Dodaj do ulubionych

Przeglądam nowego "Króliczka" i ....

26.02.05, 00:34
...zastanawiam sie czy Saleta wychowa sobie swoją nowa oblubienicesmile))
Panna jest rocznik '84 wiec jeszcze podatna na wpływysmile)
A może łapneła łysielca pociągnie z niego tak do końca studiów i wypnie mu
swoją śliczna pupkę,ale juz bynajmniej nie w celu pieszczotsmile

Pzdr.
Obserwuj wątek
    • mariolka99 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 00:35
      A Ty dzisiaj nie na sexualnym weekendzie? ;D
      • jumar1 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 00:36
        Przeciez sie nie rozdwojesmile
        • mariolka99 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 00:39
          Ty nie dasz rady? Niieeeeee wierze;P
    • anula001 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 00:42
      taa, widzialam, sztuczne cycki, ale tak spartaczone ze az zal bierze!smile
      • jumar1 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 00:44
        ...czekaj az zerknęsmile)
        • anula001 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 00:46
          dobrze sie przypatrz i takiej babki nie bierz na narzeczonatongue_outPP
        • jumar1 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 00:46
          ...cięzko stwierdzic nie pobierając próbeksmile)
          ...na pierwszy rzut oka wygladaja zdrowo,metki nie wystają,a i kolor taki sam
          jak reszta osprzetu...więc czy ja wiem.

Pzdr.
          • anula001 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 00:50
            oj tam, wszystko byscie chcieli organoleptycznie badacwink
            wiem co widze i kropka - sztuczne ze az przykro!!
            • jumar1 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 00:52
              Anula...w Jej wieku może jeszcze dobrze sie nie ukształtowały...więc to jakby
              półprodukt;-PPP
              • anula001 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 00:54
                piersi ksztaltuja sie do 18 r.ż. potem to juz tylko zmiany hormonalne i
                tluszczyk je 'ksztaltuje' smile
                • jumar1 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 00:55
                  tak Ci powiedziano???smile)
                  • anula001 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 00:58
                    mhmsmile
                    ale wiem ze jako mezczyzna masz inna opinie, no ale wy sztucznych cyckow od
                    prawdziwych nie odrozniacie, wiec sorrywink
                    • jumar1 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 01:01
                      Pani profesor...a po czym to poznac takie -C- jak na zdjeciu ze jest
                      sztuczne,albo i nie?
                      po jedrności??smile))

..na nauke nigdy nie jest za pózno,więc nie wykrecaj sie od wykładu 1-wsza w nocytongue_out
                      • anula001 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 01:06
                        profesorem jeszcze nie jestemsmile
                        no widac, nie masz piersi to ciezko Ci to bedzie zrozumiecwink
                        • jumar1 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 01:07
                          ..że tak powiem praktyki niezbedne do zabierania głosu w tej materii pobrałemsmile))

Pzdr.
                          • anula001 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 01:08
                            no ja mysle, znaczy sie ze wszystko w porzo z Tobasmile))
                          • ballbreaker Jumar - test na silikon... 26.02.05, 15:04
                            rozebrac i kazac podskoczyc tongue_out 99% wykrywalnosci, nawet przykladu nie
                            potrzebujesz, odrazu poznasz smile
                            • anula001 Re: Jumar - test na silikon... 26.02.05, 15:28
                              test nr 2 - prosimy zeby pani podejrzewana o silikonowe piersi polozyla sie,
                              jesli sie rozjezdzaja znaczy ze prawdziwe, jesli zas stoja jako te beziki znaczy
                              ze ze falsyfikatsmile
                              • ballbreaker Re: Jumar - test na silikon... 26.02.05, 15:35
                                to prawie to samo, tyle ze jedno w pozycji horyzontalnej a drugie wertykalnej wink
                            • jumar1 Profesory...od ortorgafii chyba:-PPPpppp 26.02.05, 18:56
                              Eeeeeeeee...kazac i kazać...a ja mówię tak "na oko"
                              Żeby było jasniej tak z 30 metrów jak stoismile)..widzisz,że osprzet jest
                              rasowy...;i przy takim C nie poznaszsmile)...a Anula poznałatongue_outPPPP
                              Chyle czołosmile)))

Pzdr.
                              • anula001 Re: Profesory...od ortorgafii chyba:-PPPpppp 27.02.05, 00:35
                                mow mi 'profesore' smile
                    • zapalniczka Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 19:28
                      silikonowe piersi widac na pierwszy rzut oka nienaturalnie okragle bez stanika... popatrzcie na clip christiny aguilery ten z "rybek z ferajny" "car wash"... jej az momentami odksztalca sie ta wkladka i widac ja pod ciaplem. sztuczne piersi poza tym drodzy Panowie... sa zimne w dotyku smile
                      -
                      mężczyzna pozostaje zazwyczaj bardzo długo pod wrażeniem... jakie zrobił na kobiecie...
                      • maraiss Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 19:31
                        widać to najlepiej jak kobieta położy się na plecy....
                        silikony nie "rozlewają się" na boki....big_grinDDD
                        • zapalniczka Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 19:32
                          mi sie tez nie rozlewaja a silkonow nie mam... smile
                          • maraiss Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 19:36
                            zapalniczka napisała:

> mi sie tez nie rozlewaja a silkonow nie mam... smile

to z tego wniosek, że musisz mieć bardzo mały biust inie ma co ci się
                            rozlewać...smile
                            • jumar1 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 19:40
                              Oto jak kobieta kobiete może pogrążyćtongue_outPPPPPPP

Pzdr.
                              • zapalniczka Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 19:43
                                jumar ale ja to wiem i dobrze mi z tym smile
                            • zapalniczka Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 19:42
                              mam sredni 75B... no fakt dla niektorych maly... ale powiem Ci ze mam taka dziwna urode biustu i moge nosic sie bez biustonosza bo wygladaja tak jakbym miala go na sobie... to jedna z nielicznych czesci ciala ktora nie doprowadza mnie do schizy...
                              • maraiss Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 19:46
                                zapalniczka napisała:

to jedna z nielicznych czesci ciala ktora nie doprowadza mnie do
                                > schizy...
                                to cieszę sięsmile))
                                wielkośc biustu masz zbliżoną do mnie bo ja mam 75Csmile)
                                • jumar1 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 19:49
                                  A co to iełda warzywna,żeby Panie melony zachwalały???
                                  • zapalniczka Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 19:50
                                    odezwal sie ogoras tongue_out
                                  • maraiss Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 19:53
                                    jumar1 napisał:

> A co to iełda warzywna,żeby Panie melony zachwalały???
                                    my tylko w jednym poście "pochwaliłyśmy się"
                                    a ty rozmiarem swojego ogórka non stop chwalisz sie...
                                    umieszczając jego rozmiar przy swoim nickutongue_outPPP
                                    • zapalniczka Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 19:55
                                      sorry jumar ale nie umiem... buhehehehehehehehe...
                                      mozesz mnie ukarac...
                                  • maraiss Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 01:48
                                    jumar1 napisał:

> A co to iełda warzywna,żeby Panie melony zachwalały???

to najbardziej prostacki post jaki czytałam ostatnio na necie...
                                    i niestety ja tez zniżyłam się do twojego poziomu odpisując w podobnym
                                    stylusad((((
                                    bo melony to może twoja panna ma ,ale nie jatongue_out
                                    • jumar1 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 02:02
                                      Bardzo mi przykro Maraiss ze nie potrafisz odróznic żartu od powaznej rozmowy.
                                      Nie wydaje mi sie abysmy tutaj musieli zachowywac wszelkie zasadu bon
                                      ton'u...jednak cos zobowiazuje.
                                      Daj sie czasem ponieśc i przymknij oko na tego typu rzeczy...

Mój poziom nie jest bynajmniej wyznaczany stricte przez posty które pisze.
                                      A jesli juz zanizyłas swoje niewatpliwe "wysokie" loty
                                      przepraszam!

Pzdr.
                                      • maraiss Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 02:06
                                        jumar1 napisał:

> Bardzo mi przykro Maraiss ze nie potrafisz odróznic żartu od powaznej rozmowy.
                                        > Nie wydaje mi sie abysmy tutaj musieli zachowywac wszelkie zasadu bon
                                        > ton'u...jednak cos zobowiazuje.
                                        > Daj sie czasem ponieśc i przymknij oko na tego typu rzeczy...
                                        >
                                        > Mój poziom nie jest bynajmniej wyznaczany stricte przez posty które pisze.
                                        > A jesli juz zanizyłas swoje niewatpliwe "wysokie" loty
                                        > przepraszam!
                                        >
                                        > Pzdr.
                                        lubię zarty ale uważam ,że czasami przesadasz...tak jak miało miejsce w tym
                                        poście.... moze jestem przewrażliwiona....
                                        lubiłam zawsze czytać twoje posty jeszcze jak debiutowałes na FM ...
                                        ale czasami przesadzasz z żartami...
                                        dla twojego info... mam 167 cm i 50 kg i nie musisz mi wierzyćtongue_outPPP
                                        • jumar1 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 02:14
                                          Zgodzic sie musze i to wcale nie z jakims wielkim wyrzeczeniem z tym ze masz racje.
                                          Przesadzam czasem...i nawet jak sam pózniej czytam swoje niektóre posty to zdaje
                                          sobie sprawe ze zbyt ostro zripostowałem lub takietam.
                                          Nie to jest moim zamiarem na forum,ale czasem jak juz sie zapomne to tak juz
                                          leci jakoś<wzrusza ramionami>smile)...bywaja tez sytuacje ze chce sie szybko i bez
                                          ogródek odgryśc ale to pomijam!
                                          Dzieki za małego prztyka w nos...
                                          ...Więc widzisz...grubasem nie jesteś...a tak sie zezlościłastongue_outP
                                          Dla Twojej wiadomości...wymiarów Ci nie podam bo nie sprawdzam na bieżąco,no
                                          może czasem sobie biceps zmierze tak z czystej prózności...i sie uśmiechne.
                                          A co do klateczki...to faaaaaaaaaaajna jestsmile)
                                          Hahahahhaha

Pzdr.
                                          • maraiss Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 02:18
                                            nie lubie jak ktos mnie posądza o fantazjowanie na swój temat...
                                            nie robię tego nawet na forum...
                                            co do twojego klatki to uwierzę na słowosmile))))))))
                                            • jumar1 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 02:20
                                              ...i wszystko jasnesmile)
                                              Teraz chyba juz spokojnie możemy iśc spać...
                                              Dobrej Nocy

Pzdr.
                                              Jumar
                                              • maraiss Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 02:25
                                                miało byc wierze na słowo ,ze masz wspaniała klatesmile)))
                                                tobie tez dobrej nocy życze bo jeszcze troche abyśmy zaczeli sobie
                                                cukrować smile))))))))))))))))))))
                                • zapalniczka Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 19:49
                                  bardzo zblizony... masz o miseczke wiekszy smile
                                  ale ja znam skuteczny sposob na powiekszenie biustu... ale boje sie stosowac ze mi zbrzydnie...
                                  • jumar1 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 19:50
                                    <ręce mu opadły>

tongue_outPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Pzdr.
                                    Jumar
                                    • zapalniczka Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 19:52
                                      dobrze ze tylko rece Ci... opadly... smile
                                      • maraiss Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 19:55
                                        bo tylko ręce mu mogły opaść.... reszta za krótkabig_grinDDDDDDDDD
                                        • zapalniczka Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 19:56
                                          maraiss za to Ty jestes wielka smile
                                          • zoskaanka Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 20:03
                                            no i widzicie, Baby, co narobiłyście???
                                            Jumar sobie poszedł
                                            • zapalniczka Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 20:08
                                              nie wierze... a jak tak to wroci smile zoskaanka a on jest z tych wrazliwych?
                                              • zoskaanka Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 20:11
                                                no wrażliwy chłopak jest...smile))
                                                • zapalniczka Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 20:12
                                                  wlasnie widze...
                                          • jumar1 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 20:10
                                            Ooooooo tak!Maraiss jest wielka...wzdluz jak i wszerztongue_outPP

Pzdr.
                                            • zapalniczka Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 20:11
                                              eeeeeeee eeeeeeee eeeeeeeeee...
                                              • jumar1 Babeczki no... 26.02.05, 20:15
                                                ..jak Was tak sie czasem czyta to sie tęskni za czasami niemego filmu!!!!
                                                ..mogłyście kłapac jęzorami a i tak nie było nic słychactongue_outPPPPPPPPPP

..dobra zaspokójcie sie,a Jumarro idzie na -Króla Artura- tak jak to sobie
                                                obiecał...

Pzdr.
                                                Jumar
                                                • zoskaanka Re: Babeczki no... 26.02.05, 20:17
                                                  eeee tam, wolę dziś TVP1smile
                                                  • temeda24 Re: Babeczki no... 26.02.05, 20:17
                                                    o i ja zdecydowanie tezsmile)
                                                  • zapalniczka Re: Babeczki no... 26.02.05, 20:22
                                                    leci przyczajony... uhmmmm ten co skacze po tych drzewach jest sexyyyyyy...
                                                    jumar tak bede dzis zaspokojona! tongue_out
                                                  • jumar1 Re: Babeczki no... 27.02.05, 00:24
                                                    Aha....zaspokój sie!!!!..bo na długo bedzie Ci to musiało wystarczyćsmile))
                                                    ...a zanim pójdziesz spać...umyj recetongue_outPPPPPPPPPPPPP

Pzdr.
                                                  • zapalniczka Re: Babeczki no... 27.02.05, 00:33
                                                    dziekuj Bogu ze obiecalam...
                                                    zboczeniec... na razie na tyle mnie stac...
                                            • zoskaanka Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 20:14
                                              podglądacz, podglądacz...wink
                                            • maraiss Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 00:14
                                              tiaaaa chłopczyku....
                                              julia28 może potwierdzić jaka to ja wielka wzdłuż i wszerz jestemtongue_outPPPPP
                                              • jumar1 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 00:23
                                                Teeeeeeeeeeeeeeee....pewnie wszystkie z klubu kwadransowych grubasów nawzajem
                                                sie kryjeciesmile))
                                                ...Mówicie wszystki(jak Was nie widać) jakie to jestescie schóóóónnnnntongue_outPPP
                                                hehehhehheheeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeehehehhhhhhhhhhhhhhhhhehehehhe

Pzdr.
                                                • zapalniczka Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 00:25
                                                  to Ty sie pokaz i poslij kazdej po zdjeciu zapraszam do watku "czy Wy?" no no fikasz? wink
                                                  • jumar1 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 00:29
                                                    Po co mi na kompie takie grubasy??...znów sie bedzie wieszał....
                                                    ...w ostateczności mozecie posłac i przeglane na serwerze...jak przejdziecie
                                                    test "WAGI" to może sobie zrzuce na kompa i sie odwdzięczetongue_outPPPP

Pzdr.
                                                  • zapalniczka Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 00:31
                                                    az mnie skrecccccaaaaaaaaa zeby napisac Ci cos brzydko-ochydno-wstretno-zlego no czekam...
                                                  • maraiss Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 00:39
                                                    zapalniczka napisała:

> az mnie skrecccccaaaaaaaaa zeby napisac Ci cos brzydko-ochydno-wstretno-zlego
                                                    n
                                                    > o czekam...
                                                    a mnie jumar bawibig_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
                                                    nie spędzałby tyle czasu na siłowni gdyby nie miał rachitycznej klatki
                                                    piersiowej... zreszta kiedyś w jednym poście przyznał ,ze chciałby
                                                    przytyć i mieć ciemniejszą karnacje hahahahahahahahahahaha
                                                  • maraiss Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 00:34
                                                    jumar1 napisał:

> Po co mi na kompie takie grubasy??...znów sie bedzie wieszał....
                                                    > ...w ostateczności mozecie posłac i przeglane na serwerze...jak przejdziecie
                                                    > test "WAGI" to może sobie zrzuce na kompa i sie odwdzięczetongue_outPPPP
                                                    >
                                                    > Pzdr.
                                                    moge pisać za siebie... ja nie chcę twojego zdjeciasmile)))))

• maraiss Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 00:31
                                                  szczerze mówiac gówno mnie to obchodzi co myślisz o moim wyglądzie
                                                  chłopczyku o rachitycznej klatce piersiowej buhahahahahahahahahaha

zresztą spytaj sie swojego kolegi Konrada (on wie jak wyglądam)tongue_outPPPPPPPPPPPP

ps: schóóóónnnnnn to jakaś gwara z twojego miasteczka? hahahahahha
                                                  • jumar1 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 00:32
                                                    Anula...jak tam moja klatka??
                                                    Jest rachityczna jak to pani załozyła???????
                                                    Hahahahha

Pzdr.
                                                  • maraiss Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 00:37
                                                    jumar1 napisał:

> Anula...jak tam moja klatka??
                                                    > Jest rachityczna jak to pani załozyła???????
                                                    > Hahahahha
                                                    >
                                                    Konrada jak ja wyglądam????? jestem gruba????? hahahahahaha
                                                  • jumar1 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 00:38
                                                    Jak dzieci,kurwa...jak dziecismile))
                                                  • maraiss Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 00:42
                                                    jumar1 napisał:

> Jak dzieci,kurwa...jak dziecismile))
                                                    tongue_outPPPPP big_grinDDDD
                                                  • anula001 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 00:39
                                                    musze Was dziewczynki rozczarowac, wujek Jumarro nie ma rachitycznej klateczkiwink)
                                                  • maraiss Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 00:43
                                                    anula001 napisała:

> musze Was dziewczynki rozczarowac, wujek Jumarro nie ma rachitycznej
                                                    klateczki;
                                                    > ))

może te zdjęcie które ci posłał to było zdjęcie kolegi?smile))))
                                                  • anula001 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 00:45
                                                    tego Romana, w ktorym sie kiedys zakochalam??
                                                    JUMAR, MOW MI TU SZYBKO!!!smile))
                                                  • jumar1 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 00:47
                                                    Predzej dałoby sie zadowolic wielbłąda niz Ciebie!!!
                                                    ...jak jedna Twoja teoria runeła w gruzach....to juz sie czepia innej
                                                    Miejże godnoścsmile))
                                                  • maraiss Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 00:59
                                                    jumar1 napisał:

> Predzej dałoby sie zadowolic wielbłąda niz Ciebie!!!
                                                    > ...jak jedna Twoja teoria runeła w gruzach....to juz sie czepia innej
                                                    > Miejże godnoścsmile))

do kogo to było?????
                                                    ty nie musisz wierzyć w moje słowa, a ja nie musze tobie niczgo udawdniaćtongue_out
                                                    mozesz sobie myślec o mnie co chcesztongue_outPPP
                                                    gdybyś nie miał rachitycznej klatki to nie biegałbys tyle na siłowniesmile
                                                    i temat uważam za zamkniętysmile))
                                                  • anula001 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 27.02.05, 01:01
                                                    jak znam Jumarro to temat nie jest zamknietysmile))))
                                                  • maraiss Ps.....:)))) 27.02.05, 01:02
                                                    i niech bedzie chłopczyku po twojemu ,ze jestem
                                                    gruuuuuba big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDD
      • coobad nowa nazwa vol 2 26.02.05, 00:59
        anula!

przemyśl, czy w godzinach 2200-0600 nie powinniśmy sie nazywać "seks według
        singli" hi hi hi wink))

ps. bardzo mi się opcja wariacji wczorajszych z nazwą podobała big_grinDD
        • anula001 Re: nowa nazwa vol 2 26.02.05, 01:01
          coobad, jesli chcesz siedziec w ww godzinach na forum to your welcomewink znaczy
          od 22 do tej 1 jestem w stanie zrozumiec, potem to sredniosmile
          postaraj sie, zrobie Cie moderatorem, to sobie pozmieniaszsmile
          • coobad Re: nowa nazwa vol 2 26.02.05, 01:03
            ja łasy na stanowiska nie jestem, ale dzięki big_grin

na odpowiedzialne funkcje również się nie nadaję...
            to żart taki był... big_grinDD

nazwa bardzo mi odpowiada, tym niemniej strasznie fajnie było, kiedy tak z
            nienacka zmieniłaś na "ściemę" big_grin ale co za dużo to niezdrowo.

ide spać. papatki! big_grinDD
            • anula001 Re: nowa nazwa vol 2 26.02.05, 01:07
              spontan rulezsmile
              papa
    • maraiss Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 19:21
      i tak żadne piersi nie przebiją silikonów Dodybig_grinDDDD
      które chyba zreszta prezentowała w ostatnim numerze magazynu dla
      Cieżko Kapujących Mężczyznsmile)))))))
      • jumar1 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 19:24
        Gdyby ta kobieta miała rzeczywiscie taki rozum jaki dla niej stracił Majdan..
        • maraiss Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 19:28
          jumar1 napisał:

> Gdyby ta kobieta miała rzeczywiscie taki rozum jaki dla niej stracił Majdan...

podobno ma... big_grinDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
          • jumar1 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 19:36
            Słyszałem opinie,że podczas jednej z operacji plastycznych chirurg omyłkowo
            zaszył Jej 2 mózgi....więc nie dziw sietongue_outPPP
            (156 na dwa...to nie wygląda juz imponującosmile)

Pzdr.
          • eevvaa Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 21:18

w takim Króliczku to dla pań nic - moze jest jakiś odpowiednik Króliczka...? smile

smile
            ewa
            Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć.
    • julia28 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 20:16
      no tak widać jakie faceci przeglądają gazety, nic dodać, nic ująć wink)))
      • zoskaanka Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 20:18
        zaraz, chwileczkę, nie bronię facetów, ale co to niby ma znaczyć???
        też kupuję czasem "P" i "H"smile
        • julia28 Re: Przeglądam nowego "Króliczka" i .... 26.02.05, 20:21
          smile)) nie wiem co jest w tym "Króliczku..." bo go nigdy nie przeglądałam, mogę
          się jedynie domyślać wink))...

pozdr
    • adrienna ile ważą melony? 26.02.05, 22:27
      a ile waży 80 C? sztuczne a ile ważą prawdziwe?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka