Dodaj do ulubionych

Warszawa, wtorek, kino

20.06.05, 15:13
serwisy.gazeta.pl/film/2,23804,,,,41756146,P_FILMY2.html
kto ma ochotę niech da znać tu/na maila, napiszę szczegóły smile
Obserwuj wątek
    • wenecka Re: Warszawa, wtorek, kino 20.06.05, 15:23
      byłam 2 tyg. temu. fajna muza i scena bzykanka w brzoskwiniach. a poza tym
      postać dziewczyny.
      • ancia_m Re: Warszawa, wtorek, kino 20.06.05, 15:24
        czyli ogólnie polecasz? aaaa, teraz sobie przypominam, że coś o bzykaniu w
        brzoskwiniach pisałaś
        • wenecka Re: Warszawa, wtorek, kino 20.06.05, 15:27
          niekoniecznie polecam. dla mnie był mocno dziwny i chyba do tej pory go nie
          kumam. a jakby mam tak, że wiekszosc filmów, na i po ktorych trzeba pomyslec
          przyswajam dobrze. tego jakoś nie przyswoiłam i nie zrozumiałam. a podobało mi
          się to, co wymieniłam.
          • jeanne_n Re: Warszawa, wtorek, kino 20.06.05, 15:43
            ja jestem ciekawa - lubię dziwne kino. Tylko żeby potem nie było na mnie tongue_out
            • ancia_m Re: Warszawa, wtorek, kino 20.06.05, 15:47
              nie martw się Asiu ja też lubię wiele razy. Każdy ma prawo wyboru i niech się
              zdaje na siebie, a nie na nas, bo może my dziwne jesteśmy czy jak? wink)
    • candycandy Re: Warszawa, Muranów 20.30 20.06.05, 18:34
      ja wybieram tę opcjęsmile
    • kryskawaw Re: Warszawa, wtorek, kino 20.06.05, 18:54
      witajcie,
      ancia, daj prosze znac na maila jak bedziecie wiedziec co i jak....
      pozdrowionka
      • jeanne_n Re: Warszawa, wtorek, kino 20.06.05, 19:02
        większość reflektuje na Kinotekę na 19 i tak się wstępnie umówiliśmy - wcześniej
        przewidziane są kulki dla chętnych (ok. 17.40 też w Kinotece).
    • ancia_m Re: Warszawa, wtorek, kino 21.06.05, 12:29
      Wszyscy zainteresowani dostali info na @
      • losiek75 zakrecony 21.06.05, 23:47
        bylem tak zakrecony po filmie, ze pomylilem grupy wink
        gdy zapadlo milczeni podnosze wzrok i widze zszokowane oczy wpatrzone we
        mnie... No to ja "przepraszam, pomylilem sie.." Nie musze opisywac smiechu jaki
        zostawilem za soba i jaki przywital mnie jak opowiedzialem na lonie naszej
        grupy moja przygode wink
        • zoskaanka Re: zakrecony 22.06.05, 00:00
          jaką grupę, Losiek, znów coś przegapiłam?????
          • anula001 Re: zakrecony 22.06.05, 00:02
            Zoska, smaruj do lozka, 1, 2, 3smile))))
            • zoskaanka Re: zakrecony 22.06.05, 00:05
              zaraz, rozgrzewam sięwink
          • losiek75 Re: zakrecony 22.06.05, 00:16
            To ja przegapilem...
          • ancia_m Re: zakrecony 22.06.05, 08:36
            On tak to zakręcił, że nie dziwie się, że ciężko zrozumieć wink
            Wyszliśmy z filmu, czekaliśmy jeszcze na kogoś, więc siedliśmy sobie ma
            ławeczce. Nagle patrzymy, a Łosiu podchodzi jakby nigdy nic do jakiś obcych
            dziewczyn i stoi tam z nimi - myślałyśmy, że to jego znajome. Nagle podniósł
            głowę, bo coś tam czytał, rozejrzał się po ich twarach i mówi: pomyliłem się ;-
            )
            Ale ja wiem swoje - każdy sposób na poderwanie jest dobry big_grinDDD
            • zoskaanka Re: zakrecony 22.06.05, 09:39
              ło matko i ja tego nie widziałam!!!!!!!
              <rotfl>
              • ancia_m Re: zakrecony 22.06.05, 11:35
                oj żałuj Zośka, żałuj.
                Ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że on wśród tych panienek mnie podobno
                widział, ale coś mu nie podpasowało, jak rzekoma ja, zaczęła o psychologii
                mówić - no wyobrażasz sobie? Że niby ja co, na psychologii się nie znam? big_grinDD
                • zoskaanka Re: zakrecony 22.06.05, 11:47
                  wiesz, Ancia, może on rzeczywiście wczoraj miał wysoką temperaturę, tylko nie
                  bardzo było po nim widać albo... najzywczajniej w świecie sie zakochałsmile))
                  • ancia_m Re: zakrecony 22.06.05, 11:56
                    zoskaanka napisała:

> najzywczajniej w świecie sie zakochałsmile))

ale "w jego wieku"? big_grinDD
                    • zoskaanka Re: zakrecony 22.06.05, 12:06
                      ekhm... w jakim wieku????
                      a co nie wolno??????
                      nie zapominaj, że jestem starsza od niego i co też mi się nie wolno zakochać????
                      big_grinDDD
                      • ancia_m Re: zakrecony 22.06.05, 12:11
                        to był cytat Łośka moja droga smile
                        • zoskaanka Re: zakrecony 22.06.05, 12:21
                          że niby w jego wieku już nie wypada???
                          to Łosiek jedenbig_grinDD
                          może go jakoś naprostujemy?tongue_out
                          • izabella79 Re: zakrecony 22.06.05, 12:36
                            Potwierdzam!!!!! Losiek zapytany czy przypadkiem sie nie zakochal oswiadczyl: "
                            W MOIM WIEKU? HEHEHEHEHE" No coz...smile)))))))
                            • zoskaanka Re: zakrecony 22.06.05, 12:42
                              chyba Smarkaczowi tyłek skopiębig_grin
                          • ancia_m Re: zakrecony 22.06.05, 12:36
                            ja już go prostowałam wczoraj i to wiele razy smile)
                            ale częstsze prostowanie nie zaszkodzi, a może i nawet pomoże wink
                            • zoskaanka Re: zakrecony 22.06.05, 12:41
                              muszę z nim pogadać... na osobnoścismile))
                              • ancia_m Re: zakrecony 22.06.05, 12:48
                                pewnie się chłopak ucieszy big_grinDD
                                • zoskaanka Re: zakrecony 22.06.05, 12:50
                                  to się okaże, bo ta "rozmowa" może być dla niego bardzo wyczerpującasmile
                                  • ancia_m Re: zakrecony 22.06.05, 15:50
                                    myslę, że on jakoś przyjmie to na klatę big_grinDD
                                    • losiek75 Re: zakrecony 22.06.05, 19:27
                                      Wszystko biore na klate, kiedys bede musial cos o tym napisac.
                                      Jezeli zakochanie objawia sie goraczka, kaszlem i katarem - to jestem zakochany.
                                      A czytalem cos o motylkach w brzuchu, moze to kolejne stadium...
                                      • jeanne_n Re: zakrecony 22.06.05, 19:47
                                        losiek75 napisał:

> A czytalem cos o motylkach w brzuchu, moze to kolejne stadium...

żeby Ci się tylko co innego nie zalęgło tongue_out
                                      • zoskaanka Re: zakrecony 22.06.05, 19:54
                                        nie no, Łosiek, teraz to Ty jesteś klasycznie smarkaty i pociągającysmile

a na klatę to co innego będziesz musiał wziąćtongue_out
                                        • losiek75 Re: zakrecony 22.06.05, 20:08
                                          niewinny do zepsucia wink
                                          a co niby ma mi w brzuszku zakielkowac???
                                          • jeanne_n Re: zakrecony 22.06.05, 20:12
                                            losiek75 napisał:

> niewinny do zepsucia wink

tja - to ta Twoja niewinność widocznie tak przyciąga płeć piękną tongue_outP albo to
                                            zepsucie - już sama nie wiem tongue_out

> a co niby ma mi w brzuszku zakielkowac???

a co byś chciał? jak mogą motylki, to pewnie inne rzeczy też tongue_out
                                            • losiek75 Re: zakrecony 22.06.05, 20:19
                                              daj znac jak zobaczysz taka co ja przyciaga, bo ja to slepy jestem...
                                              co ja chce miec w brzuszku???
                                              • jeanne_n Re: zakrecony 22.06.05, 20:22
                                                w sobotę widziałam niejedną tongue_outP

zostańmy może już przy tych motylach, bo obawiam się, że za chwilę mogę mieć
                                                wizualizację rzeczy, które mogą Ci się zalęgnąć w brzuchu, a chciałabym tego
                                                jednak uniknąć smile
                                                • losiek75 Re: zakrecony 22.06.05, 20:30
                                                  nawet wybor byl i nic nie powiedzialas...
                                                  gdzie ja mialem oczy???
                                                  • jeanne_n Re: zakrecony 22.06.05, 20:34
                                                    ja to się tylko dziwię, że Ty oczopląsu nie dostałeś, albo skrętu szyi od tego
                                                    obracania głową dookoła tongue_out
                                                  • losiek75 Re: zakrecony 22.06.05, 20:37
                                                    taki mam styl tanczenia, lubie duzo ruszac glowa i sie usmiechac wink
                                                  • jeanne_n Re: zakrecony 22.06.05, 20:39
                                                    tak mi się właśnie wydawało, że to o taniec chodzi smile
                                                    ale w takim razie chyba machałeś głową z zamkniętymi oczami, skoro tyle
                                                    przegapiłeś tongue_out
                                                  • losiek75 Re: zakrecony 22.06.05, 20:42
                                                    bo jak sie wczuwam w muzyke to zamykam oczy he he
                                                  • jeanne_n Re: zakrecony 22.06.05, 20:43
                                                    jaaasne tongue_outPP
                                                    tylko się potem nie dziw, że różnych rzeczy nie zarejestrowałeś smile)
                                                  • losiek75 Re: zakrecony 22.06.05, 20:50
                                                    na przyszlosc bede madrzejszy...
                                                  • jeanne_n Re: zakrecony 22.06.05, 20:55
                                                    moja rada - zacznij ćwiczyć w domu taniec z otwartymi oczami tongue_out
                                                  • losiek75 Re: zakrecony 22.06.05, 21:05
                                                    OK, bede cwiczyl
    • izabella79 Re: Warszawa, wtorek, kino 22.06.05, 09:04
      Losiu te kobiety Cie kiedys zniszczasmile))))))))
      • jeanne_n Re: Warszawa, wtorek, kino 22.06.05, 11:22
        ale trzeba Walentemu przyznać jedno - sposób jest całkiem niezły - chyba będę
        go musiała przetestować na jakiejś grupie panów przy okazji tongue_out
        • kryskawaw Re: Warszawa, wtorek, kino 22.06.05, 11:36
          ...taaak...od Losia mozna sie wiele nauczyc... wink
          • candycandy Re: Warszawa, wtorek, kino 22.06.05, 13:58
            ale mnie ominęło, oho!sad następnym razem narobię zaległościwink
            a jak tam seks w pomarańczach czy brzoskwiniach - przereklamowany czy wręcz
            przeciwnie?:
            • jeanne_n Re: Warszawa, wtorek, kino 22.06.05, 14:02
              seks był w brzoskwiniach smile no, scena raczej zapada w pamięć, choć na mnie
              większe wrażenie zrobiła inna, z rytualnym 'oczyszczaniem' i wpadaniem w trans -
              niesamowite - aż mi ciarki poszły po plecach!
              natomiast muzyka rzeczywiście rewelacyjna!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka