anisua 09.03.06, 16:21 na............CZEREŚNIE;D a do czerwca tak daleko..;/ Macie tez takie zachcianki? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
herezja Re: Mam chcicę 09.03.06, 16:36 mi się ostatnio bzu zachciało też musze zaczekać Odpowiedz Link
heart_of_ice Re: Mam chcicę 09.03.06, 16:39 w ciazy jestescie czy co? Pauli -- Mężczyźni są z Marsa, a kobiety ze... Snickersa Odpowiedz Link
herezja Re: Mam chcicę 09.03.06, 16:41 gdybyśmy były to marzyłyby nam sie kiszone ogórki, a nie czeresnie i bez Odpowiedz Link
anisua Re: Mam chcicę 09.03.06, 16:43 ee, ogórki to taki standard)) a ja jestem nieszablonowa i mogłabym mieć ochote na cos innego)) choś ogóry uwielbiaaaaaaaammmmmmmmmmmmm małosolne i konserwowe pycha Odpowiedz Link
anisua Re: Mam chcicę 09.03.06, 16:42 ciązy?? hmm........chyba ..... urojonej;PPPPPPPP Odpowiedz Link
herezja Re: Mam chcicę 09.03.06, 16:47 aż się dziwię, że nie mam urojonej - 2/3 moich kolezanek albo sie spodziewa, albo właśnie sie doczekały Odpowiedz Link
lenin_ek Re: Mam chcicę 09.03.06, 19:31 a ja bym sie napil tego: "Piwo "Baz Super Brew" warzone przez Barrie Parish w browarze w miejscowości Somerby (hrabstwo Leics, Wielka Brytania) zawiera 23 procent alkoholu. Jest to najmocniejsze piwo na świecie. " Odpowiedz Link
fleshless Re: Mam chcicę 10.03.06, 09:19 no ba! a już na czesreśnie, które są... no które są... no takie... no po prostu.... czereśniowo... czereśniowe... Nie, to głupio brzmi... No też lubię czereśnie. Bardzo... Pozdrawiam ;-] Odpowiedz Link
joanna591 Re: Mam chcicę 10.03.06, 21:59 a ja na poziomki z bitą śmietanką,albo truskawki takie świeżutkie do tego szampan Odpowiedz Link
anisua Re: Mam chcicę 10.03.06, 22:48 wiedziałbys na co mam ochotę????? czytasz w myślach? Odpowiedz Link
lenin_ek Re: Mam chcicę 10.03.06, 22:54 ja czytam, wsiadam w auto i zaraz jestem Ci pokazac Odpowiedz Link
anisua Re: Mam chcicę 10.03.06, 22:56 ale co pokazać........... matko?????? myslałam o przemeblowaniu;PPP i o mięsku....pieczonym, pikantnym... jakis głód mnie dopadł Odpowiedz Link
anisua Re: Mam chcicę 10.03.06, 22:58 lepiej nie zgaduj zresztą..... już napisałam)) a w sumie to sama nie wiem, czego chcę Odpowiedz Link
spey Re: Mam chcicę 10.03.06, 23:08 wcale nie miałem zamiaru zgadywać dostroiłem moje myśli do Twoich fal mózgowych i wyczułem że masz ochotę na soczysty plaster karkóweczki,który przeleżał kilka godzin w marynacie z miodu, papryki chili, i świeżej balyli...z pieczonymi ziemniaczkami i sosem czosnkowym...świece... butelka Beaujolais... - to tylko miałem na myśli ... ))) Odpowiedz Link
spey Re: Mam chcicę 10.03.06, 23:12 ooooo teraz widzę wyrażniej ... karkóweczka jest z grilla.... )) Odpowiedz Link
anisua Re: Mam chcicę 10.03.06, 23:22 o jeżuuuuuuuuuuuuuu jaka wredota z Ciebie.........) ps.nie przepadam tylko za winkiem;/ nawet sie na nim nie znam specjalnie Odpowiedz Link
spey Re: Mam chcicę 10.03.06, 23:31 uwierz mi na słowo że do tego dania by pasowało .. połączenie ostro-słodkiego smaku przydymionego mięsa, słodkawy smak pieczonych ziemniaków maczanych w czosnkowym sosie i lekko cierpkawe,o intensywnym bukiecie owoców, Beaujolais - rajskie połączenie ... ))) Odpowiedz Link
anisua Re: Mam chcicę 10.03.06, 23:33 myslałam, ze kobiety są złosliwe........ale faceci jeszcze gorsi wiesz, jak mi slinka cieknie????????? aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa głodna jestem;D sam przyrządzałeś???;> Odpowiedz Link
spey Re: Mam chcicę 10.03.06, 23:34 oczywiście!!!! dobre jedzenie to jedna z moich słabości.... Odpowiedz Link
spey Re: Mam chcicę 10.03.06, 23:35 i absolutnie nie rozumiem posądzenia o złośliwość ))) Odpowiedz Link
anisua Re: Mam chcicę 10.03.06, 23:39 cos takiego......... jakie te chłopy niedomyslne;D Odpowiedz Link
spey Re: Mam chcicę 10.03.06, 23:43 no przecież ci mówiłem , że mężczyzna nie czyta między wierszami ) Odpowiedz Link
anisua i szkoda, że ci mężczyzni tacy mało inteligentni 10.03.06, 23:51 ilez by to ułatwiło ..... Odpowiedz Link
spey Re: i szkoda, że ci mężczyzni tacy mało inteligen 11.03.06, 00:01 tak....rzeczywiście życie byłoby wtedy o wiele prostsze... ale czy ciekawsze? gdyby mężczyzna miał taki sam tok myślenia jak kobieta to troszkę tak , jakbyś mieszkała ze swoim klonem )) Odpowiedz Link
anisua Re: i szkoda, że ci mężczyzni tacy mało inteligen 11.03.06, 00:17 ale taki przystojny klon w męskim ciele, z którym łatwiej byłoby sie dogadać...... to byłoby ciekawe dośiwdczenie) Odpowiedz Link
anisua Re: Mam chcicę 10.03.06, 23:38 właśnie zauważyłam ale w końcu trzeba miec jakies radości w życiu Odpowiedz Link
spey Re: Mam chcicę 10.03.06, 23:41 życie jest takie krótkie.....trzeba z niego korzystać ,bo mamy tylko tyle, ile zdołamy przeżyć.... cała reszta nie ma najmniejszego sensu.... Odpowiedz Link
anisua Re: Mam chcicę 10.03.06, 23:42 korzystac? tak ale .... tak na maksa? bez ograniczeń? nie potrafię...jakies hamulce chyba każdy ma Odpowiedz Link
spey Re: Mam chcicę 10.03.06, 23:44 nie szkodzić innym! - to właściwie chyba jedyne poważne ograniczenie.... Odpowiedz Link
anisua Re: Mam chcicę 10.03.06, 23:49 czasem nieświadomie możemy zaszkodzić sobie...nie wiedząc o tym........ albo dowiadując sie zbyt pózno... Odpowiedz Link
spey Re: Mam chcicę 10.03.06, 23:57 zaszkodzić sobie.... tak, możemy... wtedy mówi się trudno i żyje się dalej - tak mówi popularne powiedzenie... ale właściwie jest w tym dużo racji... bo czy żal i rozpamiętywanie tego, co zrobiło się żle, coś zmieni??? czasu nie można cofnąć...kolejne doświadczenie- ot i tyle....do przodu...nie oglądając się za siebie... bo jutro też będzie dzień ... a na oglądanie się za siebie przyjdzie czas...ostatniego dnia... w ostatniej godzinie... Odpowiedz Link
spey wybacz Aniu... 11.03.06, 00:07 muszę się położyć spać.... od wczoraj spałem tylko cztery godziny... poza tym marny dziś ze mnie partner do rozmowy.... za mało ciepła wchłonąłem wczoraj...i mroczne me myśli... Dobranoc Odpowiedz Link
anisua Re: wybacz Aniu... 11.03.06, 00:16 ja ciut więcej około 5 ale nie przepraszaj spey!! mało ciepła?? brzmi ciekawie mroczne mysli przychodzą i odchodzą dobranoc a ja się zajmę inymi rzeczami Odpowiedz Link