gosialska 08.12.05, 20:36 Jaki macie kolor włosów? Bo ja rano byłam blondynka a teraz jestem szatynką i czuję sie dziwnie ale podoba mi się No bo jak kobieta musi coś zmienić a nie chce za bardzo ryzykować to zmienia kolor włosów Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: blondynki/ brunetki 08.12.05, 20:44 ooo, prosze jaka zmiana ja z natury nijaki myszowato-szatyn-jasnobrazowy, wiec mam na blond zrobione Odpowiedz Link
gosialska Re: blondynki/ brunetki 08.12.05, 20:47 I tak jesteś sliczna kochana! Niezależnie od koloru włosów.. zresztą tak jak ja No to sobie teraz powiedziałam!! Odpowiedz Link
anula001 Re: blondynki/ brunetki 08.12.05, 20:51 bardzo ladna riposta)) Pochwal sie swoim kolorkiem Odpowiedz Link
maruda2 Re: blondynki/ brunetki 08.12.05, 21:04 mariolka99 napisała: > Rudyrudyrudy rydz;PPP I jeszcze jeden Oryginalny, nie farbowany Odpowiedz Link
anula001 Re: blondynki/ brunetki 08.12.05, 20:58 gosialska napisała: > I tak jesteś sliczna kochana! Niezależnie od koloru włosów.. zresztą tak jak > ja No to sobie teraz powiedziałam!! hihihi, ale nam poslodzilas GosiuDD a co tam Trzeba sie na kawke wybrac,hmmm? Odpowiedz Link
gosialska Re: blondynki/ brunetki 08.12.05, 21:04 wiem, wiem, ze posłodziłam ale taki nastrój przedświąteczny)) Odpowiedz Link
konrado80 Re: blondynki/ brunetki 08.12.05, 21:09 Gosiu, a cóż to za zmiana?? mogę liczyć na siakieś zdjęcie z nową fryzurą? Odpowiedz Link
gosialska Re: blondynki/ brunetki 08.12.05, 21:55 Kobiety tak mają że czasem chca zmian) Fryzura nie zmieniona, wciąż mam długie włosy (bo ostatnio trochę urosły) tylko kolor.. Pozdrawiam. A co u Ciebie Konrado? Jakieś przygotowania przedświąteczne? Odpowiedz Link
konrado80 Re: blondynki/ brunetki 08.12.05, 22:03 ale kolor też jest zmianą więc jak byś miała na stanie zbędne jedno zdjęcie w nowym kororze to bym nie obraził się jak bym znalazł je w skrzynce )) a co u mnie? po staremu, nic nowego a przygotowania, to tylko sylwestrowe, bo wynajeliśmy z kumplem lokal i robimy sylwka a co u Ciebie?? Odpowiedz Link
zapalniczka Re: blondynki/ brunetki 08.12.05, 23:19 a ja jestem szatynka z babki prababki... Odpowiedz Link
dzika_zdzicha Re: blondynki/ brunetki 09.12.05, 22:34 obecnie jestem kasztanką i jest fajnie pozdro. Odpowiedz Link