prawdziwyja 27.05.05, 04:49 Tylko dlaczego trwa tak krótko?! Fajna sprawa Lepsza od zachodu. Klimat w czasie świtu jest niesamowity, z niczym nieporównywalny No, ale dość tej obsuwy, pora spać! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
beate1 Re: Wschód słońca 27.05.05, 07:56 Jeszcze nie śpisz czy już nie śpisz o wschodzie słońca? Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: Wschód słońca 27.05.05, 10:19 Specjalnie musiałem wstać Nieopatrznie obiecałem i już nie mogłem się wycofać. "Strzeż się swoich pierwszych odruchów, zazwyczaj bywają szlachetne"... Ale nie żałuję Odpowiedz Link
aimless Re: Wschód słońca 27.05.05, 09:25 najładniejszy jaki widziałem, to było w Alpach Szwajcarskich w lecie...widok który zapamiętam do końca życia. 2000m n.p.m wokół góry do 3.5 tyś, przedenną dolina z jeziorem... Wrócą się tam i kupie to schronisko w którym pracowałem od SAC... ------------------------------------------------------ ...jesteśmy, z natury, tak płytcy, że naprawdę tylko rozrywki mogą nas uchronić przed umieraniem... Odpowiedz Link
rori Re: Wschód słońca 27.05.05, 10:01 A w jakiej scenerii go kontemplowales? Osobiscie polecam te na otwartym morzu,tym bartdziej gdy ma sie wachte i czeka sie z upragnieniem na pierwsze rozgrzewajce promyczki . Odpowiedz Link
maraiss Re: Wschód słońca 27.05.05, 10:31 dla mnie najpiękniej słońce wschodzi w górach... objętnie jakie to są góry...ale góry))))) Odpowiedz Link