zetkaf 16.03.05, 18:57 HUURRRRRRAAAA! Wiosna przyszla!!! Cieplutko sie zrobilo, sniezysko sie stopilo, i wszystko sie zazielenilo, jak sie wszedzie piknie zrobilo! Hmmm... to chyba czas na wiosenne zauroczenie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: WIOSNA!!!!!!! 16.03.05, 19:00 ale ile teraz wszedzie wody ledwo mozna isc chodnikiem hmmm cziba tak Odpowiedz Link
anisua Re: WIOSNA!!!!!!! 16.03.05, 19:18 trzeba tylko jeszcze znależć obiekt do tych westchnięć))) i wreszcie można się rozebrać... żeby tylko jeszcze słońce bardziej świeciło... Odpowiedz Link
konrado80 Re: WIOSNA!!!!!!! 16.03.05, 19:20 anisua napisała: > trzeba tylko jeszcze znależć obiekt do tych westchnięć))) jestem > i wreszcie można się rozebrać... a wtedy... ) > żeby tylko jeszcze słońce bardziej świeciło... jeszcze bedziesz miala dosc PP Odpowiedz Link
anisua Re: WIOSNA!!!!!!! 16.03.05, 19:35 widzę,że na Ciebie zawsze można liczyć.. chętny do pomocy jak zawsze)))))))))))))))) Odpowiedz Link
zetkaf Re: WIOSNA!!!!!!! 16.03.05, 19:25 > ale ile teraz wszedzie wody U nas lepiej, conajwyzej ulice miejscami lekko blyszcza... ech, ale niektorzy sa przyziemni Odpowiedz Link
monikson Po czym poznajemy wiosnę? :))) 16.03.05, 19:29 Pamiętam, jak bylam mniej więcej w I klasie podstawówki i pani zabrała nas na spacer coby poszukac pierwszych oznak wiosny... Razem z przyjaciółką wypisywałyśmy wtedy na murach wywrotowe hasła: "wiosnę poznajemy po rozpiętych ubraniach" ))) Do dzisiaj jestem wierna tej regule... I mam ogromną ochotę dać się komuś zauroczyć tej wiosny.... ogrooomną))) Odpowiedz Link
konrado80 Re: Po czym poznajemy wiosnę? :))) 16.03.05, 19:32 monikson napisała: > Pamiętam, jak bylam mniej więcej w I klasie podstawówki i pani zabrała nas na > spacer coby poszukac pierwszych oznak wiosny... Razem z przyjaciółką > wypisywałyśmy wtedy na murach wywrotowe hasła: "wiosnę poznajemy po rozpiętych > ubraniach" ))) > Do dzisiaj jestem wierna tej regule... to cos jak ja, bo tez chodze w rozpietej kurtce )) > > I mam ogromną ochotę dać się komuś zauroczyć tej wiosny.... ogrooomną))) hmmm... Odpowiedz Link
anula001 Potwierdzam -widac wiosenke:) 16.03.05, 19:46 cieplo jest, sniegu nie ma, mam nowa fryzure i kolor inne zabiegi kosmetyczno-urodowe tez czynie, a coP Odpowiedz Link
monikson Re: Potwierdzam -widac wiosenke:) 16.03.05, 19:47 > mam nowa fryzure i kolor Noo? Opowiadaj!! Odpowiedz Link
anisua Re: Potwierdzam -widac wiosenke:) 16.03.05, 19:53 wiedziałam,ze temat zdjęcia zaraz wypłynie..;DDDDDDDDD Odpowiedz Link
konrado80 Re: Potwierdzam -widac wiosenke:) 16.03.05, 23:04 gdyby mieszkala w Wawie to nie bylo by mowy o zdjeciu bo spotkalbym sie z nia w realu i wtedy na zywo bym zobaczyl jej nowa fryzure a tak musze polegac tylko na fotce Odpowiedz Link
anula001 Re: Potwierdzam -widac wiosenke:) 16.03.05, 23:05 ojoj, ale przezyjesz ten fakt ze nie jestem z warszawy,co?? Odpowiedz Link
konrado80 Re: Potwierdzam -widac wiosenke:) 16.03.05, 23:13 bedzie ciezko, a nawet bardzo Odpowiedz Link
jerry_1 Re: Potwierdzam -widac wiosenke:) 16.03.05, 19:54 > zdjecie niech posle ) jestem za Odpowiedz Link
anula001 Re: Potwierdzam -widac wiosenke:) 16.03.05, 19:56 matko, Konrad masz moje zdjecie, czy Ty albym o mnie robisz? Odpowiedz Link
anula001 Re: Potwierdzam -widac wiosenke:) 16.03.05, 19:55 hihi, no kolor to jak zawsze czyli blond, tylko odcien sie troche rozni a fryzura niby zwykle sciecie, mnie sie wydaje ze takie jak 2 miesiace temu, ale ludzie mowia ze jakos inaczej, i w ogole, w ciagu paru dni wiele komplementow uslyszalam Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Potwierdzam -widac wiosenke:) 16.03.05, 19:54 oj Anula, nie musisz sie az tak starac specjalnie dla mnie Odpowiedz Link
anula001 Re: Potwierdzam -widac wiosenke:) 16.03.05, 19:56 no wiesz, my staruszki musimy szczegolnie dbac o wyglad, prawda ball?PP Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Potwierdzam -widac wiosenke:) 16.03.05, 21:11 itam, ja mimo wieku jestem naturalnie piekny Odpowiedz Link
anula001 Re: Potwierdzam -widac wiosenke:) 16.03.05, 21:16 ja tyz z natury pikna jestem, ale se troche czasem koloru musze zarzucic hahaa Odpowiedz Link
ballbreaker Re: Potwierdzam -widac wiosenke:) 16.03.05, 21:19 aaa, to ja mam tak samo z trzezwoscia - tez z natury trzezwy jestem, ale czasem se kaca musze wyleczyc Odpowiedz Link
monikson Re: Potwierdzam -widac wiosenke:) 16.03.05, 21:41 > aaa, to ja mam tak samo z trzezwoscia - tez z natury trzezwy jestem, ale czasem > se kaca musze wyleczyc DDDD Ball, jakaż wielka mądrość życiowa przez Ciebie przemawia)) Oczywiście, tradycyjnie się posiurałam ze śmiechu Odpowiedz Link
mr_maks Re: WIOSNA!!!!!!! 24.03.05, 19:25 Przyszła na 100%, bo na drodze ode mnie do Łodzi stoi się osiem razy, bo panowie ubrani na pomarańczono łatają dziury A poza tym myłem wczoraj własnoręcznie samochód i dziś widać na min tylko kurz ))) zero błota )))) ps.i ani razu nie musiałem spryskiwać szyb PP Odpowiedz Link
anula001 Re: WIOSNA!!!!!!! 24.03.05, 19:26 a wiec HIP HIP HUUUUURAAAAA)) u nas tez cieplo, milo, porzadki dzis w garderobie poczynialam) Odpowiedz Link
mr_maks Re: WIOSNA!!!!!!! 24.03.05, 19:28 a ja uzupelnialem garderobe i pustki w zoladku teraz cierpie troche w zwiazku z ta druga sprawa ps.tylko slonca nie mialem. a u Ciebie? Odpowiedz Link
anula001 Re: WIOSNA!!!!!!! 24.03.05, 19:42 u mnie slonce jest, znaczy sie bylo, bo teraz na niebie gosci ksiezyc druga sprawa sie uda - zobaczysz - trzymam kciuki Odpowiedz Link
beate1 Re: WIOSNA!!!!!!! 24.03.05, 19:32 przyszła. +23 stopnie, słońce calutki dzień i podmuchy ciepłego wiatru nie pozostawiają złudzeń ludzie -zamiast czym prędzej biec gdzieś pdo zamknietego pomieszczenia - wędrują sobie i łapią promienie ślicznie jest Odpowiedz Link
mr_maks Re: WIOSNA!!!!!!! 24.03.05, 19:34 w jakim rejonie mieszkasz, ze slonce mialas? Odpowiedz Link
zoskaanka Re: WIOSNA!!!!!!! 24.03.05, 19:37 zetkaf napisał: > HUURRRRRRAAAA! Wiosna przyszla!!! > Cieplutko sie zrobilo, sniezysko sie stopilo, > i wszystko sie zazielenilo, jak sie wszedzie piknie zrobilo! > > Hmmm... to chyba czas na wiosenne zauroczenie? zielona to ciągle jest tylko glazura w mojej łazience, ale resztę potwierdzam nareszcie powietrze inaczej pachnie Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: WIOSNA!!!!!!! 24.03.05, 22:22 Nieeee,to czas najwyższy na pisanie pracy licencjackiej,kucie,zrzucanie zimowych kilosów!!!!! A na zakochiwanie może znajdę czas w lato... Odpowiedz Link