tamara_t 28.02.05, 00:08 Pierwsza zmiana poszła spac, druga jeszcze nie dotarła..Chyba czas się zwijać... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: Forum zasnęło... 28.02.05, 00:09 ehh, mnie caly dzien na forum nie bylo, wiec chyba posiedze i popilnuje,co??) Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Forum zasnęło... 28.02.05, 00:12 pilnuj pilnuj... plose pani a Zoska powiedziala ze sie nikogo nie boi! Odpowiedz Link
anula001 Re: Forum zasnęło... 28.02.05, 00:14 a kogo ma sie bac dziecko? i nie seplen tak) Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Forum zasnęło... 28.02.05, 00:10 ja robie na obu zmianach jednoczesnie Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Forum zasnęło... 28.02.05, 00:10 ja jestem wlasnie ogladalam te kiecki na ktore linka podalas... kuchnia fajne... ale nie dla mnie... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: no proszę :) 28.02.05, 00:12 nie robimy tez inne rzeczy w miedzyczasie... ja zmywam makijaz, serfuje i bede malowac paznokcie, potem sie pomodle i wroce... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: no proszę :) 28.02.05, 00:16 hmmmmm... za Papieza za Ciebie tez moge... jesli chodzi Ci o modlitwe... bo jak o paznokcie to smaruje bezbarwnym Odpowiedz Link
tamara_t Re: no proszę :) 28.02.05, 00:18 Pomódl się za papieża - ja sobie dam radę - ma nadzieję.. A chodziło mi o róznorodnośc rzeczy które jednocześnie robisz ;P Odpowiedz Link
zapalniczka Re: no proszę :) 28.02.05, 00:25 moze nie wszystko rownoczesnie ale tu zmyje sobie oko, cos tam poczytam w necie, lykne herbatki, lece do kuchni, pogadam z bratem, poczytam forum i skrobne cos, popisze na gg, look'ne czy mi ktos cos odpisal, wyciagne lakier i zaczne mazac, itp. wiele rzeczy robie w jednym momencie, moge np. zmywac naczynia, gotowac a do tego sie uczyc i pilnowac czy mi pralka juz wiruje... nie to co faceci... raz ogladalam z moim ex mecz i gadam do niego cos a on kiwie jak palant glowa... wiedzialam ze mnie nie slucha... to sobie pouzywalam, lecialy "ale dupek..." "kretyn z ciebie patrzysz jak lataja za ta skorzana szmata..." "widze jak mnie sluchasz chyba uszu nie myjesz"... a on po jakis kilku minutach zapytal "mowilas cos?"... Odpowiedz Link
tamara_t DOBRANOC 28.02.05, 00:19 Ja zmykam do łóżka - oczy mi się same zamykają... Dobranoc wszystkim Odpowiedz Link