pentagon001 24.06.05, 14:43 czuwa i łypie spode łba na Was moi drodzy... Wszelkie prośby, wnioski, zażalenia kierować proszę do niego. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herezja Re: Anula wyjechała, ale Pentagon.... 24.06.05, 14:44 Wielki Pentagon patrzy Mam wniosek o zmniejszenie temperatury w moim biurze! Odpowiedz Link
losiek75 Re: Anula wyjechała, ale Pentagon.... 24.06.05, 14:46 Ja chce byc juz zdrowy!!! Odpowiedz Link
krzysiek_dwadziesciapare Re: Anula wyjechała, ale Pentagon.... 24.06.05, 15:02 a ja chce piwa Odpowiedz Link
herezja Re: Anula wyjechała, ale Pentagon.... 24.06.05, 15:05 O właśnie ja też! ZIMNEGO!!! Odpowiedz Link
pentagon001 kOCHANI:> 24.06.05, 15:09 no bez jaj))))))))))) Biorę pod uwagę tylko wnioski związane z forum W godzinach pracy piwa się Wam zachciewa????????????????????? Zgłoszę przełożonym;P A Ty Łosiu zdechlaczku? Pewnie się imprezowało? Co? To teraz cierp ciało... Odpowiedz Link
krzysiek_dwadziesciapare Re: kOCHANI:> 24.06.05, 15:16 "Biorę pod uwagę tylko wnioski związane z forum" na forum powinien stać saturator z zimnym browarem. za friko, dla wszystkich Odpowiedz Link
pentagon001 Re: kOCHANI:> 24.06.05, 15:25 krzysiek_dwadziesciapare napisał: > "Biorę pod uwagę tylko wnioski związane z forum" > > na forum powinien stać saturator z zimnym browarem. > za friko, dla wszystkich > przecież stoi... Odpowiedz Link
herezja Re: kOCHANI:> 24.06.05, 15:25 Dzięki CI o Pentagonie Wspaniały za piwo )) Ale przydałaby się druga beczka, bo w tej dno już widać Odpowiedz Link
pentagon001 Re: kOCHANI:> 24.06.05, 15:31 herezja napisała: > Dzięki CI o Pentagonie Wspaniały za piwo )) > Ale przydałaby się druga beczka, bo w tej dno już widać No nieeee.... Bez przesady, wychlać 50 litrowa beczkę w parę minut??????????????????? To była chwila dobroci, koniec na dziś! Odpowiedz Link
herezja Re: kOCHANI:> 24.06.05, 15:35 no co? gorąco jest... pić się chce... No ej Pentuś nie bądź taki! Daj jeszcze ) Odpowiedz Link
herezja Re: kOCHANI:> 24.06.05, 15:16 Zgłaszam wniosek o ukaranie Pentagonu za sadyzm! Najpierw chce petycji i wniosków, a jak człowiek sie rozmarzy o małym, zimnym z pianką to straszy przełożonymi! Odpowiedz Link
pentagon001 Re: kOCHANI:> 24.06.05, 15:24 herezja napisała: > Zgłaszam wniosek o ukaranie Pentagonu za sadyzm! > Najpierw chce petycji i wniosków, a jak człowiek sie rozmarzy o małym, zimnym z > > pianką to straszy przełożonymi! ZAMACH NA WŁADZĘ?????????????????????? wniosek nie przyjęty.... marzyć sobie można....o małym z pianką;PPPP ale po pracy Odpowiedz Link
herezja Re: kOCHANI:> 24.06.05, 15:29 Jaki zamach Panie Władzo Kochaniutki ja tu sobie tak tylko kulturnie napój sączę ) hep... Odpowiedz Link
losiek75 Re: kOCHANI:> 24.06.05, 15:25 > A Ty Łosiu zdechlaczku? Pewnie się imprezowało? Co? > To teraz cierp ciało... z nikad dobrego slowa (( to przez prace, jak bum cyk cyk... Odpowiedz Link
pentagon001 Re: kOCHANI:> 24.06.05, 15:29 losiek75 napisał: > > z nikad dobrego slowa (( bo dobre słowo ostatnio w cenie jest no dobrze, chodż do tatusia...<bierze w swoje wielki ramiona i tuli Łosia po ojcowsku> > to przez prace, jak bum cyk cyk... to na zwolnienie marsz!!!!! będziesz leżał w pod kołderką, a forumowe koleżanki zaraz wyślę by Ci nieba uchyliły Odpowiedz Link
herezja Re: kOCHANI:> 24.06.05, 15:33 > będziesz leżał w pod kołderką, a forumowe koleżanki zaraz wyślę by Ci nieba > uchyliły A jak mu coś na głowę spadnie? Odpowiedz Link
pentagon001 Re: kOCHANI:> 24.06.05, 15:34 herezja napisała: > > będziesz leżał w pod kołderką, a forumowe koleżanki zaraz wyślę by Ci nie > ba > > uchyliły > A jak mu coś na głowę spadnie? > o kurde z tymi babami...zawsze szukają dziury w całym............ nic mu nie spadnie, nawet korona z głowy Odpowiedz Link
herezja Re: kOCHANI:> 24.06.05, 15:38 o kurde z tymi facetami... zawsze się czepiają, jak szukamy dziury w całym... najlepiej to w takim porwanym by chodzili... a jak człowiek chce całe załatać to protestują... Odpowiedz Link
pentagon001 Re: kOCHANI:> 24.06.05, 15:39 losiek75 napisał: > juz lepiej no ja myslę.... > zwolnienie jest, kolezanek brak a czyli obijamy się w chacie kolezanki nadejdą, poszło pismo .... Odpowiedz Link
pentagon001 Czas wracać do pracy... 24.06.05, 15:42 miłego pisania dogadzać proszę chorym i spełniać zachcianki swoje i innych Odpowiedz Link
izabella79 Re: Czas wracać do pracy... 24.06.05, 15:43 Dobrze Ci.. Ja dzisiaj totalnie nie mam nic do roboty..Ufff Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Czas wracać do pracy... 24.06.05, 15:44 pentagon001 napisała: > dogadzać proszę chorym i spełniać zachcianki swoje i innych no, no - ależ to zabrzmiało ) Łośku, co ten Pentagon tak podejrzanie dba o Twoje zdrowie - czy Ty przypadkiem kogoś tam nie przekupiłeś? P Odpowiedz Link
izabella79 Re: Czas wracać do pracy... 24.06.05, 15:46 Oj Asia my tu wszyscy mamy dobre serca i wspieramy sie w chorobie Odpowiedz Link
izabella79 Re: Czas wracać do pracy... 24.06.05, 15:49 My sie bedziemy wspierac w niedziele rano na kacu Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Czas wracać do pracy... 24.06.05, 16:00 mam przeczucie, że nawet wiele razy ) Odpowiedz Link
losiek75 Re: kOCHANI:> 24.06.05, 15:42 Zobaczymy ile bezinteresowanosci jest w spoleczenstwie (jego piekniejszej polowie) Odpowiedz Link
prawdziwyja The President went away... 24.06.05, 16:03 ... but her government is still on duty! PP Odpowiedz Link
beate1 Re: The President went away... 24.06.05, 16:08 So it's you! Wiedziałam, że nie Anula, a styl pisania nie pasuje do Konrada ani Jumara i tak właśnie myślałam, kto też taki nie zagląda do książki skarg i zażaleń, mimo że ją zarekomendował w niniejszym wątku Odpowiedz Link
prawdziwyja Re: The President went away... 24.06.05, 16:12 > So it's you! No, it's not me! Odpowiedz Link
pentagon001 Re: The President went away... 24.06.05, 16:14 beate1 napisała: > So it's you! > Wiedziałam, że nie Anula, a styl pisania nie pasuje do Konrada ani Jumara i tak > właśnie myślałam, kto też taki nie zagląda do książki skarg i zażaleń, mimo że > ją zarekomendował w niniejszym wątku nieważne who is who.... ważne, że ma władzę A WY? DO DOMU CZAS!!!!!!!!!!! IMPREZOWAć CZAS!!!!!!!!!!!!! A nie opieprzać się i udawać, że pracujecie... Odpowiedz Link
pentagon001 Re: a czy nowy Pentagon sprawdza czasem @? :) n/t 24.06.05, 16:16 czasem sprawdza.....donosicielko))))))))))))))) masz plusa))) Odpowiedz Link
beate1 Re: a czy nowy Pentagon sprawdza czasem @? :) n/t 24.06.05, 16:33 Z pewną taką nieśmiałością... Czy plusy podlegają wymianie na nagrody rzeczowe (albo nierzeczowe, np. z wycieczki też bym się cieszyła )? ;D Odpowiedz Link
pentagon001 Re: aha..Pentagon taki samiuteńki od początku n/t 24.06.05, 16:19 no właśnie, nie ma starego i nowego Pentagon jest Jeden cały czas taki sam Odpowiedz Link
anula001 Re: aha..Pentagon taki samiuteńki od początku n/t 05.08.05, 23:47 Pentagon jest jeden, w Pentagonie dziala 5 osob i niech tak zostanie PS i nie ma wsrod nich Prawdziwegoja Odpowiedz Link