juliaxix 25.04.05, 19:28 helleu wszystkim :] ja tak towarzysko... co porabiają singielki w długi kwietniowo-majowy weekend? :] pozdrowionka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: majówka - długi weekend 25.04.05, 19:49 jada na cale 4 dni do gdanska, bede sie relaxowac, spacerowac nad morzem i poznawac faaajnych ludzi z tego forum)))) Odpowiedz Link
mr_maks Re: majówka - długi weekend 25.04.05, 19:53 beda sie op**** na dzialeczce, jesc do woli, milo spedzac czas i pewnie jakies pijacki grill tez bedzie Odpowiedz Link
emzecik Re: majówka - długi weekend 25.04.05, 22:00 juliaxix napisała: > co porabiają singielki w długi kwietniowo-majowy weekend? :] pracują? Odpowiedz Link
wenecka Re: majówka - długi weekend 25.04.05, 23:06 zostaje po raz pierwszy od wielu lat w domu. po wakacjach jeszcze się nie ogarnęłam. poukładać muszę, poprządkować, zabrać się za swoje sprawy, napisać 2 artykuły. 2 maja będzie i tak dniem luzacim w pracy, więc mogę sobie do niej pojechać, może będziue na tylepusto i cicho, że uda mi się popisać nawet trochę w spokoju w pracy, żebym prywatnego czasu nie musiała na to tracić. ale wszelkie propozycje miejskich, warszawskich rozyrywek chętnie przyjmę. Odpowiedz Link
juliaxix Re: majówka - długi weekend 25.04.05, 23:45 no to super bo jeśli mnie również nic się nie wykroi [a na to się zanosi] to sobie coś możemy zafundować pozdrowionka Odpowiedz Link
wenecka Re: majówka - długi weekend 26.04.05, 00:23 hm, atrakcje jakieś chyba w mieście będa, więc na pewno coś się znajdzie. Odpowiedz Link
thomix Re: majówka - długi weekend 26.04.05, 09:19 chyba w tym roku żaden specjalny wyjazd nie wydarzy się - zostają rozrywki towarzyskie w ramach akcji "wiosna w mieście" Odpowiedz Link
wenecka Re: majówka - długi weekend 26.04.05, 09:25 no, widzę, że liczba niewyjeżdżających się powiększa. chyba pora planować rozrywki w takim razie, hm? Odpowiedz Link
thomix Re: majówka - długi weekend 26.04.05, 09:36 hm, hm zobaczmy jakie są mozliwiości: kina, teatry, kinoteatry)) basen, galerie handlowe, bary, kluby, majówka z kocem i koszem jedzenia w Wilanowie, wspólne gotowanie... Odpowiedz Link
wenecka Re: majówka - długi weekend 26.04.05, 09:43 piszę się na wszystko za wyjątkiem: galerii handlowych oraz Wilanowa. czemu ten wilanów, tam kupe ludzi będzie. nie lepiej kampinos? i wspólne gotowanie b. chętnie. na pewno nie będzie żadnej zupy kremu bo ktoś mi jeszcze nie naprawił mixera )) Odpowiedz Link
thomix Re: majówka - długi weekend 26.04.05, 09:47 może być Kampinos, nawet lepiej, bo bardziej dziko i odludnie - ten Wilanów wymieniłem tylko jako hasło w ramach indywidualnej burzy mózgu a co z tym mikserem? bo ja na przelomie trzecio- i czwartorzędu elektronikę zrobiłem moge pomóc, albo nie)) Odpowiedz Link
ancia_m Re: majówka - długi weekend 26.04.05, 09:49 thomix napisał: bo ja na przelomie trzecio- i czwartorzędu elektronikę zrobiłem w ESKK oczywiście )))))) Odpowiedz Link
thomix Re: majówka - długi weekend 26.04.05, 09:56 nie, wtedy jeszcze stacjonarnie ach, te lutowanie rezystorków z kondensatorkami, przypalanie ciala rozgrzaną lutownicą, rażenie prądem...)) Odpowiedz Link
wenecka Re: majówka - długi weekend 26.04.05, 09:51 mam dużą kuchnię... i do Kampinosu jakoś całkiem ode mnie blisko... hm, spierniczyła się w mixerze taka końcówka, w którą wkłada się taki przyrządzik do rozdrabniania. trzeba końcówkę wymienić - to cała filozofia naprawy mixera. nie wiem, czy w ogole w sklepach takie coś można dostać. Odpowiedz Link
thomix Re: majówka - długi weekend 26.04.05, 09:59 No to mozna najpierw do kampinosu jakiegoś łosia upolować, albo jagód/grzybów nazbierać i potem do kuchni... tylko feler z tym mikserem - nie da sie zrobic kremu z losia... jaka marka tego miksera? na pewno w sklepach lub w serwisie moznaby dostać części Odpowiedz Link
wenecka Re: majówka - długi weekend 26.04.05, 10:01 to łosia w maszynkę do mięsa wsadzimy. mixer marki mixer, pojęcia nie mam. jakbym wiedziala, gdzie się nosi takie coś do naprawy, to bym to zrobila. Odpowiedz Link
thomix Re: majówka - długi weekend 26.04.05, 10:09 OK, sprawdzę na grupie pl.rec.naprawianie.mikserow )) a tak na powaznie, poszukam serwisów w mieście Odpowiedz Link
zoskaanka Re: majówka - długi weekend 26.04.05, 10:28 wenecka napisała: > mam dużą kuchnię... i do Kampinosu jakoś całkiem ode mnie blisko... Wenecka, czyżbyś byłam moją sąsiadką, bo ja do Kampinosu też mam rzut beretem Odpowiedz Link
wenecka Re: majówka - długi weekend 26.04.05, 10:36 prawdopodobnie, bo pisałaś, żeś z Żoliborza. ja na bielanach urzęduję. Odpowiedz Link
wenecka Re: majówka - długi weekend 26.04.05, 10:53 umawiamy się na kawę? tylko gdzie? przecież tu pustynia kawowa... Odpowiedz Link
zoskaanka Re: majówka - długi weekend 26.04.05, 11:09 fakt, trochę kiepsko z fajnymi miejscami, ale jak się uprzeć to coś się znajdzie Odpowiedz Link
wenecka Re: majówka - długi weekend 27.04.05, 10:59 hm, no to póki co to niech będzie ta sobota. a potem się zobaczy gdzie kawa Odpowiedz Link
ancia_m Re: majówka - długi weekend 26.04.05, 09:22 a ja chyba do krainy taniego browarka pojadę, a w ramach relaksu pochodzę troszkę po górkach Odpowiedz Link
montezka Re: majówka - długi weekend 26.04.05, 09:26 a ja mam nadzieję, ze weekend zacznie się już w czwartek, muszę kilka spraw pozałatwiac, w sobotę zaś wyjazd daleko od Gdańska... cisza, las i wiejskie powietrze W poniedziałek powrót i mam nadzieję, ze spotkanie z singlami z tego forum (juz sie nie mogę doczekać) planów na wtorek brak, ale pewnie coś się wykombinuje...... Odpowiedz Link
md0512 Re: majówka - długi weekend 26.04.05, 09:39 Cześć !! Zlocik tigrowy Koronowo 2005 . Zaczyna się w piątek a skończy się pewnie we wtorek. Ale będzie chlańsko Odpowiedz Link
thomix Re: majówka - długi weekend 26.04.05, 09:48 > Zlocik tigrowy Koronowo 2005 Sluchaj, a czy nie jest to zlocik w ogóle oplowski? bo kiedyś na forum Vectry wpadła mi w oko ta nazwa.. Odpowiedz Link
md0512 Re: majówka - długi weekend 26.04.05, 10:32 Cześć !! Klubów właścicieli opli jest kilka: Opel Klub Polska, Calibra Group, Calibra- Team, Tigra-Team, Vectra Unlimited, itd. Ja mam tigrę więc siłą rzeczy Tigra- Team, chociaż mam własny serwis mTigra. Zlot w Koronowie organizowany jest przez Tigra-Team, więc w znakomitej większości będą właściciele tigr. Odpowiedz Link
md0512 Koronowo 26.04.05, 10:33 Cześć !! Poza tym Koronowo to popularne miejsce zlotów, więc nie dziwię się że słyszałeś tą nazwę. Odpowiedz Link
thomix Re: Koronowo 26.04.05, 12:55 No własnie, ja czesto wpadam na forum Vectra Unlimited Byc może tam slyszałem. A co do Waszego klubu to chyba z początkiem wiosny lub końcem zimy organizowaliście hamownię w okolicach janek A może to kadeciarze? Odpowiedz Link
md0512 Forum tigry 27.04.05, 07:15 Cześć !! thomix napisał: > No własnie, ja czesto wpadam na forum Vectra Unlimited Byc może tam > slyszałem. To zapraszam też na forum tigrowe: tigra-team.pl/forum/index.php thomix napisał: > A co do Waszego klubu to chyba z początkiem wiosny lub końcem zimy > organizowaliście hamownię w okolicach janek > A może to kadeciarze? Nic o tym nie słyszałem - może ludzie z Warszawy, ale wątpliwe bo by z tydzień o tym dyskutowali Odpowiedz Link
konrado80 Re: majówka - długi weekend 26.04.05, 10:12 w sobote na dzien a w niedziele na noc do pracy wiec wyjazdu nie bedzie, ale mam nadziej ze bedzie ladna pogoda a wtedy na rower Odpowiedz Link
suza Re: majówka - długi weekend 27.04.05, 07:22 > co porabiają singielki w długi kwietniowo-majowy weekend? :] ja bede pedalowac Odpowiedz Link
herezja Re: majówka - długi weekend 27.04.05, 10:25 A ja waśnie knuję (a ty siedź! i knuj!) i organizuje jednodniowe wypady z Gdańska Jak na razie do głowy przychodzi mi Malbork, ale tam będą przypuszczalnie tłumy i Groty Mechowskie koło Pucka Ktos ma jakieś ciekawe propozycje wypadów jednodniowych? Odpowiedz Link
md0512 Re: majówka - długi weekend 27.04.05, 10:29 Cześć !! W sobotę w Myślęcinku (pod Bydgoszczą) ma być jakaś impreza. Będzie Krawczyk i... tigry Odpowiedz Link
herezja Re: majówka - długi weekend 27.04.05, 10:53 Krawczyk raczej mnie nie skusi. Prędzej tygryski ) Uwielbiam jak są małe i mają takie ostre pazurki... hi hi Odpowiedz Link
oleyu Re: majówka - długi weekend 27.04.05, 12:41 Miał być wyjazd do Pragi, ale ekipa zrezygnowała i teraz jestem wk... y jak *$ %#@%^$ Odpowiedz Link
anisua Re: majówka - długi weekend 27.04.05, 19:46 taa a ja sobie popracuję...;/ ale wszystkim imprezowiczom , bawiącym się na wyjazdach życzę super pogody Odpowiedz Link