zapalniczka 16.09.05, 12:37 zycie jest takie niesprawiedliwe a raczej czemu ludzie tacy sa... wykorzystuja swoja "wladze" i ponizaja innych... plakac mi sie chce... do dupy to wszystko... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herezja Re: czemu? 16.09.05, 12:52 "władza tak jak narkotyk władza to wileka siła rodzi miłość i lęk czasami też zabija" Odpowiedz Link
herezja Re: czemu? 16.09.05, 13:04 Ej... zapłonko... Niektórzy tak mają, że wykorzystuja swoje możliwości przeciwko innym. Chyba tylko tak czują się silni. Nie wiem co ci ktoś zrobił, ale spróbuj sie tym nie przejmować. Odpowiedz Link
zapalniczka Re: czemu? 16.09.05, 19:19 probuje... ale ciezko... najgorsze jest to ze ta osoba ma chyba z tego satysfakcje... Odpowiedz Link
bogulo Re: czemu? 16.09.05, 19:34 1. jezeli pokazalas tej osobie, ze Cie zranila, to tak miala satysfakcje, jezeli w tamtym momencie bylas z zewnatrz lekko rozbawiona, to nie dalas za grosz owej satysfakcji, tacy lubia ponizac i deptac 2. gwarantuje Ci, ze bedziesz miala kiedys okazje sie zemscic i twierdze, ze to jest przepyszne Odpowiedz Link
zapalniczka Re: czemu? 16.09.05, 19:37 raczej nie naleze do msciwych osob... i watpie ze sobie odbije... ale dzieki za pocieszenie Odpowiedz Link
kesol Re: czemu? 16.09.05, 13:25 Wazne jest to co masz w srodku, tego nic i nikt nie moze podeptac To jest moja tarcza przed niesprawiedliwoscia swiata. Odpowiedz Link
zapalniczka Re: czemu? 16.09.05, 19:20 masz racje... zycie sie nie konczy... trzeba isc dalej... nic ze pokrzyzowalo to moje plany i wpedzilo w chorobe... Odpowiedz Link
monikson Re: czemu? 16.09.05, 19:29 Ewuś, ja zawsze w takich sytuacjach pocieszam się że w przyrodzie nic nie ginie...wszystko wraca do człowieka, wiec ten co Ci zrobił krzywdę jeszcze to odpokutuje... Uszka do góry! Odpowiedz Link
zapalniczka Re: czemu? 16.09.05, 19:35 pewnie masz racje... ale mimo to nie zycze mu zle... chyba jestem wariatka... Odpowiedz Link
monikson Re: czemu? 16.09.05, 19:38 Ja tez nie życzę nikomu źle... ale prawo karmy jest bezwzględne I działa nie tylko w tą "złą" stronę .. do Ciebie wróci całe dobro, które dajesz ludziom Odpowiedz Link
monikson Re: czemu? 16.09.05, 19:50 > o kuchnia to trzeba sie starac ;P hehehe, noooo...przechlapane ;P Odpowiedz Link
zapalniczka Re: czemu? 16.09.05, 19:56 od dzis bede wzorowac sie na filmowej Amelii... jej to wyszlo na dobre tylko od kogo zaczac Odpowiedz Link