dzika_zdzicha 26.07.05, 00:10 egzystujesz Ty jeszcze na forum, Sis? tęskni mi się za Tobą, no i Twojej fachowej porady potrzebuję. )))) pozdro. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anisua Re: Anisua :) 26.07.05, 08:05 hello sister czasem wpadam, ale zdecydowanie rzadziej.... gdy ja byłam, Ty byłaś zajeta, teraz na odwrót może napisz @? Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Anisua :) 26.07.05, 11:45 Anisua - to jest wielki problem natury astrologicznej. )) Ty jesteś dla mnie ekspertem w tej dziedzinie. chodzi o pana spod znaku Bliźniąt, który jest numerologiczną 6. jak takiego poderwać? ja jestem numerologiczną 9. tylko bez dziwnych komentarzy, pls. ;DDDDDDDDDDDDDD taaak Aniu, znowu się nudzę. )))))))) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Anisua :) 26.07.05, 11:49 Baśka, no wiesz co? i jak tu nie mieć skojarzeńPPPPP Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Anisua :) 26.07.05, 11:53 to tak samo wyszło... DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD buźka Odpowiedz Link
anisua Zdzicho kochana;)))))))))00 26.07.05, 22:41 to wymaga wielu godzin analiz))))))))))) a faceta poderwij na pozycję69;PPPPPPPPP sorry nie mogłam sie powstrzymac)))))))) Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Zdzicho kochana;)))))))))00 26.07.05, 23:12 no wiesz co, Sister, ja tu mam taki złożony problem, a Ty mi każesz iść po linii najmniejszego oporu?! ))))) a jakiś wstęp przed tym 69 proponujesz, czy przejść od razu do rzeczy? )))) Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Baska, ja caly czas czekam na to nasze spotka 26.07.05, 23:22 )))))))))) byłoby miło się spotkać - też bym chciała. ale jestem teraz w takiej fazie, że lepiej nie. wolę nie pokazywać się opinii publicznej. pozdrawiam! Odpowiedz Link
anisua Re: Zdzicho kochana;)))))))))00 26.07.05, 23:18 dzika_zdzicha napisała: > no wiesz co, Sister, ja tu mam taki złożony problem, a Ty mi każesz iść po > linii najmniejszego oporu?! ))))) e tam... nie po lini najmniejszego oporu, lecz.... szkoda marnować zycie na roztrząsanie problemów))))))) > > a jakiś wstęp przed tym 69 proponujesz, czy przejść od razu do rzeczy? )))) był kiedys taki program: IDZ NA CAŁOŚC;DDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Zdzicho kochana;)))))))))00 26.07.05, 23:23 o Matko, to lepiej już niech on zacznie! DDDDDDDD a programu Idź na Całość już nie nadają! DDDDDDDD Odpowiedz Link
anisua Re: Zdzicho kochana;)))))))))00 26.07.05, 23:28 dzika_zdzicha napisała: > o Matko, to lepiej już niech on zacznie! DDDDDDDD panowie lubią jak kobieta przejmuje inicjatywę...zaskocz go) > > a programu Idź na Całość już nie nadają! DDDDDDDD tego nie wiem, nie byłam fanką) Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Zdzicho kochana;)))))))))00 26.07.05, 23:30 hmm... właściwie raz go już zaskoczyłam, ale nie tak! ))))))) fanką Idź na Całość też raczej nie jestem, a nuż jakiś Zonk się trafi ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
anisua Re: Zdzicho kochana;)))))))))00 26.07.05, 23:37 niektórzy lubią byc zaskakiwani a panowie lubią kobiety z inicjatywą a w życiu pełno zonków.....nigdy nie wiadomo z którego kąta wyjdzie.... UWAZAJ więc Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Zdzicho kochana;)))))))))00 26.07.05, 23:39 on na pewno lubi choć myśli, że już go nic nie zaskoczy. )))))) taaa, do Zonków mam szczęście. u mnie Zonk jest i w bramce nr 1, 2 i 3. DDDDDDDDDDDDDDDD buźka Odpowiedz Link