ancia_m Re: kto? 06.04.05, 12:07 ja, ja, ja bardzo chętnie zrobie sobię przerwę w pracy ) Odpowiedz Link
zapalniczka Re: kto? 06.04.05, 12:10 na jaka ma Pani ochote? ja siedze w domu z obolalym gardziolkiem... Odpowiedz Link
ancia_m Re: kto? 06.04.05, 12:11 Może na jakąś latte? A cóż to znowu się przeziębiłaś czy nie doleczyłaś się? Odpowiedz Link
zapalniczka Re: kto? 06.04.05, 12:14 sie robi... slodzisz? ja tam nie choruje tak jakos od piatku mnie trzymie... ale nie bedziemy przeciez gadac o chorobach jak starsze damy... jak tam sprawy sercowe? Odpowiedz Link
ancia_m Re: kto? 06.04.05, 12:17 Nie, nic nie słodze odkąd pamiętam Hmmmm, a sprawy sercowe, jakby to powiedzieć, tak bardzo nie wiosennie jeszcze A jak u Pani? Odpowiedz Link
zapalniczka Re: kto? 06.04.05, 12:22 ahhh faux pa... Pani wybaczy takie pytanie i to publicznie i w takiej materii... honor jednak nie pozwala mi nie odpowiedziec... serce moje wzbrania sie przed miloscia jakiegokolwiek mezczyzny... to rod zuchwalcow... ;P krotkowmowiac - wielkie nic sie dzieje... kto sie jeszcze sie napije z nami? Odpowiedz Link
jeanne_n Re: kto? 06.04.05, 12:23 no, ja bym się też chętnie napiła, ale nie chcę przeszkadzać w konwersacji w razie czego mam jeszcze pół butli wody niegazowanej... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: kto? 06.04.05, 12:24 alez zapraszamy... juz wyciagam porcelanowa filizanke jak zdrowie o piekna? Odpowiedz Link
jeanne_n Re: kto? 06.04.05, 12:26 a, dziękuję - na zdrowie póki co nie narzekam ) a kawę z mleczkiem, jeśli można... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: kto? 06.04.05, 12:31 ja tez musze zrzucic spyrke... troche sie tego uzbieralo ale jakos nie umie sie wziasc... masz jakies metody wyprobowane co do jadlospisu? Odpowiedz Link
ancia_m Re: kto? 06.04.05, 12:37 I ja też muszę, na razie za sporty się wzięłam, bo jeść to dużo nie jem, ale mam taki dziwny organizm Odpowiedz Link
jeanne_n Re: kto? 06.04.05, 12:41 tja - zapycham się wodą, ale mój żołądek na dłuższą metę nie daje się tym oszukać, więc robię różne inne sztuczki najogólniej - dużo warzyw i zrezygnowałam z chleba (( Odpowiedz Link
ancia_m Re: kto? 06.04.05, 12:30 No, bez takich nam tu! Ty przeszkadzasz? Absolutnie! ) Poza tym ja się nie mogę udzielać tak jak bym chciała, bo boss czuwa Odpowiedz Link
jeanne_n Re: kto? 06.04.05, 12:31 bardzo mnie to cieszy zwłaszcza, że od rana szukam jakiegoś pretekstu, zeby tylko się nie przepracowywać - i na razie świetnie mi idzie ) dobrze, że nie pracuję na prowizji Odpowiedz Link
ancia_m Re: kto? 06.04.05, 12:36 To jak widzisz znalazłaś odpowiednie towarzystwo, żeby się nie przemęczać ) Odpowiedz Link
jeanne_n Re: kto? 06.04.05, 12:44 nie jestem pewna, jak by się do tego ustosunkował mój szef, ale co tam póki co spędza czas w palarni zresztą - na szczęście rytm pracy ustalam sobie sama (czytaj: na razie się obijam, a potem będę zap... z obłędem w oczach) Odpowiedz Link
zlosnik5 Re: kto? 06.04.05, 13:41 została moze jeszcze kropla kawy dla spragnionego i samotnego wedrowca Odpowiedz Link
zlosnik5 Re: kto? 06.04.05, 18:26 dzieki,była pyszna<a ja pasuda oprożniłam cały dzbanek i nawet nie podziękowałam> Odpowiedz Link