Dodaj do ulubionych

bede wycccccccc!

17.02.05, 19:20
dzis zdalam sobie sprawe ze chyba sie zakochalam... w kims niewlasciwym, jestem prawdopodobie pechowa, zaczynam watpic ze znajde ta druga polowke na cale zycie. bo i w sumie po co probowac z kims kto mi nie odpowiada a tego kogo ja pragne to nigdy z nim nie bede. nie chce wiazac sie znowu z kims z ucieczki przed samotnoscia. czemu nic nie moze byc po mojej mysli? zle mi bardzo...
Obserwuj wątek
    • zoskaanka Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 19:22
      Kicia, a co w nim niewłaściwego??????
      • zapalniczka Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 19:24
        jest zajety sad
        • zoskaanka Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 19:31
          no to, kurwa, faktycznie niewłaściwysad
          choć z drugiej strony... nawet księdza można z zakonu wyciągnąćsmile))
          • zapalniczka Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 19:36
            dla mnie to jest duzy problem, olbrzymi, nie umiem przestac o nim myslec zachowuje sie jak oglupiala 16, drecze sie wrecz, niech to juz minie, czuje sie wypluta....
            • zoskaanka Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 19:41
              a może lepiej pobawic się sytuacją??? zamiast sie dręczyć
              a to platoniczne?
              • zapalniczka Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 19:52
                on dawal mi sygnaly ze nie jestem mu obojetna a ja okazywalam mu troche wiecej uczuc niz innym facetom, teraz stwierdzam ze chyba sie pomylilam bo ma laske, o matko... czemu ja to tak przezywam? po co mi to?
                • zoskaanka Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 19:53
                  nie łomatko, tylko jak masz ochotę, to bierz się do robotysmile))
                  powodzenia
                  • zapalniczka Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 19:57
                    no moglabym ale teraz chodzi mi po glowie tylko "co to za jedna?" "czemu krecil ze mna jak mial kogos" "a moze ja kocha" " a moze ona jest spoko i swiata poza nim nie widzi" itp. beznadziejaaaaaaa........
                    • zoskaanka Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 20:00
                      zapalniczka napisała:

> no moglabym ale teraz chodzi mi po glowie tylko "co to za jedna?" "czemu
                      krecil
                      > ze mna jak mial kogos" "a moze ja kocha" " a moze ona jest spoko i swiata
                      poza
                      > nim nie widzi" itp. beznadziejaaaaaaa........

to czy ona coś widzi czy nie jest mało istotne
                      ważniejsze jest to, że pomimo jej obecności, interesował sie Tobą!
                      kuj żelazo póki gorącesmile) na baby się nie oglądaj, tylko na facetasmile
                      • zapalniczka Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 20:04
                        moze masz i racje, moze na pewno masz racje... i moze jakos to przezyje i moze nawet sprobuje bo na pewno z dnia na dzien mi nie przejdzie flirtowanie z nim, a moz(rz)e to jest glebokie i szerokie...
              • monikson Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 19:58
                Ty, Zośka kurde, mądra jestessmile))) W kazdej sytuacji znajdziesz jakiś pozytywsmile))
                • zoskaanka Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 20:01
                  smile))))))))

fenkjuvery
                  • monikson Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 20:05
                    Szapo ba wink)
                    Szczerze zazdroszczęsmile))))
        • mort_subite Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 19:31
          Mogło byc gorzej. W klimacie "Chasing Amy", ale bez tego jakże sypatycznego interludium...

PS. Nie robię tu sobie tu tzw. jaj. Wiem z doświadczenia jak to jest.

The above is clearly nonsense and represents the views of someone completely insane
          • zapalniczka Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 19:40
            jest krotko mowiac fatalnie...
    • aniutek11 Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 19:34
      już dawno zwątpiłam, mam niestety to samo, oprócz tego że nie ma
      teraz "niewłaściwego". A po twojej myśli kiedyś pójdzie, no bo w końcu kiedyś
      musi.
      • zapalniczka Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 19:37
        dzieki, nie chce sie zadowalac polsrodkami - ze to tak brzydko okresle, chce raz a pozadnie bo ja stara jestem i meza juz szukam tongue_out a on spelnial wszystkie kryteria i liczylam na cos wiecej, do czasu...
        • aniutek11 Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 19:42
          bo nie warto się zadowalać półśrodkami. Ktoś kiedyś powiedział "dlaczego
          kochają nas ci, na których miłości nam nie zależy, a my kochamy tych, którzy
          naszej miłości nie potrzebują" i chyba miał rację, przynajmniej ja się pod tym
          podpisuję. Smile jutro będzie lepiej smile
          • zapalniczka Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 19:53
            dzieki, obys miala racje smile
            • aniutek11 Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 19:58
              też tak miałam, co z oczu to z serca. Jeszcze się z tego uśmiejesz kiedyś, albo
              coś z tego wyjdzie może, można tylko najlepszego życzyć, oby stało się tak jak
              będzie lepiej, dla Ciebie oczywiście smile
              • zapalniczka Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 20:01
                na razie jestem na pol w szoku a na pol w chusteczkach... i na dodatek i na calego w stopniu potrojonym przezywam pms...
                • zoskaanka Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 20:05
                  i na dodatek i na cal
                  > ego w stopniu potrojonym przezywam pms...

a zupę w ilu garnkach gotujesz???????
                  • zapalniczka Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 20:08
                    osobno woda z rosolkiem, osobno ziemniaczki i osobno mrozonka do tego osobno zasmazka i przelewam do jednego wielkiego na to wychodzi ze 5 smile a 6 idzie do lodowki na nastepny dzien wink sorki ale marudna jestem wyjatkowo...
                    • zoskaanka Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 20:11
                      prawidłowosmile)))
                      • zapalniczka Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 20:16
                        a co mi innego pozostaje.... czasem czlowiek musi sobie pobeczec i uzalac sie nad swym psim losem...
    • anula001 CIOCIA ANIA RADZI:))))))))))))))) 17.02.05, 19:42
      zapalniczka, co Ty wygadujesz?? Jak mozesz zwatpic?? a co Ty masz juz 70 lat???
      Ja ciagle poznaje KRETYNOW! Mysle ze mam napisane tuszem sympatycznym na czole:
      ZAPRASZAM IDIOTOWsmile)) ale co tam, nie poddaje sie, bo wiem ze to kolejny kretyn
      mniej do odwalenia zanim znajde SWOJEGO MR. PERFECTsmile))
      A kretyni tez potrzebuja uczucia wiec ciagna do takich fajnych babek jak mywink))
      USZKA DO GORYsmile)))
      • mariolka99 Re: CIOCIA ANIA RADZI:))))))))))))))) 17.02.05, 19:46
        I tak macie luz bo najwiekszych palantów odwalam ja;DDD
        • anula001 Re: CIOCIA ANIA RADZI:))))))))))))))) 17.02.05, 19:49
          mariolka, POLSKA jest wielka, ja mam PATENT na kujawsko pomorskie, zahaczylam
          tez o warszawe i gdansk pare razywink))))
          • mariolka99 Re: CIOCIA ANIA RADZI:))))))))))))))) 17.02.05, 20:10
            Ok, ja zachodnią Polskę plus jeden przypał z Olsztyna, jeden z Warszawy i jeden
            z Brukseli;DDD
      • zapalniczka Re: CIOCIA ANIA RADZI:))))))))))))))) 17.02.05, 19:48
        ciociu aniu ale on nie jest kretynem, Boze jak chcialabym zeby byl nim! on czasami zdaje mi sie wrecz za idealny... mysle ze od samego poczatku on nie "byl" dla mnie, za duzo oczekiwalam, za duzo sobie wyobrazalam, dzis jak sie dowiedzialam ze jest zwiazany to stwierdzilam ze chyba zawrocil mi tak w sercu ze nie dam sobie po prostu z tym rady. mam pecha w milosci, nie umiem znalezc nikogo wlasciwego, ci ktorzy interesuja sie mna nie pociagaja mnie albo psychicznie albo fizycznie (albo to i to)a jak ktos mnie zainteresuje to okazuje sie pozniej totalnym dupkiem, moze byloby i tak i w jego przypadku, ale chcialabym przynajmniej sie o tym przekonac! dzis juz chyba nic nie poprawi mi humoru...
        • konrado80 Re: CIOCIA ANIA RADZI:))))))))))))))) 17.02.05, 19:57
          to jak wroce do domu to przesle Tobie malego rozweselacza smile))
          • zapalniczka Re: CIOCIA ANIA RADZI:))))))))))))))) 17.02.05, 19:58
            czekam w takim razie, nie chcialbys widziec mojej miny...
        • anula001 PECH.................. 17.02.05, 20:56
          nie ma czegos takiego jak pech w milosci! PECH jest zawsze konsekwencja sytuacji
          gdy tracimy wiare w siebie!!!!!!!!!!!!!!!!
    • monikson Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 19:50
      Się nie łam! Większość z nas tutaj jest "skazana na sukces", kurka....
      Wiosna w końcu przyjdzie, na pewno klin się znajdzie, i to klin skuteczny,
      trwały i wierny !smile)
      • zapalniczka Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 20:06
        poczekamy zobaczymy jutro ide kupowac bielizne nie wiem jak z Wami ale mi to w pewnym stopniu pomaga...
        • aniutek11 Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 20:07
          a pewnie że pomaga smile
        • mariolka99 Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 20:09
          Gdybym dzisiaj przestała kupować majtki...to skończyłyby mi się gdzieś około
          50' ;DDD
          • zapalniczka Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 20:13
            ja sobie juz upatrzylam takie sliczne kremowe z koronki - piekne... cena tez piekna ale wale to!
        • monikson Re: bede wycccccccc! 17.02.05, 20:11
          Oooj, taksmile) Pomaga, pomaga...
    • cafe_justysia Re: bede wycccccccc! 19.02.05, 10:19
      U mnie jest zawsze taka śpiewka....Już się przyzwyczaiłam,że podobają mi się
      tylko zajęci faceci...taki zonk...ale nie będę się wiązać tylko dlatego,że
      jestem sama!!!
      Don't worry,na nas też przyjdzie czas...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka