krecona.ona 05.05.05, 16:38 ... no to dopielam swojego celu: ostateczny kontrakt jutro podpisuje i opuszczam Polske na pare miesiecyAle wroce tu na jesien ...czy jak bede tylko sporadycznie sie tu pokazywac, to mnie skreslicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cafe_justysia Re: .... lece bo chce... :) 05.05.05, 16:39 Ja też sobie polecę,tudziez pojadę...gdzieś daleko stąd...jak mi się wszystko poukłada w życiu... Odpowiedz Link
krecona.ona Re: .... lece bo chce... :) 05.05.05, 16:45 Wiesz- nawet jak sie niepouklada, to zmiana otoczenia czasem jest najlepszym lekarstwem na to, by sie poukladalo.... Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: .... lece bo chce... :) 05.05.05, 16:46 też tak uważam...już dawno chciałam wyjechać ale za każdym razem coś mi utrudniało ten wyjazd... Odpowiedz Link
jumar1 Re: .... lece bo chce... :) 05.05.05, 16:49 A ja zostaje...i nigdzie mi sie nie chce wyjezdzać na dłużej niz 2 tygodnie lubi mi sie tutaj byc ...jeszcze chwilka i kupuje działke, iec chyba korzenie bede zapuszczał) Pzdr. Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: .... lece bo chce... :) 05.05.05, 16:51 działeczka to baaardzo dobry pomysł...nawet nie wiesz jak to przyjemnie wylegiwać się na trwace albo tarasie w letnie,tudzież późnowiosenne przedpołudnie ) Odpowiedz Link
losiek75 Re: .... lece bo chce... :) 05.05.05, 18:55 ja to bym nie skreslal ale co ja moge Odpowiedz Link
krecona.ona Re: .... lece bo chce... :) 05.05.05, 22:29 Moze w razie, jakby Pentagon dobral mi sie za nieobecnosc do d*** to zrobisz kampanie popierajaca moje pozostanie?)))) Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: .... lece bo chce... :) 05.05.05, 19:01 Kręcona,a gdzie się dokładnie wybierasz??? Odpowiedz Link
krecona.ona Re: .... lece bo chce... :) 05.05.05, 22:30 pacio napisał: > Powodzenia i miękkiego lądowania NIE dziekuje, zeby nie zapeszyc- w koncu to Tunisair)))))) Odpowiedz Link
krecona.ona Re: .... lece bo chce... :) 05.05.05, 22:30 Tunezja. Na razie na 3-4 miesiace. Odpowiedz Link
maraiss Re: .... lece bo chce... :) 05.05.05, 23:02 jeżeli wszystko ułoży sie po mojej myśli to też wyjadę za kilka miesiecy na praktyki do kraju gdzie śniegu nie znaja...)) powodzenia w Tunezji))) Odpowiedz Link
krecona.ona Re: .... lece bo chce... :) 05.05.05, 23:08 maraiss napisała: > jeżeli wszystko ułoży sie po mojej myśli to też wyjadę za kilka miesiecy > na praktyki do kraju gdzie śniegu nie znaja...)) Pochwal sie gdzie: Egipt?? > powodzenia w Tunezji))) nie dziekuje)))) Odpowiedz Link
maraiss Re: .... lece bo chce... :) 05.05.05, 23:10 krecona.ona napisała: > maraiss napisała: > > > jeżeli wszystko ułoży sie po mojej myśli to też wyjadę za kilka miesiecy > > na praktyki do kraju gdzie śniegu nie znaja...)) > > Pochwal sie gdzie: Egipt?? > niestety nie Egipt(( tam bardzo trudno dostać sie na praktyki(( za dużo chętnych(( mysle o Izraelu.... Odpowiedz Link
krecona.ona Re: .... lece bo chce... :) 05.05.05, 23:19 Egipt nie jest trudny- tylko trzeba miec szczescie i wstrzelic sie w luke kadrowa. A z drugiej strony uwielbiam Kair, ale ostatnio nie najlepiej sie tam dzieje.... Troche mnie strach oblecial i w sumie dobrze sie stalo, ze firma wysyla mnie do Tunezji- tez moze byc ciekawie)))) Odpowiedz Link
maraiss Re: .... lece bo chce... :) 05.05.05, 23:12 bedziesz rezydentką w Tunezji? jesli mozna spytac... Odpowiedz Link
krecona.ona Re: .... lece bo chce... :) 05.05.05, 23:20 Mozna spytac Tak- podejme sie tego chyba najbardziej znienawidzonego przez turystow, zaraz po polskim biurze podrozy))), stanowiska)) Odpowiedz Link
maraiss Re: .... lece bo chce... :) 05.05.05, 23:23 krecona.ona napisała: > Mozna spytac > > Tak- podejme sie tego chyba najbardziej znienawidzonego przez turystow, zaraz > po polskim biurze podrozy))), stanowiska) ja zawsze marzyłam ,żeby w Egipcie pracować jako archeolog... ale na razie sa marne na to szanse(( za to na inne kraje tak super masz sie z Tunezja)) żyć nie umierać))) Odpowiedz Link
krecona.ona Re: .... lece bo chce... :) 05.05.05, 23:25 Sie okaze)) Jak mi turysci dokopia, to bede sie chyba na Mazurach leczyc- w ciszy nad jeziorkami, nawet jak bedzie minus 10 stopni Celcjusza))) Za Ciebie tez 3mam kciuki! Odpowiedz Link