ancia_m 18.04.05, 22:52 zamykam forum, bo nic nie zrobię rozmawiajcie sobie miło, śpijcie słodko i wogle, bawcie się dobrze Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: Do pracy rodacy ;) 18.04.05, 22:55 ja zamknalam, zabralam sie do pracy a teraz mam 5 min przerwy Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Do pracy rodacy ;) 18.04.05, 22:57 miłej pracy w takim razie i pamiętaj, że przerwy są bardzo wskazane - żeby mózg się nie przeciążył ) Odpowiedz Link
ancia_m Re: Do pracy rodacy ;) 18.04.05, 23:01 Taaaa, przerwa to miła rzecz Anula miłej przerwy, mnie dziś już chyba nie dana będzie, ale damy radę Odpowiedz Link
zapalniczka tez ide lozeczkowac... 18.04.05, 23:07 wszystkim dobrej nocy z motylkami... Odpowiedz Link
bezecnymen Re: tez ide lozeczkowac... 19.04.05, 06:54 nooooooo przyśnił mi się motylek...taki nieco przyduży i z okropnym aparatem gębowym, dzięki za spęłniające się życzenia zapalniczko Odpowiedz Link
zapalniczka Re: tez ide lozeczkowac... 19.04.05, 11:41 serio... bo ja wszystkim zycze motylkow (takze tych w brzuchu )jestem ich wielka fanka... mi sie snilo ze bylam na basenie i bylam w ciazy... probowalam gdzies schowac ten brzuch bo mial nikt nie wiedziec ale nie mialam jak bo bylam prawie rozebrana... pozniej gonil mnie jakis facet celem zabicia mojego dziecka... jak sie przebudzilam to dziekowalam ze to tylko sen...koszmarne i skad sie to bierze? Odpowiedz Link