17.10.05, 23:16
trafiaja sie same egzemplarze z mozgiem w galotach? i dupnym mniemaniem o sobie? sa na tym swiecie faceci co maja chociaz odrobine wstydu i poszanowania wlasnej osoby? i czemu oni tego nie widza jak sa zalosni, smieszni? zgrywaja "nie wiadomo co" i mysla ze nam podoba sie strojenie glupa w ich wykonaniu... aaaaaaaaaaaaaaaaaaa... dupki dupki do potegi!!!!!!! gdybyscie mieli chociaz o odrobine wiecej po mamusi to swiat bylby piekniejszy!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • dzika_zdzicha Re: czemu? 17.10.05, 23:21
      > ? sa na tym swiecie faceci co maja chociaz odrobine wstydu i poszanowania
      wlasn
      > ej osoby?
      wiesz, wolałabym nie pozbawiać Cię złudzeń, ale... smile))))
      pozdro.
      • zapalniczka Re: czemu? 17.10.05, 23:23
        czasem mi az wstyd za nich... takie ahhhhhh... az slow brakuje... tongue_out
        • dzika_zdzicha Re: czemu? 17.10.05, 23:26
          no, a takich bardziej normalnych jest jak na lekarstwo.
          no to sobie ponarzekałyśmy. smile)))) a teraz proponuję się z tego wszystkiego
          pośmiać. smile)))
          buziak kiss
          • zapalniczka Re: czemu? 17.10.05, 23:29
            najbardziej to mnie ten buziak ucieszyl smile bo do smiechu to w stanach furii mi daleko... mam ochote wyzyc sie... krzyczec, rzucac, klac i kopac i walic po jajach i zdizierac skalpy!
            • dzika_zdzicha Re: czemu? 18.10.05, 00:08
              ale na furię - buziak - najlepszy jest - buziak - śmiech - buziak. bo może -
              buziak - rozładować - buziak - napięcie - buziak. smile))))))))))))))))))))))

idę już - buziak - spać - buziak. jutro ta cholerna uczelnia, tfu -
              buziak. smile)))))

buziak - buziak smile))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • gres81 Re: czemu? 18.10.05, 00:23
      bo kiepsko szukasz
      • zapalniczka Re: czemu? 18.10.05, 10:19
        szukanie mam w dupie... stwierdzam tylko fakty, kazdy facet w wiekszym czy mniejszym stopniu jest frajerem...
        • gres81 Re: czemu? 18.10.05, 12:37
          niby czemu są "frajerami"?
    • emzecik Re: czemu? 18.10.05, 00:43
      bo wszyscy fajni są już zajęci, tak jak ja ;-PPP
      • zapalniczka Re: czemu? 18.10.05, 10:17
        wredziak ;P ale i tak mnie uwielbiasz ;P
    • baron.munchausen Re: czemu? 18.10.05, 12:15
      a konkretniej?
      • zapalniczka Re: czemu? 18.10.05, 12:22
        bo mnie bierze jak wiecie wszystko najlepiej, nosicie wyzej dupe niz glowe, zgrywacie sie na bohaterow a jestescie tacy sami jak my... tylko ze my umiemy okazac nasze slabosci a Wy obnosicie sie z ta Waszym meskim honorem albo co to tam jest, upokarzacie nas nazywajac "dupami" "laskami" "pannami", zero empatii, smutni introwertyczni mezczyni bojacy sie stwierdzic ze kobieta jest ta lepsza polowka bo rozumie znacznie wiecej niz strona przeciwna bo wyczai co kryje sie w tej biednej glowce... a szkoda gadac... ale dobrze ze jestescie... mam przynajmniej okazje na Was pojezdzic... w przenosni i doslownie ;P
        • baron.munchausen Re: czemu? 18.10.05, 12:55
          e tam, chyba trafiałaś na dresiarzy a nie mezczyznwink
        • bogulo Re: czemu? 18.10.05, 15:18
          wyluzuj, zlosc na serce szkodzi, a chyba nie chcesz przez "frajerow" krocej zyc?
          • sudione Re: czemu? 19.10.05, 00:19
            dzika_zdzicha napisał(a):
            no, a takich bardziej normalnych jest jak na lekarstwo.

Najśmieszniejsze jest w tym wszystkim to, że Wy same nie potraficie zdefiniować pojęcia "normalny facet". Jeżeli jakimś cudem to zrobicie i trafi się w Waszym życiu taki osobnik, to i tak go olewacie. Paradoks ???
    • ernestwampir Re: czemu? 19.10.05, 00:38
      bo kobieta i tak zawsze znajdzie sobie powód żeby obrzucić błotem?
    • tony82 Bierz się za młodszych:P 19.10.05, 16:40

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka