anisua Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 02.12.05, 18:40 czeka na pewną kwotę lub własny kąt;DD ale nie ma takich mikołajów;/ Odpowiedz Link
anula001 Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 02.12.05, 18:42 no nie ma zatem co chcesz??? Odpowiedz Link
anisua Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 02.12.05, 18:45 hmmm....muszę pomyśleć..... mam cały zestaw przedstawic zczeń?;PP Odpowiedz Link
anula001 Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 02.12.05, 18:46 wiesz, ze ja nie wiem co bym chciala. Zreszta zawsze jak mnie ktos pyta co bym chciala od noego/od niej nie umiem powiedziec, nawet jakos mi tak glupio cos powiedziec. Ucieszy mnie kazdy prezent, niewazne co to jest. Liczy sie pamiec. Przedstawiaj swoja liste, a co sobie bedziesz zalowac;DDD Odpowiedz Link
anisua Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 02.12.05, 18:57 ucieszyłby mnie pan przewiązany kokardką z karteczką, że to dla mnie;D i drobnostki, praktyczne i niepraktczne... wazne, że od serca Odpowiedz Link
anula001 Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 02.12.05, 18:59 dokladnie, wazne ze od serca Odpowiedz Link
candycandy Re: pod choinka chce znalesc 02.12.05, 19:23 z rzeczy zwyczajnych i prostych czyli komercyjnych: - kruszarke (tak to sie fachowo nazywa?) do lodu, - dvd-eco-pack z 3 czesciami ojca chrzestnego i jeszcze zeby poszerzyli go inne filmy al'a pacino np. czlowieka z blizna - torbe tweedowa z pomponami - karnet w sporej wysokości do intimissimi z rzeczy trudniejszych: - zeby my friend dawno nie widziany znalazl troche czasu i odwiedzil stolice i mnie tez - zebym miala cierpliwosc do osob, ktore sa trudne we wspolpracy ale musze z nimi wspolpracowac;P - madrosci w rozroznianiu rzeczy-do-pokonania i nie-do-pokonania i skupianiu sie na tych pierwszych;P z rzeczy najtrudniejszych: - wszystkiego rodzaju wishing-well'sy np. 2tygodnie wakacji na bahama albo w laponii, 6 w lotka, krysztalowa kula dla malysza, tydzien zapomnienia z panem M. i inne takie Odpowiedz Link
mumuja Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 02.12.05, 19:01 Pieniądze aktualnie potrzebne Odpowiedz Link
anisua Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 02.12.05, 19:15 albo to, czego szukam od jakiegos czasu, żeby sie znalazło i było super Odpowiedz Link
ludzik_ta Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 03.12.05, 21:16 * kilka książek * ze dwa filmy na dvd, może "Przed wschodem słońca", abym miała obie części * pieniądze * perfumy p.s. tak w ogóle: hello, jestem u Was pierwszy raz. Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 04.12.05, 12:05 ja tez wczoraj zostalam postawiona przed pytaniem co bym chciala... i nie wiem za bardzo... i tak jak ty anula, nawet jak wiem, to... glupio jakos sobie czegos konkretnego zyczyc Pauli -- Jakieś 'aczkolwiek' mi tutaj zostało Odpowiedz Link
anula001 Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 04.12.05, 12:53 no wlasnie, nie wiem, moze to od wychowania zalezy, ale jakos mnie to sie kojarzy z wyrachowaniem (mowienie konkretnie o tym, jakiego prezentu sie chce). Czyli idac dalej tym tropem - mowie komus, ze chce to i to, a to cos lezy poza jego mozliwosciami, ten ktos daje mi cos innego ale wie,ze czekalam na inna rzecz i ma poczucie,ze jestem niezadowolona. Dla mnie to dziwne, nie umiem tak, ciesze sie z tego co jest, bo i tak liczy sie pamiec i serce, ktore ktos wlozyl w pomyslenie i zorganozwanie prezentu. Odpowiedz Link
monikson Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 04.12.05, 12:12 Ja bym chciała żeby pewne sprawy się w koncu rozwiązały... nawet nie musi być koniecznie po mojej myśli (choć baardzo bym chciała ) ale czekanie jest chyba najgorszą rzeczą jakiej w tym momencie doświadczam... A z rzeczy materialnych - to małe czarne C2 by mnie w pełni usatysfakcjonowało Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 04.12.05, 12:52 pistolet, żeby sobie strzelić w łeb przekażesz Mikołajowi, Aniu? pozdrawiam Odpowiedz Link
anula001 Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 04.12.05, 12:53 nie, nie przekaze co sie dzieje mala? Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 04.12.05, 13:11 nic Aniu, tylko życie się chrzani... przekaż, plis! Odpowiedz Link
anula001 Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 04.12.05, 13:13 tak bywa dziubasku, minie, wierz mi. OK, przekaze, z adnotacja,zeby to byl pistolet na wode) Glowka do gory, pls Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 04.12.05, 13:16 > Glowka do gory, pls oj, dużo wymagasz, Aniu... zobaczę, co da się zrobić buziaczek Odpowiedz Link
anula001 Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 04.12.05, 13:20 wierze, ze sie uda. zamelduj potem tu,pls hugsssy Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 04.12.05, 13:23 jak mi się coś uda, mam tu napisać? oooo, to będziecie długo czekać. mam nadzieję, że do tej pory nie zlikwidują forum na gazecie... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 04.12.05, 21:52 pieska i wielkie pudlo zelkow... Odpowiedz Link
herezja Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 04.12.05, 22:44 dobrą latarkę czołówkę, żeby znowu nie znaleźć się o 1 nad ranem w środku lasu z dwiema zepsutymi latarkami i pudełkiem zapałek Ps. Sa jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie, którzy bezinteresownie podzielą sie światłem ze zbłąkanym wędrowcem ) ps. 2. dla wyjaśnienia - takie mam głupie hobby, ze szwędam sie noca po lesie Odpowiedz Link
bezchmurny Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 04.12.05, 22:47 jak w tym... no... blair witch cośtam Odpowiedz Link
herezja Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 04.12.05, 22:48 a nie wiem, nie ogladałam, bo strasznie sie boje horrorów Odpowiedz Link
bezchmurny Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 04.12.05, 22:55 haha, zresztą co tam niby można w nocy w lesie robić, nuuudy Odpowiedz Link
anjja27 Re: Co chcielibyscie dostac na swieta?? 05.12.05, 20:49 Chciałabym zacząć żyć normalnie, zapomnieć o tym co mnie spotkało- tego się nie da to może chociaż nie myśleć o tym.Sama dać radę zrealizować plany które miałam z nim.I to wszystko. No może jeszcze przyjaciel. Dużo się tego zrobiło Odpowiedz Link