maraiss 28.09.05, 11:06 skopiowane z innego forum... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=384&w=29573883&a=29573883 hmm...wiele opisów jest bardzo trafionych....))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tranzystor4 Re: imiona:D 28.09.05, 15:37 maraiss napisała: > hmm...wiele opisów jest bardzo trafionych....))) Anna, Joanna i Karolina - strzał w dziesiątkę Odpowiedz Link
anisua Re: imiona:D 28.09.05, 20:47 singelka napisała: > cecha fizyczna Ci sie nie podoba? hahahahha mówimy o włosach blond czy o tej drugiej??;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
singelka Re: imiona:D 28.09.05, 20:48 raczej tej drugiej, włosy zawsze możesz ufarbować Odpowiedz Link
singelka Re: imiona:D 28.09.05, 20:57 ale to nie to samo co naturalny, podobmo faceci nie lubią sztucznych biustów Odpowiedz Link
temeda24 Re: imiona:D 28.09.05, 20:59 hm - ja ostatnio ogladalam programik z udzialem mezczyzn i bylo mniej wiecej po polowie za i przeciw Odpowiedz Link
temeda24 Re: imiona:D 28.09.05, 20:55 hehehehe ja najbardziej usmialam sie z cechy fizycznej Odpowiedz Link
anisua Re: imiona:D 28.09.05, 20:56 temeda24 napisała: > hehehehe ja najbardziej usmialam sie z cechy fizycznej a jak masz na imię? sorry, ze nie pamiatam;/ Odpowiedz Link
anisua Re: imiona:D 28.09.05, 21:17 hmm...... a ja tam nie widzę Twojego imienia...... z czyjej cechy się śmiałas?;> Odpowiedz Link
temeda24 Re: imiona:D 29.09.05, 19:04 anishu a ja myslalam, ze ty wiesz, jak tamara ma naprawde na imie Odpowiedz Link
samentu Re: imiona:D 28.09.05, 23:52 Właśnie doczytałem do końca i musze przyznać że rzeczywiście coś w tym jest Agnieszka – typ kobiety matkującej każdemu kto znajdzie się w jej polu rażenia. Wszystko wie lepiej. Aga to świetny kompan do imprez najróżniejszej maści. Cecha fizyczna: po porodzie dupa jej rośnie … jak po drożdżach. znam kilka dokładnie pasujących do opisu Anna – naiwna i łatwowierna, bardzo często identyfikowana z typem „głupiutkiej blondynki”. Zakochuje się w tempie expressowym co w połączeniu ze „słabą głową” do alkoholi wystawia ją, jako łatwy obiekt dla okolicznych samców. Cecha fizyczna: ładne piersi. tutaj moje wrażenia są wręcz przeciwne, anki które znam/łem były zazwyczaj rozsądne i inteligentne, bez słabej głowy do alkoholi (w ogóle nie pijące) biust zawsze rzeczą gustu Daria – bardzo kochliwa istota. Każdy poznany facet to miłość jej życia. Cecha fizyczna: jest lub wkrótce zostanie blondynką. Dokładnie tak - blondynka niezależnie od koloru włosów Edyta – osoba inteligentna, oczytana i wrażliwa, lecz przy tym cholernie nudna. Opowiada dowcipy z dwumetrową brodą z których tylko ona się śmieje. Nie należy do najpiękniejszych, typ szarej myszki, która jest, ale na dobrą sprawę to jakby jej nie było. Też tak i przyznaję że nie wiem skąd to sie bierze Ewa – kobieta z zasadami, dbająca o swój wizerunek. Łasa na komplementy, często pod ich wpływem dostaje małpiego rozumu. Mądra po szkodzie, chociaż na własnych błędach uczy się powoli. Nieoceniony kumpel dla obu płci. Cecha fizyczna: zniewalający uśmiech. Dokładnie jak wyżej, dodam tylko że znajoma ma świadomość włąsnych wad na szczęście Iza – skromna, wyciszona, oddana przyjaciółka. Częściej przez płeć przeciwną uznawana za dobrego kumpla niż dziewczynę na randki. Cecha fizyczna: sportowa sylwetka i długie proste włosy. no nie powiedziałbym że wyciszona i nie koniecznie długie włosy Katarzyna – mistrzynie dwuznaczności. Podpuszczanie maja wyćwiczone do perfekcji przez co, niejeden facet wpieprzył się w kłopoty. Kasie są bardzo urodziwe o czym dobrze wiedzą i zdarza się im to wykorzystywać. Cecha charakterystyczna: brak zdecydowania Tak, dokładnie mistrzynie podpuszczania - mozna się albo wściec albo zakochać, choc to ostatnie bywa bardzo bolesne więc nie polecam Karolina – typ flirciary. Kobiety o tym imieniu są inteligentne, dowcipne lecz wydaje im się ze są pępkiem świata. Wszystko musi być po ich myśli, jeżeli nie jest zaczynają się problemy. Cecha fizyczna: ładna buzia o Karolciach które znałem, mozna było powiedzieć wszystko co powyżej poza słowem inteligentne, gdyby zdarzyła się taka chwila gdzie nie trajkotała mozna by było szum wiatru usłyszeć w tym pustostanie Monika – kokietują facetów od najmłodszych lat. Jako nastolatki jako pierwsze w swoim towarzystwie maja chłopaka, chociaż jako ostatnie tracą dziewictwo. Mocne w gębie, ale w czynach znacznie bardziej ostrożne. Cecha charakterystyczna: zachowują się jak rozpieszczone córeczki tatusia. z tym dziewictwem to bym nie powiedział ale reswzta jak najbardziej Paulina – chodzące solarium, kolor skóry jak u kominiarza po pracy. Przesadza z makijażem o różowych ciuszkach nie wspominając. Cecha charakterystyczna: o każdej porze roku ich skóra wygląda tak samo (czytaj: brązowa pasta do butów + pergamin) nie wiem jak to jest ale zazwyczaj takie Paulinki spotykam, ala przegrillowana lalka Barbie, różowiutki sweterek, biała krótka sukieneczka, różowiutkie kabaretki, szpile z 15 cm, ilość szminki przekraczająca dzienne zuzycie niejednej stylistki Odpowiedz Link
skrzydlate Re: imiona:D 29.09.05, 08:02 uprzejmie zapodaje jako Sylwia, ze owszem, do 20 roku zycia byłam cichą woda klasyczną, no może jak sie zapomne to mi sie jeszcze zdarza, ale nieczesto i w chwili zapomnienia, ale nigdy nikogo nie owijałam wokół paluszków, to jest pomówienie )))))))) sami sie pchają Odpowiedz Link
junkoh Re: imiona:D 12.10.05, 16:10 Joanna – większość Aś to bardzo ładne dziewczyny. Mają plan na życie i starają się panować nad swoim losem. Doskonałe organizatorki i przewodniczki stada To typ ukrytej „imprezowiczki” jednak często same o tym nie wiedzą i większość życia przechodzą obok dobrej zabawy. Żałują na starość, ale wtedy jest już za późno. to mi zadano bobu..... Odpowiedz Link
wenecka reklamacja 15.10.05, 23:43 Maraiss, składam reklamację - nie ma mojego imienia i nie mogę się o sobie niczego nowego dowiedzieć. A w fazie kształtowania samoświadomości i cięzkiej charówki nad sobą, byłoby to nieodzwone. proszę mnie podesłać opis moejgo imienia na mejla. jesli będą problemy, prosze się zwrócić do autora o stworzenie takiego opisu lub przekazanie do niego kontaktu. ) z góry dziękuję. Odpowiedz Link
maraiss Re: reklamacja 16.10.05, 17:09 zdrobnij swoje imie a następnie dodaj na początek literę "r" i bedziesz miała opis swojego imienia w jednym słowieDDD Odpowiedz Link
wenecka Re: reklamacja 16.10.05, 21:21 Maraiss, czy ja Ci już mówiłam, że jesteś kochana? jak nie, to mówię )) Odpowiedz Link