnie na "Nightwish" ) Odpowiedz Link
jumar1 Jam Ci mówił....Jumar:-)) 11.02.05, 23:44 W -Arenie- było rewelacyjnie ...grała na 2 pianinach..jedno miała przed soba a drugie za plecami...i obracała sie na fotelu w połowie utworu i kontynuowała na drugim instrumencie. Gra świateł rewelacyjna....reflektory chodziły po sali ...a juz jak zaserwowała -A sorta Fairytale-....hmmmmmmmmmmmm Pzdr. Jumar Odpowiedz Link
anima Re: Jam Ci mówił....Jumar:-)) 11.02.05, 23:54 jumar1 napisał: > W -Arenie- było rewelacyjnie > ...grała na 2 pianinach..jedno miała przed soba a drugie za plecami...i > obracała sie na fotelu w połowie utworu i kontynuowała na drugim instrumencie. > Gra świateł rewelacyjna....reflektory chodziły po sali > ...a juz jak zaserwowała -A sorta Fairytale-....hmmmmmmmmmmmm zgadzam się w całej rozciągłości... hmmmmmmmm bo i ja tam byłam i w rozkroku między pianinami ją obserwując, podziwiałam a w ramach wspominania "Welcome to Sunny Florida" nabyłam i się napawam ) > > > Pzdr. > Jumar Odpowiedz Link
jumar1 Tak sobie myśle MAX ze dałes dupy troche:-))))))) 12.02.05, 00:12 Skoro i tak bardziej podobała Ci się część nagrody Zoski...to trzebabyło stanąć na głowie....i powyżej szyji miałbyś wieksze pole manewru).. hahahha...a nóz wybrałaby inne ,ciekawsze miejsce do całowania)) Ehhhhhhhh....mam nadzieje ze teraz bedziesz juz mądrzejszy) Pzdr. Jumar Odpowiedz Link
mr_maks Re: Tak sobie myśle MAX ze dałes dupy troche:-))) 12.02.05, 00:17 Nie wiem czy mi uwierzysz bo zdarzylem sie zorientowac ze straszny z Ciebie niedowiarek, ale pomyslalem o tym, jednak po chwili zastanowienia (a nieczesto mi sie to zdarza) stwierdzilem ze nie bede tutaj wyskakiwac z dziwnymi tekstami, bo za krotko tu goszcze )) Ale jak sie rozgoszcze to .... ) pzdr. ps. I NIE PISZ MI TU ZE DALEM DUPY!!!!! Odpowiedz Link
jumar1 Re: Tak sobie myśle MAX ze dałes dupy troche:-))) 12.02.05, 00:20 Max spokojnie...masz juz mozna powiedziec chody Posłałes utwora 2 moderatorom więc sie za Tobą wstawimy gdyby ktos sie pienił...rozgość się ...jak chcesz to skarpetki możesz rzucic gdziekolwiek chcesz...tylko uważaj żeby nie przewrócic moich...długo stawiałem Pzdr. Odpowiedz Link
mr_maks Re: Tak sobie myśle MAX ze dałes dupy troche:-))) 12.02.05, 00:23 dzieki Jumar Kurcze broda juz mi sie trzesie )) Odpowiedz Link
konrado80 JUMAR 12.02.05, 00:28 pamietasz o mnie? przyjechal juz Twoj brat? i przywiozl ze soba pewna plytke? bo dzisiaj w radiu leciala Metallica - Whiski In The Jar i sobie przypomnialem... ) nie to zebym sie narzucal ale chcialem sie tylko przypomniec bo kawalek jest swietny, ale go nie mam ( Odpowiedz Link
jumar1 Re: JUMAR 12.02.05, 00:30 Brat przyjechał....ale płytki nie przywiózł!!!!!!((( ..jedzie w niedziele...a whiskey posle mi na meila,którego Ty lotem gołebia w nastepnej kolności otrzymasz)) Pzdr. Odpowiedz Link
jumar1 Re: JUMAR 12.02.05, 00:35 podziekujesz gołębiowi jak Ci "przyniesie" spokojnie.... Pzdr. Jumar Odpowiedz Link