anula001 17.03.05, 19:20 tanczyc, krzyczec, szalec, dbac itd. nadmiar energii oddam, jesli ktos ma zly humor, to kawal swojego dobrego nastroju tez moge na niego przelac. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapalniczka Re: Chce mi sie 17.03.05, 19:25 a ja mam temeraturke i jestem very happy bo jutro siedze po godzinach... caly weekend sprzatania, latania i wozenia sie a w nastepnym tygodniu tez sporo do roboty... kurde nie moge sie rozlozyc, ja nigdy nie choruje... ale psychicznie jest festttt gooooood Odpowiedz Link
eevvaa Re: Chce mi sie 17.03.05, 19:33 Nareszcie wiosna i nic więcej do szczęścia nie potrzeba Serdecznie pozdrawiam ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link
monikson Re: Chce mi sie 17.03.05, 19:32 Ja dzisiaj cały dzionek mialam podejrzanie dobry humor. I wbrew regule nie skończyło się płaczem (jak na razie... ) Ale fizycznie nie mam siły za grosz, ciągle choruję... A sparing z materacem też mi dobrze nie zrobił.. Ogólnie jest git! Odpowiedz Link
anula001 Re: Chce mi sie 17.03.05, 19:34 no i tak trzymac, najwazniejsze ze ogolnie jest cool a sparing z materacem moze i meczacy, ale wygralas, a dwa ze wyspisz sie dzis w krolewskim stylu) Odpowiedz Link
aniutek11 Re: Chce mi sie 17.03.05, 19:35 Mnie też dzisiaj od rana humorek dopisuje, może faktycznie już wiosna ) Odpowiedz Link
thomix Re: Chce mi sie 17.03.05, 21:33 Ja mam w zasadzie zawsze doby humor. Kurde, jaka ja mam prostą konstrukcję… )) Odpowiedz Link
anula001 Re: Chce mi sie 17.03.05, 21:34 prosta konstrukcja nie jest zla, i pozwala zaoszczedzic wielu klopotow Odpowiedz Link
ancia_m Re: Chce mi sie 17.03.05, 22:17 Anulko, to ja poproszę, bo mi akumulatorki siadły... Odpowiedz Link
anula001 Re: Chce mi sie 17.03.05, 22:18 ROBI SIE))))))))))))) uwaga - leje))))))))))))) Odpowiedz Link
ancia_m Re: Chce mi sie 17.03.05, 22:22 Wow, ale sie czuje supcio, nie wiem co sie dzieje, ale bym cos rozwaliła Nie wiecie na czym/kim mogę się wyładować? Ide potancowac Dzięki Anulko ) Odpowiedz Link
ancia_m Re: Chce mi sie 17.03.05, 22:25 Ale to już chyba na jutro odłoże Idę się jakoś zrelaksować, bom napięta troszke i przemęczona. Wanna pełana piany i muzyczka będą pierwsze, jak się dowlokę oczywiście... Odpowiedz Link