niezwyklakobieta 02.04.05, 17:19 slyszeliście co maja zrobić wszyscy dla Papieża ja wybieram sie pod kosciół aby w tym uczestniczyć Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
putativus Re: jutro o 12.oo 02.04.05, 17:22 Co mają a zrobic?? Ja nigdzie nie pojde... Moge zapalic swieczkę w oknie i pomodlic się "z secra" a nie wyrecytowac regułki modlitewne, które czasem niewiele mają wspolnego z tym o czym chciałabym pogadać z Bogiem... Takie mam zdanie!!! Odpowiedz Link
eevvaa Re: ale o co chodzi??? 02.04.05, 17:26 Oczywiście, że nie ma potrzeby nigdzie iść - najbliżej Papieża można być tylko myślami - trzeba przesyłać mu myśli pełne miłości. ewa Życie jest piękne -tylko trzeba to jeszcze zauważyć. Odpowiedz Link
niezwyklakobieta Re: ale o co chodzi??? 02.04.05, 17:31 sluchaj ja sie tylko zapytalam wiec nie mam ochoty sluchac jak ktos na mnie krzyczy krzykow to ja mam nadzijaj dosc ok Odpowiedz Link
konrado80 Re: ale o co chodzi??? 02.04.05, 17:35 ale przeciez nikt nie krzyczal zapytalismy sie co takiego bedzie jutro o 12??? i liczylem ze powiesz mi Odpowiedz Link
niezwyklakobieta Re: ale o co chodzi??? 02.04.05, 17:37 to nie bylo do Ciebie Konrad ok uslyszałam w teleekspresie ze jutro o 12 kazdy gdzie kolwiek bedzie ma chwycic kogos obok za rece to ma byc krąg życie czy jakos tak nawal to i zapytalm czy ktos w tym uczestniczy i moze powinnam zapytac czy ktoś o tym słyszał czy ja coś źle zrozumiałam Odpowiedz Link
konrado80 Re: ale o co chodzi??? 02.04.05, 17:39 ja nie slyszalem bo mialem zajecie, w koncu w pracy jestem dlatego zapytalem, a o 12 bede pewnie na uczelni wiec nie wiem co i jak bedzie Odpowiedz Link
anisua Re: ale o co chodzi??? 02.04.05, 17:35 dzieciaczki drogie...) nie denerwujcie się, czasem po prostu zle sie rozumiemy.... ja wolę w domu, jakoś wydaje mi sie to bardziej szczere i od serca.... Odpowiedz Link
putativus Re: jutro o 12.oo 02.04.05, 17:43 Nikt nie krzyczał! Jeżeli ktos chche tworzyc krąg z ludzi polączonych za rączki, to Ok Ale jakoś wydaje mi się to sztucznie wymuszone;-/ czy tylko mnie się tak wydaje...?? P.S. Nie lubię ostentacyjności... Odpowiedz Link
niezwyklakobieta Re: jutro o 12.oo 02.04.05, 17:48 przepraszam moze źle to odebralam moje nerwy sa dzis zbyt mocno zszarpane i moze dla tego źle Cie ocenilam przepraszam Odpowiedz Link
putativus Re: jutro o 12.oo 02.04.05, 17:55 Nie przepraszaj mnie ,bo nie masz za co...) Odpowiedz Link