anisua 25.01.06, 21:06 Tak sobie myślę...... I nie sa to mysli wesołe.... Jedna praca, druga praca,by przeżyć, zarobic na życie, inne obowiązki...... I jak tu znależć czas na drugą osobę.... Na poszukiwania połówki pomarańczy ...czy jabłka Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
spey Re: Skonany singiel........ 25.01.06, 21:10 cześć Ani owoce, zwłaszcza jabłka najlepiej smakują wieczorem... po gorącej ,aromatycznej kąpieli, w migotliwym blasku świec....taaaakkk...myślę że wtedy są najsmaczniejsze... Odpowiedz Link
anisua Re: Skonany singiel........ 25.01.06, 21:30 skonany singiel po takiej kąpieli....zapada w sen a jedzeniu tylko śni) ps. romantyk czy wiesz czego potrzeba romantycznym dziewuszkom?;P Odpowiedz Link
spey Re: Skonany singiel........ 25.01.06, 21:36 anisua napisała: > skonany singiel po takiej kąpieli....zapada w sen > a jedzeniu tylko śni) > > ps. romantyk czy wiesz czego potrzeba romantycznym dziewuszkom?;P Aniii...jak możesz tak mówić? oczywiście że romantyk ja naprawdę lubię owocobranie w dobrej oprawie ...tylko o romantyczne dziewuszki coraz trudniej przeczytałem twój ostatni post naszego wczorajszego gadu-gadu... chyba mnie nie lubisz...a mnie się tak fajnie z Tobą rozmawia Odpowiedz Link
anisua Re: Skonany singiel........ 25.01.06, 21:52 romantyk......albo szuka naiwnych dziewczatek?;P tak, domyslam sie, ze lubisz;P który facet nie lubi romantyczne wygineły, nastały cięzkie czasy, mężczyzni zniewieściali hmmm..... czy ja Cię lubie?????? nie mam zielonego pojęcia Odpowiedz Link
spey Re: Skonany singiel........ 25.01.06, 22:03 anisua napisała: > romantyk......albo szuka naiwnych dziewczatek?;P naiwne dziewczynki??? Ani, to na pewno nie na tym forum !!! > > romantyczne wygineły, nastały cięzkie czasy, mężczyzni zniewieściali > hmmm..... > czy ja Cię lubie?????? > nie mam zielonego pojęcia nie chodziło mi o odczucie sympatii, przecież absolutnie się nie znamy, tylko takie lubienie netowe.... wiesz, z kimś lubisz poklikać, a innemu nie chce ci sie nawet odpisywać... Odpowiedz Link
anula001 Re: Skonany singiel........ 25.01.06, 22:04 spey napisał: > naiwne dziewczynki??? Ani, to na pewno nie na tym forum !!! dziekujemy za komplement)) Odpowiedz Link
spey Re: Skonany singiel........ 25.01.06, 22:07 anula001 napisała: > dziekujemy za komplement)) > Anula to nie komplement. Komplementy to przeważnie takie małe,słodkie kłamstewka ..... a to była po prostu szczera prawda.... > > > Odpowiedz Link
anula001 Re: Skonany singiel........ 25.01.06, 22:09 dla mnie komplement, bo z natury jestem naiwna jak zajac na wiosne, a tu takie mile cos uslyszalam A poza tym komplementy nie musza byc klamstawmi, to zalezy od nadawnyc i adresata i celu, w jakim sie wymawia komplenent. A tak na zakonczenie mojego mini elaboratu szczera prawda jest dla mnie jedna z wiekszych wartosci Odpowiedz Link
anisua Re: Skonany singiel........ 25.01.06, 22:08 wszędzie się takie znajdą...... zwłaszcza, gdy człowiek zakochany to własnie naiwny......albo gdy bardzo szuka szczęścia..... to to, że odpisuję to chyba coś niecoś wyjaśnia?) Odpowiedz Link
anula001 Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 21:15 Moze bc w tym watku??? Kurde, zgubilam cos, szukam juz ponad godzine i nic((((((((((((( Odpowiedz Link
anisua wkurzony i skonany to jest dopiero mieszanka;) 25.01.06, 21:16 wybuchowa)) stanąc takiemu na drodze..............;D Odpowiedz Link
anula001 Re: wkurzony i skonany to jest dopiero mieszanka; 25.01.06, 21:19 no wlasnie. Dzis moze skonana nie jestem, ale mam jakos malo energii ostatnio czy tam jakies raczej zmeczenie chroniczne odcuzwam, chyba przez te zime. Takze prosze mi na drodze nie stawacDDDDDD Dziekuje za uwage Odpowiedz Link
spey Re: wkurzony i skonany to jest dopiero mieszanka; 25.01.06, 21:21 po takiej konfrontacji to nawet ci hirurdzy magicy od ,,zostać łabędziem " (czy jakoś tak) nie pomogą Odpowiedz Link
anisua Re: wkurzony i skonany to jest dopiero mieszanka; 25.01.06, 21:32 Oglądasz takie programy? ps.chirurdzy...nie mogłam się oprzeć Odpowiedz Link
spey Re: wkurzony i skonany to jest dopiero mieszanka; 25.01.06, 21:39 anisua napisała: > Oglądasz takie programy? nie,ja wogóle ni często oglądam tv. ale widziałem reklamę > > ps.chirurdzy...nie mogłam się oprzeć dzięki i przepraszam (czerwienię się) to przez tą szybkoć pisania..... Odpowiedz Link
anisua Re: wkurzony i skonany to jest dopiero mieszanka; 25.01.06, 21:53 po raz kolejny rumieniec zauwazam na Twym licku;DDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
spey Re: wkurzony i skonany to jest dopiero mieszanka; 25.01.06, 21:57 anisua napisała: > po raz kolejny rumieniec zauwazam na Twym licku;DDDDDDDDDDDDD > więc widzisz że nie kłamca .... i nie kobieciarz Odpowiedz Link
anisua Re: wkurzony i skonany to jest dopiero mieszanka; 25.01.06, 22:11 tja......) ideał;P Odpowiedz Link
spey Re: wkurzony i skonany to jest dopiero mieszanka; 25.01.06, 22:13 anisua napisała: > tja......) > ideał;P > na pewno nie ideał! ideały są nudne.... Odpowiedz Link
anisua Re: wkurzony i skonany to jest dopiero mieszanka; 25.01.06, 22:50 nudne i dodałabym.....meczące) Odpowiedz Link
spey Re: wkurzony i skonany to jest dopiero mieszanka; 25.01.06, 22:56 anisua napisała: > nudne i dodałabym.....meczące) zupełnie się z Tobą zgadzam takie..... bez pieprzu letnie? ani zimne ,ani gorące? ... > Odpowiedz Link
iwona2727 Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 21:24 wiesz, kiedyś ktoś powiedział mi: obiecaj coś św Antoniemu, a znajdzie się, obiecałam i znalazło się spróbuj Anula Odpowiedz Link
spey Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 21:26 a komu trzeba coś obiecać żeby zgarnąć najbliższą kumulację w totolotka??? Odpowiedz Link
iwona2727 Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 21:31 Fortunie?? Merkuremu?? Odpowiedz Link
spey Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 21:46 iwona2727 napisała: > Fortunie?? > Merkuremu?? > eeee chyba marne szanse Fortuna - zbyt kapryśna a Merkury -to bóg kupców ale i złodziei Odpowiedz Link
iwona2727 Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 21:59 może zatem warto kupić los.. aby ktoś wykradł dla Ciebie właściwe kule?? Odpowiedz Link
anula001 Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 22:00 dzieki za pomysl juz mi Ania na gg pisala o tym Sprobuje, ale jutro chyba, bo dzis juz nic nie wymysle, i nawet Antoni nie pomoze... Odpowiedz Link
iwona2727 Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 22:04 zatem powodzenia i CIERPLIWOŚCI ) Odpowiedz Link
anula001 Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 22:05 dzieki, chociaz aktualnie rzucam niecenzuralnymi wyrazami i pioruny leca z oczu, az strach wejsc do mnie;D Odpowiedz Link
anisua Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 22:09 współczuje domownikom;PPPP a jeśli pieso zjadło?;D Odpowiedz Link
anula001 Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 22:10 no chyba nie zjadl mi zwitku papierow wielkosci A4:///// Filus, do mnie!!!!!)) na dywanik!! Odpowiedz Link
ixis Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 22:21 zgodnie z prawami Murphiego jest w ostatnim miejscu, w które zajrzysz można zacząć szukać od końca (sprawdzone, nie działa ) albo szukać cierpliwie <odsuwa się na bok na chwilę, żeby uniknąć rzuconego gromu> Odpowiedz Link
anula001 Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 22:25 ale ja szukalam dwie godziny, nie ma juz miejsc pierwszych i ostatnich, bo przeszukalam wszystko i wszedzie Spokojnie, na razie Cie oszczedze i gromem nie rzuce Odpowiedz Link
ixis Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 22:34 ja miesiąc temu schowałem gdzieś fakturę, żeby nie zginęła ... do tej pory jej nie znalazłem (to tak w ramach pocieszenia ) > Spokojnie, na razie Cie oszczedze i gromem nie rzuce dziękuję bardzo za wyrozumiałość, mogę się jutro ciastkiem zrewanżować Odpowiedz Link
anula001 Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 22:42 dzieki mam nadzieje, ze znajde szybciej, bo zamiesiac to...ehh wole nie myslec nawet. Za ciacho dzieki jutro, ide na tort-sam rozumiesz Ale kawka jak najbardziej mile widziana Odpowiedz Link
anisua Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 22:48 anula, uwazaj....on to ciasTko chyba wylizał.......;PPPP Odpowiedz Link
anula001 Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 22:52 ze co?? Ania, dziecko, nie pij wiecej kawy przed snem Odpowiedz Link
anisua Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 23:06 sie pomyliły mi osbniki rodzaju meskiego;PP naprawde ktos dzisiaj lizał jakies ciastko lub zamierzał;PP wypije tylko ostatniego łyka kawy i spadam Odpowiedz Link
ixis Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 23:22 nie wylizał, tylko zjadł ktoś inny proponował inne potraktowanie ciastka ... zresztą co to za skojarzenia ... hahaha ... Odpowiedz Link
anisua Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 23:36 aha, przyjmuje do wiadomości, ciasteczko zjedzone, nie wylizane;PPP skojarzenia to moja druga natura, a Wasza chłopcy to nie?;PPP Odpowiedz Link
ixis Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 23:43 skądże? <udaje, że nie wie o co chodzi> a serio ... jak najbardziej :] ... czym byłoby życie bez nich Odpowiedz Link
spey Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 22:10 anula001 napisała: > dzieki, chociaz aktualnie rzucam niecenzuralnymi wyrazami i pioruny leca z oczu pomijając te niecenzuralne słowa...jakaż cudowna musisz być w takim szale...uniesieniu...zapamiętaniu..... Odpowiedz Link
anula001 Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 22:11 kobieca strasznie, nieprawdaz?) Odpowiedz Link
spey Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 22:14 anula001 napisała: > kobieca strasznie, nieprawdaz?) to zależy co kto lubi ja lubię ogień > > Odpowiedz Link
anula001 Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 22:16 jestes w zdecydowanej mniejszosci jesli chodzi o facetow preferujacych ogien gratuluje! Odpowiedz Link
spey Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 22:22 anula001 napisała: > jestes w zdecydowanej mniejszosci jesli chodzi o facetow preferujacych ogien > gratuluje! > stary jestem, jeszcze przedpotopowy pamiętam wulkany i krucjaty do Ziemi Świętej, kiedy mężczyzna znaczyło rycerz.... Odpowiedz Link
anula001 Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 22:24 teoria moja jest taka: jak facet silny i facetowski to woli ogien. jak sietorka taka i klucha ciepla, albo pseudo macho to woli... no na pewno nie ogien)))))) Odpowiedz Link
spey Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 22:28 anula001 napisała: > teoria moja jest taka: > jak facet silny i facetowski to woli ogien. > jak sietorka taka i klucha ciepla, albo pseudo macho to woli... no na pewno nie > ogien)))))) wtedy woli swojego kolegę > Odpowiedz Link
anula001 Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 22:41 hahahahahahhah no popatrz, w ten sposob na ten problem nie patrzylam Odpowiedz Link
anisua Re: Wkurzony singiel........Moze byc?? 25.01.06, 22:04 czyżby tylko krakusy wołały anotosia?;DDDDD Odpowiedz Link
spey Re: oj, speyu;)) 25.01.06, 22:25 anisua napisała: > ale Ty umiesz bajerować kobiety.....)) > Aniii.... ale Ty umiesz mnie zawstydzić! (znów się czerwienię) poza tym ja wcale nie bajeruję!!!....nie miałbym na tyle śmiałości... po prostu rozmawiam.... Odpowiedz Link
anisua Re: oj, speyu;)) 25.01.06, 22:49 No popatrz, wcale nie chcę........ złosliwa jestem istota i tyle;/ moze dlatego singiel? musze pomyslec....... ale cukierkowa panienka to ja nigdy nie bedę) Odpowiedz Link
spey Re: oj, speyu;)) 25.01.06, 23:00 anisua napisała: > No popatrz, wcale nie chcę........ > złosliwa jestem istota i tyle;/ może nie tyle złośliwa,co przekorna ale za to jaka interesująca.... > > moze dlatego singiel? musze pomyslec....... > ale cukierkowa panienka to ja nigdy nie bedę) cukierkowa??? dlaczego miałabyś być cukierkowa??? > Odpowiedz Link
anisua Re: oj, speyu;)) 25.01.06, 23:05 cukierkowa, czyli słodziutka, jak cukiereczek;PPP a ja myslałam, że zlośliwe kobiety są odpychające, ze faceci się boja.... Odpowiedz Link
spey Re: oj, speyu;)) 25.01.06, 23:22 anisua napisała: > cukierkowa, czyli słodziutka, jak cukiereczek;PPP > a ja myslałam, że zlośliwe kobiety są odpychające, ze faceci się boja.... słodziutkie też są potrzebne....ale tak naprawdę interesujące są tylko te, które mają swoje zdanie, po których często nie wiesz, czego możesz sie spodzewać...bo tylko takie potrafią zaskakiwać....są jak....śpiąca bestia...wyciągasz rękę i nie wiesz czy ,gdy ją zbudzisz, zacznie się do ciebie łasić słodko mrucząc, czy rozerwie cię na strzępy... tylko przy takich czujesz tą adrenalinę... Odpowiedz Link
anisua Re: oj, speyu;)) 25.01.06, 23:40 widzę, ze nie lubisz nudy potrzebujesz adrenaliny...... trudno chyba Ci dogodzić? wodnik?;PPP Odpowiedz Link
spey Re: oj, speyu;)) 25.01.06, 23:45 anisua napisała: > widzę, ze nie lubisz nudy > potrzebujesz adrenaliny...... na nudę nie mam już czasu....jestem za stary na nudę.....życie jest za krótkie,żeby przeleżeć je w wyrze.... > trudno chyba Ci dogodzić? w jakim sensie > wodnik?;PPP waga Odpowiedz Link