konrado80 29.10.05, 10:40 jestem teraz na Ciebie wielce obrażony, za to że sie do mnie nie odzywasz i nawet się nie pochwaliłaś tym że obroniłaś mgr Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: mgr ANISU 29.10.05, 10:59 a czemu Ty sie nie odzywasz do Mgr Anisua?? Aneczko, kolejny raz gratuluje Odpowiedz Link
konrado80 Re: mgr ANISU 29.10.05, 11:03 bo jej wiecznie nie ma na gg Tobie napisała a mnie już nie zna, a tyle czasu się znamy, nawet byłem u niej a ona mnie po prostu olewa, dlatego i ja teraz taki będe miłego dnia i wogóle Odpowiedz Link
anula001 Re: mgr ANISU 29.10.05, 11:05 a maila mozna napisac skoro na gg nie ma. Teoretycznie nie maD Konrad, nie obrazaj sie tak od razu, zlosc pieknosci szkodzi Milego dnia i w ogole Odpowiedz Link
konrado80 Re: mgr ANISU 29.10.05, 11:11 a ona top co, nie może? zwłaszcza że obroniła się, więc wypadało napisać do mnie że się obroniła tyle czasu już się znamy, a ona nawet nie napisała mi że się obroniła Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: mgr ANISU 29.10.05, 13:54 konrado, jak ja sie obronilam to wcale nie informowalam o tym fakcie absolutnie wszystkich znajomych... sami sie dopytali Pauli -- Na ogół wszystkiemu sie umiem oprzeć - z wyjątkiem pokusy. Odpowiedz Link
konrado80 Re: mgr ANISU 29.10.05, 15:04 mówiła że da znać, ale przestała nagle się do mnie odzywać jak bym coś jej zrobił Odpowiedz Link
zoskaanka Re: mgr ANISU 29.10.05, 15:00 Tak, to ja też się obrażam na Ciebie, Anisua tyle czasu się znamy, a Ty co????? nawet nie raczysz się odezwać, nie poinformowałaś mnie, że się obroniłaś, a powinnaś, przecież tyle czasu się znamy co prawda nie odwiedziłam Cię, nad czym szczerze ubolewam, ale za to masz moje zdjęcie, a ja Twoje a Ty taka jakaś... dziwna jesteś, bo mnie nie poinformowałaś, że się obroniłaś buuuuuuu((( strzelam focha i nie wiem, kiedy mi przejdzie Odpowiedz Link
konrado80 Re: mgr ANISU 29.10.05, 15:02 ja nawet jej zdjęcia nie mam, a mówiła że mi prześle Odpowiedz Link
emzecik Re: mgr ANISU 29.10.05, 15:04 zoskaanka napisała: > strzelam focha i nie wiem, kiedy mi przejdzie o fuck, Zocha strzela focha ;-DDDD PS. Konrad, zluzuj Odpowiedz Link
zoskaanka Re: mgr ANISU 29.10.05, 15:13 emzecik napisał: > zoskaanka napisała: > > strzelam focha i nie wiem, kiedy mi przejdzie > > o fuck, Zocha strzela focha ;-DDDD > > PS. Konrad, zluzuj Ty mi się tu nie nabijaj ze mnie, MZ, bo zobaczysz } przecież to poważna sprawa, jak ona tak mogła postąpić, żeby nic mi nie powiedzieć, oburzające! Odpowiedz Link
anula001 Zoska 29.10.05, 15:34 wobec tego pozwol ze i ja sie na Ciebie obraze! co prawda przeslalas mi wirtualna karte na urodziny (dzieki) ale w ogole nie dajesz znac co slychac itd. A masz mojego maila> i to juz blisko rok jak sie widzialysmy!! Strzelam MEGA focha. Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Zoska 29.10.05, 16:55 Napisała Ta, co pisze do mnie długie i namiętne maile)) Odpowiedz Link
anula001 Re: Zoska 29.10.05, 16:59 ciiicho noo, nie chcialam mowic wszystkim o uczuciu namietnym ktore sie miedzy nami zrodzilo, a Ty tak wypaplalas)) Napisze darling, tomorrow)) Odpowiedz Link
pomysl.po.wypiciu Re: mgr ANISU 29.10.05, 15:43 a ja sie na Ciebie Aniu nie obrażam bo mi wszystko jedno czy jesteś mgr czy nie, a poza tym rozumiem że są ciekawsze rzeczy niż siedzenie przed monitorem Odpowiedz Link
mort_subite Re: mgr ANISU 29.10.05, 17:15 Droga Redakcjo, Mam poważny problem, nie wiem bowiem, czy teraz mam się na Anisuę obrazić, czy też nie. Są dwa poważne stronnictwa i nie wiem, do którego zgłosić akces. W sumie obrazić się mógłbym, chociaż u Ani nigdy nie byłem, nie mam jej zdjęcia ani numeru GG. Z drugiej strony obrażają się na Nią głównie osoby posiadające Jej numer GG, zdjęcia i/lub u Niej bywające, więc może nie powinienem do nich dołączać? Co mam zrobić, Droga Redakcjo, bo jestem w strasznej rozterce. Mort (lat 13 i 2/3) ;-PPPPPP PS. Gratulacje Aniu! Odpowiedz Link
anula001 Re: mgr ANISU 29.10.05, 17:33 Redakcja radzi: Drogi Morcie, a wez Ty sie napijPP Odpowiedz Link
mort_subite Re: mgr ANISU 29.10.05, 17:40 anula001 napisała: > Redakcja radzi: > > Drogi Morcie, > > a wez Ty sie napijPP Droga Redakcjo, Czego mam się napić? Odpowiedz Link
anula001 Re: mgr ANISU 29.10.05, 17:41 Drogi Czytelniku, czegokolwiek, byle ten smutek i fakt obrazenia sie odeszdl w niepamiec) Tylko nie przesadz, malolatom to sie zdarza, a podales swoj wiek Odpowiedz Link
mort_subite Re: mgr ANISU 29.10.05, 17:49 To ja spadam napić się czegokolwiek Miłego wieczoru życzę. mort_imprezowy Odpowiedz Link
herezja Re: mgr ANISU 29.10.05, 17:44 Mam podobny problem jak i Mort, czy również mogę sie napić? Odpowiedz Link
herezja Re: mgr ANISU 29.10.05, 17:49 Kawkę już wypiłam, więcej nie mogę bo dostanę herzklekotek A pić dalej sie chce Odpowiedz Link
monikson Re: mgr ANISU 29.10.05, 17:56 Na razie 3:1 dla obrażonych.. I Mort który sie nie określił w koncu Kto da więcej? To ja sie nie obrażę, celem wyrównania sił... A dla Anisu gratulacje-ja też oczywiście nie wiedziałam, ale chyba przeżyję...)) Odpowiedz Link
anula001 Re: mgr ANISU 29.10.05, 17:58 ja sie nie obraze, bo wiedzialam) nawet kciuki trzymalam) Moze jakis kisielek do walk przygotowac? Odpowiedz Link
anula001 Re: mgr ANISU 29.10.05, 18:01 w sektorze A bedzie wisniowy, w sektorze B truskawkowy) A co - dla kazdego cos milego Odpowiedz Link
monikson Re: mgr ANISU 29.10.05, 18:03 Proponuje drugi sektor oddzielić kolorystycznie, moze pomarańczowy albo cytrynowy? Odpowiedz Link
anula001 Re: mgr ANISU 29.10.05, 18:11 zdaje sie na Ciebie Monia a ja musze odzienie wybrac na dzis i wyprasowac Odpowiedz Link
monikson Re: mgr ANISU 29.10.05, 18:15 Szykuj się, szykuj I udanej imprezy Ci życze A kisielem się zajmę, nic sie nie martw Odpowiedz Link
anula001 Re: mgr ANISU 29.10.05, 18:16 dzieki wlosy umylam i nadal nie wiem co zalozyc PS zostawcie troche kisielku dla mnie, bo dobry na kaca;D Odpowiedz Link
anisua Wszystkich zainteresowanych i obrażonych 29.10.05, 19:40 na mnie najmocniej przepraszam byłam tak zaślepiona radością.... ze to juz jest koniec,,że mi jakos umkło więcej sie to nie powtórzy o kolejnym waznym wydarzeniu powiadomię wszystkich .....np. o slubie ps. ale był gdzieś taki opis......mówcie mi mgr i gdzie te prezenty do cholery?;DDDDD Tylko jakies żale Odpowiedz Link
anisua Re: Wszystkich zainteresowanych i obrażonych 29.10.05, 20:12 i nie lubię się chwalić Odpowiedz Link
yorick1 Re: Wszystkich zainteresowanych i obrażonych 02.11.05, 14:20 Anisua, GRATULACJE!! posylam wirtualne narecze zolto-czerwonych tulipanow Odpowiedz Link
anisua Re: Wszystkich zainteresowanych i obrażonych 02.11.05, 23:38 yorick1 napisał: > Anisua, GRATULACJE!! posylam wirtualne narecze zolto-czerwonych tulipanow dzięki a tulipany bardzo lubię, zwłaszcza żółte Odpowiedz Link
anisua Re: mgr ANISU 02.11.05, 23:39 zapalniczka napisała: > gratuluje tytulu , czekamy na wiecej ;P dzieki Ewuś na więcej?? mnie wystarczy ...na razie Odpowiedz Link