wiosenna67 24.04.05, 16:31 klasyczna singielka, samotna mama z pomorza wam przybyła Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wiosenna67 Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 17:05 eeeee- bez takich wiosenna jestem Odpowiedz Link
thomix Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 16:43 o rany! to już bycie singlem staje sie klasyczne)) witamy, witamy! Odpowiedz Link
qula Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 17:07 witam! co to znaczy klasyczny singiel? czy odwolujący sie w swoich postawach, zachowaniach i wygladzie do kultury antycznej, nawiązujący do szczytnych osiągnieć epok odrodzenia i oswiecenia? a moze w rozumieniu statystycznym: klasyczny = przecietny absolutnie bez pejoratywnego znaczenia tego slowa? a moze klasyczny jako tradycyjny, tylko co jest dla singla tradycja????? ))))) ps. sorry, ale nie moglam sie powstrzymac od tego strumienia swiadomosci, umysl od wielu weekendow nie nawykly do bezczynnosci figle plata bezlitosnie Odpowiedz Link
anisua Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 17:12 qula napisała: > witam! > > co to znaczy klasyczny singiel? czy odwolujący sie w swoich postawach, > zachowaniach i wygladzie do kultury antycznej, nawiązujący do szczytnych > osiągnieć epok odrodzenia i oswiecenia? a moze w rozumieniu statystycznym: > klasyczny = przecietny absolutnie bez pejoratywnego znaczenia tego slowa? a moz > e > klasyczny jako tradycyjny, tylko co jest dla singla tradycja????? > ))))) > ps. sorry, ale nie moglam sie powstrzymac od tego strumienia swiadomosci, umysl > od wielu weekendow nie nawykly do bezczynnosci figle plata bezlitosnie miałam powitać wiosenną, ale zabrakło mi słów.... ale masz kobietko gadane....) Odpowiedz Link
wiosenna67 Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 17:16 ojaaa no klasyczny singiel to znaczy .... no singiel no ))) Odpowiedz Link
qula Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 17:17 tylko czasami, gdy od poltora dnia nie robie nic innego niz zmywanie, pranie, mycie lazienki, wymienianie paska od zegarka, karmienie kaczek starym chlebem, itp. a nie pracuje zawodowo (ale sie ciesze!!!!) umysl sie buntuje przed lenistwem i najdrobniejsze zdarzenie moze spowodowac takie skutki obiecuje od poniedzialku wrocic do normy choc bez jakiegos szczegolnego entuzjazmu Odpowiedz Link
anisua Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 17:19 qula napisała: > tylko czasami, gdy od poltora dnia nie robie nic innego niz zmywanie, pranie, > mycie lazienki, wymienianie paska od zegarka, karmienie kaczek starym chlebem, > itp. a nie pracuje zawodowo (ale sie ciesze!!!!) > umysl sie buntuje przed lenistwem i najdrobniejsze zdarzenie moze spowodowac > takie skutki > obiecuje od poniedzialku wrocic do normy choc bez jakiegos szczegolnego > entuzjazmu ale to nie była nagana!!!!!!!!!!!! tylko podziw dla tak pięknego wyrażania myśli) Odpowiedz Link
qula Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 17:22 wiem i dziekuje )) ale niestety ostatnio praca tak mnie wypiera (to od czasownika prac - czyszczyc z brudu za pomoca wody lub srodkow chemicznych) ze wieczorem w zasadzie nic ciekawego do glowy mi nie przychodzi - no moze oprocz tego co, jak i dlaczego na przedwczoraj trzeba zrobic dnia nastepnego w pracy Odpowiedz Link
thomix Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 18:35 a ja myslę, że zwrot "klasyczny" to tak trochę na wyrost - pewnie chodziło że taki zwyczajny* Bo nie uważam że można określać jako klasyczny (lub jakikolwiek inny) abstrahując od punktu odniesienia - czyli od innych singli. *zwyczajny nie znaczy banalny lub pospolity (vulgaris) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 18:45 qula napisała: > witam! > > co to znaczy klasyczny singiel? czy odwolujący sie w swoich postawach, > zachowaniach i wygladzie do kultury antycznej, nawiązujący do szczytnych > osiągnieć epok odrodzenia i oswiecenia? a moze w rozumieniu statystycznym: > klasyczny = przecietny absolutnie bez pejoratywnego znaczenia tego slowa? a moz > e > klasyczny jako tradycyjny, tylko co jest dla singla tradycja????? > ))))) > ps. sorry, ale nie moglam sie powstrzymac od tego strumienia swiadomosci, umysl > od wielu weekendow nie nawykly do bezczynnosci figle plata bezlitosnie Agnieszka, weź rzuć ten przybytek finansowy, w którym tak dzielnie zestwiasz te cyferki, bo Ci się na mózg rzucaPP nie twierdzę, że gadasz od rzeczy, ale jesteś na najlepszej drodze...))) Odpowiedz Link
anisua Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 17:14 witamy pomorze.... zapraszamy do rozmów czasem poważnych, a czasem......mniej) Odpowiedz Link
thomix Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 18:29 no właśnie, a gdzie jest Pomorze? czy ktoś mi pomoże? Odpowiedz Link
anula001 Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 18:33 pomóc tu może tylko znajomość z morzem)) Odpowiedz Link
thomix Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 18:36 historycznie kojarzę jakieś zaślubiny - ale to chyba w Kołobrzegu w '45 Odpowiedz Link
anula001 Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 18:38 nie wiem, nie pamiętam tamtych czasów moja znajomość z morzem datuje się od 1977 roku bo mając niecały roczek juz tam pojechałam Odpowiedz Link
thomix Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 18:45 ) bo mając niecały roczek juz tam pojechałam sama? Odpowiedz Link
anula001 Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 18:46 taak, wyjątkowo zdolna jestem) ciocia po mnie przyjechała, i z opowiadań wiem, ze się jej zesikałam na płaszcz w pociągu) hihih Odpowiedz Link
wiosenna67 Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 18:55 hehe- wesołu tu u was co robicie jak macie singlowy dołek? Odpowiedz Link
anula001 Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 18:55 baaardzo wesoło jak mamy dołek to przychodzimy na forum i się śmiejemy) Odpowiedz Link
thomix Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 18:59 jak trafi sie dołek to gramy w golfa Odpowiedz Link
anula001 Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 19:00 hahah, dokładnie ja nawet mam w kompie grę - mini golf, bo w realu dotychczas tylko w takiego grałam Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 17:25 wiosenna67 napisała: > klasyczna singielka, samotna mama z pomorza wam przybyła Pomorze wita Pomorze - dzień dobry To mówiłam ja, Zajączek pierwszej kategorii DD Z. Odpowiedz Link
thomix Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 18:39 konrado80 napisał: > witam, witam i o zdrowie pytam Konrado raczy żartować - nic nie było żeby siakieś zaświadczenia zdrowotne warunkowały obecność na forum)) Odpowiedz Link
anula001 Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 18:32 tralalla witam też wiosennie, tralala) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: witam witam- nowa jestem 24.04.05, 18:48 witam, witam)) i szczerze po raz kolejny wyrażam nadzieję, że jeszcze w tym roku będę pozdrawiać trwale z Pomorza))) Odpowiedz Link