k_madame 23.04.05, 18:31 jak pewnie zauważycie,pojawiła się nowa duszyczka na forum...chciałam się ładnie przywitaćkraków pozdrawia to jakże zacne forum Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
thomix Re: witam wszystkich;) 23.04.05, 18:36 Witamy, witamy goraco to już następna osoba z Krakowa - aż pójde po atlas i sprawdze gdzie to leży)) odchodze zaintrygowany Odpowiedz Link
anula001 Re: witam wszystkich;) 23.04.05, 18:37 witamy haha, thomix a wiesz gdzie jest torun? haha Odpowiedz Link
anisua Re: witam wszystkich;) 23.04.05, 18:42 witam ziomalke) wreszcie ktoś z Krakowa...bo Warszawa opanowala to forum...... Odpowiedz Link
k_madame Kraków rulez... 23.04.05, 18:45 hi hi...no to teraz jest nas już o jedną krakowiankę więcej Odpowiedz Link
anula001 Re: witam wszystkich;) 23.04.05, 18:46 oh, Twoja pani od geografii musiala byc z Ciebie dumna) hihih Odpowiedz Link
thomix Re: witam wszystkich;) 23.04.05, 18:48 zawsze była dumna - w podstawówce 4 lata z rzędu robiłem olimpade geograficzą ale tam jakies takie odwzorowania Kirhoffa dla świata były, tudzież przyroda krajów śródziemnomorskich - i nigdzie nic o Krakowie)) Odpowiedz Link
anula001 Re: witam wszystkich;) 23.04.05, 18:55 hoho, od razu na szerokie wody wyplynales)) tylko pogratulowac...ze Cie pani zmotywowala) Odpowiedz Link
thomix Re: witam wszystkich;) 23.04.05, 18:59 bo ta pani to był postrach szkoły Kiedy więc w 5 klasie zaczęła się geografia to my już znaliśmy te legendy... To że poszedłem na kółko geograficzne i potem na olimpiade to była taka moja "ucieczka do przodu")) Od tamtej pory zawsze biorę byka za rogi zresztą, po jakims czasie okazało sie że to niezwykle miła i sympatyczna osoba jest, jak się ja lepiej pozna. I swoje pasje miała... Odpowiedz Link
k_madame Re: witam wszystkich;) 23.04.05, 18:42 dzięki serdecznekraków to taka całkiem duża kropka na dole mapy,tak ze 3 cm w góre od gór zwanych powszechnie Tatrami - zaznaczam że kropki tej należy szukać na dole mapy Polski (np w atlesie szkolnym PWN , strona 33) czy jesteś teraz mniej zaintrygowany?? Odpowiedz Link
anisua Re: witam wszystkich;) 23.04.05, 18:43 O MAMO to jeszcze nie wiesz????????????????????? nie sprawdzałes???????????? <chlip, chlip> Odpowiedz Link
thomix Re: witam wszystkich;) 23.04.05, 18:45 Ach! z myslą o Tobie sprawdzałem pociągi - ale na rozkładach PKP nie ma mapek)) sprawdź sama Odpowiedz Link
anisua Re: witam wszystkich;) 23.04.05, 18:50 thomix napisał: > Ach! z myslą o Tobie sprawdzałem pociągi - ale na rozkładach PKP nie ma mapek;- > ))) sprawdź sama kurcze nie wiem czy to do mnie czy do madam))))))))))))))) Odpowiedz Link
thomix Re: witam wszystkich;) 23.04.05, 18:51 a kto mnie chciał zaadoptować wczoraj?)) Odpowiedz Link
anisua Re: witam wszystkich;) 23.04.05, 18:53 thomix napisał: > a kto mnie chciał zaadoptować wczoraj?)) ja coś takiego napisałam??????????;PPPPPPPPPPP ee zdawało Ci się;DDDD aa rzeczywiście...klona chciałam...) Odpowiedz Link
anisua Re: witam wszystkich;) 23.04.05, 19:09 thomix napisał: > to sobie znadinterpretowałem)) nie powiem nie i nie powiem tak...)) Odpowiedz Link
thomix Re: witam wszystkich;) 23.04.05, 19:13 nadzieja z powrotem zaczyna krążyć w moim układzie emocjonalnym... ciśnienie radości rośnie, puls ciekawości przyspiesza)) Odpowiedz Link
anisua Re: witam wszystkich;) 23.04.05, 19:18 thomix napisał: > nadzieja z powrotem zaczyna krążyć w moim układzie emocjonalnym... ciśnienie > radości rośnie, puls ciekawości przyspiesza)) hahaha uważaj to grozi zawałem....... albo udarem......... ale słuzba zdrowia czuwa;DDDDD a o nadziei wiesz co się mówi...) Odpowiedz Link
thomix Re: witam wszystkich;) 23.04.05, 19:22 anisua napisała: > ale słuzba zdrowia czuwa;DDDDD > a o nadziei wiesz co się mówi...) że umiera ostatnia)))) i tego będę sie trzymał Odpowiedz Link
anisua Re: witam wszystkich;) 23.04.05, 19:33 thomix napisał: > że umiera ostatnia)))) i tego będę sie trzymał hahahaha nie dośc ,że ....mądrze mówisz, gotujesz..zupę pomidorową to jeszcze .. łatwo nie poddajesz się) trzymaj się tego, trzymaj... Odpowiedz Link
thomix Re: witam wszystkich;) 24.04.05, 13:13 anisua napisała: > thomix napisał: > > że umiera ostatnia)))) i tego będę sie trzymał > > hahahaha > nie dośc ,że ....mądrze mówisz, gotujesz..zupę pomidorową to jeszcze .. > łatwo nie poddajesz się) > A bo u mnie łączy się upór don Kichota z wrażliwością Wertera Odpowiedz Link
beate1 Re: witam wszystkich;) 24.04.05, 13:16 Tylko żeby nie skończyło się jak u Wertera Odpowiedz Link
thomix Re: witam wszystkich;) 24.04.05, 13:32 no tak, z powodu byle dziury w skarpetce mogę popelnić samobójstwo zabijając się o wiatrak)) Odpowiedz Link
anisua Re: witam wszystkich;) 24.04.05, 14:54 thomix napisał: A bo u mnie łączy się upór don Kichota z wrażliwością Wertera ładna mieszanka uparty, nieszczęśliwy Werter;)) a uparta to ja też jestem....jak osioł) Odpowiedz Link
thomix Re: witam wszystkich;) 24.04.05, 15:01 wcale nie nieszczęsliwy, a już na pewno nie uparty w swojej nieszczęśliwości)) a w czym np przejawia sie ten Twój upór? Odpowiedz Link
anisua Re: witam wszystkich;) 24.04.05, 15:16 thomix napisał: > a w czym np przejawia sie ten Twój upór? czasem w drobnostkach i rzeczach ważnych..... wtedy gdy wiem,że coś będzie dobre ale więcej nie powiem, bo to nieciekawa wada... lepiej się nie przyznawać publicznie))) Odpowiedz Link
thomix Re: witam wszystkich;) 24.04.05, 15:28 > > czasem w drobnostkach i rzeczach ważnych..... > wtedy gdy wiem,że coś będzie dobre Anisua, jeśli wiesz że coś będzie dobre, to upór jest pozytywną cechą, wierz mi gorzej, gdybyś nie miała tej pewności a ciągnęła daną sprawę tylko dlatego że nie lubisz przegrywać w ogóle upór powszechnie ma znaczenie pejoratywne Odpowiedz Link
anisua Re: witam wszystkich;) 24.04.05, 15:32 wiem ,że pozytywna widzę po efektach .... a przegrywać nikt nie lubi, ale przyznać do błędu się potrafię... Odpowiedz Link
thomix Re: witam wszystkich;) 24.04.05, 16:17 > > a przegrywać nikt nie lubi, ale przyznać do błędu się potrafię... to rzadka cecha... Odpowiedz Link
anisua Re: witam wszystkich;) 25.04.05, 13:05 thomix napisał: > > a przegrywać nikt nie lubi, ale przyznać do błędu się potrafię... > > to rzadka cecha... sprostowanie tak mi się przynajmniej wydaje....;DD Odpowiedz Link
thomix Re: witam wszystkich;) 25.04.05, 16:29 najważniejsze to dobre samopoczucie i silna wiara we własne mozliwości Odpowiedz Link
bezecnymen Re: witam wszystkich;) 25.04.05, 07:14 pożyczysz atlas thomix?? ja też chcę wiedzieć gdzie leży madame Odpowiedz Link
monikson Re: witam wszystkich;) 23.04.05, 18:48 Witaj duszyczko )) Na powitanie mogę podzielić się gorącą czekoladą... Odpowiedz Link
k_madame Re: witam wszystkich;) 25.04.05, 00:14 przepraszam ze dopiero dzis sie odzywam ale mialam ciezki weekend dzieki za tak mile powitanie Odpowiedz Link
zapalniczka Re: witam wszystkich;) 23.04.05, 18:55 hi kiedys mieszkalam w krakowie hello Odpowiedz Link
k_madame Re: witam wszystkich;) 25.04.05, 00:15 no to pozdrawiam z Twoich starych kontów Odpowiedz Link
konrado80 Re: witam wszystkich;) 23.04.05, 20:33 witam i o zdrowie pytam ) a tak sie zastanawialem czy wpuscic ale widze ze niepotrzebnie ) Odpowiedz Link
k_madame Re: witam wszystkich;) 25.04.05, 00:18 konrado80 napisał: > witam i o zdrowie pytam ) zdrowie już dopisuje choć dziś było ciężko...wiesz,weekend (dzięki bogu i farmaceutom za alkaseltzer) > > a tak sie zastanawialem czy wpuscic > ale widze ze niepotrzebnie ) hmm...czemu niepotrzebnie??czyżbyś miał jakieś watpliwości które zostały jakoś rozwiane?? Odpowiedz Link
konrado80 Re: witam wszystkich;) 25.04.05, 00:25 to sie ciesze ze juz jest ok ano rozwiane tym ze zaraz po przyjeciu zaczelas pisac na forum Odpowiedz Link
k_madame Re: witam wszystkich;) 25.04.05, 00:39 konrado80 napisał: > to sie ciesze ze juz jest ok > > ano rozwiane tym ze zaraz po przyjeciu zaczelas pisac na forum no takie jest chyba założenie prawda??wchodzi się po to , żeby pisać ja wogóle lubię pisać a jeszcze bardziej lubię rozmawiać...szkoda tylko że z sąsiadem częściej rozmawiam na GG niż na żywca,np na klatce lub przy smietniku nie uważasz że to lekka paranoja?? Odpowiedz Link
konrado80 Re: witam wszystkich;) 25.04.05, 22:03 k_madame napisała: > no takie jest chyba założenie prawda??wchodzi się po to , żeby pisać zeby kazdy tak uwazal to bylby tutaj tlum > ja wogóle lubię pisać a jeszcze bardziej lubię rozmawiać...szkoda tylko że z > sąsiadem częściej rozmawiam na GG niż na żywca,np na klatce lub przy > smietniku nie uważasz że to lekka paranoja?? to faktycznie juz przesada rozumiem ze mieszka daleko, ale w tym samym bloku, klatce Odpowiedz Link
k_madame Re: witam wszystkich;) 25.04.05, 23:41 sąsiad mieszka naprzeciwko mie jakieś 3 metry od moich drzwi... a tak wogóle to mieszkam w kamienicy Odpowiedz Link
losiek75 Re: witam wszystkich;) 24.04.05, 15:27 Hej! baw sie dobrze na forum!!! Warszawa pozdrawia Krakow Odpowiedz Link
k_madame Re: witam wszystkich;) 25.04.05, 00:19 dzięki serdeczne...pozrowienia od smoka wawelskiego i gołebi ode mnie oczywiście też Odpowiedz Link
losiek75 Re: witam wszystkich;) 25.04.05, 19:54 No to ja przesylam usmiech od Syrenki i oczko od Baziliszka Odpowiedz Link
k_madame Re: witam wszystkich;) 25.04.05, 20:04 losiek75 napisał: > No to ja przesylam usmiech od Syrenki > i oczko od Baziliszka booosko Odpowiedz Link