ancia_m 20.06.05, 15:13 serwisy.gazeta.pl/film/2,23804,,,,41756146,P_FILMY2.html kto ma ochotę niech da znać tu/na maila, napiszę szczegóły Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wenecka Re: Warszawa, wtorek, kino 20.06.05, 15:23 byłam 2 tyg. temu. fajna muza i scena bzykanka w brzoskwiniach. a poza tym postać dziewczyny. Odpowiedz Link
ancia_m Re: Warszawa, wtorek, kino 20.06.05, 15:24 czyli ogólnie polecasz? aaaa, teraz sobie przypominam, że coś o bzykaniu w brzoskwiniach pisałaś Odpowiedz Link
wenecka Re: Warszawa, wtorek, kino 20.06.05, 15:27 niekoniecznie polecam. dla mnie był mocno dziwny i chyba do tej pory go nie kumam. a jakby mam tak, że wiekszosc filmów, na i po ktorych trzeba pomyslec przyswajam dobrze. tego jakoś nie przyswoiłam i nie zrozumiałam. a podobało mi się to, co wymieniłam. Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Warszawa, wtorek, kino 20.06.05, 15:43 ja jestem ciekawa - lubię dziwne kino. Tylko żeby potem nie było na mnie Odpowiedz Link
ancia_m Re: Warszawa, wtorek, kino 20.06.05, 15:47 nie martw się Asiu ja też lubię wiele razy. Każdy ma prawo wyboru i niech się zdaje na siebie, a nie na nas, bo może my dziwne jesteśmy czy jak? ) Odpowiedz Link
kryskawaw Re: Warszawa, wtorek, kino 20.06.05, 18:54 witajcie, ancia, daj prosze znac na maila jak bedziecie wiedziec co i jak.... pozdrowionka Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Warszawa, wtorek, kino 20.06.05, 19:02 większość reflektuje na Kinotekę na 19 i tak się wstępnie umówiliśmy - wcześniej przewidziane są kulki dla chętnych (ok. 17.40 też w Kinotece). Odpowiedz Link
ancia_m Re: Warszawa, wtorek, kino 21.06.05, 12:29 Wszyscy zainteresowani dostali info na @ Odpowiedz Link
losiek75 zakrecony 21.06.05, 23:47 bylem tak zakrecony po filmie, ze pomylilem grupy gdy zapadlo milczeni podnosze wzrok i widze zszokowane oczy wpatrzone we mnie... No to ja "przepraszam, pomylilem sie.." Nie musze opisywac smiechu jaki zostawilem za soba i jaki przywital mnie jak opowiedzialem na lonie naszej grupy moja przygode Odpowiedz Link
ancia_m Re: zakrecony 22.06.05, 08:36 On tak to zakręcił, że nie dziwie się, że ciężko zrozumieć Wyszliśmy z filmu, czekaliśmy jeszcze na kogoś, więc siedliśmy sobie ma ławeczce. Nagle patrzymy, a Łosiu podchodzi jakby nigdy nic do jakiś obcych dziewczyn i stoi tam z nimi - myślałyśmy, że to jego znajome. Nagle podniósł głowę, bo coś tam czytał, rozejrzał się po ich twarach i mówi: pomyliłem się ;- ) Ale ja wiem swoje - każdy sposób na poderwanie jest dobry DDD Odpowiedz Link
zoskaanka Re: zakrecony 22.06.05, 09:39 ło matko i ja tego nie widziałam!!!!!!! <rotfl> Odpowiedz Link
ancia_m Re: zakrecony 22.06.05, 11:35 oj żałuj Zośka, żałuj. Ale najgorsze w tym wszystkim jest to, że on wśród tych panienek mnie podobno widział, ale coś mu nie podpasowało, jak rzekoma ja, zaczęła o psychologii mówić - no wyobrażasz sobie? Że niby ja co, na psychologii się nie znam? DD Odpowiedz Link
zoskaanka Re: zakrecony 22.06.05, 11:47 wiesz, Ancia, może on rzeczywiście wczoraj miał wysoką temperaturę, tylko nie bardzo było po nim widać albo... najzywczajniej w świecie sie zakochał)) Odpowiedz Link
ancia_m Re: zakrecony 22.06.05, 11:56 zoskaanka napisała: > najzywczajniej w świecie sie zakochał)) ale "w jego wieku"? DD Odpowiedz Link
zoskaanka Re: zakrecony 22.06.05, 12:06 ekhm... w jakim wieku???? a co nie wolno?????? nie zapominaj, że jestem starsza od niego i co też mi się nie wolno zakochać???? DDD Odpowiedz Link
zoskaanka Re: zakrecony 22.06.05, 12:21 że niby w jego wieku już nie wypada??? to Łosiek jedenDD może go jakoś naprostujemy? Odpowiedz Link
izabella79 Re: zakrecony 22.06.05, 12:36 Potwierdzam!!!!! Losiek zapytany czy przypadkiem sie nie zakochal oswiadczyl: " W MOIM WIEKU? HEHEHEHEHE" No coz...))))))) Odpowiedz Link
ancia_m Re: zakrecony 22.06.05, 12:36 ja już go prostowałam wczoraj i to wiele razy ) ale częstsze prostowanie nie zaszkodzi, a może i nawet pomoże Odpowiedz Link
zoskaanka Re: zakrecony 22.06.05, 12:50 to się okaże, bo ta "rozmowa" może być dla niego bardzo wyczerpująca Odpowiedz Link
losiek75 Re: zakrecony 22.06.05, 19:27 Wszystko biore na klate, kiedys bede musial cos o tym napisac. Jezeli zakochanie objawia sie goraczka, kaszlem i katarem - to jestem zakochany. A czytalem cos o motylkach w brzuchu, moze to kolejne stadium... Odpowiedz Link
jeanne_n Re: zakrecony 22.06.05, 19:47 losiek75 napisał: > A czytalem cos o motylkach w brzuchu, moze to kolejne stadium... żeby Ci się tylko co innego nie zalęgło Odpowiedz Link
zoskaanka Re: zakrecony 22.06.05, 19:54 nie no, Łosiek, teraz to Ty jesteś klasycznie smarkaty i pociągający a na klatę to co innego będziesz musiał wziąć Odpowiedz Link
losiek75 Re: zakrecony 22.06.05, 20:08 niewinny do zepsucia a co niby ma mi w brzuszku zakielkowac??? Odpowiedz Link
jeanne_n Re: zakrecony 22.06.05, 20:12 losiek75 napisał: > niewinny do zepsucia tja - to ta Twoja niewinność widocznie tak przyciąga płeć piękną P albo to zepsucie - już sama nie wiem > a co niby ma mi w brzuszku zakielkowac??? a co byś chciał? jak mogą motylki, to pewnie inne rzeczy też Odpowiedz Link
losiek75 Re: zakrecony 22.06.05, 20:19 daj znac jak zobaczysz taka co ja przyciaga, bo ja to slepy jestem... co ja chce miec w brzuszku??? Odpowiedz Link
jeanne_n Re: zakrecony 22.06.05, 20:22 w sobotę widziałam niejedną P zostańmy może już przy tych motylach, bo obawiam się, że za chwilę mogę mieć wizualizację rzeczy, które mogą Ci się zalęgnąć w brzuchu, a chciałabym tego jednak uniknąć Odpowiedz Link
losiek75 Re: zakrecony 22.06.05, 20:30 nawet wybor byl i nic nie powiedzialas... gdzie ja mialem oczy??? Odpowiedz Link
jeanne_n Re: zakrecony 22.06.05, 20:34 ja to się tylko dziwię, że Ty oczopląsu nie dostałeś, albo skrętu szyi od tego obracania głową dookoła Odpowiedz Link
losiek75 Re: zakrecony 22.06.05, 20:37 taki mam styl tanczenia, lubie duzo ruszac glowa i sie usmiechac Odpowiedz Link
jeanne_n Re: zakrecony 22.06.05, 20:39 tak mi się właśnie wydawało, że to o taniec chodzi ale w takim razie chyba machałeś głową z zamkniętymi oczami, skoro tyle przegapiłeś Odpowiedz Link
losiek75 Re: zakrecony 22.06.05, 20:42 bo jak sie wczuwam w muzyke to zamykam oczy he he Odpowiedz Link
jeanne_n Re: zakrecony 22.06.05, 20:43 jaaasne PP tylko się potem nie dziw, że różnych rzeczy nie zarejestrowałeś ) Odpowiedz Link
jeanne_n Re: zakrecony 22.06.05, 20:55 moja rada - zacznij ćwiczyć w domu taniec z otwartymi oczami Odpowiedz Link
izabella79 Re: Warszawa, wtorek, kino 22.06.05, 09:04 Losiu te kobiety Cie kiedys zniszcza)))))))) Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Warszawa, wtorek, kino 22.06.05, 11:22 ale trzeba Walentemu przyznać jedno - sposób jest całkiem niezły - chyba będę go musiała przetestować na jakiejś grupie panów przy okazji Odpowiedz Link
kryskawaw Re: Warszawa, wtorek, kino 22.06.05, 11:36 ...taaak...od Losia mozna sie wiele nauczyc... Odpowiedz Link
candycandy Re: Warszawa, wtorek, kino 22.06.05, 13:58 ale mnie ominęło, oho! następnym razem narobię zaległości a jak tam seks w pomarańczach czy brzoskwiniach - przereklamowany czy wręcz przeciwnie?: Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Warszawa, wtorek, kino 22.06.05, 14:02 seks był w brzoskwiniach no, scena raczej zapada w pamięć, choć na mnie większe wrażenie zrobiła inna, z rytualnym 'oczyszczaniem' i wpadaniem w trans - niesamowite - aż mi ciarki poszły po plecach! natomiast muzyka rzeczywiście rewelacyjna! Odpowiedz Link