zapalniczka Re: niecierpie... 14.03.05, 19:37 bo to glupie baby sa... tak mnie dzis naszlo, wchodzilysmy po schodach, kolega mowi "panie przodem" a taka jedna sie wydziera potem jak zostala pokrzywdzona ze chcial popatrzec na jej tylek... ja tlumacze ze tak powinno byc bo by cie zlapal gdybys spadla ze schodow, zachowal sie facet z oglada... a to ze popatrzyl to chyba nic takiego... jak taka wazna niech mu powie w twarz... i zaczela swoje wywody... jaka to ona jest przeciwniczka meskiego rodu bo facet to swinia itp. az mi slabo zrobilo... Odpowiedz Link
anula001 Re: niecierpie... 14.03.05, 19:39 eee, to nie byla feministka, tylko kobieta totalnie przeciwna mezczyznom - ta choroba nazywa sie mizoandryzm.. Odpowiedz Link
anula001 Re: niecierpie... 14.03.05, 19:44 myli kobitka pojecia i tyle. a jak nie wie na czym feminizm polega niech sie doksztalci.Powiesz jej to,co?? PLEASE Odpowiedz Link
zapalniczka Re: niecierpie... 14.03.05, 19:46 ona jest napedzana przez kosmiczna sile... ale ill try... Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: niecierpie... 14.03.05, 19:41 ja tez nie cierpie tych babochlopow cierpiacych na komplex swej niedoradnosci i zrzucajacych wine za swe niepowodzenia na facetow........... precz z babochlopkami!!! kobiety gora!! Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: niecierpie... 14.03.05, 19:47 to jak to.....ale mowia ze tak im cieplej)) Odpowiedz Link
zetkaf Re: niecierpie... 14.03.05, 19:53 > To nogi się goli? ) A co, zawsze palnikiem do metalu opalalas? To golenie bedzie jak delikatny dotyk czulego faceta Odpowiedz Link
ancia_m Re: niecierpie... 14.03.05, 19:57 Zetkaf skąd wiedziałeś o tym palniku? Dotyk czułego faceta mówisz, to już śmigam po brzytwę ) Odpowiedz Link
zetkaf Re: niecierpie... 14.03.05, 20:06 > Zetkaf skąd wiedziałeś o tym palniku? No wiesz, watek zaczal sie od zapalniczki patrzcie, patrzcie, faceta na odleglosc wyczuwa, wszyscy jakos jak sie podpisuje oryginalnie (ZetKa) to ze mnie babe robia, niczym w seksmisji... No nie robcie ze mnie pederasty Odpowiedz Link
ancia_m Re: niecierpie... 14.03.05, 20:11 Ach ta zapalniczka, przez nią sie wydało, że ja fanka opalanych nóżek ) Penwie, ze wyczuwam faceta! Taka zdolna jestem ) Odpowiedz Link
zapalniczka Re: niecierpie... 14.03.05, 20:12 co do seksmisji to mama przed chwila rzekla do mnie "sfiksowalas bos chlopa dawno nie miala"... Odpowiedz Link
zetkaf Re: niecierpie... 14.03.05, 20:14 > co do seksmisji to mama przed chwila rzekla do mnie "sfiksowalas bos chlopa > dawno nie miala"... No zeby ZDROOWY facet, W WIINDZIE, Z GOOLA BAABA nie mogl... Odpowiedz Link
zetkaf Re: niecierpie... 14.03.05, 19:52 "feministki" sa gorsze... "Bo w domu ma byc rownouprawnienie i basta, zadne tam baby do garow... kotku, kran cieknie, moglbyc cos z tym zrobic?" A poczytajcie o problmach Ikei, kobiety zaczeli sie domagac, zeby na isnstrukcjach skladania mebli (dodam, ze sam ledwo to do domu wnioslem, dwoch chlopa trza, nie jednej watlej kobitki - a wcale nie byla to szafa!) oprocz gostka w spodniach byla kobitka w spodnicy... glaby z Ikei powinni odpowiedziec, ze oni nie sa przebrzydlymi szowinistami, i nie kaza sie ubierac kobitkom w spodniczki, oni pozwalaja im sie ubierac w spodnie - no co, rownouprawnienie, NIEEE??? Odpowiedz Link
tygrysio_misio Re: niecierpie... 14.03.05, 19:56 racja...nigdy tak na to nie patrzylam Odpowiedz Link